DONJUAN69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 10
- Like
- 347
- Πόντοι
- 311
ουτε κωλαρα ούτε βυζαρα αλλά ούτε και στέκα , χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας;Πόσο αψεγάδιαστο ρεεέεεεε τύπε;;;;; ?
ουτε κωλαρα ούτε βυζαρα αλλά ούτε και στέκα , χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας;Πόσο αψεγάδιαστο ρεεέεεεε τύπε;;;;; ?
Λογικα θα ειναι στο Βεργας 6 πανω.Δουλεύει σήμερα η μπάρμπορα;
Άστην να κάνει του κωλου τα 9μερα μπάς και σφίξει λίγο η τρύπα τηςΜπαρμπορα διακοπες
ωραίος φίλε ευχαριστώ .Ξέρεις τίποτα παρόμοιο σε στύλ που να δουλεύει απόψε;Μπαρμπορα διακοπες
Το πρωί που πέρασα το βέργας 6 υπογειο και όροφος κλειστάωραίος φίλε ευχαριστώ .Ξέρεις τίποτα παρόμοιο σε στύλ που να δουλεύει απόψε;
ναι οκ ψάχνω καμια ίδιου στυλ καυλιαρα μεγάλα βυζιά αλλά όχι χοντρή στυλ μπάρμπορα.Το πρωί που πέρασα το βέργας 6 υπογειο και όροφος κλειστά
Της Μπαρμπορας δεν σφιγγει ουτε σε 90 μερες...Άστην να κάνει του κωλου τα 9μερα μπάς και σφίξει λίγο η τρύπα της
Το καλύτερο κονε που είχα και εχω είμαι εγώ … Τώρα αυτά που λες είναι για φ/α άμεσα …Εγω πάντως θα φέρω καλου κακου δυο κλούβες απο το ζεφύρι να τηρούν την τάξη.
Τώρα ο ISINAS τη κονέ έχει θα μας πει.
Εδω βλέπουμε το κομαντάντε μελος ISINAS να κάνει το πρωινό του ντουζάκι.Το καλύτερο κονε που είχα και εχω είμαι εγώ … Τώρα αυτά που λες είναι για φ/α άμεσα …
60ε. παζάρι δύσκολο αλλά προσπάθησε ισως σου κάτσει κανα 50ρι.Για να πάρω στην Φυλής κοπέλα για μισάωρο πόσα πρέπει να σκάσω;
Παζάρι σηκώνει;
βασικά δεν βλέπουμε τίποτα … Λογικό ενα τιποτα θα αναρτούσε ενα βίντεο χωρίς περιεχόμενο χωρίς τιποτα … κάποια είπες ότι πηδήξες προχτές ; Και τα βρήκατε κιόλας ..Το χαλί βρήκε το χα’λι του …Εδω βλέπουμε το κομαντάντε μελος ISINAS να κάνει το πρωινό του ντουζάκι.
Είχα πάρει μια φορά, 50 ή 60 ήτανΓια να πάρω στην Φυλής κοπέλα για μισάωρο πόσα πρέπει να σκάσω;
Παζάρι σηκώνει;
Συνήθως 60αρι παίζει και παζάρι ζόρικοΓια να πάρω στην Φυλής κοπέλα για μισάωρο πόσα πρέπει να σκάσω;
Παζάρι σηκώνει;
Για να πάρω στην Φυλής κοπέλα για μισάωρο πόσα πρέπει να σκάσω;
Παζάρι σηκώνει;
Είχα πάρει μια φορά, 50 ή 60 ήταν
Λέω να πάρω τη Λατινα από Κ27 κάνα μισάωρο ή και ώρα.
αν πας ωρα που δεν εχει κοσμο, με 50ρικο παιρνεις και την τσατσα μεσα στο δωματιο αν θες. Ολα σηκωνουν παζαρια, αμα βαραει μυγες το μπουρδελο χαρη θα του κανεις που θα πληρωσεις για 2.5 πελατεςΣυνήθως 60αρι παίζει και παζάρι ζόρικο