Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.817
- Πόντοι
- 3.886
Που παίζει μωράκι με τριχωτό μουνακι; Εννοείται περιποιημένο
Μπα, μόνο αλβανίδες έχουν την τάση να τις βαφτίζουν τσέχες, ιταλίδες κλπ,. Οπότε μάλλον θέλουν να αποκρύψουν την αλβανική καταγωγή τους παρά να προσδώσουν κάτι το εξωτικό. Εντάξει, έχουν αφήσει άσχημο όνομα οι αλβανοί γενικά, αλλά δεν έχουμε τίποτα με τις γυναίκες τους.Δεν ξέρω, μύστη, αν όλο αυτό το παραμύθι με Σέρβες, Ουγγαρές, Ιταλίδες κλπ είναι λόγω ντροπής για τη χώρα. Θα το χαρακτήριζα περισσότερο στρατηγική από πλευράς μαγαζιών. Προσπαθούν να σε διεγείρουν μέσα από τη φαντασίωση ότι γαμάς κάτι εξωτικό ή δυσεύρετο.
Αυτό είναι κρίμα και για πολλά πραγματικά "εξωτικά" κορίτσια. Από τα διαμαντάκια του υπογείου Φυλής 61 κάποτε για όσους θυμούνται (περίπου 2017-18). Έπειτα κάποια στη Ρεμούνδου ή σήμερα στην Κολωνού. Κορίτσια από το Καράκας της Βενεζουέλας και το Μαρακάι, κοντά στις ακτές της Καραϊβικής ή από τη Μπογκοτά της Κολομβίας.
Θυμάμαι που αρκετά μέλη από εδώ τις έλεγαν γύφτισσες και ψευτολατίνες. Και βάραγα το κεφάλι μου στον τοίχο που τους διάβαζα. Δεν είχα παλιά λογαριασμό. Ύβρις πραγματικά.
Υπάρχει σε πρωινή βαρδια κάνα κορίτσι με αψεγάδιαστο κορμί ;
Μαύρη νύχτα απόψε, ελπίζω όλοι να είστε ασφαλείς.Φιλαρακο μιλησα με Νανα κ μου ειπε να δωσω τηλ,επειδη ομωσ δεν τα σκαμπαζω αυτα τα πμ στειλε μου αν θελεισ εσυ κ να σου στειλω μυνημα στο τηλ.Μου το εχουν ζητησει κ αλλοι αν θελουν μονο ετσι μπορω.
Από Czech Republic λένε. Αν ακούσουν σκέτο Τσεχία τους κακόφαίνεται. Και μένα μου έχουν πασάρει τσιγγανοειδη για τσεχες. Αρχιμαλακια των αφεντικών.Πρώτα απ' όλα, αν ήταν από Τσεχία, δε θα έλεγε "I am from Tsehia" σε αγγλικά Τσίπρα. Πιο πιθανό να έλεγε "I am from Czech". Μα καλά, γιατί όλες ντρέπονται να πουν ότι είναι αλβανίδες; Τέλος πάντων, καλή στο δωμάτιο να είναι και ας είναι και από τη γη του πυρός.
Όπα φίλε Andrew256 λέγομαι. Το έγραψες και σωστά με 'δ' αντί για Αντρέας τρομάρα σου.Ο Ανδρέας δεν με πρόσβαλε , σε τίποτα , είπε την γνώμη του το παράπονο του και του εξήγησα πως ακριβός έχει το θέμα , επισης πίστεψε πως κάνω προβολή πάνω του ( πως ξέσπασα επάνω του κτλ) αλλά καμία σχέση ήταν εντελος τυχαία η απάντηση μου ..Όσο αναφορά εσένα τώρα , μην μειλας μην ασχοληςε κλείσε το στόμα σου και πες αν θες κάτι μόνο όσο αναφορά την ενημέρωση σκατοφλωρε !!
Αν είναι δυνατόν ρε πούστη μου, πως γίνεται να καυλώνετε με τη Νανά;Φιλαρακο μιλησα με Νανα κ μου ειπε να δωσω τηλ,επειδη ομωσ δεν τα σκαμπαζω αυτα τα πμ στειλε μου αν θελεισ εσυ κ να σου στειλω μυνημα στο τηλ.Μου το εχουν ζητησει κ αλλοι αν θελουν μονο ετσι μπορω.
Δηλ. Ποια;Σήμερα είδα την κοπέλα στο Φωκαίας 25 όροφος 1η βάρδια, δεν πέρασα μαζί της, απλό πρόγραμμα αλλά ΤΟΥΜΠΑΝΟ, μιλάμε ΤΟΥΜΠΑΝΟ!
Δεν ξέρω τι και πως ή αν αξίζει μέσα, αλλά δείτε την άμα βολτάρετε
παλικάρι, ΔΕΝ ρώτησα πως τη λένε, πήγα ΜΗΠΩΣ (λέμε τώρα) ήταν η Σαμάνθα η Λατίνα, αντί για αυτήν ήταν μια καστανόξανθη βαμμένη μαλλί μέχρι τα μισά της μέσης περίπου, κορμί μοντέλας και βυζί σιλικονάτο, πρόγραμμα απλό! Ποια? Δεν ξέρω, στην πούτσα μου! Εγώ είπα εδώ μέσα πως σαν κορμί ΛΕΕΙ πολύ!Δηλ. Ποια;
Αξίζει για έναν ΠΟΥΤΣΟ;;;η είναι αυτη η Μία για την οποία λένε ότι δεν άξιζε μία μέσα;;;παλικάρι, ΔΕΝ ρώτησα πως τη λένε, πήγα ΜΗΠΩΣ (λέμε τώρα) ήταν η Σαμάνθα η Λατίνα, αντί για αυτήν ήταν μια καστανόξανθη βαμμένη μαλλί μέχρι τα μισά της μέσης περίπου, κορμί μοντέλας και βυζί σιλικονάτο, πρόγραμμα απλό! Ποια? Δεν ξέρω, στην πούτσα μου! Εγώ είπα εδώ μέσα πως σαν κορμί ΛΕΕΙ πολύ!
ρε man σοβαρέψου το πα στο πρώτο ποστ, ΔΕΝ πέρασα μαζί της, Ελληνικά γράφω ο άνθρωπος! Πωωωω να πούμε! ΕΓΩ προσωπικά απλό ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ 20 euro ΔΕΝ πληρώνωΑξίζει για έναν ΠΟΥΤΣΟ;;;η είναι αυτη η Μία για την οποία λένε ότι δεν άξιζε μία μέσα;;;
Πες ποιές είναι να ξέρουμε να μην πάμεΑν είναι δυνατόν ρε πούστη μου, πως γίνεται να καυλώνετε με τη Νανά;
Την είχα πάρει πριν 10 ακριβώς χρόνια και θυμάμαι δεν βλεπόταν, ειδικά από τη μέση και κάτω.
Έβηχε σαν φυματική (ίσως και να ήταν) και ήταν προφανές πως το είχε κάψει διότι έλεγε ασυναρτησίες με αυτήν τη γελοία φωνή που είναι σαν να κατέβασε τρία μπουκάλια ήλιον.
Και ξαναλέω, πριν μια δεκαετία το όλο σκηνικό. Ούτε στους πιο διεστραμμένους εφιάλτες μου δεν θα μπορούσα να φανταστώ πως θα είναι τώρα.
Υπάρχουν πολύ καλύτερες από δαύτη που τον παίρνουν ακάποτα. ?
Για στείλε π.μ. μύστη μου...Αν είναι δυνατόν ρε πούστη μου, πως γίνεται να καυλώνετε με τη Νανά;
Την είχα πάρει πριν 10 ακριβώς χρόνια και θυμάμαι δεν βλεπόταν, ειδικά από τη μέση και κάτω.
Έβηχε σαν φυματική (ίσως και να ήταν) και ήταν προφανές πως το είχε κάψει διότι έλεγε ασυναρτησίες με αυτήν τη γελοία φωνή που είναι σαν να κατέβασε τρία μπουκάλια ήλιον.
Και ξαναλέω, πριν μια δεκαετία το όλο σκηνικό. Ούτε στους πιο διεστραμμένους εφιάλτες μου δεν θα μπορούσα να φανταστώ πως θα είναι τώρα.
Υπάρχουν πολύ καλύτερες από δαύτη που τον παίρνουν ακάποτα. ?
Δηλ. Την πηδαγες;;;????????????????ρε man σοβαρέψου το πα στο πρώτο ποστ, ΔΕΝ πέρασα μαζί της, Ελληνικά γράφω ο άνθρωπος! Πωωωω να πούμε! ΕΓΩ προσωπικά απλό ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ 20 euro ΔΕΝ πληρώνω
είπα πως εμφανισιακά είναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ αυτό και ΜΟΝΟ
σαν παρουσία? ΚΑΡΓΑΔηλ. Την πηδαγες;;;????????????????
Δυστυχώς πάει για γκέτο η κατάσταση. Τον τελευταίο καιρό πάω με μισοσηκωμένο παλαμάρι στα δέλα αφού ξέρω ότι θα δω εικοσάχρονους σωριασμενους στο πεζοδρόμιο γεμάτους με πληγές όπου βοσκανε οι μύγες.Η διδύμου έχει γεμίσει λαθροΣομαλους .... Μπουρδελο η Ελλας.... Σε λίγο καιρό να δείτε η φυλής θα έχει γίνει χειρότερο από μεταξουργειο