f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.614
- Πόντοι
- 4.060
Υπάρχουν φυλής.Καλησπερα υπαρχουνε ανοιχτα μαγαζιά 2 η ωρα τι νυχτα η ολα κλείνουνε;
Και Μεταξουργείο σίγουρα.
Μετά Λιοσίων ίσως .
Υπάρχουν φυλής.Καλησπερα υπαρχουνε ανοιχτα μαγαζιά 2 η ωρα τι νυχτα η ολα κλείνουνε;
Ευχαριστω πολυ φιλε αν εχεις να μου προτηνεις και καμια να ειναι καλη θα σου ειναι υποχρεως
Δοκίμασε Σόνια από Φιλιππίδου. Φουλ με βυζάρες κορμάρα. Υπερτερεί σαφώς στην πίπα (πολύ πιο τεχνική. Για μένα καλύτερη από την επιθετική πίπα της Βικτώριας Δ27 αλλά όχι και της Αλυόνας Δ 18 νομίζω). Υστερεί σαφώς στη συμμετοχή συγκριτικά με Μπαρμπορα (δεν νιαουρίζει για όσους ξέρουν).ναι οκ ψάχνω καμια ίδιου στυλ καυλιαρα μεγάλα βυζιά αλλά όχι χοντρή στυλ μπάρμπορα.
Τέτοιες ώρες δεν γνωρίζω τι παίζει δεν πάω. Αν ξέρει κάποιος άλλος μήπως σε βοηθήσειΕυχαριστω πολυ φιλε αν εχεις να μου προτηνεις και καμια να ειναι καλη θα σου ειναι υποχρεως
Είστε καλά ρε;50€ ή 60€ στη Φυλής; Υπάρχουν δεκάδες ανεξάρτητες με χώρο ή χωρίς που παίρνουν για 1 ώρα 60€ με 2 πιστολιές..Για ψάξτε λίγο.60ε. παζάρι δύσκολο αλλά προσπάθησε ισως σου κάτσει κανα 50ρι.
Ρώτησα την τσατσά για Βίκυ απο Κολωνού 30 τήν γνωστή και μου
Μήπως εννοείς την Βίκυ απο Κολωνου 32γ υπόγειο που ηταν παλαιότερα Πιπινου,Αγκυρας ,Βεργας???Ρώτησα την τσατσά για Βίκυ απο Κολωνού 30 τήν γνωστή και μου είπε σταμάτησε ξέρουμε τίποτα?
Ναι αυτή εννοώΜήπως εννοείς την Βίκυ απο Κολωνου 32γ υπόγειο που ηταν παλαιότερα Πιπινου,Αγκυρας ,Βεργας???
Παίζει κάνα τίμιο κορίτσι τέτοια ώρα φυλής. Ευχαριστώ
Κανόνιζε εδω και καιρό να πάει να δουλέψει σε studio,συντομα θα έχω νεα,θα ενημερώσω.Ναι αυτή εννοώ
αυτός ο κώλος κάτι μου λέει.
Καλησπέρα σας κύριοι ετος 2012 ..... οποία είναι ή νεαρά .....
Ό έυρων θα αμειφθει μέ βίντεο τής νεαράς σέ π.μ.
Αν βάλεις και το ξενοδοχείο φίλος ξεφεύγεις πολύ.Είστε καλά ρε;50€ ή 60€ στη Φυλής; Υπάρχουν δεκάδες ανεξάρτητες με χώρο ή χωρίς που παίρνουν για 1 ώρα 60€ με 2 πιστολιές..Για ψάξτε λίγο.