Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 345 άτομα (29 μέλη και 316 επισκέπτες)

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης και του κορονοιου με μεγάλη μου λύπη βλέπω δεν υπάρχουν καινούργια κορίτσια στα σπιτάκια , οι υπηρεσίες είναι μέτριες και κάτω . Δηλαδή όλες είναι καλα στα οικονομικά τους η απλά οι οργανώσεις είναι πάνω από όλα;Και μην μου πείτε για trafficking και τέτοια γιατί το χρήμα πάνω από όλα σημερα

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
...είδες?...

...τσίμπισες!!!...

...εγώ το είπα σαν σκέψη...

...φυσικά και δεν υπάρχει...αλλά η σκέψη είναι γαμάτη...

...σκέψου να υπήρχε ένα σένιο δωμάτιο για πάρτη σου...με ενσωματομένο μπάνιο...και να το νοίκιαζες με την ώρα...

...είτε είχε καραντίνα...είτε δεν είχε...εσύ θα είχες το χώρο σου...χωρίς να σου πρίζουν τα παπάρια οι υπηρεσίες...

...θα μπορούσες να κάνεις παιχνίδι με τις σουσουράδες που θα ήθελαν ένα extraδάκι στα γρήγορα...είτε πριν...είτε μετά την βάρδια τους...

...τώρα πέσμου ΕΣΥ ΚΑΤΙ...

...πόσα θα έδινες για ένα τέτοιο δωμάτιο?...το οποίο θα το νοίκιαζες για μία ώρα...και θα είχε σεντόνια μιας χρήσης...

...για πες...πόσα???...
1 ευρώ την ώρα, πωωω θα γάμαγε όντως

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Δεν σου περναει απο το μυαλο να παρεις ενα αυτοκινητο η μηχανακι :jerking:
Πέρα από αυτό μπορεί να αγωραση ένα μικρό σπίτι στο κέντρο για αυτή την δουλειά !! Πωλούνται κάτι υπόγεια και κάτι χαμόσπιτα σε εξευτελιστικές τιμές ..εγώ το σκευτομαι σοβαρά να αγωραση μέσα στο 2022!!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Οκ ενταξει αυτη λεω και εγω..
Ναι, αλλά μην πας με την καμπαρντίνα. Θα σε περάσει για επιδειξία. Επίσης είναι φολέισιον , θέλει να χύνεις μπαμ και κάτω. Μου λέει χτες τί έπαθες σήμερα; Τί έπαθα; λέω. Την άλλη φορά λέει τελείωσες γρήγορα.

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πρόσεχε τα λόγια σου. Οι μισοί και παραπανω εδώ μέσα μόνο παιδιά δεν είναι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πέρα από αυτό μπορεί να αγωραση ένα μικρό σπίτι στο κέντρο για αυτή την δουλειά !! Πωλούνται κάτι υπόγεια και κάτι χαμόσπιτα σε εξευτελιστικές τιμές ..εγώ το σκευτομαι σοβαρά να αγωραση μέσα στο 2022!!
Έπιασες χρήμα πάλι;

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Δεν είναι αυτό το θέμα, θα ήθελα να μένω κέντρο , γουστάρω urban φασεις
Βασικά και εγώ αν έμενα κέντρο ή έστω κοντά κάθε μέρα εκεί θα ήμουν..

Να βλέπεις κωλαράκια και βυζάκια τζάμπα, πρωί τις καυλίτσες να πηγαίνουν στην δουλειά, να βλέπεις σε ποιό σπιτάκι μπαίνουν και μετά από λίγο να μπαίνεις κ να μπορείς να τις πάρεις με ένα 10/20 ευρώ.

Θα είχα φάει όλα μου τα λεφτά εκεί.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Βασικά και εγώ αν έμενα κέντρο ή έστω κοντά κάθε μέρα εκεί θα ήμουν..

Να βλέπεις κωλαράκια και βυζάκια τζάμπα, πρωί τις καυλίτσες να πηγαίνουν στην δουλειά, να βλέπεις σε ποιό σπιτάκι μπαίνουν και μετά από λίγο να μπαίνεις κ να μπορείς να τις πάρεις με ένα 10/20 ευρώ.

Θα είχα φάει όλα μου τα λεφτά εκεί.
Ακόμα και να πετύχεις κάποια στην καφετέρια 2-3 τραπέζια πιο κει και να παιχτεί ένα βλέμμα...Κι αυτό γαμάει

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Ακόμα και να πετύχεις κάποια στην καφετέρια 2-3 τραπέζια πιο κει και να παιχτεί ένα βλέμμα...Κι αυτό γαμάει

Δεν μου έχει τύχει, ενώ η μόνη καφετέρια που ξέρω είναι η γωνιακή στην Ιάσονος. Αράζουν εκεί ή άλλη προς την Ομόνοια;

Μία δύο φορές είχα πάει νωρίς, γύρω στις 9.30 και βλέποντας να πηγαίνουν με τα κολλητά φορεματάκια τους κτλπ με καύλωσαν πάρα πολύ..

Αυτό που λές όντως είναι ωραίο, σου δίνει και μία ψευδαίσθηση του φλερτ ή σαν "κρυφό μυστικό".

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Δεν μου έχει τύχει, ενώ η μόνη καφετέρια που ξέρω είναι η γωνιακή στη Ιάσονος. Αράζουν εκεί, ή άλλη προς την Ομόνοια;

Μία δύο φορές είχα πάει νωρίς, γύρω στις 9.30 και βλέποντας να πηγαίνουν με τα κολλητά φορεματάκια τους κτλπ με καύλωσαν πάρα πολύ..
Καλά ναι στην καφετέρια δίπλα στο Ι 39 γίνεται χαμός κάθε μέρα αλλά αυτές εκεί το βλέπουν σαν κυλικείο πριν ξεκινήσουν τη βάρδια, . Φαντάσου να τις πετύχεις κάπου αλλού εκτός δουλειάς πιο χαλαρές με πιο καλό ντύσιμο , άλλη φάση. Φαντάζομαι κάποιες σίγουρα και ομόνοια θα βγαίνουν

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Καλά ναι στην καφετέρια δίπλα στο Ι 39 γίνεται χαμός κάθε μέρα αλλά αυτές εκεί το βλέπουν σαν κυλικείο πριν ξεκινήσουν τη βάρδια, . Φαντάσου να τις πετύχεις κάπου αλλού εκτός δουλειάς πιο χαλαρές με πιο καλό ντύσιμο , άλλη φάση
Πέτυχα μια ξανθιά πιτσιρίκα σκέτη καύλα μια φορά στον ηλεκτρονικό βράδυ. Καζουαλ ντύσιμο και τσάντα δέρμα αλλά φαίνονταν όλα αρκετά ακριβά. Κατεβήκαμε Βικτώρια. Και σκέφτομαι που πάει αυτό το καβλακι με τέτοιο ντύσιμο και κατεβαίνει Βικτώρια νυχτιατικα; Και κατηφορίζει την πλατεία Βικτωρίας.Και σκέφτομαι λες; Την παίρνω λίγο από πίσω μέχρι το κάτω μέρος της πλατείας και τη βλέπω να στρίβει δεξιά Φυλής. Δεν συνέχισα για να μην με περάσει για Βράκο. Δεν την ξαναείδα.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

mela33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Κριτικές
15
Like
2.348
Πόντοι
491
Καλημέρα χεραιτώ όλους τους καλούς συνοδοιπόρους

Έπειτα από την αδυσώπητη αποχή που μας προκάλεσε η παρατεταμένη αυτή καραντίνα, ανταμώνουμε πάλι εδώ.

Τα φιλόξενα σπίτια σιγά σιγά ανοίγουν όλα και οι κοπέλες οι περισσότερες με αρκετή ορεξη. Ας αποτύπωσω όμως εδώ την εμπειρία μου των λίγων αυτών ημερών.

Ιάσωνος 37Α (Με την σιδερένια σκάλα και τις αντιπαθεστατες τσατσαδες) Αυτός ο οίκος εχει δύο νέες κοπέλες όπου η μία η Κατερίνα είναι πραγματικά νέα στο κουρμπέτι του αγοραίου έρωτα. Είναι γύρω στα 25 ρωσοφωνη υψος στο 1.75 κάστανα μαλλιά όμορφο πρόσωπο δοτική στον έρωτα με αληθινα φιλιά, πιπα με πολυ ωραια αισθηση καθαρη ευγενική καλόψυχη κοπέλα. Αξίζει απόλυτα την προσοχή μας και την φροντίδα μας.
Στον ίδιο οικο είναι και η Γαλλία ξανθιά νε λευκή επιδερμίδα με δύο φτερα μεγάλα τατουάζ σε όλη την πλάτη της. Αυτή η κοπέλα είναι ο ορισμός της καριόλας. Για εμένα δεν αξίζει παρα μόνο για ενα άγριο απαξιωτικό ξεφορτωμα. Δεν την προτείνω.

Σημαντικό. Στον οίκο αυτόν πριν μπείτε στο δωμάτιο να λέτε στην όποια τσατσα να μην τολμήσει να χτυπήσει πόρτα πριν το 10λεπτο.

Φώκαιας 27 χθες ήταν η "καινουρια" μικρή Τζούλια 20χρ μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά μικρό κορμάκι λέει πως είναι από Μολδαβία. Σε αυτόν τον οίκο χθες έχασα ένα 20ευρω με την απατηλη αυτή μικρή. Σιγουρα είναι γυφτορουμανακι η γυφτοαλβανιδα που μάλλον εχει περάσει ανεπιτυχώς από την Μεταξένια γειτονιά. Ψεύτικο κοριτσι οπως τα νύχια της άνευρο με βρώμικο μουνακι. Δεν είναι καινούρια αλλά και δεν αξίζει ούτε για το νέο της ηλικίας της.

Φυλης 109β από την καραντίνα αυτή η κοπελιά που μου είχε λείψει πιο πολύ ήταν η Νέλλη η Νέλια όπως την ονομάζουν οι τσατσαδες του οίκου. Είναι γνωστή η Νελλη στριφνή ολιγομιλιτη και με αλλά αρνητικα. Ομως η Νελλη είναι για εμένα η απόλυτη εταίρα της εποχής μας αν επισης είχε μια καθοδήγηση θα άφηνε εποχή. Είναι χρονιά εκεί ασαλευτή να μενει αυτό έχει την σημασία του. Ανακαλύψτε την.
Εδώ θέλω να πω ενα μεγάλο εύγε στον μεγάλο n.smirni76 ο οποίος περνώντας τις πρώτες μερες από τον οίκο αυτό τίμησε την συντροφια της Σαντρας προς χάριν της. Η κίνηση του αυτή ήταν προσκύνημα και απόλυτη στάση σεβασμού για τον χρόνο που διαβαίνει...

Αυτά από εμένα

Καλή συνέχεια σε όλους

Υ.Γ.1 Στην χθεσινή μου βόλτα μου είπαν πως η Μολδαβία και η Ρουμανία θα επιτρέψουν σε δυο μέρες τις ελεύθερες μετακινήσεις οπότε και θα έρθουν μέσα στην εβδομάδα οι κοπέλες που λείπουν αλλά κ κάποιες νέες.

Υ.Γ.2 Αποχαιρετώ όλους τους αληθινούς ενημέρωτες συνοδοιπόρους και εύχομαι να ξανασυναντιόμαστε εδώ να αποκαλυπτουμε τις εμπειρίες μας στα γραπτά μας, περα από τις μονάκριβες κοπέλες που μοιραζόμαστε εκεί στις όμορφες γειτονιες. Υπαρχουν κάποιοι που δεν έχουν έρθει ακόμη. Ένας από αυτούς που λείπει από εδω μέσα είναι ο ειλικρινής ο αγνός ramanda.

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Καλημέρα χεραιτώ όλους τους καλούς συνοδοιπόρους

Έπειτα από την αδυσώπητη αποχή που μας προκάλεσε η παρατεταμένη αυτή καραντίνα, ανταμώνουμε πάλι εδώ.

Τα φιλόξενα σπίτια σιγά σιγά ανοίγουν όλα και οι κοπέλες οι περισσότερες με αρκετή ορεξη. Ας αποτύπωσω όμως εδώ την εμπειρία μου των λίγων αυτών ημερών.

Ιάσωνος 37Α (Με την σιδερένια σκάλα και τις αντιπαθεστατες τσατσαδες) Αυτός ο οίκος εχει δύο νέες κοπέλες όπου η μία η Κατερίνα είναι πραγματικά νέα στο κουρμπέτι του αγοραίου έρωτα. Είναι γύρω στα 25 ρωσοφωνη υψος στο 1.75 κάστανα μαλλιά όμορφο πρόσωπο δοτική στον έρωτα με αληθινα φιλιά, πιπα με πολυ ωραια αισθηση καθαρη ευγενική καλόψυχη κοπέλα. Αξίζει απόλυτα την προσοχή μας και την φροντίδα μας.
Στον ίδιο οικο είναι και η Γαλλία ξανθιά νε λευκή επιδερμίδα με δύο φτερα μεγάλα τατουάζ σε όλη την πλάτη της. Αυτή η κοπέλα είναι ο ορισμός της καριόλας. Για εμένα δεν αξίζει παρα μόνο για ενα άγριο απαξιωτικό ξεφορτωμα. Δεν την προτείνω.

Σημαντικό. Στον οίκο αυτόν πριν μπείτε στο δωμάτιο να λέτε στην όποια τσατσα να μην τολμήσει να χτυπήσει πόρτα πριν το 10λεπτο.

Φώκαιας 27 χθες ήταν η "καινουρια" μικρή Τζούλια 20χρ μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά μικρό κορμάκι λέει πως είναι από Μολδαβία. Σε αυτόν τον οίκο χθες έχασα ένα 20ευρω με την απατηλη αυτή μικρή. Σιγουρα είναι γυφτορουμανακι η γυφτοαλβανιδα που μάλλον εχει περάσει ανεπιτυχώς από την Μεταξένια γειτονιά. Ψεύτικο κοριτσι οπως τα νύχια της άνευρο με βρώμικο μουνακι. Δεν είναι καινούρια αλλά και δεν αξίζει ούτε για το νέο της ηλικίας της.

Φυλης 109β από την καραντίνα αυτή η κοπελιά που μου είχε λείψει πιο πολύ ήταν η Νέλλη η Νέλια όπως την ονομάζουν οι τσατσαδες του οίκου. Είναι γνωστή η Νελλη στριφνή ολιγομιλιτη και με αλλά αρνητικα. Ομως η Νελλη είναι για εμένα η απόλυτη εταίρα της εποχής μας αν επισης είχε μια καθοδήγηση θα άφηνε εποχή. Είναι χρονιά εκεί ασαλευτή να μενει αυτό έχει την σημασία του. Ανακαλύψτε την.
Εδώ θέλω να πω ενα μεγάλο εύγε στον μεγάλο n.smirni76 ο οποίος περνώντας τις πρώτες μερες από τον οίκο αυτό τίμησε την συντροφια της Σαντρας προς χάριν της. Η κίνηση του αυτή ήταν προσκύνημα και απόλυτη στάση σεβασμού για τον χρόνο που διαβαίνει...

Αυτά από εμένα

Καλή συνέχεια σε όλους

Υ.Γ.1 Στην χθεσινή μου βόλτα μου είπαν πως η Μολδαβία και η Ρουμανία θα επιτρέψουν σε δυο μέρες τις ελεύθερες μετακινήσεις οπότε και θα έρθουν μέσα στην εβδομάδα οι κοπέλες που λείπουν αλλά κ κάποιες νέες.

Υ.Γ.2 Αποχεραιρετώ όλους τους αληθινούς ενημέρωτες συνοδοιπόρους και εύχομαι να ξανασυναντιόμαστε εδώ να αποκαλυπτουμε τις εμπειρίες μας στα γραπτά μας, περα από τις μονάκριβες κοπέλες που μοιραζόμαστε εκεί στις όμορφες γειτονιες.Υπαρχου κάποιοι που δεν έχουν έρθει ακόμη. Ένας από αυτούς που λείπει από εδω μέσα είναι ο ειλικρινής ο αγνός ramanda.
Πωωω, έτρεξε ένα δάκρυ απ' το μάτι μου. Το δεξι,το καλό το μάτι,το τσακίρικο.

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα ξανθιά με κανονικό πολύ ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι,τατουάζ αριστερά χαμηλά στο στομάχι απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδολαγνεια.

Φυλής 7 ισόγειο κλειστό.

Φωκαιας 9 Αλισια ξανθό κοντοπουτανο ζυμαράκι, με κανονικό πολύ ωραίο κορμί 2αρι συν στητο βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με γυαλάκια κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 Ελένη καστανοξανθη με μαλλί μέχρι τους ώμους, πιασίματα από τη περιφέρεια και κάτω, απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 17α Παολα νταρντανα με κάστανο σκούρο μαλλί, 3αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 17β Ειρήνη ξανθοκαστανη νταρντανοπαχουλη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζάκια.

Φωκαιας 19 Κατερίνα καστανή με μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, νορμάλ πρόγραμμα.

Φωκαιας 25α Μία ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα πεταχτώ ωραίο κωλο 3αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα. Δοκιμάστηκε με κακές εντυπώσεις.

Φωκαιας 25β Σάρα με μαύρα/ξανθά κατσαρα μαλλιά, κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 27α Εμμανουέλα μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και στην αριστερή κλειδα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Άννα Κου μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα, απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β κάτω Καρολίνα ξανθιά κοντή σώμα μέ πιασιματακια 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β πάνω Ντιαννα μελαχρινή πολύ κοντή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό όχι όμως τελειωτικό.

Φωκαιας 24 Ανίτα ξανθιά κοπελίτσα πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι σήμερα το ελεύθερο στοματικό ανακοίνωθηκε κανονικά και όχι επιλεκτικά και Γιασμην ξανθιά με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους κοντή σώμα μέ πιασίματα 2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

PAPARIAMANTOLES

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
3
Like
55
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους και καλά ξεμπερδέματα με τη ζέστη. Δύο ερωτήσεις για τους φίλους που γυρνάνε τα σπιτάκια και ξέρουν.
1. Μια νομίζω Ελένη ψηλή μιλφ , εξαιρετικά αριστοκρατική , είμαι σίγουρος πως έχει καταγωγή από Ρώσους ευγενείς , που τελευταία φορά , πριν την πρώτη καραντίνα νομίζω δούλευε στο Καλύμνου 36 το υπογειάκι και πιο πριν εγώ τουλάχιστον την είχα δει στο φοβερό Κολοκυνθούς που έχει κλείσει (αυτό με τα δυο ιδρύματα ) ξέρει κανείς που βρίσκεται , αν βρίσκεται;
2. Μια Μίλα , που τελευταία φορά εγώ την είχα δει στο Ιάσωνος 1Α , μιλφ επίσης καστανή νομίζω -φοβερή πληροφορία αυτή , πως είχε βαμμένα τα μαλλιά της πριν 5 χρόνια - επίσης ψηλή κομψή και καλή στο δωμάτιο ξέρει κανείς αν δουλεύει καπου; Ευχαριστώ

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129
Ένας από αυτούς που λείπει από εδω μέσα είναι ο ειλικρινής ο αγνός ramanda.
:2funny::2funny::2funny: Ναι λείπει ο ramada ο γκρινιάρης, οι κοπέλες της δουλειάς ηταν ολες φολες για αυτον, ειδικα στα μαγαζια της Μαραθώνος που ολο τα έβριζε αλλά εκεί πηγαινε συνεχως.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.446
Πόντοι
27.261
:2funny::2funny::2funny: Ναι λείπει ο ramada ο γκρινιάρης, οι κοπέλες της δουλειάς ηταν ολες φολες για αυτον, ειδικα στα μαγαζια της Μαραθώνος που ολο τα έβριζε αλλά εκεί πηγαινε συνεχως.
ο κλαψομουνης με την ιδια κασετα συνεχως :tooth:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom