Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 283 άτομα (30 μέλη και 253 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Για καποιους που την ψαχνανε σημερα το απογευμα στο Φυλης 71 ισογειο(ανευ Ευας)εκδιδοταν η Αννα το ομορφο μελαχρινο απο το Φ65 ανω
Τρομερος στις ενημερωσεις!

Αν και 1 φορα που ειχα παρει την αννα, δεν μου αρεσε ιδιαιτερα το γαμησι που εκανε, σιγουρα η κοπελα ειναι αξια λογου καθως ειναι πολυ ομορφο ρουμανοπιπινακι και εχει τρομερη κωλαρα.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Τρομερος στις ενημερωσεις!
Κι επιρρεπης στο να τρωω φολες οπως αυτη που εφαγα με την Τζουλια στο 86 ανω!Φανταστικο ξανθομουνο(θα μπορουσε να ειναι citytour ανετα)αλλα απο σερβις το απολυτο τιποτα!Τα κλασσικα δηλαδη...οπου πολυ ωραιο μουνι=μαπα σερβις!Εχω ανεβασει κριτικη

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
έτσι είναι!!!  :cheesy:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Απο αυτη την αλυσιδα της Μιραντας εχει περασει η τοπ για μενα Γιαννα απο λιθουανια και η Αναστασια απο ρωσσια...πριν δυο χρονια περιπου...η λωρη μπροστα τους β εθνικη....καλημερα καλη βδομαδα.

ουτε μαντικες ικανοτητες να ειχα και σημερα το βραδυ και υστερα απο 2 χρονια που ειχα να την δω η Γιαννα απο λιθουανια εντοπιστεικε στο λιοσιων 91.Ο αντμιν του σαιτ οταν εγραφε ενημερωσεις για τα ντελα ειχε γραψει κριτικη με τιτλο ΚΑΦΡΙΛΑ light...KAΛΕΡΓΗ 33(Το θυμαστε κυριε ανμιν; :cheesy:) οπως επισης και ο captain mike sto ΜΑΡ 59.Πολυ χαρουμενος που την βρηκα παλι και ειναι καλα.Οι περιπετειες μαζι της μπορουν να φανουν ως ταινια επιστημονικης φαντασιας και καποιοι να πουν οτι μας δουλευει ο τυπος.Οι λιγοι ομως εδω μεσα που με ξερουν θα με πιστεψουν γιατι ουκ ολιγες φορες εχω μιλησει μαζι τους σε κατ ιδιαν συζητησεις για την συγκεκριμενη.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
παιδες ποιο ειναι το καλυτερο σπιτακι αυτη την στιγμη απο αποψη κοπελας και υπηρεσιων που προσφερει?

banoutsos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Κριτικές
56
Like
0
Πόντοι
80
Φωκ. 22 πάνω γυφτάκι με ωραίο μούρη σώματάκι (κοντό) αλλά βυζάρες..(το χει πάρει κανείς)??

Καλημέρα! Μάλλον μιλάς για τη Τζένη, την οποία εγώ συνάντησα στο κάτω, στην απογευματινή βάρδια, όμως. Δες την αντίστοιχη κριτική μου. Προσωπικά, αποκόμισα θετικές εντυπώσεις.

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Χθες απόγευμα

Φωκαίας 25 -  Μαργαρίτα χωρις σουτιεν, μελαχρινό με ωραίο κορμί αλλά από φάτσα μέτρια. 69+λοκος
Φωκαίας 19 νομίζω – Μελαχρινο αδιάφορο με εσώρουχα πανω κατω.
Φωκαίας 17 – Νικόλ ομορφούλα πιτσιρίκα όπου και έγινε κατάθεση παρόλο που δεν είχε έξτρα. Ικανοποιητικη θα έλεγα στο δωμάτιο.     

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.938
Πόντοι
6.925
Στο 92 της Φυλής χθες (το ξέχασα) ήταν ένα ξανθό ψηλό με κορμί μοντέλου ... το γνωρίζει κανείς

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αυτη η Θεσσαλονικη εχει εξαφανισει αρκετες τελικα.......  :-
το ιδιο λεμε και εμεις απο πανω αδερφε... η αθηνα μας τρωει τις καλες και μενουν πισω τα μπαζα, τωρα αν σας την εκανε και κανα μπαζο για πανω..... κλαιν μαιν

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Καθυστερημένη χτεσινή πρωινή βόλτα στην Φυλής.

Πιπίνου 65: Η milf Ντενιζα που βγήκε σφαίρα από το δωμάτιο & μας πέταξε ένα ξερό γεια πριν χαθεί στην κουζίνα. Πολύ ντροπαλή μας βγήκε στα γεράματα  :think:

Φυλής 109 κάτω: Ένα ατσούμπαλο αλλά γλυκό πορνίδιο.
Φυλής 134 υπ.: Η Στεφανία,
Φυλής 134 Ισ.: Μάλλον η Λάουρα του Φ.71β πολλά υποσχόμενο
Φυλής 134 Πάνω: Η Ντενίζα το έπιπλο
Φυλής 71β: Ένα ξανθό, κοντό, χαμηλοκόλικο σε φουλ πρόγραμμα,
Φυλής 67: Μια μελαμψή γυρολόγα, αδιάφορη.
Φυλής 86 κάτω: Η μελαχρινή που ξεκίνησε τα βήματά της εκεί πρίν καιρό. Αδύνατο, όμορφο, αλλά ψυγείο.  :birdman:
Φυλής 86 πάνω: Η Σάντρα, ωραίο πιπίνι, αλλά μια από τα ίδια.  :birdman:
Φυλής 84 πάνω πάνω: Νομίζω η Ίρις, Ρουμανο-Τσιγγανάκι με μρίκους στα αυτιά.
Φυλής 84 πάνω: Η Αλίνα, μια πιπίνα που είναι απλά διεκπεραιωτική. Δοκιμάσθη και απορίφθη.  :S
Φυλής 84 ισογ.: Μια καστανή τσαχπίνα που παρουσιάζει την κολάρα της πάντα στο σαλόνι
Φωκ. 27 πάνω: Η Κατερίνα του Φ.200. Δεν ξέρω αν είναι καλή στο κρεβάτι, πάντως από εμφάνιση δεν λέει. Άκολη, ατσούμπαλη, αντισεξουαλική.  :think:
Φυλής 92: Η Αλεξάνδρα
Φωκ. 27 Ισογ. :Ένα αδιάφορο.
Φωκ. 25 άνω: Η Άννα η ποντικο-πολονέζα
Φωκ.19: Ένα μέτριο καστανό με κορσέ. Δεν μου γέμισε το μάτι.
Φωκ. κάτω: Το γνωστό πρωινό Ρουμανάκι με τις καμπύλες του & τα ακάποτα.

Τζίφος η επιδρομή.

Χάλια

egwthelw

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
πάντα καλά περνάω με την ντενίσα όμως...

Καθυστερημένη χτεσινή πρωινή βόλτα στην Φυλής.

Πιπίνου 65: Η milf Ντενιζα που βγήκε σφαίρα από το δωμάτιο & μας πέταξε ένα ξερό γεια πριν χαθεί στην κουζίνα. Πολύ ντροπαλή μας βγήκε στα γεράματα  :think:

Φυλής 109 κάτω: Ένα ατσούμπαλο αλλά γλυκό πορνίδιο.
Φυλής 134 υπ.: Η Στεφανία,
Φυλής 134 Ισ.: Μάλλον η Λάουρα του Φ.71β πολλά υποσχόμενο
Φυλής 134 Πάνω: Η Ντενίζα το έπιπλο
Φυλής 71β: Ένα ξανθό, κοντό, χαμηλοκόλικο σε φουλ πρόγραμμα,
Φυλής 67: Μια μελαμψή γυρολόγα, αδιάφορη.
Φυλής 86 κάτω: Η μελαχρινή που ξεκίνησε τα βήματά της εκεί πρίν καιρό. Αδύνατο, όμορφο, αλλά ψυγείο.  :birdman:
Φυλής 86 πάνω: Η Σάντρα, ωραίο πιπίνι, αλλά μια από τα ίδια.  :birdman:
Φυλής 84 πάνω πάνω: Νομίζω η Ίρις, Ρουμανο-Τσιγγανάκι με μρίκους στα αυτιά.
Φυλής 84 πάνω: Η Αλίνα, μια πιπίνα που είναι απλά διεκπεραιωτική. Δοκιμάσθη και απορίφθη.  :S
Φυλής 84 ισογ.: Μια καστανή τσαχπίνα που παρουσιάζει την κολάρα της πάντα στο σαλόνι
Φωκ. 27 πάνω: Η Κατερίνα του Φ.200. Δεν ξέρω αν είναι καλή στο κρεβάτι, πάντως από εμφάνιση δεν λέει. Άκολη, ατσούμπαλη, αντισεξουαλική.  :think:
Φυλής 92: Η Αλεξάνδρα
Φωκ. 27 Ισογ. :Ένα αδιάφορο.
Φωκ. 25 άνω: Η Άννα η ποντικο-πολονέζα
Φωκ.19: Ένα μέτριο καστανό με κορσέ. Δεν μου γέμισε το μάτι.
Φωκ. κάτω: Το γνωστό πρωινό Ρουμανάκι με τις καμπύλες του & τα ακάποτα.

Τζίφος η επιδρομή.

Χάλια

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Φωκ. 27 πάνω: Η Κατερίνα του Φ.200. Δεν ξέρω αν είναι καλή στο κρεβάτι, πάντως από

Δοκίμασε τη και δε θα βγεις χαμένος.Είναι σίγουρο αυτό!
Από χώρος τι λέει αυτό το μπουρδέλο;

Επισκέπτης
Σήμερα το πρωί, στον πεζόδρομο της Ιάσωνος ακριβώς κάτω από το 19,δύο τοξικομανείς βάραγαν ένεση στα χέρια τους με έκδηλη την ανακούφιση στα πρόσωπά τους.
Θεέ!!!.Άλλο να το ακούς και άλλο να το βλέπεις...

Λεωνίδου 28 άνω-Χριστίνα από Ιάσωνος 44 παλαιότερα και Αλκιβιάδου 16Α εκτάκτως τα Χριστούγεννα που πέρασαν.Στο Αλκιβιάδου 16Α την είχα τιμήσει δύο φορές.
Μελαγχροινή πολύ λεπτή Ρουμάνα, άβυζη,χαριτωμένη λόγω της καλής διάθεσης που έχει.
Πρωκτικό και 69 στα 15 ευρώ αν θυμάμαι καλά (για το Λεωνίδου 28).Ακάποτο δεν κάνει.
Καθαρή,ξυρισμένη και φιλότιμη στο δωμάτιο.Τώρα δεν την τίμησα.

Ιάσωνος 44-Καστανόξανθο μπάζο.

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Μήπως έχει ξαναδεί κανείς τη Βίκυ (πρώην Διδύμου); Έχει κάνα δίμηνο να φανεί.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
το ιδιο λεμε και εμεις απο πανω αδερφε... η αθηνα μας τρωει τις καλες και μενουν πισω τα μπαζα, τωρα αν σας την εκανε και κανα μπαζο για πανω..... κλαιν μαιν

Οταν λεω εξαφανιστηκαν εννοω  ---ε ξ α φ α ν ι σ τ η κ α ν---.
Δεν λεω πως πηγαν πανω για δουλεια συναδελφε.

Λεω οτι Ανεβηκαν και δεν ξαναμαθαμε νεα τους.

pmanu23

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
1
συναγωνιστες κανενα καλο κομματι για απογευμα στη φυλης??εχω καιρο να κατεβω και δεν ξερω τι παιζει?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Μήπως έχει ξαναδεί κανείς τη Βίκυ (πρώην Διδύμου); Έχει κάνα δίμηνο να φανεί.
αν εννοεις μια Πολωνεζα με βυζαρες τουρμπο την πετυχα απογευμα προηγουμενη εβδομαδα.
Κανει καλο ''ξεφορτωμα''στο στομα η κυρια,μια φορα την ειχα τιμησει μονο για μπουκι-cumshot σκηνικο

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Κι επιρρεπης στο να τρωω φολες οπως αυτη που εφαγα με την Τζουλια στο 86 ανω!Φανταστικο ξανθομουνο(θα μπορουσε να ειναι citytour ανετα)αλλα απο σερβις το απολυτο τιποτα!Τα κλασσικα δηλαδη...οπου πολυ ωραιο μουνι=μαπα σερβις!Εχω ανεβασει κριτικη

διαβασα ρε φιλε την κρτικη σου και εμεινα μαλακας.
εγω την εχω παρει 2 φορες και ηταν ακριβως το αντιθετο.
χαδια στην αρχη,οχι κρεμες,οχι βιασυνες,συμμετοχη φουλ.

τι σκατα τους βαζουν οι τσατσαδες στο κεφαλι και μετα το απο λιγο καιρο στο κουρμπετι ολες το γυριζουν στην ξεπετα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom