sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
super ειδηση οντως...
Τρομερος στις ενημερωσεις!Για καποιους που την ψαχνανε σημερα το απογευμα στο Φυλης 71 ισογειο(ανευ Ευας)εκδιδοταν η Αννα το ομορφο μελαχρινο απο το Φ65 ανω
Κι επιρρεπης στο να τρωω φολες οπως αυτη που εφαγα με την Τζουλια στο 86 ανω!Φανταστικο ξανθομουνο(θα μπορουσε να ειναι citytour ανετα)αλλα απο σερβις το απολυτο τιποτα!Τα κλασσικα δηλαδη...οπου πολυ ωραιο μουνι=μαπα σερβις!Εχω ανεβασει κριτικηΤρομερος στις ενημερωσεις!
Απο αυτη την αλυσιδα της Μιραντας εχει περασει η τοπ για μενα Γιαννα απο λιθουανια και η Αναστασια απο ρωσσια...πριν δυο χρονια περιπου...η λωρη μπροστα τους β εθνικη....καλημερα καλη βδομαδα.
Φωκ. 22 πάνω γυφτάκι με ωραίο μούρη σώματάκι (κοντό) αλλά βυζάρες..(το χει πάρει κανείς)??
Καλημέρα! Μάλλον μιλάς για τη Τζένη, την οποία εγώ συνάντησα στο κάτω, στην απογευματινή βάρδια, όμως. Δες την αντίστοιχη κριτική μου. Προσωπικά, αποκόμισα θετικές εντυπώσεις.
το ιδιο λεμε και εμεις απο πανω αδερφε... η αθηνα μας τρωει τις καλες και μενουν πισω τα μπαζα, τωρα αν σας την εκανε και κανα μπαζο για πανω..... κλαιν μαινΑυτη η Θεσσαλονικη εχει εξαφανισει αρκετες τελικα....... :-
Καθυστερημένη χτεσινή πρωινή βόλτα στην Φυλής.
Πιπίνου 65: Η milf Ντενιζα που βγήκε σφαίρα από το δωμάτιο & μας πέταξε ένα ξερό γεια πριν χαθεί στην κουζίνα. Πολύ ντροπαλή μας βγήκε στα γεράματα
Φυλής 109 κάτω: Ένα ατσούμπαλο αλλά γλυκό πορνίδιο.
Φυλής 134 υπ.: Η Στεφανία,
Φυλής 134 Ισ.: Μάλλον η Λάουρα του Φ.71β πολλά υποσχόμενο
Φυλής 134 Πάνω: Η Ντενίζα το έπιπλο
Φυλής 71β: Ένα ξανθό, κοντό, χαμηλοκόλικο σε φουλ πρόγραμμα,
Φυλής 67: Μια μελαμψή γυρολόγα, αδιάφορη.
Φυλής 86 κάτω: Η μελαχρινή που ξεκίνησε τα βήματά της εκεί πρίν καιρό. Αδύνατο, όμορφο, αλλά ψυγείο.
Φυλής 86 πάνω: Η Σάντρα, ωραίο πιπίνι, αλλά μια από τα ίδια.
Φυλής 84 πάνω πάνω: Νομίζω η Ίρις, Ρουμανο-Τσιγγανάκι με μρίκους στα αυτιά.
Φυλής 84 πάνω: Η Αλίνα, μια πιπίνα που είναι απλά διεκπεραιωτική. Δοκιμάσθη και απορίφθη. :S
Φυλής 84 ισογ.: Μια καστανή τσαχπίνα που παρουσιάζει την κολάρα της πάντα στο σαλόνι
Φωκ. 27 πάνω: Η Κατερίνα του Φ.200. Δεν ξέρω αν είναι καλή στο κρεβάτι, πάντως από εμφάνιση δεν λέει. Άκολη, ατσούμπαλη, αντισεξουαλική.
Φυλής 92: Η Αλεξάνδρα
Φωκ. 27 Ισογ. :Ένα αδιάφορο.
Φωκ. 25 άνω: Η Άννα η ποντικο-πολονέζα
Φωκ.19: Ένα μέτριο καστανό με κορσέ. Δεν μου γέμισε το μάτι.
Φωκ. κάτω: Το γνωστό πρωινό Ρουμανάκι με τις καμπύλες του & τα ακάποτα.
Τζίφος η επιδρομή.
Χάλια
Φωκ. 27 πάνω: Η Κατερίνα του Φ.200. Δεν ξέρω αν είναι καλή στο κρεβάτι, πάντως από
ναι και δεν έχει καλές κριτικέςΣτο 92 της Φυλής χθες (το ξέχασα) ήταν ένα ξανθό ψηλό με κορμί μοντέλου ... το γνωρίζει κανείς
το ιδιο λεμε και εμεις απο πανω αδερφε... η αθηνα μας τρωει τις καλες και μενουν πισω τα μπαζα, τωρα αν σας την εκανε και κανα μπαζο για πανω..... κλαιν μαιν
αν εννοεις μια Πολωνεζα με βυζαρες τουρμπο την πετυχα απογευμα προηγουμενη εβδομαδα.Μήπως έχει ξαναδεί κανείς τη Βίκυ (πρώην Διδύμου); Έχει κάνα δίμηνο να φανεί.
Κι επιρρεπης στο να τρωω φολες οπως αυτη που εφαγα με την Τζουλια στο 86 ανω!Φανταστικο ξανθομουνο(θα μπορουσε να ειναι citytour ανετα)αλλα απο σερβις το απολυτο τιποτα!Τα κλασσικα δηλαδη...οπου πολυ ωραιο μουνι=μαπα σερβις!Εχω ανεβασει κριτικη