Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 198 άτομα (32 μέλη και 166 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065
  Δουλευει και Λεωνιδου(πανω), συστηνεται σαν Βανα..Αλλα Λιοσιων νομιζω οτι ειπε Λιζα..Σιγουρα μιλαμε για την ιδια...
Για την ιδια λετε!Ξανθο μετριο τρανς με σιλικονες(εννοειται) που εκδιδεται τα απογευματα στο Λεωνιδου 28 ανω και μετα στο Λιοσιων 73!Πρωκτικο και cif στο 20ρικο!Δεν την εχω παρει αλλα μοιαζει να ειναι καλη περιπτωση για τους φαν

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783
Τσαρδιλότσαρκα στο Μεταξουργείο, σήμερα 14/3/2010, στην βραδινή βάρδια, περίπου γύρω στις 19.00’
...
Λώρη καστανή με μαλλιά μέχρι την κω(ο)λοτρυπίδα, προστυχοφατσούλα, σχετικά μέτρια στο ύψος, μάλλον λίγο γεματούλα αλλά με ενδιαφέρουσες καμπύλες και χορταστικά βυζιά
...

Κύριε Φαρκέλη, η βοηθός ανέφερε αν η Λώρη πεοθηλάζει άνευ περικαυλίδας (όπως έκανε στην προηγούμενη φάση της καριέρας της στη γωνία Αχιλλέως και Μαραθώνος);

Επισκέπτης
Jockerx,άκουσα μια φήμη ότι μ'ένα πράσινο μπορείς να πάρεις παρτούζα και την πουτάνα που δουλεύει στο Φ71 αλλά και την Εύα :cum:.Μήπως άρχισες να το σκέφτεσαι :think:
Xαλεποί καιροί ισχνών αγελάδων επιτάσσουν εν αποστρατεία γυνές; :2funny:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Xαλεποί καιροί ισχνών αγελάδων επιτάσσουν εν αποστρατεία γυνές; :2funny:
Προβλεπω πολλοι συναγωνιστες να πληρωνουν την Ευα με ενα πρασινο για να περασουν στο δωματιο και να της κλεινουν με νοημα το ματι  :dancing: :dancing: :boobies: .

Για να δουμε αν το δινει  :kissass2: αν και εγω δεν θα πληρωνα για καμια ενα πρασινο για να την γαμησω στη φυλης  :sunglasses:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Κύριε Φαρκέλη, η βοηθός ανέφερε αν η Λώρη πεοθηλάζει άνευ περικαυλίδας (όπως έκανε στην προηγούμενη φάση της καριέρας της στη γωνία Αχιλλέως και Μαραθώνος);

Απο αυτη την αλυσιδα της Μιραντας εχει περασει η τοπ για μενα Γιαννα απο λιθουανια και η Αναστασια απο ρωσσια...πριν δυο χρονια περιπου...η λωρη μπροστα τους β εθνικη....καλημερα καλη βδομαδα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ίσως και "γάμα" εθνική ...
Για χωρίς προφυλακτήρα δεν άκουσα. Θα διευκρινιστεί σε επόμενη μπουρδελότσαρκα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
μπραβο ολοι πρωινοι πρωινοι....

Belenus

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρες, μπορεί κανείς να μου πεί κανένα καλό ουρδελάκι του 20εύρου; Ψάχνω όμορφη κοπέλα, πρόθημη, να τα πίνει ή να τα δέχεται στο στώμα. Με καλό λεπτό σώμα και προσόντα εμπρός. Αν είναι και μελαχρινή και νέα ακόμη καλύτερα. Καμία συμβουλή; (ώρες βραδινές, πόλη Αθήνα)  :)

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.022
Πόντοι
3.625
Ρε παιδια τι γινεται με την Μαρια την τρελλοκοτσιδου;;;;
Περασα και Σαββατο και Κυριακη μεσημερι και ηταν κλειστο.Γενικα το σαββατο ηταν κλειστα τα περισσοτερα λογω μπατσαριας μαλλον,ξενερωσα πολυ.Τι πραγματα ειναι αυτα;;;;δεν αφηνουν τον κοσμο να γαμει;;;;;

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.984
Πόντοι
6.925
Ρε παιδια τι γινεται με την Μαρια την τρελλοκοτσιδου;;;;
Περασα και Σαββατο και Κυριακη μεσημερι και ηταν κλειστο.Γενικα το σαββατο ηταν κλειστα τα περισσοτερα λογω μπατσαριας μαλλον,ξενερωσα πολυ.Τι πραγματα ειναι αυτα;;;;δεν αφηνουν τον κοσμο να γαμει;;;;;

Σήμερα το πρωί στην θέσης της (κατάθεση)

egwthelw

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0

Στη διδυμου 16-18-20 όλες τα παίρνουν εγώ ξέρω την Ιβάνα το πρωί και αντριάννα όπου τα παίρνουν στο στόμα η ιβάνα επειδή με ξέρει τα πίνει από μένα :pipa2:

Καλημέρες, μπορεί κανείς να μου πεί κανένα καλό ουρδελάκι του 20εύρου; Ψάχνω όμορφη κοπέλα, πρόθημη, να τα πίνει ή να τα δέχεται στο στώμα. Με καλό λεπτό σώμα και προσόντα εμπρός. Αν είναι και μελαχρινή και νέα ακόμη καλύτερα. Καμία συμβουλή; (ώρες βραδινές, πόλη Αθήνα)  :)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.984
Πόντοι
6.925
Πρωινή Φυλής

Φωκαίας 17 Α η μελαχρινή με το ωραίο 2,5αρι βυζί και όλα μέσα (ακά + 69)
Φωκαίας 17 Β η μελαχρινή με το καρέ μαλί και όλα μέσα (ακά + 69)
Φωκάιας 19 & 25 περίμενα περίμενα περίμενα και έφυγα
Φυλής 80 η Μαριάννα με σούπερ 3,5αρι στήθος
Φυλής 86 Β ένα λεπτεπίλεπτο πιπίνι με ωραίο προσωπάκι για τους λάτρεις του είδους
Φυλής 86 Α η Σάντρα (ξεπέτα μύριζε)
Φυλής 71 Β μιλφάκι με τα πάντα όλα (69 + ακά + κουλούρι)

Επισκέπτης
Σοφία (από Αγ. Πέτρου) ωραία παρουσία και σταθερή αξία, καστανή με μαλλιά μέχρι τους ώμους, σχετικά ψηλή με κανονικό σώμα και ωραίες αναλογίες
Το σαλόνι ήταν γεμάτο από κόσμο. Αυτή την φορά 20 ευρώ.

Tωρα που καταλαβε οτι τα νεα μαθαινονται γρηγορα εχω την εντυπωση οτι δεν θα ξαναπαιξει με τις τιμες και αν το ξανακατεβασει στα 15 αυτο θα ειναι για παντα.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Στην Λιοσιων 73β δουλευει ψηλη,ξανθια,φουλ προγραμμα 20ε...Εθεαθη εχθες το  βραδυ...Την εχει τιμησει κανεις?

Την Βανα λες (ή αλλιως Λιζα)).
Δουλευει και Λεωνιδου 28 καποια πρωινα.

Νταρντανα ψηλη ξανθια με φουλ προγραμμα.

Το καλυτερο VFM σε βραδυνη βαρδια σε ολα τα ντελα της Αθηνας. Κατα την αποψη μου.
Ειδικα οταν εχει τα κεφια της κανει παπαδες.

Την εχω τημησει αρκετες φορες αλλα δεν εχω κατσει να βαλω κριτικη. (Μαλακια μου το ξερω).

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ     

Η κατάσταση είναι σοβαρή παιδιά! Η λιλιάνα έχει χαθεί απο τον αύγουστο και μέχρι τωρα δεν έχει δώσει σημάδια ζωής! Απο πληροφορίες ξέρουμε ότι είναι στην θεσσαλονίκη. Την ψάχνει και η οικογένειά της. Όποιος γνωρίζει κάτι ας πάρει ένα τηλέφωνο 6976033938 στο στούντιο να ενημερώσει. Η κοπέλα είναι γύρω στο 1.60. Δούλευε στην φυλής αλλα και στο κασσάνδρας 3!!!
picture5el.png

Αυτη η Θεσσαλονικη εχει εξαφανισει αρκετες τελικα.......  :-

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αυτη η Θεσσαλονικη εχει εξαφανισει αρκετες τελικα.......  :-

:thumbsup:

:cool2:

Tωρα που καταλαβε οτι τα νεα μαθαινονται γρηγορα εχω την εντυπωση οτι δεν θα ξαναπαιξει με τις τιμες και αν το ξανακατεβασει στα 15 αυτο θα ειναι για παντα.

:kyle:

ας το ελπίσουμε ότι μαθαίνονται όλα τα νέα,

και καλά και κακά ...  ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
περασα σημερα απο κωλο-κυνθους τυποι μου
στο κλασσικο μπουρδελο που ολοι αγαπησαμε επαθα σοκ!!
εκτος του οτι η κοπελα ειχε δοντια :huh: δεν υπηρχε κωλος στο προγραμμα,η τουλαχιστον παρελειψε να μου το αναφερει ο τσατσος που ηταν εκει!!
το θεωρω προσβλητικο για ολους εμας που στηριξαμε αυτο το cult μπουρδελο τοσα χρονια
επισης στο νεο που ανοιξε στην κωλοκυνθους ειδα σημερα την σιγκα-πουριανη απο φωκαιας στα 15 ευρω

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065
Για καποιους που την ψαχνανε σημερα το απογευμα στο Φυλης 71 ισογειο(ανευ Ευας)εκδιδοταν η Αννα το ομορφο μελαχρινο απο το Φ65 ανω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom