Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 280 άτομα (21 μέλη και 259 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
διαβασα ρε φιλε την κρτικη σου και εμεινα μαλακας.
εγω την εχω παρει 2 φορες και ηταν ακριβως το αντιθετο.
χαδια στην αρχη,οχι κρεμες,οχι βιασυνες,συμμετοχη φουλ.

τι σκατα τους βαζουν οι τσατσαδες στο κεφαλι και μετα το απο λιγο καιρο στο κουρμπετι ολες το γυριζουν στην ξεπετα.

άστα αυτά και πές για σάρα και τζίνα.. :2funny:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
αν εννοεις μια Πολωνεζα με βυζαρες τουρμπο την πετυχα απογευμα προηγουμενη εβδομαδα.
Κανει καλο ''ξεφορτωμα''στο στομα η κυρια,μια φορα την ειχα τιμησει μονο για μπουκι-cumshot σκηνικο

χτες ηταν ΑΛΚΑΜΕΝΟΥΣ 117 με ακαποτες υπηρεσιες και 25 ευρο οπως οι περισσοτερες σε αυτο το σκοτεινο σπιτι.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Στο 92 της Φυλής χθες (το ξέχασα) ήταν ένα ξανθό ψηλό με κορμί μοντέλου ... το γνωρίζει κανείς

Μαρια τη λενε,,,,πραγματι ωραιο σωμα και χαμογελαστη με επισης ακαποτο σερβις.

Τσεκαρετε επισης στο Διδυμου 18β...καινουρια παρουσια,νεαρα με πλουσιο στηθος,ξανθο μαλλι,χαμογελαστη και ακαποτο σερβις.
η τσα2 δεν γνωριζε το ονομα της οταν τη ρωτησα και μου απαντησε οτι ειναι καινουρια και δεν ειναι στο ιντερνετ.Το επαιξα ασχετος λεγωντας οτι δεν τα παω καλα με την τεχνολογια.Απογευματινη βαρδια οι παραπανω πληροφοριες.

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Μόλις επέστρεψα από Βικτώρια, Αλκαμένους 113 (είναι και Διδύμου 16Α). Στα 3-4 λεπτά, η τσατσά χτύπησε πόρτα την ώρα που στήθηκε όρθια, κι η Βικτώρια σε ένα λεπτό είχε φύγει... χωρίς να τον βάλω! Μαύρο, πουστότσατσα (που σου έχω δώσει τόσα εικοσάρικα για την Εύα). Ανεβαίνει κριτική.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Μόλις επέστρεψα από Βικτώρια, Αλκαμένους 113 (είναι και Διδύμου 16Α). Στα 3-4 λεπτά, η τσατσά χτύπησε πόρτα την ώρα που στήθηκε όρθια, κι η Βικτώρια σε ένα λεπτό είχε φύγει... χωρίς να τον βάλω! Μαύρο, πουστότσατσα (που σου έχω δώσει τόσα εικοσάρικα για την Εύα). Ανεβαίνει κριτική.

Να βάλουνε τηλεγαμήσι ! Να στέλνεις τη τσαπού να στη γαμήσουνε και να στη ξαναστέλνουν πίσω !  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε αυτη η βικτωρια ηταν χτες διδυμου 16α?
μια ξανθια με κωλαρα??
κανει τετοιες μαλακιες?και ηθελα να μπω!την γλυτωσα δικε μου

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Ακριβώς, τύπε, αυτή! Κι εγώ για την κωλάρα μπήκα. Θα διαβάσεις την κριτική και θα καταλάβεις!
Λάβε υπόψη ότι πολύ σπάνια ανεβάζω αρνητική κριτική, γιατί συνήθως όλα πάνε καλά ή αδιάφορα. Είχα καιρό να σπαστώ.
Άι στο διάολο, μέχρι και ο αριθμός των μηνυμάτων μου μού τη θυμίζει! 1.113:cheesy:

Επισκέπτης
Πριν από τρεις ώρες:
Aκομινάτου 2 κάτω-Λόρη.Μελαγχροινή,λίγο γεματούλα,αδιαφόρου προσώπου.Δεν έμοιαζε στην Λόρη που είχα δει στο Μαραθώνος 59.Αποκλείεται.Η Λόρη του Μ59 ήταν γλυκιά κοπέλα.Την βάπτισαν κι αυτή Λόρη.15 ευρώ.Η τσατσά δεν ανέφερε ακάποτο και δεν  "ήξερε αν δούλευε στο Μ59".

Aκομινάτου 2 άνω-Κλειστό
Κολωνού 30 κάτω-Σκουρόχρωμη αδιάφορη ολίγον ευτραφής.

Λιοσίων 91-Πήγα για την Γιάννα από Αχιλλέως 48 ισόγειο πριν δύο χρόνια.Αυτή πρέπει να ήταν.Η κουτσοδόντα μελαγχροινή ενίοτε κοιμώμενη υπηρέτρια αναφώνησε:Θέλεις;
Αυτό μόνο.Τίποτα άλλο.Ψηλή, λεπτή, μελαγχροινή, μέτριο προς άσχημο πρόσωπο και αρχές κυταρίτιδας στα πόδια.

Φυλής 200-Σακίρα από Φ59 κάτω.
Πιπίνου 65-Χριστίνα από Φώκαιας 19.Καινούργια.Ξανθιά, κοντή ,νεαρή ομορφούλα Ρουμάνα με δυσανάλογα φαρδιά οπίσθια.Μόνο το απλό.
Φυλής 134 ισ-Στεφανία επιστρέψασα μετά από καιρό.Διπλοβάρδια.Το πρωί ήταν στο υπόγειο.
Φυλής 134 1ος-Ξέροντας οτι θα βρω την Τζέσυ,δεν ανέβηκα.Αν πήγε άλλος συναγωνιστής να μας πει ποια ήταν.
Φυλής 109 κάτω-Μαριάννα σταθερά.Η βυζαρού με τα σαρκώδη χείλη.Δοκιμάστηκε στο Φ80 το καλοκαίρι και απορρίφθηκε.Απάτη πίπα.
Αλκιβιάδου 16Α-Ισαβέλλα από Έλλης 3 πριν δύο χρόνια.Μελαγχροινή παχουλή νταρντάνα βυζαρού με πρωκτικό.
Κων/λεως 166 ημιυπ-Άννα από Ιάσωνος 1Γ.Καστανόξανθη λεπτή "Ρωσίδα" με μπούκλες.Μόνο τα βασικά.
Κων/λεως 166 ισ-Βιενέτα.Μελαγχροινή με λίγα παχάκια στην περιφέρεια,μετρίου προσώπου.Αν θυμάμαι καλά, κάνει ακάποτο.

Και Ξανθίππης 2-Άννα η ξανθιά Μολδαβέζα "Ρωσίδα" από Φυλής 134 ισόγειο.Μόνο τα βασικά.

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Φυλής 99 σήμερα το βράδυ η Κουμαριανού

panzek

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
συναγωνιστες χρειαζεται να μπει στο χαρτη δελων
και ιασωνος 1γ σημερα κατα τις 12 το πρωι στο μεταξι στο σιγκεγκριμενο μαγαζι πηρα ενα αλβανιδακι γυρω στα 20 ομορφο και στενο μουνακι,  ζεστη και με πολυ καλη συμετοχη,μια εβδομαδα μονο στη πιατσα
εντελει εχω αρχισει και αλλαζω τη γνωμη μου για τις αλβανιδες πιπινες στο σεξ,εχουν συμετοχη οσες εχω παρει

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Τι εννοείς, πίκερ; Έβρισκε κάσωμα με το κεφάλι, πάντως  :cheesy: :cheesy:
(Άλλη πουστότσατσα εκεί. Ο ορισμός της ξινίλας.)

Επισκέπτης
Και σήμερα το πρωί γίνονταν εργασίες ανακαίνισης στο Φυλής 136 διπλά στο 134.Έβαψαν την πόρτα,τοποθέτησαν εκατέρωθεν αυτής φανούς δηλωτικούς μπουρδέλου και επισκεύασαν το πεζοδρόμιο (είχε τρύπα-"πηγάδι").
Ιδού πεδίο εργασίας λαμπρό για τις δραστήριες κοπέλες!.Και μάλιστα σε μακρά περίοδο ύφεσης και ανεργίας.

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
Πρωινή Φυλής

Φωκαίας 17 Α η μελαχρινή με το ωραίο 2,5αρι βυζί και όλα μέσα (ακά + 69)
Φωκαίας 17 Β η μελαχρινή με το καρέ μαλί και όλα μέσα (ακά + 69)
Φωκάιας 19 & 25 περίμενα περίμενα περίμενα και έφυγα
Φυλής 80 η Μαριάννα με σούπερ 3,5αρι στήθος
Φυλής 86 Β ένα λεπτεπίλεπτο πιπίνι με ωραίο προσωπάκι για τους λάτρεις του είδους
Φυλής 86 Α η Σάντρα (ξεπέτα μύριζε)
Φυλής 71 Β μιλφάκι με τα πάντα όλα (69 + ακά + κουλούρι)

το μιλφάκι στο 71Β πως ήταν;

jimjin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς που δουλεύει η Βίκη απο Καζακσταν με το απίθανο ακαποτο ...ουκι? Παλεότερα δουλευε Διδυμου

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Έχει φύγει εδώ και δύο μήνες από εκεί. Την έχει αντικαταστήσει η Άντζελα - Dee Snider  ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Έχει φύγει εδώ και δύο μήνες από εκεί. Την έχει αντικαταστήσει η Άντζελα - Dee Snider  ;)
Αδιαβαστος λοιπον ο Cheyenne.......

Μου φαινεται οτι πρεπει να ασχολουμαι μονο με τα studio.........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

maria-brasil

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Like
0
Χαιρετω ολα τα καλα παιδια της παρεας θελω να σας ενημερωσω οτι αυριο στην απογευματινη βαρδια στο Φωκαιας 17 επανω επιστρεφει Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΕΛΕΝΑ
ανανεωμενη και με πολυ ορεξη για πολλες τρελλες συναντησεις  :boobies: :boobies: :pipa3:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom