Βολτίτσα μέσα στη βροχή στα γνωστά μέρη λίγο μετά τα μεσάνυχτα Σαββάτου προς Κυριακή. Η βόλτα ξεκίνησε απο την οδό Τροφωνίου όπου είχε:
Τροφωνίου 11 στο κάτω: μια μελαχρινή, μικροκαμωμένη σχετικά, ονόματι Μαρία, αρκετά ομορφούλα. ίσως άξιζε δοκιμής.
Τροφωνίου 11 στο επάνω: Αν θυμάμαι καλά μια ξανθιά απλά καλή.
Τροφωνίου 13 κάτω: Μία ξανθιά με γλυκό πρόσωπο, υπερβολικά αδύνατη όμως.
Απο εκεί ανηφόρισα προς την Φυλής. Αρκετά μαγιαζιά ανοιχτά, λίγος ο κόσμος λόγω βροχής, ο οποίος όσο περνούσε η ώρα και η βροχή δυνάμωνε μειωνόταν ακόμα πιο πολύ. Εκεί λοιπόν στη βόλτα μου είδα:
Φυλής 92: Δύο κοπέλες. Μια μελαχρινή αρκετά καλή θα έλεγα με ωραίο σώμα, και μια ξανθιά απλώς καλή θα έλεγα στο πρόσωπο με καλούτσικο σώμα. 20€ η καθε μία.
Μονής Προδρόμου 16Α (αυτό με τη σκάλα): Μία πολύ μελαχρινή μάλλον προς τσιγγανα έμοιαζε, μικροκαμωμένη, με ωραίο όμως σώμα και ωραίο βυζί. Πλήρες πακέτο στα 20€ (με 69, κουλούρι κλπ). Δε πέρασα επειδή δε ξέρω αυτο το τσιγγάνικο με προδιαθέτει οτι κάτι δε θα είναι τοσο καλό μέσα...
Μονής Προδρόμου 16Β: Αδιάφορη που την ξέχασα κιόλας...
Φυλής 86Β: Σορυ παίδες δε μπορώ να θυμηθώ και εδώ. Νομίζω οτι όμως ήταν κάτι απλά καλό.
Φυλής 84Α: Μια ξανθιά μιλφ, χάλια θα έλεγα, με άσχημο σώμα και απαράδεκτα οπίσθια...
Φυλής 80: Μια αρκετά ομορφούλα,κάτι ενδιάμεσο σε μελαχρινή και καστανή, με ωραίο σωματάκι όπως διαγράφονταν απο ένα σαν κομπινεζόν που φορούσε. Αρκετά χαμογελαστη Ίσως έπρεπε να την τιμήσω. Την άλλη φορά αν την πετύχω.
Φυλής 59 κάτω: Η Σαμπρίνα.
Φυλής 59 επάνω: κλειστό
Φωκαίας 17 (ισόγειο): Τζοάνα, μελαχρινή με ωραίο σωματάκι, καλό σχετικά προσωπάκι (σαν να ιταλοφέρνει το πρόσωπο). Εκεί έγινε η κατάθεση. Δεν κλαίω τα λεφτά μου αλλά μάλλον δεν είναι και για δεύτερη φορά. Τα περισσότερα θα τα γράψω στην κριτική μου.
Φωκάιας 19. Αδιάφορο...
Φωκαίας 25Α: Μια μελαχρινή πραγματική κουκλίτσα. Πανέμορφο πρόσωπο, ωραίο κορμάκι, πολύ χαμογελαστή. Τελικά εκεί έπρεπε να καταθέσω... Κάνει μόνο τα βασικά όμως για όποιον θέλει και παραπάνω έξτρα
Φωκαίας 25Β: Μια μελαχρινή, μέτρια σε πρόσωπο και σώμα (απλά συμπαθητική θα την έλεγες), η οποία όμως με 20€ έκανε πλήρες (με 69 και κουλούρι)
Φωκαίας 22 υπόγειο: Μια μελαχρινή αρκετά μέτρια, μάλλον αδιάφορη αν και αυτή έκανε πολλά.
Φωκαίας 22 επάνω: Κλασσική σε αυτό το σπίτι, καστανή, εμφανίσιμη αρκετά, που κάνει πλήρες πρόγραμμα (69 + κουλόυρι). Την είχα πάρει πολύ καιρό πρίν (τότε την έλεγαν Ηβιάνα ή κάτι τέτοιο, δε ξέρω αν έχει ακόμα το ίδιο όνομα), αλλά στο δωμάτιο θυμόμουν οτι ήταν χάλια οπότε έφυγα. Πρέπει να είχα γράψει κριτική για αυτήν στο εν λόγω μαγαζί κάπου προς το καλοκάιρι.
Αυτά τα νέα του Σαββατόβραδου.