Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 348 άτομα (33 μέλη και 315 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Επίσης σήμερα κατά την 10:30 πρωινήν προσήχθην η υπηρεσία και η εργαζόμενη του 71Β έμπροσθεν των οφθαλμών μου οπότε έκλεισαν αυτομάτως όλοι οι λαμπτηρες επί της οδού Φυλής και Φωκαίας. Τα μικροσκοπικά κυανά ανθρωπάκια (στρουμφ) παρέμειναν για περεταίρω ενδεχομένως προσαγωγές (μπακάλη και πύραυλε μας έχετ επηρεάσει τα μαλα)
στην ασφαλεια σε κελι και ξεκωλιασμα η τσατσα κ γυφτοΒουλγαρα Βαρβαρα,πουτανελια κ οι δυο με υφακι προγκιπισσας του Μονακο.
Κ μην μου πεις κανεις οτι δεν εχω φαει κουλουρι κ τα λεω εις βαρος της,μια φορα πηγε να τον παρει ακαποτα κ επειδη δεν γουσταρα στραβωσε κ εκτοτε στο σαλονι το επαιζε καπως*μην επεκταθω)
Μαυρο στο σκατοσκυλο της γυφτιας!
thank God so many sluts around!

YΓ Με 20 ευρακια extra προτελευταια φορα(πανω απο χρονος)της ειχα κανει τη μαπα σα γλασσο του donut :cum: :pipa2: :pipa3: :cum: :cum: :cum:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
στην ασφαλεια σε κελι και ξεκωλιασμα η τσατσα κ γυφτοΒουλγαρα Βαρβαρα,πουτανελια κ οι δυο με υφακι προγκιπισσας του Μονακο.
Κ μην μου πεις κανεις οτι δεν εχω φαει κουλουρι κ τα λεω εις βαρος της,μια φορα πηγε να τον παρει ακαποτα κ επειδη δεν γουσταρα στραβωσε κ εκτοτε στο σαλονι το επαιζε καπως*μην επεκταθω)
Μαυρο στο σκατοσκυλο της γυφτιας!
thank God so many sluts around!
φιλε νομιζω ότι το φυλης 71β που εγραψε ο συναδελφος ειναι το οικημα που δουλευει η ευαρα η τσατσαρα και οχι της μπαρμπαρας δυστηχως με την μαλακωτσατσα της  >:( >:( .
Ευχομαι να ειναι της μπαρμπαρα το πορδελλο βεβαια γιατι ειναι μεγαλη καριολα  :zfuck: :zfuck: .

Εγω απο τοτε που την εξυμνουσαν εδω μεσα, της εχω ριξει ΜΑΥΡΟ και τα εγραφα...

Εμενα μια φορα μου εκανε καλο κρεβατι, πριν αρχισει να δινει κωλο  :'( :'( :idiot: . Πηγα αλλες 2 φορες αλλά μου εκανε απιστευτη ξεπετα και δεν σεβαστηκε τα γιουρο μου, επειδη αρνηθηκα να τη γλειψω τη σιχαμενη  :huh: :huh: και νευριασε τη 2η φορα που την πηρα και με θυμοταν και την 3η.

Βεβαια καθε φορα που τσαρκαρω της ριχνω ενα καλο ξεχεσιμο, οταν φωναζει γιατι δεν μπαινουμε :grin: :grin: :zfuck: :2on1:.

egwthelw

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0

Η Rita σταμάτησε να δουλεύει για τώρα. Μάλλον μέχρι να έχει αναγκαίοι από χρήματα δεν θα την δούμε σύντομα

Η Ρίτα Μαρλέν από Δροσοπούλου -Διδύμου-Βούρβαχη και πρώην Αλκαμένους πού δουλεύει ?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Στα πολυ γρηγορα σημερα το απογευμα σε μια αδεια Φυλης με τις κοπελες να ψαχνουν για πελατες με τα κυαλια
Φυλης 200
Αγνωστου ονοματος μετρια μελαχρινη
Φυλης 86 ανω
Τζουλια το ξανθο θεομουνο!Μαζι με την παλτοβικτωρια απο το Φωκαιας 25 ισογειο(τωρα Σπ.Πατση 40) πρεπει να ειναι τα ωραιοτερα ξανθα που εχω δει σε ντελο
Φυλης 84 1st floor
Σαμανθα το ομορφο μελαμψο ρουμανακι με το μετριο σερβις
Φυλης 61
Νατασσα..ξανθο νταβραντισμενο τρανς με τατουαζ γνωστη φυσιογνωμια απο το Παπαδοπουλου 2!Εχει φωτος στις Κυριες
Φυλης 59 ανω
Αδυνατο ανθυπομετριο μαυρομαλλικο με πρωκτικο στο 20αρικο
Φυλης 59 ισογειο
Σαμπρινα κλασσικα
Φυλης 54 ανω
Λαουρα..μετριοσυμπαθητικο μελαχρινο με ελευθερο στοματικο

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
σωστος, αμεση πολεμικη ανταποκριση,χμ!!αδεια η φυλης?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Εἶναι γνωστὸν ὅτι ἡ διεύθυνσις τοῦ Φ71Β δὲν εἶναι καὶ τόσον τακτικὴ εἰς τὴν καταβολὴν τῶν τελῶν καὶ λοιπῶν ἐπιβαρύνσεων. Ἀς ἐλπίσωμεν ὅτι ἡ ἐργαζομένη θὰ ὑπερβῇ τὸν σκόπελον (ἐὰν εἶναι Βουλγαρὶς ἤ Ρουμανὶς βεβαίως τὰ ἀνδρείκελα ἔκαμαν "μίαν τρύπα εἰς τὸ νερό").

αγαπητέ κύριε Μπακάλη τσεκάρατε αυτό που σας είπα;;

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Επίσης σήμερα κατά την 10:30 πρωινήν προσήχθην η υπηρεσία και η εργαζόμενη του 71Β έμπροσθεν των οφθαλμών μου οπότε έκλεισαν αυτομάτως όλοι οι λαμπτηρες επί της οδού Φυλής και Φωκαίας. Τα μικροσκοπικά κυανά ανθρωπάκια (στρουμφ) παρέμειναν για περεταίρω ενδεχομένως προσαγωγές (μπακάλη και πύραυλε μας έχετ επηρεάσει τα μαλα)
όντως απόγευμα και βράδυ δεν άνοιξε καθόλου το μαγαζάκι του 71Β

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
σωστος, αμεση πολεμικη ανταποκριση,χμ!!αδεια η φυλης?
ναι παίδες άδεια!!! και με ελαχιστους να εισέρχονται στα ενδότερα διαμερίσματα των οίκων! γι' αυτό και είναι η καλύτερη περίοδος για μπουρδέλα φυλής(μακριά από μετάξι-λιοσίων συναγωνιστές) και όχι για στούντιο.....στη φυλής παίζουν αρκετά εξτρα στο 20άρικο (κωλαράκια και ακάποτα τσιμπούκια για όποιον αρέσκεται και το ρισκάρει) αλλά και 2πλάκια!! με 2x20 euro...μαλιστα εχθές εντοπίσαμε 3 τέτοια στο κλασικό "Γ" του γαμησιού (φυλής και φώκαιας) έτσι για την φάση μόνο γιατί η διπλή τιμή σου δίνει λίγο έξτρα χρόνο αλλά όχι διπλό τελιώμα...συν το σπάσιμο βγάλε καπότα βάλτην άλλη...Αν έχει κανείς τέτοια εμπειρία ας ενημερώσει αν θέλει...

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
τον τελευταιο καιρο λογο περιορισμενου ελευθερου χρονου εχω κοψει τις πολλες βολτες στα δρομακια του ερωτα.
προτιμω συγκεκριμενες επισκεψεις σε σπιτι με σταθερες αξιες μιας και δεν μας περνει για περιπετειες.
(να μην εχεις χρονο και να πεσεις σε κακοτοπια......αστα να πανε).
εχω επισκευτει 2 φορες στην πρωινη βαρδια την μαρια (τρελοκοτσιδου) στο σπιτι της Διδύμου 8Α.
πραγματικα τετοια ευγενεια και τετοια επιθυμια στο να περασει καλα ο πελατης ειναι τρομερα σπανιο να βρεις.
αφου καποια στιγμη της ζητησα να κανουμε κατι σε ορθιο στον τοιχο και μου λεει "και βεβαια, κανεμε οτι θες...."
εννοειτε οτι πρεπει και εσυ να της εχεις φερθει με ευγενεια.
-αλλη μια φορα εχω επισκευτη την Σονια απο αλκιβιαδου. και αυτη σταθερη αξια και με υψηλα στανταρ με μονο κακο οτι βιαζετε λιγο.

-αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι την τεταρτη στο σπιτι της Διδύμου 8Α στην απογευματινη βαρδια, ηταν ενα ομορφοξανθο μωρακι με πολυ ωραιο σωμα το οποιο μου τραβηξε την προσοχη.
εμφανιστικε στο σαλονι, παρουσιασε το προγραμμα της (το βασικο) χωρις να εμφανιστη τσα2 και φευγοντας εγω, εχοντας πει οτι θα κανω μια βολτουλα πρωτα, με χαιρετισε χαμογελοντας και κοιταζοντας με μεχρι που εκλεισε η πορτα.
ψιλο μετανιωσα που δεν πηγα....
εχει κανεις καμια πληροφορια σχετικα με την συγκεκριμενη νεαρα !!!!

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Παιδιά προσοχή στα ακάποτα. Κυκλοφορεί πολύ αρρώστεια σε αυτά τα σοκάκια. Προ ημερών επισκέφθηκα μπουρδελάκι στο Μετάξι και πήρα το δώρο μου. Παρασημοφορήθηκα με χλαμύδια μετά από βαθειά υγρή πίπα. Η πουτανίτσα με το μάτι πεντακάθαρη φαινόταν. Αν και το αποφεύγω δεν πρόλαβα να της πω βάλε την καπότα γιατί μου άρεσε κιόλα. Τον πήρε στο στόμα χωρίς να ρωτήσει. Μετά από πέντε περίπου μέρες άρχισε το τσούξιμο.
Αποτέλεσμα εξετάσεις για γονόρροια και χλαμύδια.
Θεραπεία με Vibramicin για 21 μέρες τουλάχιστον. Δύο χάπια των 100mg ημηρεσίως και μετά πάλι εξετάσεις.
Ευτυχώς δεν έχω γκόμενα αυτόν τον καιρό γιατί θα την είχα φορτώσει και αυτήν και ποιός την άκουγε μετά.

:headbang:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Παιδιά προσοχή στα ακάποτα. Κυκλοφορεί πολύ αρρώστεια σε αυτά τα σοκάκια. Προ ημερών επισκέφθηκα μπουρδελάκι στο Μετάξι και πήρα το δώρο μου. Παρασημοφορήθηκα με χλαμύδια μετά από βαθειά υγρή πίπα. Η πουτανίτσα με το μάτι πεντακάθαρη φαινόταν. Αν και το αποφεύγω δεν πρόλαβα να της πω βάλε την καπότα γιατί μου άρεσε κιόλα. Τον πήρε στο στόμα χωρίς να ρωτήσει. Μετά από πέντε περίπου μέρες άρχισε το τσούξιμο.
Αποτέλεσμα εξετάσεις για γονόρροια και χλαμύδια.
Θεραπεία με Vibramicin για 21 μέρες τουλάχιστον. Δύο χάπια των 100mg ημηρεσίως και μετά πάλι εξετάσεις.
Ευτυχώς δεν έχω γκόμενα αυτόν τον καιρό γιατί θα την είχα φορτώσει και αυτήν και ποιός την άκουγε μετά.

:headbang:

Mεγαλε..Δωσε διευθυνση και ονομα γυναικας στον λαο για να το εχει υποψη του..

Αυτα..

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Αχιλλέως και Μαραθώνος. Εκεί που έχει ένα Pitbull μέσα.  Απογευματινή βάρδυα. Μελαχροινή προς το αδύνατο γύρω στα 23 εξ Ρουμανίας όπως μου είπε. Όνομα δεν θυμάμαι αν και την ρώτησα. Τα ονόματα βέβαια αλλάζουν κάθε μέρα.

:s&m_2:

Επισκέπτης
Mεγαλε..Δωσε διευθυνση και ονομα γυναικας στον λαο για να το εχει υποψη του..

Αυτα..

Eκει ειναι το θεμα ρε φιλε? Το θεμα ειναι οτι το ακαποτο ειναι γενικα επικινδυνο, δεν θα την πατησεις απο αυτη, θα την πατησεις απο καποια αλλη...

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
παντα χρειαζετε προσοχη σε τετοια θεματα,γενικα αυτα τα εχτρα του 20αρικου κρυβουν κινδυνους,καλα λεει οσυναγωνιστης οτι παει στην ιδια αν ξερεις οτι η κοπελα ειναι σωστη κρυβη λιγοτερους κινδυνους.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ρε ποτέ ακάποτο και ειδικά όταν το διαφημίζει στο σαλόνι. Δηλαδή αμα είσαι στο σαλόνι με κανα πακιστανό και βγεί και αρχίζει και λεγει για ακάποτα θα μπείς μέσα; Εγώ έχω φύγει απο το παράθυρο!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom