ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
...
θα συνεχίσω πεισματικά τη μοναχική ατραπό που οδηγεί στα παλάτια της πλήρωσης
Αυτό θα πει Όραμα!
...
θα συνεχίσω πεισματικά τη μοναχική ατραπό που οδηγεί στα παλάτια της πλήρωσης
στην ασφαλεια σε κελι και ξεκωλιασμα η τσατσα κ γυφτοΒουλγαρα Βαρβαρα,πουτανελια κ οι δυο με υφακι προγκιπισσας του Μονακο.Επίσης σήμερα κατά την 10:30 πρωινήν προσήχθην η υπηρεσία και η εργαζόμενη του 71Β έμπροσθεν των οφθαλμών μου οπότε έκλεισαν αυτομάτως όλοι οι λαμπτηρες επί της οδού Φυλής και Φωκαίας. Τα μικροσκοπικά κυανά ανθρωπάκια (στρουμφ) παρέμειναν για περεταίρω ενδεχομένως προσαγωγές (μπακάλη και πύραυλε μας έχετ επηρεάσει τα μαλα)
φιλε νομιζω ότι το φυλης 71β που εγραψε ο συναδελφος ειναι το οικημα που δουλευει η ευαρα η τσατσαρα και οχι της μπαρμπαρας δυστηχως με την μαλακωτσατσα της > > .στην ασφαλεια σε κελι και ξεκωλιασμα η τσατσα κ γυφτοΒουλγαρα Βαρβαρα,πουτανελια κ οι δυο με υφακι προγκιπισσας του Μονακο.
Κ μην μου πεις κανεις οτι δεν εχω φαει κουλουρι κ τα λεω εις βαρος της,μια φορα πηγε να τον παρει ακαποτα κ επειδη δεν γουσταρα στραβωσε κ εκτοτε στο σαλονι το επαιζε καπως*μην επεκταθω)
Μαυρο στο σκατοσκυλο της γυφτιας!
thank God so many sluts around!
Η Ρίτα Μαρλέν από Δροσοπούλου -Διδύμου-Βούρβαχη και πρώην Αλκαμένους πού δουλεύει ?
Εἶναι γνωστὸν ὅτι ἡ διεύθυνσις τοῦ Φ71Β δὲν εἶναι καὶ τόσον τακτικὴ εἰς τὴν καταβολὴν τῶν τελῶν καὶ λοιπῶν ἐπιβαρύνσεων. Ἀς ἐλπίσωμεν ὅτι ἡ ἐργαζομένη θὰ ὑπερβῇ τὸν σκόπελον (ἐὰν εἶναι Βουλγαρὶς ἤ Ρουμανὶς βεβαίως τὰ ἀνδρείκελα ἔκαμαν "μίαν τρύπα εἰς τὸ νερό").
όντως απόγευμα και βράδυ δεν άνοιξε καθόλου το μαγαζάκι του 71ΒΕπίσης σήμερα κατά την 10:30 πρωινήν προσήχθην η υπηρεσία και η εργαζόμενη του 71Β έμπροσθεν των οφθαλμών μου οπότε έκλεισαν αυτομάτως όλοι οι λαμπτηρες επί της οδού Φυλής και Φωκαίας. Τα μικροσκοπικά κυανά ανθρωπάκια (στρουμφ) παρέμειναν για περεταίρω ενδεχομένως προσαγωγές (μπακάλη και πύραυλε μας έχετ επηρεάσει τα μαλα)
ναι παίδες άδεια!!! και με ελαχιστους να εισέρχονται στα ενδότερα διαμερίσματα των οίκων! γι' αυτό και είναι η καλύτερη περίοδος για μπουρδέλα φυλής(μακριά από μετάξι-λιοσίων συναγωνιστές) και όχι για στούντιο.....στη φυλής παίζουν αρκετά εξτρα στο 20άρικο (κωλαράκια και ακάποτα τσιμπούκια για όποιον αρέσκεται και το ρισκάρει) αλλά και 2πλάκια!! με 2x20 euro...μαλιστα εχθές εντοπίσαμε 3 τέτοια στο κλασικό "Γ" του γαμησιού (φυλής και φώκαιας) έτσι για την φάση μόνο γιατί η διπλή τιμή σου δίνει λίγο έξτρα χρόνο αλλά όχι διπλό τελιώμα...συν το σπάσιμο βγάλε καπότα βάλτην άλλη...Αν έχει κανείς τέτοια εμπειρία ας ενημερώσει αν θέλει...σωστος, αμεση πολεμικη ανταποκριση,χμ!!αδεια η φυλης?
Παιδιά προσοχή στα ακάποτα. Κυκλοφορεί πολύ αρρώστεια σε αυτά τα σοκάκια. Προ ημερών επισκέφθηκα μπουρδελάκι στο Μετάξι και πήρα το δώρο μου. Παρασημοφορήθηκα με χλαμύδια μετά από βαθειά υγρή πίπα. Η πουτανίτσα με το μάτι πεντακάθαρη φαινόταν. Αν και το αποφεύγω δεν πρόλαβα να της πω βάλε την καπότα γιατί μου άρεσε κιόλα. Τον πήρε στο στόμα χωρίς να ρωτήσει. Μετά από πέντε περίπου μέρες άρχισε το τσούξιμο.
Αποτέλεσμα εξετάσεις για γονόρροια και χλαμύδια.
Θεραπεία με Vibramicin για 21 μέρες τουλάχιστον. Δύο χάπια των 100mg ημηρεσίως και μετά πάλι εξετάσεις.
Ευτυχώς δεν έχω γκόμενα αυτόν τον καιρό γιατί θα την είχα φορτώσει και αυτήν και ποιός την άκουγε μετά.
Mεγαλε..Δωσε διευθυνση και ονομα γυναικας στον λαο για να το εχει υποψη του..
Αυτα..
αγαπητέ κύριε Μπακάλη τσεκάρατε αυτό που σας είπα;;
Δυστυχῶς ὄχι διότι μὲ τὴν σημερινὴν κατάστασιν πρέπει νὰ ἐργάζηται τὶς 12ωρον διὰ νὰ ἐπιβιώσῃ