Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 195 άτομα (18 μέλη και 177 επισκέπτες)

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
159
Like
20.400
Πόντοι
32.478
Ρε μάγκες μετά το μεσημεριανό γαμήσι με την Βικτώρια τώρα συνηλθα. Η γυναίκα τα δίνει όλα στο πήδημα. Είναι φωτιά και λαύρα. Το δε τσιμπουκι της ειναι για σεμινάριο. Η τσατσά χτύπησε πόρτα ενώ ακόμα με τσιμπούκωνε. Αν υποθέσουμε ότι ήταν στο 8λεπτο, κάθισα στο δωμάτιο 15 λεπτά σίγουρα γιατί έκανε στοματικό ακόμα 1 λεπτό σίγουρα και κάνα πεντάλεπτο γαμησι δυνατό, cow και στα τέσσερα, χωρίς να βιάζεται. Στο δε πισωκολητό την είχα πιάσει από τους ώμους και της τον έχωνα δυνατά ενώ αυτή γύρισε το κεφάλι προς τα μένα και της έδωσα να πιπιλαει το δάχτυλό μου. Πως να κρατηθώ μετά και να μην χύσω; Τον είχα μέσα στην μουνάρα της ενώ είχα χυσει και αυτή συνέχισε να κουνιέται μπρος πίσω. Την να πω πρέπει να είναι στην δεκάδα με τα κορίτσια που όλοι περνάνε καλά και φεύγουν ευτυχισμένοι. Δεν μπορεί να είμαι ο μόνος που περνάω καλά. Και τα κάνει και όλα μόνη της, εσύ κάθεσαι και απολαμβάνεις. Κάνει και παρτούζα με την Τάνια οπότε πολύ σύντομα θα τις επισκεφθώ. Καλά γαμήσια και καλό καλοκαίρι!!

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Ρε μάγκες μετά το μεσημεριανό γαμήσι με την Βικτώρια τώρα συνηλθα. Η γυναίκα τα δίνει όλα στο πήδημα. Είναι φωτιά και λαύρα. Το δε τσιμπουκι της ειναι για σεμινάριο. Η τσατσά χτύπησε πόρτα ενώ ακόμα με τσιμπούκωνε. Αν υποθέσουμε ότι ήταν στο 8λεπτο, κάθισα στο δωμάτιο 15 λεπτά σίγουρα γιατί έκανε στοματικό ακόμα 1 λεπτό σίγουρα και κάνα πεντάλεπτο γαμησι δυνατό, cow και στα τέσσερα, χωρίς να βιάζεται. Στο δε πισωκολητό την είχα πιάσει από τους ώμους και της τον έχωνα δυνατά ενώ αυτή γύρισε το κεφάλι προς τα μένα και της έδωσα να πιπιλαει το δάχτυλό μου. Πως να κρατηθώ μετά και να μην χύσω; Τον είχα μέσα στην μουνάρα της ενώ είχα χυσει και αυτή συνέχισε να κουνιέται μπρος πίσω. Την να πω πρέπει να είναι στην δεκάδα με τα κορίτσια που όλοι περνάνε καλά και φεύγουν ευτυχισμένοι. Δεν μπορεί να είμαι ο μόνος που περνάω καλά. Και τα κάνει και όλα μόνη της, εσύ κάθεσαι και απολαμβάνεις. Κάνει και παρτούζα με την Τάνια οπότε πολύ σύντομα θα τις επισκεφθώ. Καλά γαμήσια και καλό καλοκαίρι!!
Μπορείς να περιγράψεις εμφανισιακά την Βικτώρια;

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
159
Like
20.400
Πόντοι
32.478
Μπορείς να περιγράψεις εμφανισιακά την Βικτώρια;
Μαύρα μαλλιά ως τους ώμους συνήθως τα πιάνει κότσο. Προσωπο συνηθισμένο, ούτε κούκλα ούτε άσχημη.Ψηλή 1,7+ κορμί γεμάτο, νταρντανα θα την έλεγα χωρίς περιττά κιλά. Στηθος 2,5 φυσικό Κωλάρα ωραία που αντέχει σφυροκόπημα. Δείχνει να της αρέσει μάλιστα. Στα συν για μένα ότι είναι πάντα γελαστή, ποτέ ξινή.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.414
Πόντοι
17.885

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
κώλο δίνει αυτή δεν θυμάμαι
Αν έδινε θα την είχα παντρευτεί … σε εμένα τουλάχιστον δεν δίνει, δεν ξέρω σε άλλους. Εγώ δεν πηγαίνω για το πήδημα , πηγαίνω μόνο για να γλείφει την κωλοτρυπιδα και τα αρχιδια μου

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Δεν παμε
Για την ομορφιά. Κάνει ωραίο πρόγραμμα. Αφεσου στην γλώσσα της.. και ζητά τισ ανωμαλίες σου άφοβα.
Αν και είμαι κοντοπουτανο λάτρης ίσως επισκεφτώ την Βικτώρια γιατί η εμπειρία του milfomaniac διαβάστηκε ωραία

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Μαύρα μαλλιά ως τους ώμους συνήθως τα πιάνει κότσο. Προσωπο συνηθισμένο, ούτε κούκλα ούτε άσχημη.Ψηλή 1,7+ κορμί γεμάτο, νταρντανα θα την έλεγα χωρίς περιττά κιλά. Στηθος 2,5 φυσικό Κωλάρα ωραία που αντέχει σφυροκόπημα. Δείχνει να της αρέσει μάλιστα. Στα συν για μένα ότι είναι πάντα γελαστή, ποτέ ξινή.
Καλησπερα φιλε Milf...εμενα γιατι μου βγαινει παντα σοβαρη?????και στο Διδυμου και στο Αγκυρας .......ισως λογο ηλικιας....
Καλα να περνας......

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
159
Like
20.400
Πόντοι
32.478
Καλησπερα φιλε Milf...εμενα γιατι μου βγαινει παντα σοβαρη?????και στο Διδυμου και στο Αγκυρας .......ισως λογο ηλικιας....
Καλα να περνας......
Αποκλείεται λόγω ηλικίας. Κι εγώ μεγάλος είμαι δεν είμαι πιτσιρικάς.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.688
Πόντοι
736
Πήγα τώρα για τζεσικα αλλά είναι κλειστό το πάνω!

Thanos1990

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
161
Πόντοι
1
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα ειναι και παλι στο βεργας 7 στο πανο την πεμπτη το βραδυ στης 23.00 εως της 05.00

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.713
Πόντοι
201

Θα ειναι και παλι στο βεργας 7 στο πανο την πεμπτη το βραδυ στης 23.00 εως της 05.00
Αμα δινει και κολο στα 130, εγω ειμαι μεσα.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.108
Πόντοι
31.618

Σε ποιο σπίτι και τι βάρδια, παρακαλώ η Βικτόρια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom