Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 242 άτομα (29 μέλη και 213 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Τα παραλες λιγο
η πιο ωραια απο αυτες ειναι η ται αλλα και παλι δεν ειναι τιποτα το τρελό
ακωλη ειναι και εχει και μεγάλο σαγόνι
Δεν ξέρεις την έκφραση " μεγάλο σαγόνι, καλές πίπες! ".
(... να'παιρνε κιόλας παναθεμα της.... βέβαια εγώ τη μια φορά που πήγα περασα σπεσιαλ).

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.737
Πόντοι
2.846
γεια χαρα μαγκες μια ερωτηση ειχα παρει περυσι το καλοκαιρι την αννα μαρια απο το φυλης 65 στον οροφο που εδινε τον κωλο της.μια κοντουλα μελαχροινη ρουμανα, ηταν μαζι με μια κορινα για δωσω και καποιες επιπλεον πληροφορίες.ξερετε αν συνεχιζει να δουλευει η συγκεκριμενη και αν ναι συνεχιζει να δινει τον κωλο της??.ξανακατεβαινω αθηνα και θα ηθελα να παραβιασω δυνατα και παλι το σουφριδι της
Η Άννα Μαρία δεν πρέπει να έχει δώσει σημεία ζωής από Οκτώβρη και μετά, όσο για πρωκτικό δεν θυμάμαι να το ανακοίνωνε το κατάστημα.
Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος συνάδελφος.

Ares7

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2023
Like
425
Πόντοι
21
Δεν ξέρεις την έκφραση " μεγάλο σαγόνι, καλές πίπες! ".
(... να'παιρνε κιόλας παναθεμα της.... βέβαια εγώ τη μια φορά που πήγα περασα σπεσιαλ).
Την ειχα και εγω και ξενερωσα με τη ζωη μου
η Σοφια που λες το κατεχει το αθλημα

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.787
Πόντοι
201
Καλημέρα, θεωρώ πως η πιο όμορφη, σταθερή κοπέλα όχι περαστικη, είναι η Άννα Κου. Ξαναλέω σταθερη. Επίσης και η Άννα Ταϊ ειναι πολυ όμορφη αδιαμφισβήτητα.
Απλά το μαλακιζουν με τις υπηρεσίες τους και αποδίδουν επιλεκτικά. Και η Σοφία είναι πολυ καλο πιπινακι στο δελο της Φυλής με την κοκκινη πορτα. Αλλά και αυτή πρεπει να της κανεις "κλικ" για να αποδώσει. Υπάρχουν και άλλες που μπορεί να μου διαφευγουν, αλλά αυτές είναι αντικειμενικά πολυ εμφανισημες. Τις κυκλοφορείς εξω, με νορμαλ ντυσιμο, και πεφτουν σαγόνια. Για τις δυο Άννες λέω.
να προσθεσουμε κ την Ντιανα με τα κανονια απο φυλης,εμφανισιακα δυνατο πιστολι,απλα στο γαμησι μετρια πραγματα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
αλλαξανε οι εποχες, οι πραγματικα ομορφες πλεον ανοιγουν onlyfans ή πανε απευθειας για εσκορτ των 140+
Οσες καθονται στα μπουρδελα για καιρο χωρις promotion, κατι στραβο εχουν (ειτε στο μυαλο ειτε στο σωμα), ας ειμαστε ειλικρινεις.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Καλημέρα, θεωρώ πως η πιο όμορφη, σταθερή κοπέλα όχι περαστικη, είναι η Άννα Κου. Ξαναλέω σταθερη. Επίσης και η Άννα Ταϊ ειναι πολυ όμορφη αδιαμφισβήτητα.
Απλά το μαλακιζουν με τις υπηρεσίες τους και αποδίδουν επιλεκτικά. Και η Σοφία είναι πολυ καλο πιπινακι στο δελο της Φυλής με την κοκκινη πορτα. Αλλά και αυτή πρεπει να της κανεις "κλικ" για να αποδώσει. Υπάρχουν και άλλες που μπορεί να μου διαφευγουν, αλλά αυτές είναι αντικειμενικά πολυ εμφανισημες. Τις κυκλοφορείς εξω, με νορμαλ ντυσιμο, και πεφτουν σαγόνια. Για τις δυο Άννες λέω.
Δεν έχω δοκιμάσει αννα κου, ούτε καν την έχω δει ΓιΤι εχω ακούσει χάλια σχόλια. Αννα ται συμφωνώ ,
που μπορώ να την βρω την αννα κου; Και τι ώρα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

να προσθεσουμε κ την Ντιανα με τα κανονια απο φυλης,εμφανισιακα δυνατο πιστολι,απλα στο γαμησι μετρια πραγματα
Εμφανισιακά είναι μουναρα.. δυο φορές πέρασα μια ήταν χάλια μια τέλεια

Cnf

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
60
Πόντοι
0
Αλανιαρηδες παίζει καμία ψηλή τώρα βραδινή βάρδια να ξεμπουκωσουμε;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.269
Πόντοι
46.232
τώρα live

Χωματιανου 11α Ελένη ξανθό κοντό πετιτ μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Αλισια ξανθιά σώμα με πιασίματα αλλά σφιχτό κορμί, το μαλλί πιασμένο κότσο, 2αρι βυζι,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Χωματιανου 11β Αλεξάνδρα ξανθιά , με κανονικό σώμα 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Λιοσιων 73β Μαργκο, ξανθο κοντοπουτανο ζυμαράκι με κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι,απλό πρόγραμμα, Αμελια καστανή κοπέλα παχουλη με 2αρι βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπούτι και πίσω χαμηλά στη μέση , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Μισέλ λατινα μελαχρινή με περίεργη φάτσα πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, λεπτό ωραίο κορμί, μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Λιοσιων 73α Ναταλία μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, τατουάζ πίσω αριστερά χαμηλά στη μέση , Κελλυ με κάστανο σκούρο μαλλί, κανονικό σώμα σχεδόν 3αρι βυζι, αυτές οι δύο κάνουν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και η Μία μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα,κάνουν και παρτουζες με 30 ευρώ

Εξηκιου 18 Έλλη ξανθιά μιλφ σώμα με πιασιματακια 2-2.5αρι βυζι , απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18α Μιλενα ξανθοκαστανη χοντρουλα μιλφ με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18γ κλειστό.

Λιοσιων 79α κλειστό.

Λιοσιων 79β Άντζελα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα, 2.5αρι συν βυζι, με πρωκτικο.

Βεργας 2 κλειστό.

Βεργας 3 αριστερά κλειστό.

Βεργας 3 δεξιά Ειρήνη μελαχρινή σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι και Γκλόρια με καστανό σκούρο μαλλί, νταρντανα με 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α Νανσι μιλφ με καστανο πολύ κοντό μαλλί, παχουλη με 2αρι συν σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Βεργας 6β Λιλια(ν) ξανθιά μιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Βεργας 7 πάνω Τζούλια ξανθιά παχουλη με 4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Βεργας 7 υπόγειο Τίνα με κάστανο σκούρο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μπέλα/Στέλλα μελαχρινή χοντρή, με 2.5αρι βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπούτι και 3-4 ακόμη μικρότερα, με πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος & 13αρια κλειστά.

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
22
Like
1.887
Πόντοι
1.191
Λιοσιων 73β Μαργκο
Άρχοντα Σμύρνη είναι η ίδια με Φώκαιας?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.269
Πόντοι
46.232
συνέχεια σφηνάκι live

Φυλής 136 & 134β κλειστά.

Φυλής 134α δύο λατινες, Αντρεα μελαχρινή σώμα με πιασίματα σχεδόν 3αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα και Μισέλ παχουλη με 3αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 134 κλειστό.

Φυλής 109β Βικτόρια μελαχρινή χοντρή μιλφ με γυαλάκια, με 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Αννια κοκκινομάλλα με το μαλλί πιασμένο δύο κοτσίδες, ψιλοκανονικο σώμα 1.5αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Φυλής 109β Βικτόρια καστανοξανθη μιλφ, σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Φυλής 105 δεξιά κλειστο.

Φυλής 105 αριστερά Αλεξάνδρα καστανή κοπέλα με κανονικό ωραίο κορμί 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ ανάμεσα στα βυζια, στη δεξιά γάμπα, στο μπούτι και 1-2 μικρότερα, σε ελεύθερο στοματικό όχι όμως τελειωτικό.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
Δεν έχω δοκιμάσει αννα κου, ούτε καν την έχω δει ΓιΤι εχω ακούσει χάλια σχόλια. Αννα ται συμφωνώ ,

που μπορώ να την βρω την αννα κου; Και τι ώρα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εμφανισιακά είναι μουναρα.. δυο φορές πέρασα μια ήταν χάλια μια τέλεια
Κάποιος από τους παλαιούς πρέπει να πει στους νεότερους ποια είναι τελικά η Άννα -κου... Και πιο παλικάρι σφάχτηκε στην ποδια τής..:woldman::2funny::2funny::2funny::2funny:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.628
Πόντοι
13.636
Βεργας 3 δεξιά Ειρήνη μελαχρινή σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι και Γκλόρια με καστανό σκούρο μαλλί, νταρντανα με 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!!

Όαση η επιστροφή της Γλοριας!!!
Την παίρνω από εποχής Φυλής 81.
Προτείνεται οπωσδήποτε για μια δοκιμή!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.628
Πόντοι
13.636
Κάποιος από τους παλαιούς πρέπει να πει στους νεότερους ποια είναι τελικά η Άννα -κου... Και πιο παλικάρι σφάχτηκε στην ποδια τής..:woldman::2funny::2funny::2funny::2funny:
Η Άννα είχε υπάρξει μια πολύ ρομαντική ύπαρξη!!!
Και στα δικά της πόδια έπεσε ηρωικα ένα πολύ καλό παλικάρι!!!
Ο διάσημος Ο... Κου!!!

Λείπεις πολύ..

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.636
Πόντοι
3.246
Η Άννα είχε υπάρξει μια πολύ ρομαντική ύπαρξη!!!
Και στα δικά της πόδια έπεσε ηρωικα ένα πολύ καλό παλικάρι!!!
Ο διάσημος Ο... Κου!!!

Λείπεις πολύ..
δηλαδή το Κου βγήκε απ το αΚαποτΟΥ...; :dancing:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.269
Πόντοι
46.232

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
22
Like
1.887
Πόντοι
1.191
Κατέβηκα για Μάργκο χάρη στην ενημέρωση του πορνόρεπόρτερ ήταν ήδη ένα παλικάρι μέσα τν είχε κλείσει και ένας άλλος λέω θα περιμένω χαλάλι της όντως είναι τσαχπινα και όμορφη με ωραίο σωματακι και εκεί που βγαίνει το παλικάρι σηκώνομαι και εγώ να πάρω σειρά ενώ να σημειώσω στο σαλόνι ετοιμαζόμασταν για αγώνα μπάσκετ βλέπω την τσα2 να με προσπερνά και να βάζει το επόμενο παλικάρι μέσα με άλλη κοπέλα βέβαια με πιάνει και μ λέει πολύ ευγενικά έλα λίγο να σ πω η Μαργκο δε μπορεί να εξυπηρετήσει άλλο κάπως νιώθει σεβαστό λέω και ελπίζω το κορίτσι να νιώσει καλύτερα άμεσα αλλά ρε μάγκες γαμω τ μουνι τ μάτι με έχει καρφώσει τ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ είναι αυτή να σηκωθώ βραδιάτικα να κατέβω στοχευμένα να φάω μισή ώρα αναμονής και πακέτο καλύτερα να περιμένα τη γυναίκα να έρθει μεθαύριο δηλαδη!! Κούρασα σορυ αλλά ήθελα να τα πω τελικά πήγα για κατάθεση στο πρώτο οίκο που βρήκα άδειο Φώκαιας στη Σάρα χαλί μαύρο νο κομεντ

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Κατέβηκα για Μάργκο χάρη στην ενημέρωση του πορνόρεπόρτερ ήταν ήδη ένα παλικάρι μέσα τν είχε κλείσει και ένας άλλος λέω θα περιμένω χαλάλι της όντως είναι τσαχπινα και όμορφη με ωραίο σωματακι και εκεί που βγαίνει το παλικάρι σηκώνομαι και εγώ να πάρω σειρά ενώ να σημειώσω στο σαλόνι ετοιμαζόμασταν για αγώνα μπάσκετ βλέπω την τσα2 να με προσπερνά και να βάζει το επόμενο παλικάρι μέσα με άλλη κοπέλα βέβαια με πιάνει και μ λέει πολύ ευγενικά έλα λίγο να σ πω η Μαργκο δε μπορεί να εξυπηρετήσει άλλο κάπως νιώθει σεβαστό λέω και ελπίζω το κορίτσι να νιώσει καλύτερα άμεσα αλλά ρε μάγκες γαμω τ μουνι τ μάτι με έχει καρφώσει τ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ είναι αυτή να σηκωθώ βραδιάτικα να κατέβω στοχευμένα να φάω μισή ώρα αναμονής και πακέτο καλύτερα να περιμένα τη γυναίκα να έρθει μεθαύριο δηλαδη!! Κούρασα σορυ αλλά ήθελα να τα πω τελικά πήγα για κατάθεση στο πρώτο οίκο που βρήκα άδειο Φώκαιας στη Σάρα χαλί μαύρο νο κομεντ
Στο Λιοσίων 73 πάνω την πήρες; Και μαζί μου δεν ήτανε εντάξει η τσατσά εκεί. Άφησε να πάει δεύτερη φορά η κοπέλα που ζήτησα στον ίδιο πελάτη ενώ εγώ προηγούμουν και σαν να μην έφτανε αυτό, περίμενα στο δωμάτιο κανένα μισάωρο, ενώ άλλον πελάτη πέρα από εκείνον που διπλοπλήρωσε δεν είχε. Απαράδεκτη τελειώς.

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
22
Like
1.887
Πόντοι
1.191
Στο Λιοσίων 73 πάνω την πήρες; Και μαζί μου δεν ήτανε εντάξει η τσατσά εκεί. Άφησε να πάει δεύτερη φορά η κοπέλα που ζήτησα στον ίδιο πελάτη ενώ εγώ προηγούμουν και σαν να μην έφτανε αυτό, περίμενα στο δωμάτιο κανένα μισάωρο, ενώ άλλον πελάτη πέρα από εκείνον που διπλοπλήρωσε δεν είχε. Απαράδεκτη τελειώς
Στο 73 ναι αλλά δεν την πήρα καν φίλε την ώρα που θα πρέπε να μπω μου είπε απλά πως δεν μπορεί να εξυπηρετήσει άλλους η Μαργκο και στους υπόλοιπους που ήταν μέσα ανακοίνωνε 2 κορίτσια αντί για 3

• Like
Αντιδράσεις: vril

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.200
Πόντοι
41.129
Κατέβηκα για Μάργκο .................. με πιάνει και μ λέει πολύ ευγενικά έλα λίγο να σ πω η Μαργκο δε μπορεί να εξυπηρετήσει άλλο κάπως νιώθει σεβαστό λέω και ελπίζω το κορίτσι να νιώσει καλύτερα άμεσα αλλά ρε μάγκες γαμω τ μουνι τ μάτι με έχει καρφώσει τ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ είναι αυτή να σηκωθώ βραδιάτικα να κατέβω στοχευμένα να φάω μισή ώρα αναμονής και πακέτο καλύτερα να περιμένα τη γυναίκα να έρθει μεθαύριο δηλαδη!!
Ειχα παει προσφατα σε κοπελα που την εκανα και εχυσε στο γλειφομουνι μετα εχυσε στο γλειφοκωλι και μετα εχυσε τρίτη φορα απο το γαμησι που της εκανα..... μετα ηταν τελειως "κομμενη" δεν ειχε ορεξη να σηκωθει απο το κρεββατι και ηθελε μονο μασαζακι.
Συμπαιρενω οτι η κορασισ Μαργκω εκανε καταθεση ολα της τα μουνοζουμα στον προηγουμενο μυστη, το πηγαδη στερεψε στη μεση της βαρδιας...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom