Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 208 άτομα (15 μέλη και 193 επισκέπτες)

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Το γαμησι που εκανε το Ολγακι σημερα στο 109 ισογειο σημερα ηταν εξαιρετικο.Προτεινεται σε πετιτ λοβερς.Κορμακι απο τα λιγα αυτη την στιγμη στην πουτανομανα Φυλης.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Καλησπερα φιλε Milf...εμενα γιατι μου βγαινει παντα σοβαρη?????και στο Διδυμου και στο Αγκυρας .......ισως λογο ηλικιας....
Καλα να περνας......
Γενικά βγαίνει πάντα σοβαρή να μην πω μουτρωμένη. Και η διάθεση έχει σημασία για μένα... ανεξάρτητα από το καλό πρόγραμμα

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Ρε μάγκες δυο μερες τώρα έχετε γαμηθει με τη Βικτώρια!
Την εχετε κάνει θεά και θα πανε νέοι συναγωνιστές και θα περιμενουν να δουν καμια υπέρμουναρα μιλφαρα Ρωσίδα και θα προσγειωθουν πολυ ανώμαλα! 'Νταξ υπηρεσίες έχει πολυ θετικές αλλά η εμφάνιση είναι στο 5 αντε 6. Τόσο πολυ ρίχνετε τα στάνταρ σας; Αντε καλό ΣΚ!

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Το γαμησι που εκανε το Ολγακι σημερα στο 109 ισογειο σημερα ηταν εξαιρετικο.Προτεινεται σε πετιτ λοβερς.Κορμακι απο τα λιγα αυτη την στιγμη στην πουτανομανα Φυλης.
Μονο πρωινή βάρδια;

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Την εχετε κάνει θεά και θα πανε νέοι συναγωνιστές και θα περιμενουν να δουν καμια υπέρμουναρα μιλφαρα Ρωσίδα και θα προσγειωθουν πολυ ανώμαλα! 'Νταξ υπηρεσίες έχει πολυ θετικές αλλά η εμφάνιση είναι στο 5 αντε 6. Τόσο πολυ ρίχνετε τα στάνταρ σας; Αντε καλό ΣΚ!
Όπως τα λες...
Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Το δήλωσαν προηγουμένως πως την προτιμούν για τις υπηρεσίες και οχι την εμφάνιση.. Εγω προσωπικά δυσκολεύομαι να λειτουργήσω ετσι ακομα και αν προσφέρει πιπαρες..

2 φορες εκανα το λάθος και παρασύρθηκα απο κριτικές και επισκέφθηκα απο περίεργα την γνωστη μιλενα και έφυγα τρέχοντας πριν καν εμφανιστεί ολόκληρη..

Την δε μπαρμπορα, χωρις υπερβολές με έπιασε αναγούλα

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
159
Like
20.400
Πόντοι
32.478
Γενικά βγαίνει πάντα σοβαρή να μην πω μουτρωμένη. Και η διάθεση έχει σημασία για μένα... ανεξάρτητα από το καλό πρόγραμμα
Στο σαλόνι βγαίνει σοβαρή, δεν έγραψα το αντίθετο. Για το δωμάτιο έγραψα ότι είναι γελαστή και κάνει και πλακίτσα.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
159
Like
20.400
Πόντοι
32.478
Δεν έγραψα ποτέ ότι είνια μουνάρα. Για υπηρεσίες και συμπεριφορά έγραψα και μόνο.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Δοκιμάστηκε Μαριάννα από Δ22. Δυνατή πίπα ακα χωρίς δόντι. Την ανέβασα πάνω μου cow. Τελικά έχυσε αυτή. Κρατήθηκα. Ξεκαβαλησε και έπαιζε το μουνί της να χύσει κι άλλο.... Πίπα και cim, όπου και τα έφτυσε μετά. Μια χαρά.
Στα υπόψη Όλγα

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.332
Πόντοι
486
Το δήλωσαν προηγουμένως πως την προτιμούν για τις υπηρεσίες και οχι την εμφάνιση.. Εγω προσωπικά δυσκολεύομαι να λειτουργήσω ετσι ακομα και αν προσφέρει πιπαρες..

2 φορες εκανα το λάθος και παρασύρθηκα απο κριτικές και επισκέφθηκα απο περίεργα την γνωστη μιλενα και έφυγα τρέχοντας πριν καν εμφανιστεί ολόκληρη..

Την δε μπαρμπορα, χωρις υπερβολές με έπιασε αναγούλα
Ε εντάξει....ίσως δεν είσαι τόσο μερακλής

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Όλοι αναφέραμε νομίζω τις υπηρεσίες. σαν μουνι δεν είναι ωραίο ( γούστα ειναη αυτά ομως)
Αλλά πες
Μου Εσυ τώρα στα μπου ποια είναι ωραία ; Έχει πέσει παρά πολύ η πιάτσα. Ένα δυο μουνια βλέπονται .

Καλημέρα φιλε μου

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Δοκιμάστηκε Μαριάννα από Δ22. Δυνατή πίπα ακα χωρίς δόντι. Την ανέβασα πάνω μου cow. Τελικά έχυσε αυτή. Κρατήθηκα. Ξεκαβαλησε και έπαιζε το μουνί της να χύσει κι άλλο.... Πίπα και cim, όπου και τα έφτυσε μετά. Μια χαρά.
Στα υπόψη Όλγα
έτσι, γνωστή για τις καλές υπηρεσίες της, τη ξαναπήρα προχθές ,εντύπωση μου έκανε που κάποιος έγραψε ότι σταμάτησε το τελειωτικό στο στόμα

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Όλοι αναφέραμε νομίζω τις υπηρεσίες. σαν μουνι δεν είναι ωραίο ( γούστα ειναη αυτά ομως)
Αλλά πες
Μου Εσυ τώρα στα μπου ποια είναι ωραία ; Έχει πέσει παρά πολύ η πιάτσα. Ένα δυο μουνια βλέπονται .

Καλημέρα φιλε μου
ΡΙΤΑ ΜΟΥΝΑΡΑ

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Αλλά πες

Καλημέρα φιλε μου
Καλημέρα, θεωρώ πως η πιο όμορφη, σταθερή κοπέλα όχι περαστικη, είναι η Άννα Κου. Ξαναλέω σταθερη. Επίσης και η Άννα Ταϊ ειναι πολυ όμορφη αδιαμφισβήτητα.
Απλά το μαλακιζουν με τις υπηρεσίες τους και αποδίδουν επιλεκτικά. Και η Σοφία είναι πολυ καλο πιπινακι στο δελο της Φυλής με την κοκκινη πορτα. Αλλά και αυτή πρεπει να της κανεις "κλικ" για να αποδώσει. Υπάρχουν και άλλες που μπορεί να μου διαφευγουν, αλλά αυτές είναι αντικειμενικά πολυ εμφανισημες. Τις κυκλοφορείς εξω, με νορμαλ ντυσιμο, και πεφτουν σαγόνια. Για τις δυο Άννες λέω.

Ares7

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2023
Like
425
Πόντοι
21
Ώπα μιλάμε εποχές ρακελ και την άλλη την λατινα που είχα έρωτα που ήταν Αγίου Πέτρου;;;;;
Καλημέρα, θεωρώ πως η πιο όμορφη, σταθερή κοπέλα όχι περαστικη, είναι η Άννα Κου. Ξαναλέω σταθερη. Επίσης και η Άννα Ταϊ ειναι πολυ όμορφη αδιαμφισβήτητα.
Απλά το μαλακιζουν με τις υπηρεσίες τους και αποδίδουν επιλεκτικά. Και η Σοφία είναι πολυ καλο πιπινακι στο δελο της Φυλής με την κοκκινη πορτα. Αλλά και αυτή πρεπει να της κανεις "κλικ" για να αποδώσει. Υπάρχουν και άλλες που μπορεί να μου διαφευγουν, αλλά αυτές είναι αντικειμενικά πολυ εμφανισημες. Τις κυκλοφορείς εξω, με νορμαλ ντυσιμο, και πεφτουν σαγόνια. Για τις δυο Άννες λέω.
Τα παραλες λιγο
η πιο ωραια απο αυτες ειναι η ται αλλα και παλι δεν ειναι τιποτα το τρελό
ακωλη ειναι και εχει και μεγάλο σαγόνι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom