Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 159
- Like
- 20.400
- Πόντοι
- 32.478
Διδυμου 27 πρωινή βάρδιαΣε ποιο σπίτι και τι βάρδια, παρακαλώ η Βικτόρια
Διδυμου 27 πρωινή βάρδιαΣε ποιο σπίτι και τι βάρδια, παρακαλώ η Βικτόρια
Γενικά βγαίνει πάντα σοβαρή να μην πω μουτρωμένη. Και η διάθεση έχει σημασία για μένα... ανεξάρτητα από το καλό πρόγραμμαΚαλησπερα φιλε Milf...εμενα γιατι μου βγαινει παντα σοβαρη?????και στο Διδυμου και στο Αγκυρας .......ισως λογο ηλικιας....
Καλα να περνας......
Μονο πρωινή βάρδια;Το γαμησι που εκανε το Ολγακι σημερα στο 109 ισογειο σημερα ηταν εξαιρετικο.Προτεινεται σε πετιτ λοβερς.Κορμακι απο τα λιγα αυτη την στιγμη στην πουτανομανα Φυλης.
Όπως τα λες...Ρε μάγκες δυο μερες τώρα έχετε γαμηθει με τη Βικτώρια!
Την εχετε κάνει θεά και θα πανε νέοι συναγωνιστές και θα περιμενουν να δουν καμια υπέρμουναρα μιλφαρα Ρωσίδα και θα προσγειωθουν πολυ ανώμαλα! 'Νταξ υπηρεσίες έχει πολυ θετικές αλλά η εμφάνιση είναι στο 5 αντε 6. Τόσο πολυ ρίχνετε τα στάνταρ σας; Αντε καλό ΣΚ!
Το δήλωσαν προηγουμένως πως την προτιμούν για τις υπηρεσίες και οχι την εμφάνιση.. Εγω προσωπικά δυσκολεύομαι να λειτουργήσω ετσι ακομα και αν προσφέρει πιπαρες..Ρε μάγκες δυο μερες τώρα έχετε γαμηθει με τη Βικτώρια!
Την εχετε κάνει θεά και θα πανε νέοι συναγωνιστές και θα περιμενουν να δουν καμια υπέρμουναρα μιλφαρα Ρωσίδα και θα προσγειωθουν πολυ ανώμαλα! 'Νταξ υπηρεσίες έχει πολυ θετικές αλλά η εμφάνιση είναι στο 5 αντε 6. Τόσο πολυ ρίχνετε τα στάνταρ σας; Αντε καλό ΣΚ!
Στο σαλόνι βγαίνει σοβαρή, δεν έγραψα το αντίθετο. Για το δωμάτιο έγραψα ότι είναι γελαστή και κάνει και πλακίτσα.Γενικά βγαίνει πάντα σοβαρή να μην πω μουτρωμένη. Και η διάθεση έχει σημασία για μένα... ανεξάρτητα από το καλό πρόγραμμα
Δεν έγραψα ποτέ ότι είνια μουνάρα. Για υπηρεσίες και συμπεριφορά έγραψα και μόνο.Ρε μάγκες δυο μερες τώρα έχετε γαμηθει με τη Βικτώρια!
Ναι δυστυχωςΜονο πρωινή βάρδια;
Ε εντάξει....ίσως δεν είσαι τόσο μερακλήςΤο δήλωσαν προηγουμένως πως την προτιμούν για τις υπηρεσίες και οχι την εμφάνιση.. Εγω προσωπικά δυσκολεύομαι να λειτουργήσω ετσι ακομα και αν προσφέρει πιπαρες..
2 φορες εκανα το λάθος και παρασύρθηκα απο κριτικές και επισκέφθηκα απο περίεργα την γνωστη μιλενα και έφυγα τρέχοντας πριν καν εμφανιστεί ολόκληρη..
Την δε μπαρμπορα, χωρις υπερβολές με έπιασε αναγούλα
Όλοι αναφέραμε νομίζω τις υπηρεσίες. σαν μουνι δεν είναι ωραίο ( γούστα ειναη αυτά ομως)Ρε μάγκες δυο μερες τώρα έχετε γαμηθει με τη Βικτώρια!
έτσι, γνωστή για τις καλές υπηρεσίες της, τη ξαναπήρα προχθές ,εντύπωση μου έκανε που κάποιος έγραψε ότι σταμάτησε το τελειωτικό στο στόμαΔοκιμάστηκε Μαριάννα από Δ22. Δυνατή πίπα ακα χωρίς δόντι. Την ανέβασα πάνω μου cow. Τελικά έχυσε αυτή. Κρατήθηκα. Ξεκαβαλησε και έπαιζε το μουνί της να χύσει κι άλλο.... Πίπα και cim, όπου και τα έφτυσε μετά. Μια χαρά.
Στα υπόψη Όλγα
ΡΙΤΑ ΜΟΥΝΑΡΑΌλοι αναφέραμε νομίζω τις υπηρεσίες. σαν μουνι δεν είναι ωραίο ( γούστα ειναη αυτά ομως)
Αλλά πες
Μου Εσυ τώρα στα μπου ποια είναι ωραία ; Έχει πέσει παρά πολύ η πιάτσα. Ένα δυο μουνια βλέπονται .
Καλημέρα φιλε μου
Καλημέρα, θεωρώ πως η πιο όμορφη, σταθερή κοπέλα όχι περαστικη, είναι η Άννα Κου. Ξαναλέω σταθερη. Επίσης και η Άννα Ταϊ ειναι πολυ όμορφη αδιαμφισβήτητα.Όλοι αναφέραμε νομίζω τις υπηρεσίες. σαν μουνι δεν είναι ωραίο ( γούστα ειναη αυτά ομως)
Αλλά πες
Μου Εσυ τώρα στα μπου ποια είναι ωραία ; Έχει πέσει παρά πολύ η πιάτσα. Ένα δυο μουνια βλέπονται .
Καλημέρα φιλε μου
Είναι μουνάρα ναι, αλλά τι ηθελε και έφτιαξε τα χείλια της; Δε τα μπορώ εγώ αυτά! Υπερόπλο αλλά....ΡΙΤΑ ΜΟΥΝΑΡΑ
Ώπα μιλάμε εποχές ρακελ και την άλλη την λατινα που είχα έρωτα που ήταν Αγίου Πέτρου;;;;;
Τα παραλες λιγοΚαλημέρα, θεωρώ πως η πιο όμορφη, σταθερή κοπέλα όχι περαστικη, είναι η Άννα Κου. Ξαναλέω σταθερη. Επίσης και η Άννα Ταϊ ειναι πολυ όμορφη αδιαμφισβήτητα.
Απλά το μαλακιζουν με τις υπηρεσίες τους και αποδίδουν επιλεκτικά. Και η Σοφία είναι πολυ καλο πιπινακι στο δελο της Φυλής με την κοκκινη πορτα. Αλλά και αυτή πρεπει να της κανεις "κλικ" για να αποδώσει. Υπάρχουν και άλλες που μπορεί να μου διαφευγουν, αλλά αυτές είναι αντικειμενικά πολυ εμφανισημες. Τις κυκλοφορείς εξω, με νορμαλ ντυσιμο, και πεφτουν σαγόνια. Για τις δυο Άννες λέω.