Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 159
- Like
- 20.400
- Πόντοι
- 32.478
Είσαι ωραίος. Κάνω μπάνιο και ξεκινάωΔιδυμου 27 είχε τρεις κοπέλες σήμερα το πρωί: Τζούλια, Τάνια και Βικτώρια.
Είσαι ωραίος. Κάνω μπάνιο και ξεκινάωΔιδυμου 27 είχε τρεις κοπέλες σήμερα το πρωί: Τζούλια, Τάνια και Βικτώρια.
Θα τις πάρεις ουλές μαζί άρχοντα??Είσαι ωραίος. Κάνω μπάνιο και ξεκινάω
Η Νικόλ είναι η γυρολόγος του Μεταξουργείου?Κάθοδος στα κεντρικά για Μαργκώ ή Μαριάννα του Φωκαίας 27,αν και περίμενα αρκετά μήπως ανοίξει, μέχρι τις 12:30 δεν...
Στο Φωκαίας 13 υπόγειο βρήκα τη μιγάδα Σάρα με καλό κορμί και χαμόγελο,και τη Νικόλ,λευκόδερμη με τατού στο μπράτσο,την είχα πάρει πέρυσι στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο με όχι καλά αποτελέσματα...
Φυλής 59 όροφος είχα χρόνια να ανέβω, εκεί βρήκα δύο μιγάδες,η μία με κωλάρα και (φτιαχτές) βυζάρες,Πάμελα άκουσα,και το στυλιάρι Αλίσια, κάνουν "69" και τελειωτικό στο στήθος , δέχονται και παρτούζα.
Φυλής 65 άλλη μια μιγάδα,η Παλόμα, ψηλονταρντάνα με ωραίο βυζί.
Φιλιππίδου 11 πάνω η ξανθιά κοντή παχουλή Καρολίνα,κάτω η Βαλέρια με θηλυκό κορμί και μέτριο πρόσωπο, εδώ έγινε η κατάθεση για ασφάλεια αφού είναι στάνταρ καυλιάρα και καλόκαρδη.
Καλές βόλτες !
Αν κάνει παρτούζα Τανια και Βικτώρια ναι. Αλλιώς Βικτώρια μόνοΘα τις πάρεις ουλές μαζί άρχοντα??
Λογικά αυτή είναι αφου από τη προπροηγουμενη Δευτέρα είχε εμφανιστεί στα 73αρια της Λιοσίων και τα σπιτάκια είναι αδελφάΗ Νικόλ είναι η γυρολόγος του Μεταξουργείου?
Νεαρή Ρωσίδα με τις χυτές βυζάρες?
Άκουσες πρόγραμμα?
Δεν ξέρω αν είναι αυτή. Νομίζω 69 και τελείωμα στο στήθος, αλλά με όχι πλήρη βεβαιότητα.Η Νικόλ είναι η γυρολόγος του Μεταξουργείου?
Νεαρή Ρωσίδα με τις χυτές βυζάρες?
Άκουσες πρόγραμμα?
Ολυμπιακός είναι σαν και εμένα!!!
Μεγαλώσαμε με Καμπουρη
Ολυμπιακός είναι σαν και εμένα!!!
Μεγαλώσαμε με Καμπουρη Λιμνιατη και Ελληνιαδη!!!
Ταρπλει,Πασπαλι, Σιγαλας, Μπακατσιας, Νακιτς, Φασουλας κλπ κλπ.Χαμος...Ολυμπιακός είναι σαν και εμένα!!!
Μεγαλώσαμε με Καμπουρη Λιμνιατη και Ελληνιαδη!!!
Μακάρι. Αν και θα έπρεπε να μας πεις σε ποιο εστιατόριο να το επισκεφτούμε.Έμαθα και για την
Βικαρα!!!
Φυλής 69
Αν είναι σωστές οι πληροφορίες δουλεύει σε Εστιατόριο!!! Εκεί κοντά...
Και επειδή θέλουμε το καλό τους, μπορεί να μην την βρω για "πεντικιούρ" αλλά μακάρι να ξεφύγει από αυτό το βοθρο.
Όταν είδα την μιρα έπαθα σοκ αλλά δν ξέρω τι λέει μεσα! Από σένα είναι όχι , σωστα;Πριν λίγο...
Στη δεύτερη βάρδια
Λιοσίων 73β
Έμμυ Σολ Μίρα
Νομίζω όλες ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69
Πολύ ωραία συλλογή και τα τρία!!!
Πήρα Μίρα. Αναμεικτα συναισθήματα. Θα πρέπει να τα γράψω σε κριτική.
Σε άλλο οίκο τσα2 μου εκμυστηρευτικε ότι στις δύο βάρδιες ίσα που έβγαλαν τα τζασ..
μόνο υποδοχή θα μπορούσα να τη φανταστώ σε καποιο του στυλ Σπονδή ή Φάνκι ΓκουρμέΜακάρι. Αν και θα έπρεπε να μας πεις σε ποιο εστιατόριο να το επισκεφτούμε.
Τι ώρα περίπου την πέτυχες την μιρα; Είναι τόσο όμορφη όσο λένε; Μπας και την πάρω. Σε ευχαριστώ και σορρυ για την ενόχλησηΠριν λίγο...
Στη δεύτερη βάρδια
Λιοσίων 73β
Έμμυ Σολ Μίρα
Νομίζω όλες ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69
Πολύ ωραία συλλογή και τα τρία!!!
Πήρα Μίρα. Αναμεικτα συναισθήματα. Θα πρέπει να τα γράψω σε κριτική.
Σε άλλο οίκο τσα2 μου εκμυστηρευτικε ότι στις δύο βάρδιες ίσα που έβγαλαν τα τζασ..
Αν πηγες και έκανες παρτουζα πες μου. Για να πάω αύριο. Γιατί πριν καιρό δεν έκαναν και ξενέρωσα..Αν κάνει παρτούζα Τανια και Βικτώρια ναι. Αλλιώς Βικτώρια μόνο
Δεν πήγα τελικά. Θα πάω αυριο και θα σου πω. Η Τάνια με την Μιλένα δεν έκαναν. Με την Βικτώρια δεν ξέρωΑν πηγες και έκανες παρτουζα πες μου. Για να πάω αύριο. Γιατί πριν καιρό δεν έκαναν και ξενέρωσα..
Στο σαλόνι ανακοινώθηκε ότι κάνουν παρτουζα Τάνια και ΒικτώριαΑν πηγες και έκανες παρτουζα πες μου. Για να πάω αύριο. Γιατί πριν καιρό δεν έκαναν και ξενέρωσα..
Θα γίνει μάχη τότεΣτο σαλόνι ανακοινώθηκε ότι κάνουν παρτουζα Τάνια και Βικτώρια
Την είχα δει πριν κάτι μήνες, δεν την έχω ξαναδεί από τότε, μη σε πάρω στο λαιμό μου όμως δε κατεβαίνω συχνά, πάντως τότε τον κωλο τον είχε κόψει.γεια χαρα μαγκες μια ερωτηση ειχα παρει περυσι το καλοκαιρι την αννα μαρια απο το φυλης 65 στον οροφο που εδινε τον κωλο της.μια κοντουλα μελαχροινη ρουμανα, ηταν μαζι με μια κορινα για δωσω και καποιες επιπλεον πληροφορίες.ξερετε αν συνεχιζει να δουλευει η συγκεκριμενη και αν ναι συνεχιζει να δινει τον κωλο της??.ξανακατεβαινω αθηνα και θα ηθελα να παραβιασω δυνατα και παλι το σουφριδι της