Καλήσπέρα και καλό μήνα!Σήμερα ντελότσαρκα Φυλής κατα τις 22.00...
ΦΥΛΗΣ
40-Εκεί ήταν η γνωστή νταρντάνα με τα μαύρα μακριά μαλλιά...Εδώ την κάνουμε με ελαφρά...
54Α(πάνω)-Μια μαύρη ξανθιά ήταν μπάζο τελείως...η τσατσά εκεί πολύ πιεστική αλλά μην ενδώσετε!
54Β(κάτω)-Σοφία(αλβανίδα??)ξανθό κοντοπούανο έχουν ακουστεί καλές κριτικές...
59(πάνω)-Η Σάρα ήταν, μία καστανόξανθη μέτρια θα έλεγα αλλά με βλέμμα πολλά υποσχόμενο
59-(κάτω)-Ήταν μία κοκκινομάλλα...όμορφη σε φάτσα και με μια ωραία κωλάρα(για σκίσιμο)25 ευρώ όμως...
65Α(δίπλα από βενζινάδικο)-Εκεί δεν ήταν σήμερα η Χριστίνα(μελαμψό κοντοπούτανο)αλλά μία ξανθιά που κινείται γενικά στην μετριότητα...
65Β-Μιά ξανθιά αλλοδαπή γύρω στο 1.80.Σωματάκι καλό...από εμφάνιση εγκρίνεται...
66Δ-Εκεί ήταν μία αρκετά συμπαθητική με μαύρα ψιλοκατσαρά μαλλιά και στήθος ελαφρά κρεμαστό
67-Το 67 που δουλεύει συνήθως η Ειρήνη ήταν κλειστό για άγνωστο λόγο
71Α-Ήταν μία μελαμψούλα με μαύρα μαλλιά γύρω στο 1.70.Θα την χαρακτήριζα μιλφέιγ(μιλφ..πως λέγεται..)
71Β(με τα τούβλα φάτσα κάρτα)-Αυτό έχει πολύ φάση το ντέλο γιατί όποτε πάω είμαστε συνήθως 20 άτομα και περιμένουμε κάνα τέταρτο σε ένα χώρο μικρότερο απ το μπάνιο μου...τσάμπα ο κόπος τελικά..μια τσέχα ήταν με ταττού στο μπράτσο και μαύρα μαλλιά...άσχημη όμως
86Α(πάνω)-Εκεί ήταν μία ξανθιά με ωραίο βυζί(όχι τεράστιο αλλά στητό)την οποία δεν πρόλαβα να τη δω καλά γιατί βιαζόταν.Ο τσάτσος εκεί πέρα μου έκανε εντύπωση γιατί έμοιαζε με τον Μαρκαριάν!(τον θυμάστε??τι μαλάκα,μαλάκα είναι!)
99-Μια ξανθιά,αρκετά ψηλή(γύρω στο 1.83)με χάλια φάτσα όμως...μπορεί να ήταν και τρανς γιατί το συγκεκριμένο φέρνει κάτι τέτοια
134Α-Κλειστό ήταν...έκαναν κάτι έργα απ'έξω γι αυτό μάλλον
134Β-Πολύ κα(υ)λή περίπτωση,καστανόξανθη με ταττού στην πλάτη..ʼννα αν θύμαμαι την είχε πει ο συμπουρδελιάρης Γκομένιος...η τσατσ
ά πολύ ευγενική...Μπράβο
ΦΩΚΑΙΑΣ
19-Σ'αυτό δεν μπήκα γιατί μου την είχε σπάσει η τσατσά..την τελευταία φορά πάντως είχε τον Χούλκ..εεε...συγγνώμη την..Ούρσουλα ήθελα να πω...Μακριά!!
25Α(πάνω)-Εκεί είχε μία με πολύ καυλιάρικη φάτσα μαύρο μαλλί,καλό βυζί...(μια καστανόξανθη που είχε την Τρίτη ξέρετε που είναι??ήταν πολύ τούμπανο αυτή αλλά και η σημερινή δεν πάει πίσω)
25Β(αντελόσπιτο)-Και εκέι μία μαυρομάλλα πολύ συμπαθητική στη φάτσα και γενικά πολύ καλή
24(και Αχαρνών,Ο Λαβύρινθος)-Εκεί προτείνω να γίνει μια δοκιμασία με μπουρδελιάρηδες στο ποιος θα βρει πρώτος την είσοδο(κάτι σαν το fort boyard)με έπαθλο μια πουτάνα από άλλο μπουρδέλο γιατί αυτή δε λέει καθόλου εκεί πέρα...γάματα με κεφαλαία γράμματα...
ΔΙΔΥΜΟΥ
18-Μια καζακστανή(κάτι τέτοιο)ξανθό μιλφέιγ...καλό βυζί πάντως...
20-Μια καστανόξανθη με μαύρους κύκλους στα μάτια...παρουσιάστηκε μόνη της...γενικά δεν αξίζει από εμφάνιση
Δυστηχώς και πάλι δεν πήρα καμία γιατί δεν είχα μία και με τρώει η αγαμία!γι αυτό πάω να τραβήξω άλλη μία...Που θα πάει όμως μόλις πιάσω στο στοίχημα αρκετά θα πάω και θα γαμάω ότι κινείται εκεί πέρα!!!(και τον πιτσιλιστή θα περάσω!!)Μέχρι τότε όμως θα ακούω την μελωδία του Ρέμου στ'αυτιά μου...
'Μα είναι κάτι νύχτες μοναξιάς...
'