kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
H Sabrina δίνει κώλο?την έχει δοκιμάσει κανείς?
δεν δινει φιλε μου ...αν καταφερεις να την ψησεις και σου δωσει παντως να μας το πεις
H Sabrina δίνει κώλο?την έχει δοκιμάσει κανείς?
εκεινη την ωρα κλεινουν για λιγο για φαγητο, μηπως το καρινακι ετρωγε? μικρο παιδι ειναι, κολατσισε λιγοΠου σε ρε pitsilisti... Την πάτησα στην πρωινή μου τσάρκα, τα πήρα στο κρανίο γι αυτό και άργησε η ανταπόκρισή μου. Λοιπόν καυλιάρη Καρίνα γιόκ. Πήγα φορτσάτος Ιάσωνος 19Α πάνω κατά τις 1200. Χτυπάω πόρτα και βγαίνει ένας καράφλας μεσήλικας και εκνευρισμένος με αυστηρό ύφος μου δείχνει το φωτάκι (ήταν σβηστό)...πόρτα δηλ και το πουλί στο χέρι. Β' επιλογή ήταν Σόνια στη Λέλας Καραγιάννη καθώς είπα να κινηθώ εκτός Φυλής. Το κάτω κλειστό, στο πάνω μια Σιμόνα, Τσέχα είπε η τσατσά. Μου φάνηκε ψιλο μιλφέιγ, ξανθό, δεμένο σώμα. Δεν είχα χρόνο για πειραματισμούς με γκόμενες που δεν μου κάνουν κλικ με την πρώτη ματιά ή δεν έχω πληροφορίες από εδω μέσα. Έκανα και μια ώρα να παρκάρω. Στο δρόμο της επιστροφής λέω όπου βρω να παρκάρω θα πάω και στο κοντινότερο (για να μην γυρίσω σπίτι άχυστος). Παρκάρω Ρεμούνδου 5 μέτρα από το 21, άρα πάω στην μαμά Όλγα (την Ντενίζα την είχα πιτσιλίσει πρόσφατα). Δεν έχω παράπονο, με περιποιήθηκε αντάξια με την φήμη της και την τίμησα κι εγώ (πιτσίλισμα).
ΚΑΡΙΝΑ-ΣΟΦΙΑ αν νομίζετε πως την γλυτώσατε είστε βαθιά νυχτωμένες.
Φίλε πιτσιλιστή καλά τα λες.. να ξεχυθούμε στα μωρά αλλά δεν υπάρχει μια. No money.. Πλησιάζει και Μ.Εβδομάδα, εγω θα αποσυρθώ από το άθλημα για λίγο καιρό.