Να'σαι καλά φίλε Αpoc και οι υπόλοιποι που ειδοποιήσατε για τη φόλα τη μαρία,γιατί την είχα στα υπόψιν την πουτανίτσα!Θα πήγαινε τσάμπα το 20ρικο.
Achro1416 στήν Ιβάνα το έχω δηλώσει οτι θα ξαναπάω όπωσδήποτε,και πιθανώς με τον Πρωταθλητή της κάβλας,Πιτσιλιστή!Ελα να πάμε μαζί άμα θες.Στείλε μνμ να δούμε..
Και τώρα, επειδή έχω οίστρο, πρέπει να καταθέσω κάποιες πιο 'πιπεράτες' λεπτομέρεις του διαλόγου χάρη-πιτσιλιστή πρός τέρψιν του FleshForFantasy,και όλων των καυλιάρηδων συναγωνιστών!! Λοιπόν:
Χ:Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να σου φύγει αυτή η ασθένεια(της κάβλας)..
Π:Ποιόοος??
X:Να χύσεις μαζί μου!!
Π:ωωωωωω!!
Χ:Θα σπαρταράς όπως το μπαρμπούνι που πιάνεται στα δίχτυα του ψαρα!!
Χ:Πώς σε λένε?
Π
είπε το όνομα του)...
Χ:ααα,αυτό είναι το μόνο σου μειονέκτημα που'χεις,μου είναι μισητό όνομα το....,όλοι οι .... που έχω γνωρίσει μου βγήκαν γυναίκες(!!)
Π:Α,εγώ δεν είμαι έτσι(άρχοντας!!)
X:Να, κι αυτός ο ....(δείχνει τον άλλο πουστροτσάτσο μέσα,με το κοντό μαλλί) γυναίκα είναι,πουστάρα!!
Π:Φαίνεται πολύ καυλιάρης!!
X:Και δεν μου λές αγόρι μου,τι ζώδιο είσαι??
Π:Τι με κανεις??
Χ:Μμμ(τον περιεργάζεται),κεφάλι ματια..Πρέπει να'σαι τοξότης..
Π:Ααα,έπες έξω δίδυμος είμαι..
X:Ααα,αυτό θα σού λεγα μετά(στάνταρ!!).Γιατί είσαι αυτό που ψάχνω να βρώ,το ίδιο με μένα δηλαδή..Δίδυμος(τι'θαλεγε!)
Κι εδώ επεμβαίνω εγώ:Αααα,οπότε δεν ταιριάζετε,γιατί απ΄τι ξέρω πρέπει να είναι αντίθετα τα ζώδια για να ταιριάζουν..
Χ:Αααα,οχι δεν παίζει ρόλο...
Εντωμεταξύ,βγαίνει και η πουτάνα απ'το δωμάτιο και την παρουσιάζει,κλπ,
αυτή δεν ξέρω τι έπαθε με την όλη φάση,κάτι άρχισε να λέει κι ο χάρης νομίζω,και πάει βούρ για να μου πιάσει το εργαλείο(όπως οι μαύρες στα Strip!)!! Εγώ ενστικτωδώς πάω να το καλύψω(δε το πιάνει όποια κι όποια),και πετάει ο χάρης τη φοβερή ατάκα..
Χ:Αστην κοπέλλα να στο πιάσει αγόρι μου ,δεν είσαι στη Μητρόπολη σε μπουρδέλο ήρθες!!
Μετά ορμάει πάνω μου, και για να μην τα πολυλογώ ακολουθούν σκηνές απείρου κάλλους,οπού αρχίζει να ξεκουμπώνει το φερμουάρ του πτσιλιστή,γιανα του πιάσει το εργαλείο! Να προσπαθεί να το γραπωσει αυτή,ο πιτσιλιστής να λέει 'θέλει χάδια για να βγεί ', κι ο Χάρης εντωμεταξύ να έχει πλησιάσει πολύ κοντά δίπλα του,και όλη αυτή την ώρα να του χαιδεύει και να του τρίβει το σβέρκο!!Χαχα,Για μια στιγμή νόμιζα οτι γυρίζουμε εισαγωγή σε τσόντα!!
Αυτά έγιναν με τον Χαρη,όσα θυμάμαι δηλαδή..Το καλύτερο δε,ήταν που γυρνώντας πάλι απο'κεί,στο δρόμο τον πετυχαίνουμε με μια σακκούλα πλαστικη να πηγαίνει Κοκα Κόλλες στο διπλανό μπουρδέλο,και να'χει ένα γλυφιτζουρι στο στόμα(απ'αυτα τα παιδικά,χαχα) και του λέει ο Πιτσιλιστής:Γειά σου Χάρη!Πήγες να πάρεις παγωτάκι?Χάρης(το δείχνει το γλυφιτζούρι)..Ηθελα κάτι να ΓΛΕΙΨΩ!!!
Τι γέλιο ήταν αυτό!Α,ρε πιτσιλιστή,μου φαίνεται άνοιξες φάμπρικες μ'αυτόν! Την άλλη φορά τοίχο τοίχο όπως είπε κι ο συνάδελφος,και φόρα καλού-κακού κι ένα τσίγκινο σωβρακάκι!!