Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 124 άτομα (15 μέλη και 109 επισκέπτες)

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
350
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
ετοιμαζομουν κι εγω να γραψω για την τσαρκα μου αλλα ο gomenios τα ειπε τελεια!!!

να πω μονο οτι οντως μακρυα απο την κοπελα στο 109 καθως ειναι κατω του μετριου στο δωματιο(δοκιμασμενη)!!!πολυ παραμυθι το οτι δεν βιαζεται αλλα ΔΕΝ.....

επισης μου την εσπασε η τσατσα στο 134 υπογειο γιατι μολις ρωτισα πως λενε την κοπελα(για να ενημερωσω site)μου λεει <<αννουλα,βαγγελιτσα,βερονικα,οπως θελεισ πες την,ονομα θα γαμησεις?>>!!

τελικα πιτσιλισμα εγινε στην αντελλα καθως δεν την ειχα παρει ποτε και ηθελα να δω πως ειναι!!!μετρια σε ολα εκτοσ την εμφανιση που ειναι πραγματικα πολυ ομορφη!!

 

MEISME

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2007
Μηνύματα
38
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
μολις γυρισα απο τσαρκα στο μεταξουργειο.Σας παραθετω ενημερωση.Κολονου και Λεωνιδειου κατω μια γλυκεια μαλον ρουμανα επανω μαυρη χαλια Κολονου(κατερινα)μια πολυ γλυκεια κλαουντια διπλα επανω μια ξανθια κοντη και στην γωνια μια ελληνιδα ειπε η τσατσα ,λεπτη με μικρο βυζι ομορφη αλλα μου φανηκε ξυνη.Ιασωνος 37 μια μελαχροινη λεπτη καλη φανηκε αλλα ειχε κοσμο που περιμενε,εφυγα.απεναντι στο 36 μαλλον με μια αυλη μεγαλη,ηταν μια μιλφ καλη για τα γουστα μου,στο σαλονι ενασ τυποσ ειχε πιασει κουβεντα μηπωσ μπει τσαμπα.διπλα στο 34 μαλλον,υπογειο μια μαυρη καλουλα. και επανω παλι μαυρη.Ιασωνος 19 το πανω ηταν κλειστο και κατω μαλλον ηταν η σονια δεν μπηκα με ξερει και αν με εβλεπε θα επρεπε να μπω,ηθελα κατι αλλο σημερα.απεναντι στο 20 κατω μια πιτσιρικα ξανθια με ξασμενο μαλλι και κοιλιτσα πρεπει να ειχε πεθανει στην ορθοστασια,δεν ξαπλωσε ολο το βραδι.20 επανω μαυρη και διπλα κατω μια δημητρα λεπτη μελαχροινη που σου εριχνε ενα βλεμα και σε εστελνε.μπηκα καλη ηταν αλλα η τσατσα σπαστικη ολο φωναζε τελειωνε,μολισ την προλαβα,η δημητρα στα δοντια εγραφε τελοσ αλλα γενικα καλη ανεβηκε και πανω.τησ ειπα οτι θα γραψω καλα λογια αφου τησ εξηγησα και μου ειπε οχι να μην γραψω.
 

MEISME

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2007
Μηνύματα
38
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
κολονου απενατι απο κατερινα ηταν μια κοντη ξανθια πολλη φλυαρη και φωναζε κιολασ μασ εσασε τα αρχι.....
 

MEISME

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2007
Μηνύματα
38
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
Επισησ 2 τραγικα περιστατικα.α)ομιλιτικο πρεζονι σχεδον μαζι μου, εκανε χωρο να κατσουν αλλοι και αν σε επιασε στην κουβεντα την ειχεσ γαμ....
β)σταματαει ενασ τυποσ με ενα αμαξι και μεκοιταζει εντονα,κατεωαζει το παραθυρο και μου λεει,σε ξερω καπου,μπα τοθ λεω,ελα να σου πω μου λεει,πεσ το του λεω(ημουν μονοσ)γεια μου λεει με λενε δημητρη,δεν ενδειαφερομαι του λεω,δεν εχεισ καταλαβει μου λεει,μαλλον του λεω και φευγω!!!
 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.795
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
και μενα πριν κανα δυο χρόνια μετα από γαμησι σε ενα μπουρδελο ξημερωματα μπαινοντας στο αμαξι με πλησιασε ενας κυριος που εδειχνε αξιοπρεπής αλλα του ειπα"man,μολις γαμησα,δεν ενδιαφερομαι και δεν''καρφώνω''αντρες''.πολυ πρεζοκωλοκουβαδοπουστριλικι αυτο το μερος και μονο Φυλής τραβιέμαι όταν ειναι..
 

MEISME

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2007
Μηνύματα
38
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
ο τυποσ ειχε καλο αμαξι μουσι και δεν του φαινοταν.εκανα μαλ....επρεπε να κατσω να ακουσω τι ηθελε ακριβως
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.594
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μόλις γύρισα από ξαφνική έφοδο με το βασιλιά της καύλας το μέγιστο PITSILISTI!!!

Σάββατο βράδυ τίγκα ήταν ( μεταξουργείο ). Ο κόσμος βγαίνει, καβλόνει μετα πουτανίδια που κυκλοφορούν έξω, αλλα δε του κάθονται! Έλα όμως που όταν μαζευτούν τα φλόκια πρέπει να χυθούν κάπου!!

Δεν είχε και πολύ πράμα πάντως. Κεραμικού 15 ήταν το καινούριο, ευγενική η τσατσά είχε τη Ναταλία. Ξανθιά, με λίγα πιασίματα, μέτριο ύψος, από φάτσα δεν έλεγε και πολλά, 15 ευρώ.

Το χάιλάιτ πάντως ήταν η χοντρή σαβούρα τσατσά σε ένα άλλο που προσφερόταν σε πελάτη!!! :2funny: :2funny: :2funny: Και αν τον έπερνε όλοι που ήταν μέσα θα είχαν τσάμπα γαμήσι!!! :2funny: :2funny: :2funny:
ʼ ρε καβλιάρη δε την έχυνες να χύναμε κι εμείς τα 20 άτομα που είμασταν εκεί το πουτανίδιο!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Παρακαλείται ο τρισμέγιστος άρχοντας PITSILISTIS να πει τις απόψεις του!!!
 

Επισκέπτης
meisme  βλεπο πιτσιλισεσ σιμερα καυλιαρετζο μου!!!!διμιτρουλα ε ?στο 20 α καυλιαρι μου!!!!ι τσατσα εκει ειναι  φιλαρακι μου και μιλαμε!!!!χεχε!!!!εμενα ποτε δεν μου με εχει ενοχλισι ι κιρια ελευθερια!αντιθετοσ ειναι πολι ισιχι και καλι γιναικουλα respect ....οσο για το ιασονος 36 με τιν μεγαλκι αυλι ειναι ι μιλφ στελλα....!!!!τσατσα ειναι ι κιρια λαουρα!!!!!παλιοτερα ιταν ο αγγελοσ αλλα τορα ειναιν μονο προινα!!!μολισ με εβλεπε χαιροταν ο καυλιαρισ!!!αχχααχχα!!!!αλλα και ι κιρια λαουρα καλι ειναι!!!
 

Επισκέπτης
καλιμερα σε ολουσ τουσ μεγαλουσ πιτσιλιστες του foroum!!!παιδια πραγματι καναμε μια μικρι βολτα με τον τρισμεγιστο χιστι σκιντο!!!!!παρακαλο τουσ μεγαλουσ αρχοντες του foroum(οperator) να δουν τον καυλιαρι skido με αλο ματι και να του βγαλουν το warned!!!δεν το αξιζει!!!τα καινουρια στιν κεραμικου .....νοουμερο 15 ισογειο ιταν ι ναταλι!!!δε μου αρεσε προσοπικα....δε τι πιτσιλαγα!στο 15 με τισ σκαλεσ ιταν ι χριστινα...ουτε αυτι μου γεμισε το ματι!!!!δε σινεχισο....τα ξερετε στο μεταξουργειο τι γινετε...παντοσ το ελενακι αξιζει στιν ιασονοσ 19α στο ισογειο!!!!!πολι καλο κοντοπουτανο!!!εποισισ λεονιδου 28 με τισ σκαλεσ ιταν μια μαυρι ι νατασα.....εμενα δδε μου αρεσουν οι μαυρεσ οποτε δεν εχο αποψη...στο διπλα (ισογειο) ιταν μια μαυρα χαλια!!!!αυτα που λετε καυλιαριδες!!!!!!!μια μινι τσαρκουλα!!!!!!καλα πιτσιλισματα σε ολους!!!!!!να στε καλα παιδια!!!
 

Επισκέπτης
να επισιμανο ποσ ι τσαρκα εγινε με mariosthmk(ευαισθιτοκαυλισ)καυλονι με το παραμικρο και μετα αν δεν χισι τρελενετε!!!!!και επισισ με το φιλο και σινεμπουρδελιαρι skido !!!!!
 

Επισκέπτης
οοοοο καλος τον καυλιαρι το σαβαλα!!!!!!δε σε πετιχα ρε γαμοτο να ενοσουμε τισ καυλεσ μασ!!!!!δε μου λεσ?ι μαρθα καλι?????
 

Επισκέπτης
λεονιδου ποσο ειναι ι καυλιαρα μαρθα???εγο ιξερα μια μαρθα στιν ιασονοσ 37 αυτο με τισ γκι σιδερενιες σκαλες!αλλα ρε φιλε εχει χαθει τορα αυτο το πουνανιδιο!!!!και οχι τιποτα αλο...δε το ειχα πιτσιλισει...!γαμοτο!ααα...φιλισ ειδα νεες αφιξεισ σιμερα παρεα με γκομενιο!!!!
 

Επισκέπτης
με προλαβε ο gomenios...  με γλυτωσε απο το γραψιμο.

εγω πηρα την μιλανα, και συγνωμη αλλα το ξαναμετανιωσα, ηταν δευτερη φορα, παλια την πηρα στο 134, λοιπον, απορω με τη συμπεριφορα της, αλλα διαβαζω εδω, μονο σε εμενα το κανει αυτο?  ηρθε νευριασμενη βιαστικη και αποτομη, οπως την προηγουμενη φορα, λιγο εγλειψε ρωγες, μονο αυτο, απο σωμα στο κρεβατι ειναι πολυ χαλαρη, και λεει την κασετα "μιλανα ουκρανια 18 χρονων,   ισα που τελειωσα, στα 4 ηταν καλη,  τελευταια φορα.  την "ειδε" και αυτη?  μηπως ψωνιζονται με το σαιτ?.
απογοητευτηκα με τη μιλανα, αφου την ηξερα...
παντως στην ελλαδα χρυσοπληρωνουμε τα χαζοπηδηματα, γι αυτο βουρ στο εξωτερικο, ανατολικα...καταλαβατε
αυτα ειναι!! φιλε πηγαινω εγω εχτες και μονο που δεν μου εκανε προταση γαμου...... τρελο gfe γαμησι γλυψιμο φιλια παντου αγκαλιες σε σημειο να εχω κομπλαρει και αγχοθει.... στο τελος κουβεντουλα και γενικα απο τα καλυτερα γαμησια που εχω κανει σε στουντιο -μπουρδελο...... και σε εσενα παγακι..... και απο την αλλη παω μεσοβδομαδα σονια και περιμενω το απολυτο γαμησι και μονο που δεν με εβρισε τεχνιτα βογγυτα μια σκετη μαλακια..... τσαμπα το 50αρικο...... και οι πουτανες ανθρωποι ειναι πως εσενα η μιλανα δεν σε παει,, εμενα η σονια.... οπως και πολλες αλλες απο εδω μεσα που εχω διαβασει τα καλυτερα και παω να καταθεσω ετοιμος για τρελα γαμησια και αντιμετωπιζω τον παγο (αντριαννα, σαμπρινα) αλλα αυτο δειχνει πως και αυτες εχουν συναισθηματα και δεν κανουν τα ιδια σε ολους...... οπως ο warhol κανει τρελα γαμησια με την αντριαννα και εμενα δεν μου τον σηκωνει καν... αληθεια προχτες ηταν ενας τυπος στο 134 στο υπογειο ξανθο κοντοκουρεμενο (σχεδον ξυρισμενο) μαλλι τιγκα στα tatoo με ασπρη ζακετα μαυρο πανταλονι και κατεθεσε..... μηπως ηταν ο warhol η καποιος αλλος απο δω μεσα????? οσο για την χτεσινη βολτα σε φυλης ημουν αναμεσα σε φυλης 59 πανω (μιλανα) και στο 134 υπογειο μια με ξανθο κοντο μαλλι και καλους βυζους...... ρεμουνδου στο ντενισοσπιτο δουλευει μια καλη χοντρουλα που ουρλιαζει στο δωματιο και φαινεται πολυ κεφατη ισως δοκιμασω καποια στιγμη.. και στο περγαμου 1 η ρωξανη πραγματικα αξιζει το 20αρικο για τους βυζους (οχι πολυ μεγαλα βυζια αλλα ξερει να τα χρησιμοποιει) και τα καβλολογα...... πηγα εγω μου αρεσε και εστειλα και φιλο για επαληθευση και μου ειπε τα καλυτερα..... στο αλκαμενους δουλευει μια καινουρια η ιβανα ενω η φαλαινα ζανα εφυγε..... τελος το φαινομαινο ντενισα τωρα ειναι στο αεροπλανο και πεταει για τσεχια μου ειπε θα γυρισει 26/4 αλλα πιστευω πως λογικα θα ειναι για δουλεια παλι αρχες μαιου.... επισης ειπε πως θα ξαναδουλεψει στο ρεμουνδου....... λοιπον μετα απο 1 μηνα σχεδον μονο ντενις οταν εφυγε πραγματικα ενιωσα αδειος μεσα μου και πως δεν θα ξαναευχαριστιθω σεξ για 1 μηνα, αλλα  μεσα σε 1,5 μερα (η ντενις τελειωσε 30/3 στις 17.00) βρηκα αντικαταστατρια την θεα μιλανα οτι και να πω ειναι περιττο αλλωστε εγραψα και παραπανω...... λοιπον τα λεμε...
 

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Μηνύματα
171
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα στο 59 στο ισόγειο ήταν μια "Κορίνα".Μέτρια.Επάνω ήταν η Μιλάνα,το καλοκαίρι μου είχε συστηθεί ως Σάρα.Στο 71 με τη μπλε πόρτα ήταν μια νταρντάνα Ρωσίδα,και στο επάνω μια ωραία κοπέλα ονόματι Λάρα.Στο 134 κλειστά και τα 3 λόγω έργων της ΔΕΗ.
 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Μηνύματα
1.655
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
τελος το φαινομαινο ντενισα τωρα ειναι στο αεροπλανο και πεταει για τσεχια
Είμαι σίγουρος ότι είναι στην καμπίνα και ...τα λέει με τον πιλότο σε μια τρελή παρτούζα με την αεροσυνοδό...
(Πρέπει να κόψω τις τσόντες  :grin: :grin: )
 

Επισκέπτης
παιδια απο..λιοσιων έχουμε τπτ καλο για σημερα το βραδυ μετα τις...21:00??
έχω καιρο να παω και δε ξερω...
να περασω ή μαπα το καρπούζι?
 

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Μηνύματα
701
Like
497
Πόντοι
26
παιδια απο..λιοσιων έχουμε τπτ καλο για σημερα το βραδυ μετα τις...21:00??
έχω καιρο να παω και δε ξερω...
να περασω ή μαπα το καρπούζι?

Ειχα ακούσει πρίν 4 μέρες,οτι θα είναι μετά τις 11 η Σαμπρήνα....
(Δέν θέλω όμως να σε πάρω στο λαιμό μου...)
 

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Μηνύματα
464
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
Να'σαι καλά φίλε Αpoc και οι υπόλοιποι που ειδοποιήσατε για τη φόλα τη μαρία,γιατί την είχα στα υπόψιν την πουτανίτσα!Θα πήγαινε τσάμπα το 20ρικο.
Achro1416 στήν Ιβάνα το έχω δηλώσει οτι θα ξαναπάω όπωσδήποτε,και πιθανώς με τον Πρωταθλητή της κάβλας,Πιτσιλιστή!Ελα να πάμε μαζί άμα θες.Στείλε μνμ να  δούμε..
Και τώρα, επειδή έχω οίστρο, πρέπει να καταθέσω κάποιες πιο 'πιπεράτες' λεπτομέρεις του διαλόγου χάρη-πιτσιλιστή πρός τέρψιν του FleshForFantasy,και όλων των καυλιάρηδων συναγωνιστών!! Λοιπόν:
Χ:Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να σου φύγει αυτή η ασθένεια(της κάβλας)..
Π:Ποιόοος??
X:Να χύσεις μαζί μου!!
Π:ωωωωωω!!
Χ:Θα σπαρταράς όπως το μπαρμπούνι που πιάνεται στα δίχτυα του ψαρα!! :2funny: :2funny: :2funny:
Χ:Πώς σε λένε?
Π:(είπε το όνομα του)...
Χ:ααα,αυτό είναι το μόνο σου μειονέκτημα που'χεις,μου είναι μισητό όνομα το....,όλοι οι .... που έχω γνωρίσει μου βγήκαν γυναίκες(!!)  :2funny: :2funny:
Π:Α,εγώ δεν είμαι έτσι(άρχοντας!!)
X:Να, κι αυτός ο ....(δείχνει τον άλλο πουστροτσάτσο μέσα,με το κοντό μαλλί) γυναίκα είναι,πουστάρα!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Π:Φαίνεται πολύ καυλιάρης!!
X:Και δεν μου λές αγόρι μου,τι ζώδιο είσαι??
Π:Τι με κανεις??
Χ:Μμμ(τον περιεργάζεται),κεφάλι ματια..Πρέπει να'σαι τοξότης..
Π:Ααα,έπες έξω δίδυμος είμαι..
X:Ααα,αυτό θα σού λεγα μετά(στάνταρ!!).Γιατί είσαι αυτό που ψάχνω να βρώ,το ίδιο με μένα δηλαδή..Δίδυμος(τι'θαλεγε!)  :2funny: :2funny:
Κι εδώ επεμβαίνω εγώ:Αααα,οπότε δεν ταιριάζετε,γιατί απ΄τι ξέρω πρέπει να είναι αντίθετα τα ζώδια για να ταιριάζουν..
Χ:Αααα,οχι δεν παίζει ρόλο...  :2funny:
Εντωμεταξύ,βγαίνει και η πουτάνα απ'το δωμάτιο και την παρουσιάζει,κλπ,
αυτή δεν ξέρω τι έπαθε με την όλη φάση,κάτι άρχισε να λέει κι ο χάρης νομίζω,και πάει βούρ για να μου πιάσει το εργαλείο(όπως οι μαύρες στα Strip!)!! Εγώ ενστικτωδώς πάω να το καλύψω(δε το πιάνει όποια κι όποια),και πετάει ο χάρης τη φοβερή ατάκα..
Χ:Αστην κοπέλλα να στο πιάσει αγόρι μου ,δεν είσαι στη Μητρόπολη σε μπουρδέλο ήρθες!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μετά ορμάει πάνω μου, και για να μην τα πολυλογώ ακολουθούν σκηνές απείρου κάλλους,οπού αρχίζει να ξεκουμπώνει το φερμουάρ του πτσιλιστή,γιανα του πιάσει το εργαλείο! Να προσπαθεί να το γραπωσει αυτή,ο πιτσιλιστής να λέει 'θέλει χάδια για να βγεί ', κι ο Χάρης εντωμεταξύ να έχει πλησιάσει πολύ κοντά δίπλα του,και όλη αυτή την ώρα να του χαιδεύει και να του τρίβει το σβέρκο!!Χαχα,Για μια στιγμή νόμιζα οτι γυρίζουμε εισαγωγή σε τσόντα!! :2funny: :2funny:
Αυτά έγιναν με τον Χαρη,όσα θυμάμαι δηλαδή..Το καλύτερο δε,ήταν που γυρνώντας πάλι απο'κεί,στο δρόμο τον πετυχαίνουμε με μια σακκούλα πλαστικη να πηγαίνει Κοκα Κόλλες στο διπλανό μπουρδέλο,και να'χει ένα γλυφιτζουρι στο στόμα(απ'αυτα τα παιδικά,χαχα) και του λέει ο Πιτσιλιστής:Γειά σου Χάρη!Πήγες να πάρεις παγωτάκι?Χάρης(το δείχνει το γλυφιτζούρι)..Ηθελα κάτι να ΓΛΕΙΨΩ!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Τι γέλιο ήταν αυτό!Α,ρε πιτσιλιστή,μου φαίνεται άνοιξες φάμπρικες μ'αυτόν! Την άλλη φορά τοίχο τοίχο όπως είπε κι ο συνάδελφος,και φόρα καλού-κακού κι ένα τσίγκινο σωβρακάκι!!
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
 

Επισκέπτης
απιστευτι ι περιγραφι που γκομενιου!!!!αυτοσ τα θιματε καλιτερα απο μενα...!χεχε!!!ειχε πολι γελιο παντοσ με το χαρι....αν και ειχε φουντοσι ο πουστισ και φοβιθικα μιν βγαλει εξο το εργαλειο να μασ αρχεισι να μασ πιτσιλαει!!!!αχχαχαχαχα!!!!!γκομενιε πρεπει να παρεισ οσκαρ καλιτερου σιγραφεα φιλε!εχεισ ταλεντο!!!!
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom