Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 68.786
- Πόντοι
- 12.056
Παντως η Αντριαννα ειναι ηφαιστιο,δες και κριτικες μου
Διαφωνω καθετα και οριζοντια...
Εκτος αν ειναι η πρωτη ιεροδουλη που πηγες ποτε.
Παντως η Αντριαννα ειναι ηφαιστιο,δες και κριτικες μου
Γνωρίζουμε ότι η κυρία Αντριάννα είναι θερμή και εξυπηρετική (ή έστω ηφαιστειώδης) καθότι έχουμε συνουσιασθεί μαζί της προ καιρού, ωστόσο τα αρνητικά της είναι ότι έχει κάνει εμφανή μικροπλαστική προσώπου, φορά περούκα και σύντομα θα γίνει gilf.
Διαφωνω καθετα και οριζοντια...
Εκτος αν ειναι η πρωτη ιεροδουλη που πηγες ποτε.
Οταν την χυνεις στο στομα δεν σε ενδιαφερει η περουκα
Τί θα πει "τί γίνεται"? Έχουμε αστυνομία και κράτος τώρα ναούμ... όχι παίζουμε... μπαίνει τάξη επιτέλους...15.30 και σχολοντας απο τη δουλεια ειπα να περασω απο φυλης.....απο την αρχη μεχρι το τελος ολη κλειστη.... συνεχεια με περγαμου , ντενιζοσπιτο κτλ ολα κλειστα....συνεχεια με λιοσιων , τριφωνιου κτλ ολα κλειστα......συνεχεια με μεταξουργειο απο δρομο/πεζοδρομου παντου ολα κλειστα !!
τι σκατα γινεται ;;
Το έγραψα στο θρεντ μου πριν ακόμα γίνει...δες..15.30 και σχολοντας απο τη δουλεια ειπα να περασω απο φυλης.....απο την αρχη μεχρι το τελος ολη κλειστη.... συνεχεια με περγαμου , ντενιζοσπιτο κτλ ολα κλειστα....συνεχεια με λιοσιων , τριφωνιου κτλ ολα κλειστα......συνεχεια με μεταξουργειο απο δρομο/πεζοδρομου παντου ολα κλειστα !!
τι σκατα γινεται ;;
Ευτυχώς όχι.Σε ρωτησα αν εχεις παρει την Σασα Παολα τις προαλλες και ακομα να μου απαντησεις!!!
Το έγραψα στο θρεντ μου πριν ακόμα γίνει...δες..
Σήμερα το πρωί:
Διδύμου 8 πάνω-Μαρία με τα κοτσιδάκια σταθερά.
Φυλής 67-Σαμπρίνα από Φυλής 59 κάτω.Δηλώνει πλέον και ακάποτο.Σφίξαν οι κώλοι...σφίγγουν και οι στοματικές κοιλότητες περί του πέους.
Γιατί ήταν κλειστά τα μπουρδέλα το απόγευμα??????????
Ήταν όντως όλα κλειστά, με πολλή αστυνομία παντού.
Μοναδικά ανοιχτά: Κνίδου, το γωνιακό στην Ακομινάτου και το τελειωμένο σπίτι στη Μενάνδρου.
Μάλλον θα τα έχουν καλά με τα ζώα.
Ρε παιδιά γιατί χθές 15/01 Παρασκευή κατά τις 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ και μετά ησαν ΟΛΑ τα μπουρδέλα κλειστά. Οταν λέω ολα εννοώ ΟΛΑ και ΠΑΝΤΟΥ. Μάθατε κάτι; SERAPIS.