You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
FAT BASTARD
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2017
- Like
- 825
- Πόντοι
- 81
Δηλαδή έχει συμβεί και σε εσένα αυτό?φιλε μου μακαρι να το κανανε ολες αυτο.
δε θα ειχαμε τα γνωστα ευτραπελα και απο τις δυο πλευρες, ο καθενας θα πηγαινε στο παγκο του και ολα θα ηταν αγγελικα, χωρις να τρωμε στη μαπα τις πιθανες μανουρες του προηγουμενου.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.627
- Πόντοι
- 27.261
οχι, αλλα το εχω ακουσει και απο αλλους.Δηλαδή έχει συμβεί και σε εσένα αυτό?
bihtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 384
- Πόντοι
- 36
ναι είναι παλια καραβανα απο φυλης και μεταξουργειο την ειχα παρει κάποτε πριν χρονια, συμπαθητικηΜια Ρόζα ψιλό ασιατισσα μιλφ στο Αλκιβιάδου 16 γ έχει κανείς άποψη?
Vasilios2021
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2021
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα συναγωνιστες.γμωριζεις καποιος αν η Νικη gilf ειναι Αλκαμενους?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.201
- Πόντοι
- 46.232
Όχι πολύ καιρό τώρα, μόνο η Νικη μιλφ με τις βυζαρες παίζει που κ πουΚαλησπερα συναγωνιστες.γμωριζεις καποιος αν η Νικη gilf ειναι Αλκαμενους?
Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στην Νικόλ του dimtrisxxx,ψηλός μουναρος με κατάλευκο δέρμα,πιθανολογω ρωσσιδα δεύτερης γενιάς μιας και μιλάει τα ελληνικά πολύ καλά.Βυζια 3αρια κρεμαστά,ποδαρες,ωραίος κωλι.Στο δωμάτιο επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του συντρόφου,καυλιάρα με διάθεση να εξυπηρετήσει,λίγο βιαστική αλλά με 10 ευρώ μην τα θέλουμε όλα δικά μας.
Για τη περιοχή αποτελεί ευκαιρία,θα ξανά δοκιμαστεί.
8/10
Για τη περιοχή αποτελεί ευκαιρία,θα ξανά δοκιμαστεί.
8/10
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Εριξα εναν λούτσο στη ζωη στο Ι30 , την πέτυχα πρώτος ενώ βαφοταν για να ξεκινήσει βάρδια και απόλαυσα ένα 15 λεπτο γαμήσι σε συνολικά 5 στάσεις πριν παω για βουτιές στην παραλια
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Αν πηγαίνεις με τέτοιους ρυθμούς μετά τις δηλώσεις που έκανες, φαντάσου τι καρφοπεταλιές θα έριχνες εάν δεν είχες φολιαστέι κιόλας από τη φολοβυζαρού ...Εριξα εναν λούτσο στη ζωη στο Ι30 , την πέτυχα πρώτος ενώ βαφοταν για να ξεκινήσει βάρδια και απόλαυσα ένα 15 λεπτο γαμήσι σε συνολικά 5 στάσεις πριν παω για βουτιές στην παραλια
Kόβεται ρε μλκ το μπουρδέλing;;;;
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.828
- Πόντοι
- 7.185
Το 'χει ακόμα η πουτάνα με τις στάσεις, και βολεύει και ο σωματότυπος της για αεροπλανικάΕριξα εναν λούτσο στη ζωη στο Ι30 , την πέτυχα πρώτος ενώ βαφοταν για να ξεκινήσει βάρδια και απόλαυσα ένα 15 λεπτο γαμήσι σε συνολικά 5 στάσεις πριν παω για βουτιές στην παραλια
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Λιοσίων 73. Το έχω ξανααναφέρει.Καλησπέρα σε όλους . Το πρωί πέρασα μια βόλτα από μετάξι και είδα την Νικόλ στο Μ22. Νομίζω ότι την έχω ξαναδεί και ότι έχω περάσει μαζί της. Θυμάται κανένας που δούλευε;
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.267
- Πόντοι
- 10.336
καλη φαση, θα πηγαινω καθε φορα και θα της ριχνω απαξιωτικη χυλοπιτα.Στο Ι44 ( τέρμα αριστερά) υπάρχει μια απαράδεκτη κορασιδα η Κάτια, που επιλέγει με ποιόν πελάτη θα μπει και με ποιόν όχι. Ας της πει κάποιος ότι με αυτή την νοοτροπία, θα καταλήξει να καθαρίζει σκάλες.
Αμα ειναι ωραιο μουνι μπορει να μπω ομως, εικαζω οτι δεν ειναι
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Δεν είναι.καλη φαση, θα πηγαινω καθε φορα και θα της ριχνω απαξιωτικη χυλοπιτα.
Αμα ειναι ωραιο μουνι μπορει να μπω ομως, εικαζω οτι δεν ειναι
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.201
- Πόντοι
- 46.232
στο πάνω ή στο κάτω? Στο κάτω δουλεύει η μελαχρινή κ στο πάνω η ξανθιάΚαλησπέρα σε όλους . Το πρωί πέρασα μια βόλτα από μετάξι και είδα την Νικόλ στο Μ22. Νομίζω ότι την έχω ξαναδεί και ότι έχω περάσει μαζί της. Θυμάται κανένας που δούλευε;
Στο κάτω,η μελαχρινή. Απάνω ήταν κλειστόστο πάνω ή στο κάτω? Στο κάτω δουλεύει η μελαχρινή κ στο πάνω η ξανθιά
Τώρα που είπε ο φίλος για 73β την θυμήθηκα. Την είχα πάρει με καλές εντυπώσεις, πρωινή βάρδια νομίζω, μπορεί να ήμουν και ο πρώτος στην βάρδια. Είχα γράψει και κριτική, αλλά δεν ανέβηκε ποτέ. Ήταν καλή όμως θυμάμαι, από πλευράς συμμετοχής.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Ναι, έπαιζε κυρίως πρωινές και κάποιες φορές διπλοβάρδια και απόγευμα.Τώρα που είπε ο φίλος για 73β την θυμήθηκα. Την είχα πάρει με καλές εντυπώσεις, πρωινή βάρδια νομίζω, μπορεί να ήμουν και ο πρώτος στην βάρδια. Είχα γράψει και κριτική, αλλά δεν ανέβηκε ποτέ. Ήταν καλή όμως θυμάμαι, από πλευράς συμμετοχής.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις