Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 280 άτομα (24 μέλη και 256 επισκέπτες)

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
καλα ρε ,πως κανουν ετσι μερικοι για το ινστα της Σαμπινας,πηγαιντε κ ζητεστετο απο την ιδια αν το θελετε τοσο πολυ,λες κ δεν υπαρχουν αλλες πολυ πιο μουναρες να βρειτε στο ινστα να τον παιιξετε,πριν κατι μερες την πηρα ,δεν λεω,καλη εμφανισιακα σε σχεση με κατι αλλες,αλλα απλο προγραμμα κανει,ΣΙΓΑ ΤΑ ΟΑ,κ χτες πηγα μετα απο χρονια μεταξουργειο να δω για καποιες π αναφερονται,γιατι φυλης-φωκαιας τα ιδια,συγκεκριμενα πηγα να δω Ριτα ,κολωνου 32,πολυ καλη εμφανισιακα κ περασα,απλο προγραμμα ,εφυγα ευχαριστημενος,θα την ξαναπαρω σιγουρα,στα τεσσερα ολα τα λεφτα ,εχει κ ωραιο κωλο κ καθαρες τρυπες.μ ρθε να την γλυψω τετοιο μουνι π χει αλλα κρατηθηκα,ευχαριστω για τις ενημερωσεις π κανετε

Kostas15924

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2017
Κριτικές
4
Like
468
Πόντοι
301
καλησπερα.Η νεα κοπελα στο Χωματιανου 11β σε ποιο αλλο μπου βρισκεται?

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Στο Ιάσονος44β πρώτο από αριστερά όροφο εμφανίστηκε από σήμερα η Κάρμεν που είχε δουλέψει για ενα φεγγάρι στο 20β αν δεν κάνω λάθος. Στα 15€.
Μου έριξε ένα πολύ πονηρό βλέμμα και ήρθε σε απόσταση αναπνοής, μιλάει καλά Ελληνικά από τις 2-3 κουβέντες που είπαμε. Ωστόσο της έριξα άκυρο γιατί είμαι μεγάλη ντίβα, αλλά θα επιστρέψω άλλη μέρα. Καλή εμφανισιακά αρκετά.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Για όσους δεν γνωρίζουν υπάρχει λεωφορείο από μετρό Αττική απευθείας για βέργας κυκλική γραμμή non stop στην influencer, instagrammer, ψιψινέλ, καρουσέλ, SABINA !!!!!!!

Επιτρέπεται η εκσπερμάτωση από τα παράθυρα !!!!

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Σήμερα στόχος ειναι το πολυσυζητημένο βέργας 7
Απορία το'χω να δω τον λογο που έχουμε πνίγει απο τα σαλια εδω μεσα

Εσυ δεν ειχες πει οτι παρατας την πορνοκαριερα γιατι σε πληγωσε μια κορασιδα?Μην πας Σαμπινα τυπε,ειναι σκληρη καριολα και θα σου ραγισει την καρδια αυτη.Ολες αυτες του ινστα τετοιες ειναι,θα παιξουν μαζι σου και μετα θα σε πεταξουν σαν στυμμενη λεμονοκουπα.

Ακυρο τελειως αλλα πινεις ποτο στα Τρικαλα και λες,τι στο διαολο ρε πουστη μου,στο Μαιαμι ειμαι?Ο ενας περναει με Porsche Mansory GT,ο αλλος μολις παρκαρε με ενα ανθρακι GTR 35 μπροστα στο μαγαζι,χωρια που ειδα και μια Ferrari το πρωι.Ελεος δλδ.Ειναι και ενας κακομοιρης με μια CLA 45 AMG που περναει πανω κατω,αυτον τον λυπαμαι μωρε,κριμα ειναι. :2funny:

Κατι τετοια βλεπει ο Κουλης και θα παει την κιλοβατωρα 3€ μαλακες,θα το δειτε.

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Πήγα σήμερα βανέσσα γιατί το χρώσταγα απο προχθές και με .....απέρριψε χωρίς κανένα λόγο ...χαχα .. έχω ανεβάσει κριτική για να φυλάγεσθε πλέον από πάρα πολλές φόλες που αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο ....φολιάστε τις ξεφτίλες .
Καλά να περνάτε ..

Τελευταία τροποποίηση:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Αυριο περι τις 13:30 θα τσαρκαρω για κανα μισάωρο, κι αν κάτσει θα ρίξω κι έναν μπουτζο, στα στενά της Φυλής. Όποιος θέλει στέλνει μυνημα να καβλαντίσουμε καμια καργιολίτσα.... Ή καμια γκαβλωμενη τσατσά! (Που δεν έχει καμία καλή στην 1η βαρδια αλλά λέω).

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Φυλής 86β... Καλά δε ξέρεις που γάμησες?
Καλά φυλής επειδή δν πατάω και πολύ ύστερα από την πρώτη μου συνεύρεση αν θυμάμαι καλά πριν 4 χρόνια με εκείνη την Σονια που ήταν στο φ86, δεν δίνω και πολλή σημασία στα νούμερα απλά επειδή μπηκα και γίνεται ντόρος για την συγκεκριμένη ήθελα για να ενημερώσω μόλις τα καταφέρω!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.818
Πόντοι
41.129
Λοιπόν κοιταχτε τι παίχτηκε σήμερα !! :happy:

Πηγα για καφέ το πρωι στο φούρνο... :eyebrows::eyebrows:

IMG-923570430e70d41fc8dcd887d095d462-V (1).jpg

Eκει μια θυληκη περιστερα που αγναντευε πανω στα δοκαρια της σκεπης με κουτσουλησε κατακεφαλα... δεν εβρισα !!!
Ειπα ειναι απο το θεο !! Λεφτα θα παρω :crazy::crazy:

Πριν λιγη ωρα με επιασε ξαφνικιτιδα οξεια καυλιτιδα του πεους και ηθελα να γαμησω σαν αρρωστος :takethis::takethis:

Κατευθυνθηκα στο κολωνου 32 γωνια οπου στο σαλονι βγηκε ο υπερ-μουναρος Ρίτα :assshake:
Ο,τι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη στο Μεταξουργειο σε εμφανιση.

Μπηκα στο πολυ φωτεινο δωματιο και γδυθηκα αμεσως.

1661803423498.jpg

Δε ξερω τι με επιασε αλλα αρχισα να ψαχνω το δωματιο απο ακρη σε ακρη....
Εψαξα μεσα στον καδο με τις καποτες...

1661803423497.jpg

Εψαξα κατω απο το στρωμα...

1661803423494.jpg

Εψαξα μεσα στο κουτι με το ρολοϊ της ΔΕΗ ... αλλα δε βρηκα τιποτα παρα μονο μια καμμενη ασφαλεια.... :sad2::sad2:

1661803423496.jpg

Τελευταια στιγμη μου ηρθε αναλαμπη και εψαξα κατω απο τη βαση του φωτιστικου !!
Και ναι !!! Υπηρχαν 5 ευρω κρυμμενα εκει !!! :headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Μαλλον θα ειχαν πεσει απο καποιο μυστη !!!
1661803423491.jpg

Σε λιγο ηρθε στο δωματιο η Ρίτα... εφαγε δυνατο γαμησι που θα εχει να θυμαται για καιρο !!!! :knockinb::knockinb::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

Αν και το προγραμμα της απλο αποστειρωμενο, με λιγο παρακάλι στηθηκε στα τεσσερα και της εγλειψα την αποτριχωμενη και λεια κωλοτρυπα της ... Για το λογο οτι βγηκε εκτος προγραμματος και εμπνευσμενος απο το μυστη @Junax
η κριτικη θα εχει τιτλο " Γλειφοκωλι εκτος προγραμματος "

Φευγοντας απο τον οικο εβγαλα και μια φωτο το ομορφο σκυλακι της Ρίτας τον Πάμπλο μαρκας Πομερανιαν ο οποιος κοβει βολτες στο σαλονι και κωλοτριβεται στους πελατες .

1661803423487.jpg

Καληνυχτες !!!
:tired::tired::tired: :smitten::smitten::smitten:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
Λοιπόν κοιταχτε τι παίχτηκε σήμερα !! :happy:

Πηγα για καφέ το πρωι στο φούρνο... :eyebrows::eyebrows:

IMG-923570430e70d41fc8dcd887d095d462-V (1).jpg

Eκει μια θυληκη περιστερα που αγναντευε πανω στα δοκαρια της σκεπης με κουτσουλησε κατακεφαλα... δεν εβρισα !!!
Ειπα ειναι απο το θεο !! Λεφτα θα παρω :crazy::crazy:

Πριν λιγη ωρα με επιασε ξαφνικιτιδα οξεια καυλιτιδα του πεους και ηθελα να γαμησω σαν αρρωστος :takethis::takethis:

Κατευθυνθηκα στο κολωνου 32 γωνια οπου στο σαλονι βγηκε ο υπερ-μουναρος Ρίτα :assshake:
Ο,τι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη στο Μεταξουργειο σε εμφανιση.

Μπηκα στο πολυ φωτεινο δωματιο και γδυθηκα αμεσως.

1661803423498.jpg

Δε ξερω τι με επιασε αλλα αρχισα να ψαχνω το δωματιο απο ακρη σε ακρη....
Εψαξα μεσα στον καδο με τις καποτες...

1661803423497.jpg

Εψαξα κατω απο το στρωμα...

1661803423494.jpg

Εψαξα μεσα στο κουτι με το ρολοϊ της ΔΕΗ ... αλλα δε βρηκα τιποτα παρα μονο μια καμμενη ασφαλεια.... :sad2::sad2:

1661803423496.jpg

Τελευταια στιγμη μου ηρθε αναλαμπη και εψαξα κατω απο τη βαση του φωτιστικου !!
Και ναι !!! Υπηρχαν 5 ευρω κρυμμενα εκει !!! :headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Μαλλον θα ειχαν πεσει απο καποιο μυστη !!!
1661803423491.jpg

Σε λιγο ηρθε στο δωματιο η Ρίτα... εφαγε δυνατο γαμησι που θα εχει να θυμαται για καιρο !!!! :knockinb::knockinb::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

Αν και το προγραμμα της απλο αποστειρωμενο, με λιγο παρακάλι στηθηκε στα τεσσερα και της εγλειψα την αποτριχωμενη και λεια κωλοτρυπα της ... Για το λογο οτι βγηκε εκτος προγραμματος και εμπνευσμενος απο το μυστη @Junax
η κριτικη θα εχει τιτλο " Γλειφοκωλι εκτος προγραμματος "

Φευγοντας απο τον οικο εβγαλα και μια φωτο το ομορφο σκυλακι της Ρίτας τον Πάμπλο μαρκας Πομερανιαν ο οποιος κοβει βολτες στο σαλονι και κωλοτριβεται στους πελατες .

1661803423487.jpg

Καληνυχτες !!!
τυπε σε πάει η Disneyland.... δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεις λεφτά εκεί :grin::grin::grin:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.494
Πόντοι
2.836

1661803423487.jpg

Καληνυχτες !!!
Πάλι καλά που το σκυλί κοβει βόλτες μονο στο σαλόνι....κ δεν είναι μεσα στο δωμάτιο να είναι κοντά στην ιδιοκτήτρια !!!

• Χαχα
Αντιδράσεις: 968

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
14.147
Πόντοι
4.926
Πηγαίνοντας προς τα Εξάρχεια, λίγο μετά τις 17:00, για να πάρω τον κολλητό μου και να πάμε για καφέ, έκανα μια μικρή στάση στο Εμετουργείο και μπήκα στα εξής τσαρδιά:
Ιάσωνος 1Γ: Η τσατσά μου παρουσίασε την Τατιάνα, ένα δαμάλι με τεράστια βυζιά. Στο πρόσωπο ήταν πατσαβούρα, φορούσε κάτι σαν κορσέ και κρατούσε το gel στα χέρια της. Ούτε καν!
Ιάσωνος 1Β: Όλα τα δωμάτια ήταν γεμάτα και στο σαλόνι περίμενε ένας σκούρος, αγνώστου εθνικότητας. Η πόρτα άνοιξε και εμφανίστηκε μία θείτσα 55+. Η τσατσά με ενημέρωσε ότι το μαγαζί έκλεισε και όταν την ρώτησα για το όνομα της κοπέλας, μου είπε ότι την έλεγαν Λίλιαν. Καθώς έβαζα μπρος την μηχανή μου, έβγαινε από μέσα ένας νεαρός. Πρέπει να είμαστε το μοναδικό κράτος, στον πλανήτη, στο οποίο νέοι και εμφανίσιμοι πληρώνουν για να γαμήσουν χοντρές, ξεδοντιάρες γριές. Το προ-προηγούμενο Σάββατο, κάποιος είχε κλείσει για 40 λεπτά την Ελένη, την 70άρα γριά από το Ιάσωνος 43. Ο τύπος είχε παρκάρει το ποδήλατό του μέσα στο σαλόνι! Άντε να τα πεις αυτά στο εξωτερικό και να σε πιστέψουν.
Ιάσωνος 1Α: Καθώς ανέβαινα στην μηχανή, είδα να στέκει στην είσοδο του μπουρδέλου ένα μπάζο, φορώντας μόνο τα εσώρουχα. Του έκανα νεύμα με το μάτι και μου το ανταπέδωσε.
Αφού πέρασα ανάμεσα από τελειωμένα πρεζόνια, τα οποία έχουν κάνει κατάληψη στο συγκεκριμένο κομμάτι της Ιάσωνος, μπήκα στο
Ιάσωνος 37Β: Πέρασα μέσα μαζί με ένα νεαρό Γύφτο, ο οποίος φώναξε να βγει η τσατσά, καθώς δεν φαίνεται να μας είχε πάρει χαμπάρι. Δεν ήταν η πρώτη φορά που πέτυχα Ρομά σε μπουρδέλο, αλλά μου φάνηκε περίεργο, γιατί αυτοί συνήθως γαμάνε από μικρά παιδιά. Γνωρίζω, μάλιστα, ότι οι πρώτες τους εμπειρίες είναι με τις 12χρονες πρώτες ξαδέρφες τους. Είχα την πληροφορία, ότι εκεί δούλευε μία τσιγγάνα με βραχνή φωνή, ονόματι Σόνια. Πράγματι, όταν ρώτησα την τσατσά, μου είπε ότι δούλευε εκείνη. Όμως, εκεί που περίμενα να δω κάνα έκφυλο μαυροτσούκαλο, εμφανίστηκε μία ασπρουλιάρα γεμάτη τατουάζ. Ήταν τόσο άσπρη, λες και την είχε γαμήσει Χάσκυ μέσα σε ιγκλού.
Τέλος, για κερασάκι στην τούρτα αποφάσισα να τσεκάρω και το
Ιάσωνος 43: Η τσατσά μου είπε ότι είχε μία καινούργια κοπέλα, την Κατερίνα. Ξαφνικά, μέσα από την κουζίνα, ξεπρόβαλε το γνωστό ΑΜΕΑ Κατερίνα, από Λιοσίων, Διδύμου και Ιάσωνος 31. Παρουσιάστηκε ολόγυμνη στο σαλόνι, φορώντας στο κεφάλι μία αποκριάτικη άσπρη περούκα από τα Jumbo, η οποία έκανε το πρόσωπό της να φαίνεται πιο γελοίο. Ο τρόπος που την φορούσε, την έκανε να μοιάζει με κομπάρσο, που παίζει σε επιθεώρηση του Σεφερλή, στο Δελφινάριο. Η τσατσά ανακοίνωσε μόνο ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στόμα. Φαίνεται πως το κορίτσι αποφάσισε να κάνει στροφή 180 μοιρών, στην καριέρα της, βγάζοντας από το μενού της τα γλειφοκώλια. Φαντάζομαι, πως με τόσους κώλους που έχει γλύψει, η γλώσσα της θα είναι σαν σαλάχι.
Τέλος, θα ήθελα να επισημάνω κάτι, το οποίο με προβλημάτισε και δεν έχει να κάνει με πουτάνες και αγοραίο έρωτα. Πηγαίνοντας προς την Πλατεία Βάθης, στο δρόμο που τερματίζει η οδός Σατωβριάνδου, έβλεπες την μία μεριά του δρόμου γεμάτη από μαγαζιά με Πάκηδες και Μπάγκλα, όλοι μαζί ενωμένοι και από την άλλη μεριά Ελληνόπουλα πρεζόνια, ζωντανοί-νεκροί. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, γιατί μόνο ο Θεός το γνωρίζει. Αυτό που ξέρω, είναι ότι αυτή η εικόνα είναι άσχημος οιωνός, για την χώρα.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Εσυ δεν ειχες πει οτι παρατας την πορνοκαριερα γιατι σε πληγωσε μια κορασιδα?Μην πας Σαμπινα τυπε,ειναι σκληρη καριολα και θα σου ραγισει την καρδια αυτη.Ολες αυτες του ινστα τετοιες ειναι,θα παιξουν μαζι σου και μετα θα σε πεταξουν σαν στυμμενη λεμονοκουπα.

Ακυρο τελειως αλλα πινεις ποτο στα Τρικαλα και λες,τι στο διαολο ρε πουστη μου,στο Μαιαμι ειμαι?Ο ενας περναει με Porsche Mansory GT,ο αλλος μολις παρκαρε με ενα ανθρακι GTR 35 μπροστα στο μαγαζι,χωρια που ειδα και μια Ferrari το πρωι.Ελεος δλδ.Ειναι και ενας κακομοιρης με μια CLA 45 AMG που περναει πανω κατω,αυτον τον λυπαμαι μωρε,κριμα ειναι. :2funny:

Κατι τετοια βλεπει ο Κουλης και θα παει την κιλοβατωρα 3€ μαλακες,θα το δειτε.
Ε εντάξει ειπαμε μια μαλακια της στιγμής και το κανεις θεμα
Αλλωστε πρέπει να γαμαω κι εγω και πρός το παρόν δεν εχω κουράγιο να παιζω με τις ρλλεηνιδες

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
Πέρασμα με την Ανναμπελα, τι ξινή πουτανα είναι αυτή, έτσι είναι γενικά ή σε μένα έκατσε η φάση?
Πιπα αρκετά καλή, μου έχουν κάνει πολύ χειρότερες, γενικά δεν είχε μα και μου, δεν έκανα και κανα απότομο μπάσιμο βέβαια στο λοκω, αλλά έβγαλε πολυ ξινίλα, η επόμενη θα είναι για ξεκωλιασμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom