Aναμπελα φυλης 86β?Πέρασμα με την Ανναμπελα, τι ξινή πουτανα είναι αυτή, έτσι είναι γενικά ή σε μένα έκατσε η φάση?
Πιπα αρκετά καλή, μου έχουν κάνει πολύ χειρότερες, γενικά δεν είχε μα και μου, δεν έκανα και κανα απότομο μπάσιμο βέβαια στο λοκω, αλλά έβγαλε πολυ ξινίλα, η επόμενη θα είναι για ξεκωλιασμα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Jason Lee Son
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 604
- Πόντοι
- 301
ΝαιAναμπελα φυλης 86α?
Τι ώρα ρε φίλε?
Μια η ώρα που ήμουν εκεί το φως ήταν κλειστό.
Jason Lee Son
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 604
- Πόντοι
- 301
Απόγευμα, δε θυμάμαι ακριβώς, 8 περίπου.Τι ώρα ρε φίλε?
Μια η ώρα που ήμουν εκεί το φως ήταν κλειστό.
Elafokinigos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2021
- Like
- 1.567
- Πόντοι
- 201
ΣΑΜΠΙΝΑ ΣΑΜΠΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΛΑ ΚΑΙ ΡΟΥΤΙΝΑ. Πολύ μας ζαλισατε ρε μάγκες με αυτήν, καλά δίνετε μπλέ εισιτήριο για λαστιχοτο μπουκι? Λοιπόν δοκιμασμένες τελευταία: Αντρεα από Λιοσίων Λατινικο καυλακι μέτρια προς καλή πιπουλα και αντέχει το τρυπάνι. Αναμπελα από ΚΛΝ 27. Λατινικο και αυτό κάνει ελαφρώς αγγαρεία όπως όλες στο εμετουργειο αλλά αντέχει επίσης το τρυπάνι. ( Normal 10 ότι δίνεις παίρνεις). Ιωάννα ωραίο μελαχρινό καυλακι Ρουμανακι επίσης από Λιοσίων το οποίο δεν αντέχει τα ακροβατικά και ντρέπεται να καραμελωσει τα δίδυμα. (Ας καραμελωσει κανένα γλυκό τότε). Φωτεινή από Φ.109 ισόγειο με Ελ. στοματικό-τελειωτικο. Τίμια στον αγώνα απλά είναι milf και δεν το χάρηκα γιατί είμαι teenakias (Ψηλή μελαχρινή με κανονικό σώμα). Φήμες λένε ότι ο γαμημενος ο Zelensky έχει την Ειρηνουλα που μας ξελασπωνε στην καραντίνα στην οδό του άτακτου χάρακα να την γαμανε οι φαντάροι και εμείς έχουμε μείνει με τις χονδρές και τις γριές τώρα... ![Cartman :cartman: :cartman:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/cartman.gif)
![Cartman :cartman: :cartman:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/cartman.gif)
Καλημέρα σε όλους, πέρασμα το βράδυ της Κυριακής από το Κολωνού 32, να δω τη Ρίτα. Εντυπωσιακή κορμοστασιά, και πρόσωπο πολύ φινιτσετο ( από απόσταση). Δεν μπήκα διότι ήμουν πολύ ιδρωμένος, εκείνη την ημέρα έκανα 7km. Περπάτημα. Και από την άλλη δεν είναι του στυλ μου, δεν μου εμπνεε ζεστασιά στο σεξ. Ο ανασταλτικός παράγοντας ήταν που ήμουν ιδρωμένος.
I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Καλημερα οι βάρδιες στο μεταξουργείο πρωί τι ώρα ξεκινάνε ;
Πολλά μιλφ πιάνουν νωρίς δουλειά,από τις 9,οι μικρές 10 και μετά.Καλημερα οι βάρδιες στο μεταξουργείο πρωί τι ώρα ξεκινάνε ;
FAT BASTARD
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2017
- Like
- 847
- Πόντοι
- 81
Στο Ι44 ( τέρμα αριστερά) υπάρχει μια απαράδεκτη κορασιδα η Κάτια, που επιλέγει με ποιόν πελάτη θα μπει και με ποιόν όχι. Ας της πει κάποιος ότι με αυτή την νοοτροπία, θα καταλήξει να καθαρίζει σκάλες.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 141
- Like
- 52.729
- Πόντοι
- 27.261
φιλε μου μακαρι να το κανανε ολες αυτο.Στο Ι44 ( τέρμα αριστερά) υπάρχει μια απαράδεκτη κορασιδα η Κάτια, που επιλέγει με ποιόν πελάτη θα μπει και με ποιόν όχι. Ας της πει κάποιος ότι με αυτή την νοοτροπία, θα καταλήξει να καθαρίζει σκάλες.
δε θα ειχαμε τα γνωστα ευτραπελα και απο τις δυο πλευρες, ο καθενας θα πηγαινε στο παγκο του και ολα θα ηταν αγγελικα, χωρις να τρωμε στη μαπα τις πιθανες μανουρες του προηγουμενου.
I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Περιμένω 1:30 ώρα να ανοίξει το Ιάσωνος 1β η 1Γ για την περιβόητη Λίλιαν αλλά είναι κλειστό …
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.038
- Πόντοι
- 1.336
Συμφωνώφιλε μου μακαρι να το κανανε ολες αυτο.
δε θα ειχαμε τα γνωστα ευτραπελα και απο τις δυο πλευρες, ο καθενας θα πηγαινε στο παγκο του και ολα θα ηταν αγγελικα, χωρις να τρωμε στη μαπα τις πιθανες μανουρες του προηγουμενου.
Αν ολες οι ιερόδουλες είχαν την επιλογή της απόρριψης σε λογικά πλαίσια πάντα.
Ισως με αυτό τον τροπο να κάνανε τη δουλειά τους με περισσότερο παθος και λιγότερο εξαναγκασμό
Διαγραμμένο μέλος 202276
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 800
- Πόντοι
- 360
Oι πρώτοι που θέλετε απόρριψη είστε εσείς ρε ναυάγια που κοιτάτε το μουνί εκτός μπουρδέλου μόνο με κυάλια...
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.038
- Πόντοι
- 1.336
Καμια σχεση αγαπητέOι πρώτοι που θέλετε απόρριψη είστε εσείς ρε ναυάγια που κοιτάτε το μουνί εκτός μπουρδέλου μόνο με κυάλια...
Οπως σημείωσα σε λογικα πλαίσια να γίνεται η απόρριψης
Δεν εχω πρόβλημα να εχει γαμήσει πακιστανός η ιρακινός πριν απο εμενα
Το πρόβλημα το εχω συναντήσει οταν βλέπω ανθρώπους με εμφανή έλειψη υγιεινής να βγαίνουν απ τα δωματια.. Αυτο και μονο αποτελεί παράγοντα για να αποχωρήσω απο τον οικο.
Διαγραμμένο μέλος 202276
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 800
- Πόντοι
- 360
Γράφετε σαν να είστε υπέρμαχοι γενικώς των απορρίψεων και αυτών που είναι σωστοί , καθαροί και ευγενικοί έτσι φάνηκε να απαντάτε ..γιατί ήμουν και γω όπως έχω γράψει ένας από αυτούς χθες που δεν είχε δώσει ποτέ αφορμή...από ότι φαίνεται εσείς είσαστε τα αγαπητά στανταράκια που σαν στραγγίζουν τις τσέπες και οι πυρφόροι των πουτάνων ...Καμια σχεση αγαπητέ
Οπως σημείωσα σε λογικα πλαίσια να γίνεται η απόρριψης
Δεν εχω πρόβλημα να εχει γαμήσει πακιστανός η ιρακινός πριν απο εμενα
Το πρόβλημα το εχω συναντήσει οταν βλέπω ανθρώπους με εμφανή έλειψη υγιεινής να βγαίνουν απ τα δωματια.. Αυτο και μονο αποτελεί παράγοντα για να αποχωρήσω απο τον οικο.
Τελευταία τροποποίηση:
Δεν χάνεις και τίποτα,θεία της διπλανής πόρτας,για πακιά καλή είναι.Περιμένω 1:30 ώρα να ανοίξει το Ιάσωνος 1β η 1Γ για την περιβόητη Λίλιαν αλλά είναι κλειστό …
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 248.376
- Πόντοι
- 46.232
Πήγαινε στις 1200 για να είσαι σίγουρος, νωρίτερα τα περισσότερα είναι κλειστάΚαλημερα οι βάρδιες στο μεταξουργείο πρωί τι ώρα ξεκινάνε ;
FAT BASTARD
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2017
- Like
- 847
- Πόντοι
- 81
Δηλαδή έχει συμβεί και σε εσένα αυτό?φιλε μου μακαρι να το κανανε ολες αυτο.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 141
- Like
- 52.729
- Πόντοι
- 27.261
οχι, αλλα το εχω ακουσει και απο αλλους.Δηλαδή έχει συμβεί και σε εσένα αυτό?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 13K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 47K
- Απαντήσεις