Καλησπέρα Κυριακή απόγευμα ήταν εκεί .Καλησπερα, γνωριζει κανεις εαν η εβελινα απο περγαμου1 εχει επιστρεψει ή εαν εχει καποιος τηλεφωνο απο τον συγκεκριμενο οίκο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Περασα απο μεγαλεκου 22 να ελέγξω την περιβόητη νικολ και αντ αυτού βγηκε μια χαζοχαρούμενη παρδαλη κορίνα
Με τι όνομα?Λιοσίων 73. Το έχω ξανααναφέρει.
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Αν πηγαίνεις με τέτοιους ρυθμούς μετά τις δηλώσεις που έκανες, φαντάσου τι καρφοπεταλιές θα έριχνες εάν δεν είχες φολιαστέι κιόλας από τη φολοβυζαρού ...
Kόβεται ρε μλκ το μπουρδέλing;;;;
Χαπακωθηκα που χαπακωθηκα κριμα να μην το εκμεταλλευτώ στα ορια
3 στόχοι αποψε, με προτεραιότητα αυρορα, σαρα και σαμπινα
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Η ντανιέλα Μολδαβή?? Αή στο διάολο..! Και μου το παιζε ανήξερη στα Buna sEARA..ΘΑ ΤΗ ΦΤΙΆΞΩ ΕΓΏ..! Ευχαριστώ φίλε..!Τζούλια και Μαρίνα είναι Ουζμπέκες, η Ντανιέλα είναι Μολδαβή. Και οι τρεις στυλιάρια, βάρδιες δεν έχω καταλάβει.
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Είσαι θεός ρε αρχηγέ, δεν ξέρω για το 5ευρο αν λες αλήθεια αλλά το σενάριο εδώ πέρα ήτανε Σταλόνε και βάλε..!Λοιπόν κοιταχτε τι παίχτηκε σήμερα !!
Πηγα για καφέ το πρωι στο φούρνο...
Eκει μια θυληκη περιστερα που αγναντευε πανω στα δοκαρια της σκεπης με κουτσουλησε κατακεφαλα... δεν εβρισα !!!
Ειπα ειναι απο το θεο !! Λεφτα θα παρω
Πριν λιγη ωρα με επιασε ξαφνικιτιδα οξεια καυλιτιδα του πεους και ηθελα να γαμησω σαν αρρωστος
Κατευθυνθηκα στο κολωνου 32 γωνια οπου στο σαλονι βγηκε ο υπερ-μουναρος Ρίτα
Ο,τι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη στο Μεταξουργειο σε εμφανιση.
Μπηκα στο πολυ φωτεινο δωματιο και γδυθηκα αμεσως.
Δε ξερω τι με επιασε αλλα αρχισα να ψαχνω το δωματιο απο ακρη σε ακρη....
Εψαξα μεσα στον καδο με τις καποτες...
Εψαξα κατω απο το στρωμα...
Εψαξα μεσα στο κουτι με το ρολοϊ της ΔΕΗ ... αλλα δε βρηκα τιποτα παρα μονο μια καμμενη ασφαλεια....
Τελευταια στιγμη μου ηρθε αναλαμπη και εψαξα κατω απο τη βαση του φωτιστικου !!
Και ναι !!! Υπηρχαν 5 ευρω κρυμμενα εκει !!!
Μαλλον θα ειχαν πεσει απο καποιο μυστη !!!
Σε λιγο ηρθε στο δωματιο η Ρίτα... εφαγε δυνατο γαμησι που θα εχει να θυμαται για καιρο !!!!
Αν και το προγραμμα της απλο αποστειρωμενο, με λιγο παρακάλι στηθηκε στα τεσσερα και της εγλειψα την αποτριχωμενη και λεια κωλοτρυπα της ... Για το λογο οτι βγηκε εκτος προγραμματος και εμπνευσμενος απο το μυστη @Junax
η κριτικη θα εχει τιτλο " Γλειφοκωλι εκτος προγραμματος "
Φευγοντας απο τον οικο εβγαλα και μια φωτο το ομορφο σκυλακι της Ρίτας τον Πάμπλο μαρκας Πομερανιαν ο οποιος κοβει βολτες στο σαλονι και κωλοτριβεται στους πελατες .
Καληνυχτες !!!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.201
- Πόντοι
- 46.232
Με το ίδιοΜε τι όνομα?
Βοργιας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.898
- Πόντοι
- 206
Λοιπόν κοιταχτε τι παίχτηκε σήμερα !!
Πηγα για καφέ το πρωι στο φούρνο...
Eκει μια θυληκη περιστερα που αγναντευε πανω στα δοκαρια της σκεπης με κουτσουλησε κατακεφαλα... δεν εβρισα !!!
Ειπα ειναι απο το θεο !! Λεφτα θα παρω
Πριν λιγη ωρα με επιασε ξαφνικιτιδα οξεια καυλιτιδα του πεους και ηθελα να γαμησω σαν αρρωστος
Κατευθυνθηκα στο κολωνου 32 γωνια οπου στο σαλονι βγηκε ο υπερ-μουναρος Ρίτα
Ο,τι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη στο Μεταξουργειο σε εμφανιση.
Μπηκα στο πολυ φωτεινο δωματιο και γδυθηκα αμεσως.
Δε ξερω τι με επιασε αλλα αρχισα να ψαχνω το δωματιο απο ακρη σε ακρη....
Εψαξα μεσα στον καδο με τις καποτες...
Εψαξα κατω απο το στρωμα...
Εψαξα μεσα στο κουτι με το ρολοϊ της ΔΕΗ ... αλλα δε βρηκα τιποτα παρα μονο μια καμμενη ασφαλεια....
Τελευταια στιγμη μου ηρθε αναλαμπη και εψαξα κατω απο τη βαση του φωτιστικου !!
Και ναι !!! Υπηρχαν 5 ευρω κρυμμενα εκει !!!
Μαλλον θα ειχαν πεσει απο καποιο μυστη !!!
Σε λιγο ηρθε στο δωματιο η Ρίτα... εφαγε δυνατο γαμησι που θα εχει να θυμαται για καιρο !!!!
Αν και το προγραμμα της απλο αποστειρωμενο, με λιγο παρακάλι στηθηκε στα τεσσερα και της εγλειψα την αποτριχωμενη και λεια κωλοτρυπα της ... Για το λογο οτι βγηκε εκτος προγραμματος και εμπνευσμενος απο το μυστη @Junax
η κριτικη θα εχει τιτλο " Γλειφοκωλι εκτος προγραμματος "
Φευγοντας απο τον οικο εβγαλα και μια φωτο το ομορφο σκυλακι της Ρίτας τον Πάμπλο μαρκας Πομερανιαν ο οποιος κοβει βολτες στο σαλονι και κωλοτριβεται στους πελατες .
Καληνυχτες !!!
Εχει POS εκει ???? Θα τρελαθω ρε
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Συνεύρεση με Κάτια από Ιάσωνος 44. όντως η κοπέλα διαλέγει πελάτες αλήθεια είναι αυτό.. Και νοιώθω απίστευτη πόρωση που με διάλεξε ..! Η ατάκα της : ''' Σήμερα δεν είχε καλό κόσμο εδώ..." Και η απάντησή μου : ''Τώρα έχει...???''' Και λιώσαμε στα φιλιά..
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.166
- Πόντοι
- 41.129
Απίστευτη ηδονή να νιώθεις σαν την πουτάνα που την διάλεξαν ανάμεσα σε άλλες ! ! Φαντασου να εχει 10 νοματεους μεσα στο σαλονι και να διαλεξει μόνο εσένα!Συνεύρεση με Κάτια από Ιάσωνος 44. όντως η κοπέλα διαλέγει πελάτες αλήθεια είναι αυτό.. Και νοιώθω απίστευτη πόρωση που με διάλεξε ..! Η ατάκα της : ''' Σήμερα δεν είχε καλό κόσμο εδώ..." Και η απάντησή μου : ''Τώρα έχει...???'''
Εγω θα ξεροχυνα πανω μου !
Θα πάω και εγώ να δοκιμασω την τυχη μου!
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Εγώ για την ώρα έχυσα στο μουνί της Κάτιας και όχι επάνω μου, μακάρι να ήταν όλες οι κορασίδες έτσι... και όχι Άνναμπελ..!Απίστευτη ηδονή να νιώθεις σαν την πουτάνα που την διάλεξαν ανάμεσα σε άλλες ! ! Φαντασου να εχει 10 νοματεους μεσα στο σαλονι και να διαλεξει μόνο εσένα!
Εγω θα ξεροχυνα πανω μου !
Θα πάω και εγώ να δοκιμασω την τυχη μου!
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Γιατί δεν μάς τα λένε αυτά..????? Καθόμαστε και ξεκουμπώνουμε κέρματα όλη την ώρα..!Εχει POS εκει ???? Θα τρελαθω ρε
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.166
- Πόντοι
- 41.129
ναι εχει και νομίζω ότι ειναι λειτουργικό, ωστόσο δεν γνωριζω αν τα 15 ευρώ που παίρνει η Ριτα ειναι με φπα ή χωρις φπαΕχει POS εκει ???? Θα τρελαθω ρε
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.494
- Πόντοι
- 456
Καλησπερες που παιζει το κοριτσι ??? ειναι αυτη που παιζει Μ . Αλεκου 22 οροφο η στο ισογειο ??Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στην Νικόλ του dimtrisxxx,ψηλός μουναρος με κατάλευκο δέρμα,πιθανολογω ρωσσιδα δεύτερης γενιάς μιας και μιλάει τα ελληνικά πολύ καλά.Βυζια 3αρια κρεμαστά,ποδαρες,ωραίος κωλι.Στο δωμάτιο επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του συντρόφου,καυλιάρα με διάθεση να εξυπηρετήσει,λίγο βιαστική αλλά με 10 ευρώ μην τα θέλουμε όλα δικά μας.
Για τη περιοχή αποτελεί ευκαιρία,θα ξανά δοκιμαστεί.
8/10
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.494
- Πόντοι
- 456
Καλησπερα !! βαρδιες και ωρες η Κατια ( μενω βορεια για αυτο ρωτω ) !!!!Συνεύρεση με Κάτια από Ιάσωνος 44. όντως η κοπέλα διαλέγει πελάτες αλήθεια είναι αυτό.. Και νοιώθω απίστευτη πόρωση που με διάλεξε ..! Η ατάκα της : ''' Σήμερα δεν είχε καλό κόσμο εδώ..." Και η απάντησή μου : ''Τώρα έχει...???''' Και λιώσαμε στα φιλιά..
Ισόγειο πρωιΚαλησπερες που παιζει το κοριτσι ??? ειναι αυτη που παιζει Μ . Αλεκου 22 οροφο η στο ισογειο ??
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Η Ιωάννα η Ρουμάνα από Λιοσίων 73 αλυσίδα έβαλε ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμά της.
Είχα να την πάρω καιρό μετά από 2 φορές που έχω περάσει μαζί της και είμαι σίγουρος ότι έκανε μόνο με καπότα.
Με θυμήθηκε εκείνη και με ρώτησε με ή χωρίς.
Οκ, στο αγώνα δεν είναι κάτι φοβερό, αλλά είναι ναζιάρα, έχει προστυχόφατσα και μία στο τόσο την τιμάω γιατί μου αρέσει το στυλ της.
Η Κατερίνα η Μολδαβή ήταν μαζί της και η τσατσά είπε πως είναι η τελευταία της μέρα σήμερα, αύριο φεύγει.
Είχα να την πάρω καιρό μετά από 2 φορές που έχω περάσει μαζί της και είμαι σίγουρος ότι έκανε μόνο με καπότα.
Με θυμήθηκε εκείνη και με ρώτησε με ή χωρίς.
Οκ, στο αγώνα δεν είναι κάτι φοβερό, αλλά είναι ναζιάρα, έχει προστυχόφατσα και μία στο τόσο την τιμάω γιατί μου αρέσει το στυλ της.
Η Κατερίνα η Μολδαβή ήταν μαζί της και η τσατσά είπε πως είναι η τελευταία της μέρα σήμερα, αύριο φεύγει.
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.494
- Πόντοι
- 456
Ευχαριστω !!!Ισόγειο πρωι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76