kanarini(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2020
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Αν αυτή είναι η Σαμπινα εγώ είμαι ο Ιούνιος και όχι ο Ιούλιος ΚαίσαραςΜήτσο στείλε το ινστα της μουναροσαμπινας να χύσουμε και μεις που είμαστε εκτός Αθηνών
Αν αυτή είναι η Σαμπινα εγώ είμαι ο Ιούνιος και όχι ο Ιούλιος ΚαίσαραςΜήτσο στείλε το ινστα της μουναροσαμπινας να χύσουμε και μεις που είμαστε εκτός Αθηνών
Μια χαρά τα λέμε μεγάλε,πρωί Νικόλ ισόγειο 10 ευρώ.Έχουνε μαζευτεί παίδες πολλές Νικόλ και έχετε χάσει την μπάλα.
Υπάρχουν δύο Νικόλ στο Μ.Αλέκου 22. Μία στο ισόγειο πρωί μελαχρινή και μία στον όροφο ξανθιά το απόγευμα. Και οι δύο Ρωσίδες.
Αυτή στο ισόγειο με 10€ η άλλη στον όροφο με 15€.
Για την Κάτια που γίνεται τόσος ντόρος, επειδή είναι επιλεκτική και καλά, σιγά την περίπτωση...
Την πήρα μία μέρα, που δεν ήταν η Ντάρια εκεί. Περίεργη φάτσα και απλά πέρασα για το τσουπωτό κωλαράκι της.
Μ Ε Τ Ρ Ι Α.
Άσε, ξέρω τι λέω. Δεν αναφέρομαι στο δικό σου ποστ.Μια χαρά τα λέμε μεγάλε,πρωί Νικόλ ισόγειο 10 ευρώ.
Στο πάνω ήταν ένας ντολμας.
Απο πού το έμαθες αυτό; Ξέρεις αν δούλευε σήμερα;Αφήστε με .... Μη μου μιλάτε .... Έμαθα πως η Αλεξάνδρα από χωματιανου τέλος... ένα στανταρακι είχε το γέρικο κορμί μου και εφυγε ... Γμτμν
Έχει σταματήσει πόσες βδομάδες τύπε. Έχει αντικατασταθεί από την Αλίνα νυν στουντιοκόριτσο.Απο πού το έμαθες αυτό; Ξέρεις αν δούλευε σήμερα;
Είναι Μ.Α.25 νομίζω στο δεξίΡε παίχτες επειδή απέχω απ' το άθλημα καιρο μια Αλεξάνδρα αδύνατη που δούλευε φ66 και φ54 νομίζω , τι απέγινε...ξέρουμε ???
Το σκυλί η τσατσά το κράτησε/άει και το απαθανάτισες ????.ναι εχει και νομίζω ότι ειναι λειτουργικό, ωστόσο δεν γνωριζω αν τα 15 ευρώ που παίρνει η Ριτα ειναι με φπα ή χωρις φπα
Πρωί που πέρασα μια εντελώς αδιαφορη,μη μπεις καν στον κόπο.Άσε, ξέρω τι λέω. Δεν αναφέρομαι στο δικό σου ποστ.
Πάνε να βρούνε την πρωινή Νικόλ το απόγευμα. Ένα χάος.
Στο πάνω, για ποια βάρδια λες εσύ;
Εγω την είδα απόγευμα πάντως, σίγουρα μετα τις 19:00Ισόγειο πρωι
Ευχαριστώ φίλεΚαλησπέρα Κυριακή απόγευμα ήταν εκεί .
1) Οι γυναίκες και ιδιαίτερα οι πουτάνες έχουν εξαιρετική μνήμη!Ρε τύποι διαβάζω τα περήφανα σχόλια για το εάν με επιλέγει ή όχι μια τανα και απορώ. Σας βάζω ότι στοίχημα θέλετε, ότι σήμερα πάω και τρώω χυλόπιτα και μετά από δύο μέρες, ξαναπάω και γαμαω. Σιγά μην θυμάται το τανακι, ποιόν δέχτηκε και ποιόν έστειλε. Ανάλογα τα κέφια, τις αφραγκιες και το κωλοχερο του νταβα. Το θέμα είναι κάτι τέτοιες να τις κλασουμε, να στρώσουν χαρακτήρα και μετά να δούμε πόση μαγκιά θα πουλάνε. Εντάξει , οι άντρες είμαστε μουνοδουλοι, αλλά με μέτρο.
Έπαθα πρόσφατα πλάκα με δύο τάνες που έπαιρνα στο Κολωνού 30 όροφο, την Ίρα στο Κολωνού 32 και την Ελένη (πρώην Ντάνα) στο Βέργας 3 : Θυμόντουσαν ότι είχαν να με δουν τέσσερα χρόνια και έπεσαν μέσα ακριβώς! Εκεί δε που δεν πίστευα στ'αυτιά μου ήταν με την τσατσά της Ιζαμπέλας στο Φωκαίας 17 όροφο, ( την αδύνατη με τα γυαλιά, Ιωάννα μού συστήθηκε, που δεν την είχα πληρώσει ποτέ και ούτε είχα μιλήσει ποτέ μαζί της). θυμόταν κι αυτή ότι είχε να με δει τέσσερα καλοκαίρια!1) Οι γυναίκες και ιδιαίτερα οι πουτάνες έχουν εξαιρετική μνήμη!
Φραπεδιάρη, πολύ άντεξες χωρίς την παρέα μας. Wellcum back.Μεγαλου Αλεξανδρου τι παιζει?
Μύστη, λογικά σε θυμούνται από το γλυφομούνι!Έπαθα πρόσφατα πλάκα με δύο τάνες που έπαιρνα στο Κολωνού 30 όροφο, την Ίρα στο Κολωνού 32 και την Ελένη (πρώην Ντάνα) στο Βέργας 3 : Θυμόντουσαν ότι είχαν να με δουν τέσσερα χρόνια και έπεσαν μέσα ακριβώς! Εκεί δε που δεν πίστευα στ'αυτιά μου ήταν με την τσατσά της Ιζαμπέλας στο Φωκαίας 17 όροφο, ( την αδύνατη με τα γυαλιά, Ιωάννα μού συστήθηκε, που δεν την είχα πληρώσει ποτέ και ούτε είχα μιλήσει ποτέ μαζί της). θυμόταν κι αυτή ότι είχε να με δει τέσσερα καλοκαίρια!