Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 300 άτομα (29 μέλη και 271 επισκέπτες)

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Δοκιμάστηκε η νεαρή ειρήνη στο Ιάσωνος 46 αυτό με τα σκαλια.Προκειτε για 25 Χρόνη πόρνη σχετικά ωραία για τη περιοχή,γεμάτο σώμα που λόγο ηλικίας είναι σφιχτό,κόκκινα βαμμένα μαλλιά,φοράει γυαλιά στο σαλόνι και ωραίο πρόσωπο.
Δυστυχώς στο δωμάτιο οι υπηρεσίες της είναι αποκαρδιωτικες,με το που μπήκε με ρωτωσε αν γαμαω σαν γουρούνι!!!!Της λέω τι εννοείς? Μου λέει αν γαμας δυνατά με τέτοιο πουτσο καλύτερα να φύγω!!!!!
Πάντα είμαι ευγενικός με τα κορίτσια,ποτέ δεν έχω φερθεί πάνω από τα όρια της εκάστοτε κοπέλας αλλά τέτοια εισαγωγή ποτέ δεν έχω ξανά ακούσει.
Προκαταρκτικα σαν να έχει σύνδρομο down,πίπα σχετικά καλή με λάστιχο,στο γαμησι έκλεινε τα πόδια και δ ν έμπαινα ούτε ο μίσος μέσα.
Μισό έχυσα μου είπε γεια δεν της απάντησα και έφυγε.
Απαράδεκτη συμπεριφορά, βαθμολογία 2/10.
Στο λατινοσπιτο ήταν η Μιμή και μια άλλη λατίνα,στην Ευρώπη δεν πρέπει να υπάρχει τέτοιο μουνι να το γαμας με 10 ευρώ.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.501
Πόντοι
17.885
πήγα για Μπάρμπορα, α βάρδια δεν ήταν, μ έπιασαν τα καντήλια για τη ζέστη κ που ταν κλειστό.
πάω Μετάξι που ναι κοντά, πάω κλασικά Μιμή, δεν ξαναλέω ότι για μένα είναι στάνταρ επιλογή, αλλά είχε πλάκα να θέλει να μάθει τι είναι τα ταττού στο δεξί μου χέρι και με νοήματα, ελάχιστα αγγλικά ελάχιστα ισπανικά να βγάλουμε άκρη...
Τι μάθατε από το ποστάρισμά μου αυτό...
1) έχει ζέστη
2) Μπάρμπορα α βάρδια ΔΕΝ είναι ανοιχτό
3) Κολωνού 27α Μιμή + μια ΝΕΑ λατίνα για μένα ΟΧΙ κάτι το ιδιέταιρο, κάνει και 69
4) Εχω ταττού στο δεξί χέρι (χεστήκατε)
5) η Μιμή σκέφτεται να μείνει Ελλάδα

JohnnyK23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2022
Κριτικές
16
Like
255
Πόντοι
290
καμια λεπτη νεαρα κορασιδα παιζει πουθενα τωρα στις πρωινες???

livaja

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Κριτικές
26
Like
832
Πόντοι
990
Όσες γυναίκες κάνουν ακάποτα με Αφροασιάτες μετά από μερικούς μήνες είναι γεμάτες κονδυλώματα.

πήγα για Μπάρμπορα, α βάρδια δεν ήταν, μ έπιασαν τα καντήλια για τη ζέστη κ που ταν κλειστό.
πάω Μετάξι που ναι κοντά, πάω κλασικά Μιμή, δεν ξαναλέω ότι για μένα είναι στάνταρ επιλογή, αλλά είχε πλάκα να θέλει να μάθει τι είναι τα ταττού στο δεξί μου χέρι και με νοήματα, ελάχιστα αγγλικά ελάχιστα ισπανικά να βγάλουμε άκρη...
1) έχει ζέστη
3) Κολωνού 27α Μιμή + μια ΝΕΑ λατίνα για μένα ΟΧΙ κάτι το ιδιέταιρο, κάνει και 69

1) έχει ζέστη
Τελευταία είναι θέμα τύχης αν θα πετύχεις μπαρμπορα..δεν ξέρω τι συμβαίνει. Χθες νομίζω όλη μέρα κλειστά και τα δύο που δουλεύει και σήμερα το πρωί κλειστό..

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Τελευταία είναι θέμα τύχης αν θα πετύχεις μπαρμπορα..δεν ξέρω τι συμβαίνει. Χθες νομίζω όλη μέρα κλειστά και τα δύο που δουλεύει και σήμερα το πρωί κλειστό..
Συνήθως εκει είναι στο πόστο της, αλλά με αυτά που γραφαμε αυτές τις ημέρες εφόσον επισκέπτεται το site θα εχουν πέσει στην αντίληψη της κ ίσως να έπαθε καμία εγκεφαλική αιμορραγία, ελαφρύ ισχαιμικο.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Έτσι ακριβώς... πήγα να την πατήσω με την Τζούλια αν θυμάστε με το τατουάζ σκορπιού που δούλευε διδύμου και πιπίνου... ενα βράδυ λοιπόν (έμοιαζε και λίγο πιωμένη) πήγε πάνω στην καυλα να με καβαλήσει χύμα ακαποτα... εννοώ ακούμπησε μουνι πουτσο και τραβηχτηκα και έχυσα εκεί χύμα πάνω μου .... και άλλη μια φορά (από περιέργεια και μονο) έτσι όπως την είχα στα 4 και έτριβα την πουτσα μου στον κωλο της ... της πετάω ατάκα αχ και να έμπαινα έτσι.. και μου απαντάει.. κάνε μου ότι θες .... φυσικά κρατήθηκα....

*πάντως για την Μπαρμπορα το καλύτερο σώμα το είχε Αδανων τότε ήταν κορμαρα....
Δεν της το είχα της ντζουλιας ότι ήταν κασκαντέρ.
Πάντως εμένα δεν μου είχε κάνει ποτέ νύξη για χωρίς κρανος...
Τι διαολο αντί-ακαποτικό εμβόλιο μου έκανε ο παιδίατρος μικρός....
Τέσπα....η ντζουλια με την πλαστική στα χείλια αλλά χωρίς επιτυχία,
δεν ήταν περιστασιακή.
Απέναντίας είχε στιγματίσει τον χώρο των σπιτιών...ολοι την ήξεραν δεν είναι όπως όταν λέμε μια αλισια κ αναρρωτιομαστε ποια αλισια ήταν η ντζουλια με τον σκορπιό...τελος.
Οπως η Χριστίνα Καζακστάν η ή Καμελια φωκαιας η ή σονια φυλής με τον κυρ-Βασίλη.
Ολοι τις ξέρουν.
Επειδη η Ντζουλια ήταν ξύπνιος άνθρωπος ψάχνονταν για να καβαντζωθει να βρει κάνα χορηγό κ ίσως το κατάφερε κ για αυτό εξαφανίστηκε.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: f21

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.788
Πόντοι
7.195
Συνήθως εκει είναι στο πόστο της, αλλά με αυτά που γραφαμε αυτές τις ημέρες εφόσον επισκέπτεται το site θα εχουν πέσει στην αντίληψη της κ ίσως να έπαθε καμία εγκεφαλική αιμορραγία, ελαφρύ ισχαιμικο.
πραγματικά τη βγάλανε στη σέντρα τη Μπάρμπορα, δεν ξέρω για ποιό λόγο ..
Όμως μάλλον μας έχει χεσμένους, διαφημίζεται στο δίπλα όπου και ενημερώνει αναλυτικά για τις βάρδιες της

b0urdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2020
Like
102
Πόντοι
0
Δοκιμάστηκε η νεαρή ειρήνη στο Ιάσωνος 46 αυτό με τα σκαλια.Προκειτε για 25 Χρόνη πόρνη σχετικά ωραία για τη περιοχή,γεμάτο σώμα που λόγο ηλικίας είναι σφιχτό,κόκκινα βαμμένα μαλλιά,φοράει γυαλιά στο σαλόνι και ωραίο πρόσωπο.
Δυστυχώς στο δωμάτιο οι υπηρεσίες της είναι αποκαρδιωτικες,με το που μπήκε με ρωτωσε αν γαμαω σαν γουρούνι!!!!Της λέω τι εννοείς? Μου λέει αν γαμας δυνατά με τέτοιο πουτσο καλύτερα να φύγω!!!!!
Πάντα είμαι ευγενικός με τα κορίτσια,ποτέ δεν έχω φερθεί πάνω από τα όρια της εκάστοτε κοπέλας αλλά τέτοια εισαγωγή ποτέ δεν έχω ξανά ακούσει.
Προκαταρκτικα σαν να έχει σύνδρομο down,πίπα σχετικά καλή με λάστιχο,στο γαμησι έκλεινε τα πόδια και δ ν έμπαινα ούτε ο μίσος μέσα.
Μισό έχυσα μου είπε γεια δεν της απάντησα και έφυγε.
Απαράδεκτη συμπεριφορά, βαθμολογία 2/10.
Στο λατινοσπιτο ήταν η Μιμή και μια άλλη λατίνα,στην Ευρώπη δεν πρέπει να υπάρχει τέτοιο μουνι να το γαμας με 10 ευρώ.
μολις περασα με τη Μιμη..τι μουνι ειναι αυτο ρε παιδια..βυζαρες κωλαρα ματαρες..και στο δωματιο ηταν μεσα στην καβλα..πιστευω ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στο δεκαευρω..

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
μολις περασα με τη Μιμη..τι μουνι ειναι αυτο ρε παιδια..βυζαρες κωλαρα ματαρες..και στο δωματιο ηταν μεσα στην καβλα..πιστευω ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στο δεκαευρω..
Ντενιση;

Tsapou 35

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2022
Like
94
Πόντοι
0
Που είναι αυτή;;;;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261
Μου έχει συμβεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια στην παραλία με κάποιο από τα κορυφαία ονόματα της Φυλής. Χωρίς μακιγιάζ είναι πραγματικά αγνώριστη!
παλια οταν εβλεπα πολυ ψευτικο και υποπτο δεκορασιον, εδινα ραδεβου στην παραλια επιτηδες πριν γινει το κονε.
αχαστο για καλοκαιρινη περιοδο.

Τελευταία τροποποίηση:

Tsapou 35

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2022
Like
94
Πόντοι
0
Η Ειρήνη ξέρουμε μέχρι τη ώρα είναι το βράδυ;;;;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Που γαμάς μουνάρα με 10€ να πάω και εγώ που έχω ξεκωλιαστεί στα πενηντάευρα;

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960
Για την Μιμη μιλας ή για την αλλη?
Και ποια ειναι η αλλη αν οχι Η Αννακουνιαμπελα?

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960

Οι αποψεις διιστανται :think:

b0urdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2020
Like
102
Πόντοι
0
Που γαμάς μουνάρα με 10€ να πάω και εγώ που έχω ξεκωλιαστεί στα πενηντάευρα;
Για την Μιμη μιλας ή για την αλλη?
Και ποια ειναι η αλλη αν οχι Η Αννακουνιαμπελα?
για την Μιμη μιλαει..την ειδα και την αλλη αλλα δεν ηταν τοσο ομορφη..δεν ηταν η ανναμπελλα αλλα δε θυμαμαι το ονομα της, πρωτη φορα την ειδα αυτη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom