Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 398 άτομα (44 μέλη και 354 επισκέπτες)

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Το ίδιο όπως πριν λίγους μήνες!

#Και έχει ένα αιδοίο σαν την λίμνη πλαστήρα....δεν καταλαβαίνεις τίποτα....
καμία αίσθηση!:(
Έχω καιρό να πάω με την Βίκυ. Τόσο ανοιχτή ήταν και πριν από λίγους μήνες;

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Με σειρά φολοσύνης:
Μαρια (βυζαρού) , Κορίνα, Τζάσμιν, Άννα Μαρία, Αντριάνα, Άντζελα, Ράνια, Ελένη, Άννα (ταιλανδέζα). Και όλες εν τω μεταξύ στα 65-67-84-86 μαζεμένα όλα
μαζί τα φολόσπιτα! Αν ακούσετε κάποιο όνομα από αυτά όσοι δεν τις ξέρετε ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ❌SOS❌
"Κεντρικά" της φυλής σου λέει μετά...
Αυτή τη στιγμή οι πιο τίμιες επιλογές είναι Φωκαίας, κατά τη γνώμη μου.
Φυλής στα μαζεμένα δεν υπάρχει κάτι αν είσαι έστω και λίγο απαιτητικός στον αγώνα,
αν δεν είσαι παίρνεις Μαρία βυζαρού (Μαράκι, γαμώ το στοματάκι σου κοριτσάρα μου), και χύνεις στην πίπα σε 3 λεπτά.

Όπως έκανε ένας συναγωνιστής με την Βένους πριν κανά δυό βδομάδες.
Τον χρονομετρούσαν οι φίλοι του απ'έξω.
"Τέλεια ήταν!!!" :2funny::2funny:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
σε ποιο σπιτι ειναι αυτη και τι ωρες δουλευει?για δωσε μια περιγραφη αν μπορεις
Εχω ανεβασει κριτικη.Λογικα θα τηυν περασουν.Τελος αυγουστου θα ξαναερθει δεν την προλαβες.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
Ma kala απορω με εσας που γαματε στο μεταξυ και η ουσιαστικη απορεια μου ειναι οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει μιλησει για το ΚΑΡΑΤΟΥΜΠΑΝΟ ΜΟΝΤΕΛΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΑΝΝΥ στην κολωνου εκει που το ονομαζεται λατινοσπιτο.
Μιλαμε για στουντιοκοριτσο ανετοτατα.Πατε στην καλυτερη των περιπτωσεων με τις καραμετριες και για αυτες που αξιζουν ουτε κουβεντα.
στην κριτικη σου γραφεις οτι εδωσες 20ευρω. Οριστε η απαντηση σου. 20ρικο στο μεταξι δεν θα πληρωνε ουτε ο πρωην συμμαθητης της Αννυ που την ειχε απωθημενο 6 χρονια.

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
να ενημερωσω δυστυχως πως το ΚΑΡΑΤΟΥΜΠΑΝΟ τζενακι απο φωκαιας 7(οροφο)παιζει να μην ξαναρθει,μακαρι να αλλαξει κατι γιατι δεν την εχω χορτασει με τα 3 ΓΑΜΗΣΙΑ που της εριξα

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αυτό το κάνουν πολλες (παρα πολλες) και άπειρες, μέχρι να την πατησουν. Η Μπαρμπορα όχι. Κατηγορηματικά. Μπορεί πριν 10 χρόνια, οχι τώρα όμως.
Ανοιχτή οκ αλλά αφήνει να βαράς το κωλαρακι της μειλαμε για τρέλα σκαμπίλια

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
τοσο μεγαλη κωλαρα εχει αυτη η Μιμη ρε γαμωτο? δεν εχω μπορεσει να παω γιατι πρωι χλωμο.... :/

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
989
Πόντοι
361
Όταν η άλλη τρώει 30 ψωλες ημερησίως.... λογικό είναι να είναι πηγάδι!
Τις 30 ψωλες τις έχει για μεζέ καθε πουτανα..Ασε που οι περισσότεροι είναι μικροτσουτσουνοι.Ελληνες και Πακιστανοί τον έχουν μικρό..ρώτα καμία πουτανα να μαθαίνεις..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.735
Πόντοι
46.232
πέρασα από Ιωαννίνων 3 ισόγειο να δω μια καινούργια κοπέλα που αναφέρουν, Ειρήνη ξανθιά μιλφ νταρντανοχοντρη με 2-2.5αρι βυζι, η υπηρεσία αναφέρει ότι κάνει τα πάντα με προφυλακτικό γιατί είναι καινούργια και φοβάται, πιο μετά δε ξέρει, όντως πολύ ψαρωμενη,χαιρέτησε στα αγγλικά, δε δοκίμασα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.735
Πόντοι
46.232
τώρα live

Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα ξανθιά μιλφ χοντρή με 2. 5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.

Ιάσωνος 2β Μαργαρίτα ξανθό χοντρό γκρανι με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 1α Μαρίνα ξανθοκαστανη μιλφογκιλφ με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 1β αριστερά Ειρήνη ξανθιά γκιλφ με ψιλοκανονικο σώμα λεπτά πόδια 2.5-3αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 1β δεξιά κλειστο.

Ιάσωνος 1γ Κατερίνα ξανθιά γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, χοντρή με 2.5αρι βυζι , σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 10, 16 & 20α κλειστά.

Ιάσωνος 20β Ίνα μελαχρινή πολύ κοντή με πάρα πολύ μακρύ ίσιο μαλλί που της φτάνει στα κωλομέρια, λεπτή με 1.5αρι συν βυζι πολύ στητο, 2-3 μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 20γ Βαλερία καστανοξανθη παχουλη με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 19α Χριστίνα μελαχρινη κοντή παχουλη με 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Τζέσικα μαυρουλα νταρντανοχοντρη με 2αρι συν βυζι , με ελεύθερο στοματικό όχι όμως τελειωτικό.

Ιάσωνος 19β κλειστό.

Λεωνιδου 28 όροφος κλειστό.

Λεωνιδου 28 ισόγειο Ντιαννα ξανθιά με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω και από τα δύο βυζια, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 27α κλειστό.

Ιάσωνος 30α Μαρία ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, διάφορα τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 30β Έλενα/Λόλα ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ στα πλευρά αριστερά, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 31α διάδρομος δεξιά Ελένη καστανοξανθη χοντρή μιλφ με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Ιάσωνος 31α ευθεία υπόγειο Άντζελα ξανθιά μιλφογκιλφ ψηλή νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, Πακιστανός την έκλεισε για μισή ώρα...

Ιάσωνος 31β & 32 όροφος κλειστά.

Ιάσωνος 32 ισόγειο δεξιά Πατρίτσια μελαχρινή πολύ χοντρή με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Ιάσωνος 32 ισόγειο ευθεία Ναταλί καστανή χοντρουλα με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 36 Χριστίνα, από το 46β και πια παλιά από διάφορα τσαρδια του 20αρικου, μελαχρινη μιλφ σώμα με πιασίματα 3.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και στο δεξί μπούτι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος

Ιάσωνος 37 Στεφάνια/Στεφη μελαχρινή μαυριδερή νταρντανα με 2.5αρι βυζι, μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 37α κλειστό.

Ιάσονος 39(1) κλειστό, ο κυρ Στέλιος κάπνιζε στα σακάκια κ περίμενε να έρθει κοπέλα.

Ιάσονος 39(2) Ζετα/Γεωργία/Βίκυ μελαχρινή μιλφ, σώμα με πιασιματακια 3αρι βυζι,πολλά τατουάζ απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Ιάσονος 39(3)κλειστό.

Ιάσονος 39 (4) Ρίτα ξανθιά κοντή παχουλη με 3.5αρι συν βυζι, με πρωκτικο.

Ιάσονος 39 (5) Κάτια ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και στα πλευρά αριστερά, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 (6) κλειστό.

Ιάσωνος 44 Γιουλια μελαχρινή με μακρύ μαλλί, κανονικό ωραίο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 νέο κλειστό.

Ιάσωνος 44β δεξιά ισόγειο Μαίρη καστανή χοντρή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44β μεσαίο Σοφία ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι - 3αρι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Ενώ είχαν βγάλει το σχοινί με τη ταμπέλα stop στην είσοδο, την τοποθέτησαν πάλι.

Ιάσωνος 44β αριστερά όροφος Νταρια από Κολωνού 23,μελαχρινή κοπελίτσα με λεπτό ωραίο κορμί 1.5αρι βυζι, τατουάζ στον αριστερό μηρό και πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 46 κλειστό.

Ιάσωνος 46α Αντζελα καστανή λεπτή με το μαλλί φράντζα, 1.5αρι βυζι, τατουάζ καρδούλα στον αριστερό ώμο και Βίκυ μελαχρινή χοντρουλα με 3.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 46β κλειστό.

Ιάσωνος 43 Μαρίνα μελαχρινή μιλφ βετεράνος, κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και άλλα μικρότερα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960

Συνημμένα

• mimi2.jpg
    mimi2.jpg
    81,4 KB · Εμφανίσεις: 43

Slenderdancer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2018
Κριτικές
18
Like
427
Πόντοι
291
Καλημέρα μύστες μου.
Παίζει καμία πετιτ σε πρωινή βάρδια?
Η ασιατισσα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.735
Πόντοι
46.232
λατινοσπιτοσφηνακι live

27α Αντρια καστανή κοντή παχουλη λατινα με πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

27β δύο λατινες Αναμπελ μελαχρινή σώμα με πιασίματα μεγάλο κωλο 2 5αρι συν βυζι πολλά τατουάζ και Μπιανκα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα κάνουν και παρτουζα.

27γ Φλορα η Ρουμάνα από το 27β μελαχρινή χοντρουλα με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Δεν της το είχα της ντζουλιας ότι ήταν κασκαντέρ.
Πάντως εμένα δεν μου είχε κάνει ποτέ νύξη για χωρίς κρανος...
Τι διαολο αντί-ακαποτικό εμβόλιο μου έκανε ο παιδίατρος μικρός....
Τέσπα....η ντζουλια με την πλαστική στα χείλια αλλά χωρίς επιτυχία,
δεν ήταν περιστασιακή.
Απέναντίας είχε στιγματίσει τον χώρο των σπιτιών...ολοι την ήξεραν δεν είναι όπως όταν λέμε μια αλισια κ αναρρωτιομαστε ποια αλισια ήταν η ντζουλια με τον σκορπιό...τελος.
Οπως η Χριστίνα Καζακστάν η ή Καμελια φωκαιας η ή σονια φυλής με τον κυρ-Βασίλη.
Ολοι τις ξέρουν.
Επειδη η Ντζουλια ήταν ξύπνιος άνθρωπος ψάχνονταν για να καβαντζωθει να βρει κάνα χορηγό κ ίσως το κατάφερε κ για αυτό εξαφανίστηκε.
Χάθηκε δυστυχώς... ακόμα και το τηλ που είχα δεν... καμία απόκριση...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom