Αφού έβαλα κάτι να τσιμπήσω, ας πω δύο λόγια για την Εύα, για όσους έχουν σκοπό να πάνε τις επόμενες μέρες.
Η Εύα ξεκίνησε χθες αν δεν κάνω λάθος στο 66Α με την κόκκινη την πόρτα.
Ρωσσίδα, 25 ετών, με ωραίο πρόσωπο, φλατ κοιλίτσα, αλλά λόγω σωματοδομής λίγο χοντρά μπουτάκια-γάμπες τα οποία όμως είναι αρκετά σφιχτά.
Σίγουρα κάποιους δεν θα τους ενοχλήσει καθόλου, απλά θέλω να γίνω όσο πιο περιγραφικός γίνεται. Γενικώς, σφιχτό κορμί.
Βυζάκια σχεδόν ανύπαρκτα. Ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω. Καλό κωλαράκι, σφιχτό, είδικά στα τέσσερα.
Η τσατσά ανακοινώνει ελεύθερο στοματικό, 69, ισπανικό (που δεν στέκει λόγω μεγέθους των βυζιών της).
Μετά από κάθε πελάτη η κοπέλα, περνάει πίσω από την κουρτίνα και κάνει μπάνιο.
Το σαλονάρισμα της μέτριο και ήταν ο λόγος που δεν πέρασα χθες, αλλά με έτρωγε η περιέργεια και πήγα σήμερα.
Στο δωμάτιο, πιάσαμε λίγο την κουβέντα, αλλά φαινόταν σφιγμένη, δεν ξέρω αν έιναι νέα στο επάγγελμα.
Μου είπε ότι είναι ένα χρόνο στην Ελλάδα, αλλά μιλάς μιά χαρά μαζί της στα Ελληνικά.
Πίπα υγρή, αλλά μονότονη. Δεκτική με το χέρι μου στο κεφάλι της μπας και δώσω λίγο ρυθμό.
Μηδέν eye contact. Ελάχιστη συμμετοχή στον αγώνα, σχεδόν μηδαμινή...
Τραβήχτηκε γρήγορα όταν τελείωσα μέσα της.
Παιδιά τα γράφω όπως είναι. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να χαντακώσω την κοπέλα, αλλά θέλει δουλειά.
Πρέπει να το πάρει αλλιώς. Είναι όμορφη και έχει προοπτικές.
Α, το σουτιέν δεν το έβγαλε ποτέ...
Θα αφήσω και κανονική κριτική και την άλλη βδομάδα θα ξαναπάω. Δεν έδειξε κακά σημάδια φόλας, αλλά χρήζει αρκετής βελτίωσης.
Θα της δώσω και μερικές πορνοσυμβουλές, αν μου πει πως το βλέπει σοβαρά και δεν είναι ξεπετουά η φάση που κάνει.
Η υπηρεσία, τσεκαρισμένα δεν ενοχλεί μετά το 10λεπτο. Υπάρχει άνεση χρόνου.