Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 169 άτομα (13 μέλη και 156 επισκέπτες)

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
317
Πόντοι
21
καλησπερα ξερει κανεις αν δουλευει και ποτε η μαρια απο τη δίδυμου η Αλβανίδα με την κωλαρα,; Περασα πριν λιγο και ηταν κλειστο

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
864
Πόντοι
80
Χθες τι ώρα πήγες; γιατί εγώ το απογευματόβραδο που πέρασα, είχε ήδη κλείσει
Μόνο πρωινή βάρδια θα δουλεύει πορνε μου η Βίκυ,
μέχρι τις 17:00, και μάλιστα στο Φυλής 54β, όπως
αναφέρουν στο διπλανό site, απλά το μωρό εμένα
με παρακαλεσε να γράψω οτι επέστρεψε χωρίς να
μου διευκρινήσει το μαγαζί κι έτσι ανέφερα λανθασμένα
(κατά 1 πόρτα
:cheesy:) το 56 που δούλευε πριν.

Leto00

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2022
Like
12
Πόντοι
0
Μήπως ξέρουμε τίποτα για την alice για το που βρίσκεται;;;

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Για ψαξτο καλύτερα....επίσης δεν είναι ανάγκη να στο προτείνει...μπορεί κάλλιστα πχ να πάει να σε καβαλήσει... ή εκεί που τον έχεις μπροστά στο μουνι της και περιμένεις να σου φορέσει το προφυλακτικό, τσουπ ξαφνικά να τον χώσει στο μουνι της... αλλά τι ξέρω και γω... ίσως να εχω και πολύ φαντασία... ίσως πάλι να έχω πολύ εμπειρία...
Έτσι ακριβώς... πήγα να την πατήσω με την Τζούλια αν θυμάστε με το τατουάζ σκορπιού που δούλευε διδύμου και πιπίνου... ενα βράδυ λοιπόν (έμοιαζε και λίγο πιωμένη) πήγε πάνω στην καυλα να με καβαλήσει χύμα ακαποτα... εννοώ ακούμπησε μουνι πουτσο και τραβηχτηκα και έχυσα εκεί χύμα πάνω μου .... και άλλη μια φορά (από περιέργεια και μονο) έτσι όπως την είχα στα 4 και έτριβα την πουτσα μου στον κωλο της ... της πετάω ατάκα αχ και να έμπαινα έτσι.. και μου απαντάει.. κάνε μου ότι θες .... φυσικά κρατήθηκα....

*πάντως για την Μπαρμπορα το καλύτερο σώμα το είχε Αδανων τότε ήταν κορμαρα....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.427
Πόντοι
46.232
όπα, έτσι που το λες αφήνεις υποψίες...
τι υποψίες ρε φιλαράκι, η κοπέλα όσοι την ξέρουν από το 2009-2010 που δουλεύει παίρνει φάρμακα για τον θυρεοειδής της, δεν ήθελα να το γράψω αλλά το ανέφερε τελικά ο nert
Επίσης χωρίς βέβαια να μπορώ να το αποδείξω είναι ότι μέχρι τα μέσα του 2015 γαμιοταν άκαποτα, με πελάτες της καλούς και χωρίς έξτρα λεφτά... από τότε και για κάποιο λόγο (και για μένα πολύ καλά έπραξε) όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω το έκοψε, τέλος θα ήθελα να πω ότι η Μπαρμπορα είναι από τις λίγες εκδιδομενες που πηγαίνει σε γιατρούς συστηματικά, αυτά και ας κλείσει το θέμα

Τελευταία τροποποίηση:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
τι υποψίες ρε φιλαράκι, η κοπέλα όσοι την ξέρουν από το 2009-2010 που δουλεύει παίρνει φάρμακα για τον θυρεοειδής της, δεν ήθελα να το γράψω αλλά το ανέφερε τελικά ο nert
Επίσης χωρίς βέβαια να μπορώ να το αποδείξω είναι ότι μέχρι τα μέσα του 2015 γαμιοταν άκαποτα, με πελάτες της καλούς και χωρίς έξτρα λεφτά... από τότε και για κάποιο λόγο (και για μένα πολύ καλά έπραξε) όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω το έκοψε, τέλος θα ήθελα να πω ότι η Μπαρμπορα είναι από τις λίγες εκδιδομενες που πηγαίνει σε γιατρούς συστηματικά, αυτά και ας κλείσει το θέμα
Αφου δεν καταλαβαίνουν όταν τους τα λέω εγώ πες τους τα εσυ για να τα εμπεδώσουν. Εμενα δε με πιστευουν.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Με όλα αυτά που γράφουμε για την Μπαρμπορα, επειδη διαβάζει το site κ η ίδια,
το στοματακι της θα λέει ψαλμοδιες για όλους μας...
Θα αραδιάζει χριστοπαναγιες...
Λοιπον οποίος θέλει στην Μπαρμπορα να πάει, οποίος δεν θελει ας προσπεράσει...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Με όλα αυτά που γράφουμε για την Μπαρμπορα, επειδη διαβάζει το site κ η ίδια,
το στοματακι της θα λέει ψαλμοδιες για όλους μας...
Θα αραδιάζει χριστοπαναγιες...
Λοιπον οποίος θέλει στην Μπαρμπορα να πάει, οποίος δεν θελει ας προσπεράσει...
Και αυτή η γλώσσα αν αρχίσει δε σταματάει να μουρμουραει με τίποτα!!! Τρελή μιρλα!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Οταν μουρμούραει Γιάννο γουστάρω φουλ. Μου φτιάχνει τη μέρα!
Και μετά της ανοίγω τα ποδια και της γαμαω το γκροβερ ιεραποστολικα, για να μην ξεχνιόμαστε...
Έχει πολύ πλάκα η τύπισα!

Τρελοκομείο! :2funny:

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.761
Πόντοι
201
Αχαρνών και Φωκαίας 27 στον όροφο 2η βαρδια Μαρίνα.
Πανέμορφο κορίτσι οχι πανω απο 25 που ενώ η τσατσά δήλωσε cim αυτή ευγενικά το απέφυγε.
Το μωρό ειναι ξανθο ,πολύ γλυκό , πεντακάθαρο ,με σαρκώδη χείλη, σχιστά μάτια, υπέροχο ψηλό αδύνατο σώμα αλλά αβυζο απο Μολδαβία.
Πολύ επικοινωνιακή , χαμογελαστή και κεφατη.
Επιτρέπει γλωσοφιλα, 69 και ελ στοματικό.
Με το μαλακό μάγκες μην το ξεκατινιασετε και το χάσουμε το κορμί.

Τελευταία τροποποίηση:

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.420
Πόντοι
2.836

Καλη είναι και η Σονια για ιδιαίτερη πιπα στην Φιλιππιδου ισόγειο
Εννοείς το ισόγειο κολλητά του φιλιπιδου 11α? Μια τρύπα που έχει μια λεπτή μελαχρινή? Αυτή είναι η σονια? Ποια η διεύθυνση του οίκου?

Τελευταία τροποποίηση:

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.420
Πόντοι
2.836
ευχη δινω σε ολους, να μην κατσει και δειτε τις κορασιδες αμακιγιαριστες... ΠΟΤΕ!!!
συνεχυστε...
Το έχω πάθει μια μια Ρουμάνα σε στριπτίτζαδικο το βράδυ κουκετα κ ψηλή κ το μεσημέρι barwoman σε beatchbar κοντή και έμοιαζε με ρομα!!!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Εννοείς το ισόγειο κολλητά του φιλιπιδου 11α? Μια τρύπα που έχει μια λεπτή μελαχρινή? Αυτή είναι η σονια? Ποια η διεύθυνση του οίκου?
Φιλιππιδου 11Α Σονια μιλφοκουγκαρ η οποία είχε θητεία στη Διδυμου. Ψηλή γυναικαρα με 7-8 έξτρα κιλά, πρωινη βαρδια.

Επίσης έπαιζε και μια άλλη Σονια παλια κοκαλακι παλι πρωι ελευθερο στοματικό τελειωτικό με λίγα σάπια δοντια. Σώμα 14χρονου κορριτσιου. Έχει να εμφανιστεί κανα δυο χρόνια, την είχα δει στη Φωκαιας ένα πρωι πρωινη βαρδια, δεν την ξαναειδα.

Επίσης βραδυνη βαρδια είναι και η άλλη Σονια ολίγον τι γαρίδα στο προσωπο (συγνώμη για την περιγραφη) η οποία είναι φημισμένη για τη λαρυγγωτη πιπα. Και αυτή μια παει, μια έρχεται. Κι αυτή αδυνατη αλλά όχι κόκκαλο όπως η δευτερη Σονια που ανέφερα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.427
Πόντοι
46.232
Αχαρνών και Φωκαίας 27 στον όροφο 2η βαρδια Μαρίνα.
Πανέμορφο κορίτσι οχι πανω απο 25 που ενώ η τσατσά δήλωσε cim αυτή ευγενικά το απέφυγε.
Το μωρό ειναι ξανθο ,πολύ γλυκό , πεντακάθαρο ,με σαρκώδη χείλη, σχιστά μάτια, υπέροχο ψηλό αδύνατο σώμα αλλά αβυζο απο Μολδαβία.
Πολύ επικοινωνιακή , χαμογελαστή και κεφατη.
Επιτρέπει γλωσοφιλα, 69 και ελ στοματικό.
Με το μαλακό μάγκες μην το ξεκατινιασετε και το χάσουμε το κορμί.
Έκλεισε τα 36 μέσα Ιουνίου και για καιρό δούλευε ως Αλινα Αλκιβιάδου 16α αλλά και σε διάφορα μασατζηδικα, επίσης το cim που ανακοινώνει η τσατσά θα πρέπει να το διερεύνησουμε γιατί όσες φορές την έχω πάρει δε δεχόταν στόμα αλλά μόνο σώμα

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.420
Πόντοι
2.836
Φιλιππιδου 11Α Σονια μιλφοκουγκαρ η οποία είχε θητεία στη Διδυμου. Ψηλή γυναικαρα με 7-8 έξτρα κιλά, πρωινη βαρδια.

Επίσης έπαιζε και μια άλλη Σονια παλια κοκαλακι παλι πρωι ελευθερο στοματικό τελειωτικό με λίγα σάπια δοντια. Σώμα 14χρονου κορριτσιου. Έχει να εμφανιστεί κανα δυο χρόνια, την είχα δει στη Φωκαιας ένα πρωι πρωινη βαρδια, δεν την ξαναειδα.

Επίσης βραδυνη βαρδια είναι και η άλλη Σονια ολίγον τι γαρίδα στο προσωπο (συγνώμη για την περιγραφη) η οποία είναι φημισμένη για τη λαρυγγωτη πιπα. Και αυτή μια παει, μια έρχεται. Κι αυτή αδυνατη αλλά όχι κόκκαλο όπως η δευτερη Σονια που ανέφερα.
Αδύνατη? Μια παει μια έρχεται? Γαριδογκομενα κ άμα χαμογελάσει τα σάπια δόντια εμφανίζονται? Η τύπισσα μάλλον είναι σε μόνιμο ταξίδι με την ντρογκα.....χαχαχαχα ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!!!!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
εινσι γύρω στα 30 και για καιρό δούλευε ως Αλινα Αλκιβιάδου 16α αλλά και σε διάφορα μασατζηδικα, επίσης το cim που ανακοινώνει η τσατσά θα πρέπει να το διερεύνησουμε γιατί όσες φορές την έχω πάρει δε δεχόταν στόμα αλλά μόνο σώμα
Σε εμένα πήρε τα μισά στο στόμα και τα υπόλοιπα στα βυζιά.
Στο Αλκιβιάδου το πρόγραμμα δεν είχε τελειωτικό στο στόμα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Σε εμένα πήρε τα μισά στο στόμα και τα υπόλοιπα στα βυζιά.
Στο Αλκιβιάδου το πρόγραμμα δεν είχε τελειωτικό στο στόμα.
Έχεις γλυκο σπέρμα...
Αδύνατη? Μια παει μια έρχεται? Γαριδογκομενα κ άμα χαμογελάσει τα σάπια δόντια εμφανίζονται? Η τύπισσα μάλλον είναι σε μόνιμο ταξίδι με την ντρογκα.....χαχαχαχα ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!!!!
Δεν είπα ότι η γαριδογκομενα, τρίτη Σονια που ανέφερα, είχε σάπια δόντια. Μπέρδεψες λίγο τα μπουτια σου άρχοντα. Ήμουν συγκεκριμένος.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom