Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 182 άτομα (17 μέλη και 165 επισκέπτες)

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.594
Πόντοι
491
Τώρα τελευταία δεν πινεις κατουρακια από τσουπρες και δεν θα χτίσεις τα κατάλληλα αντισώματα για τον Χειμώνα. Έρχεται νέο κυμα κορόνας. Πρέπει να φτιάξεις ασπίδα προστασιας!
Στην τυπισσα τα υγρα τελειωνουν στον 3-4 πελατη.οσοι νομιζουν μετα οτι πινουν ψιψινοζουμο ειναι γελασμενοι ...Προσεξτε μην παρετε και το ξωπλασμα απο την ψιψινα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Μύστη Διανοούμενε, ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ έκανε ΑΚΑΠΟΤΑ πριν χρόνια στην Αδάνων! :rockon: Όμως τα έκοψε από τότε που άρπαξε αφροδίσια....:angry: Γνωρίζω επισταμένα το παρελθόν της από παλιό ΑΚΑΠΟΤΟ μέλος του σαη που έχει πια σταματήσει να γράφει (ούτε καν με κλώνους όπως κάνει ακομα π.χ. το ακατανομαστο κάθαρμα). Και είμαι σίγουρος για αυτό που έγραψα. :rockon: Με εμένα δυστυχώς δεν έχει κάνει ΑΚΑΠΟΤΑ και μάλιστα, επειδή της έκανα κάποτε νύξη, τώρα με φοβάται στο δωμάτιο και για αυτό δεν περνάω πια μαζί της....:hi:
Δεν έχω λόγο να μην σε πιστεψω. Το ξερω κι εγώ το βεβαρημένο ιστορικό της. Αλλά τα έχει κόψει εδώ και χρόνια.

• Like
Αντιδράσεις: Junax

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Που ήσουν καριόλη μου, πάλι τριγυρνούσες στα βρωμερά μπουρδέλα;
Την είδα και εγώ σήμερα την Εύα. Περίμενα κάτι καλύτερο είναι η αλήθεια.
Αλλά εδώ να πω, ότι μπήκα στο σαλόνι και η κοπέλα βγήκε μετά από 12-13 λεπτά από το δωμάτιο που ήταν ήδη μέσα όταν είχα μπει στον οίκο.
Περιμέναμε 7-8 άτομα μέσα και η τσατσα δεν ενόχλησε. Ένα αυτό και άλλο ένα αυτό που είπες μάγε, πως μπήκε κατευθείαν για μπάνιο.

Μία απορία, "Ισπανικό" που ανέφερε η υπηρεσία με τι κάνει ακριβώς; 0,5-1 μέγεθος βυζάκια διέκρινα κάτω από το σουτιέν.
Έλα ταξίαρχε, ναι ήμουν κοντά και πετάχτηκα να ρίξω έναν.
Καλά δεν είναι για να τρελαθεί κανείς, αναμφιβόλως. Αλλά έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση δεν θα την ενέτασσα σ’ αυτές που απλά προσπερνάς.
Το ισπανικό το άκουσα κι εγώ και χαμογέλασα μόλις είδα τα μαστάρια της. Πράγματι δεν κάνουν γι’ αυτή τη δουλειά.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Έλα ταξίαρχε, ναι ήμουν κοντά και πετάχτηκα να ρίξω έναν.
Καλά δεν είναι για να τρελαθεί κανείς, αναμφιβόλως. Αλλά έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση δεν θα την ενέτασσα σ’ αυτές που απλά προσπερνάς.
Το ισπανικό το άκουσα κι εγώ και χαμογέλασα μόλις είδα τα μαστάρια της. Πράγματι δεν κάνουν γι’ αυτή τη δουλειά.
Α, ένεκα δουλειάς και εσύ ε;..
Κοίτα να δεις σύμπτωση. Και εγώ είχα κάτι δουλειές το πρωί αλλά κάτι ξέχασα και ξαναπήγα το βράδυ. :2funny:
Γάμα λιοντάρι, γάμαα!! :2funny::2funny:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Μύστη Διανοούμενε, ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ έκανε ΑΚΑΠΟΤΑ πριν χρόνια στην Αδάνων! :rockon: Όμως τα έκοψε από τότε που άρπαξε αφροδίσια....:angry: Γνωρίζω επισταμένα το παρελθόν της από παλιό ΑΚΑΠΟΤΟ μέλος του σαη που έχει πια σταματήσει να γράφει (ούτε καν με κλώνους όπως κάνει ακομα π.χ. το ακατανομαστο κάθαρμα). Και είμαι σίγουρος για αυτό που έγραψα. :rockon: Με εμένα δυστυχώς δεν έχει κάνει ΑΚΑΠΟΤΑ και μάλιστα, επειδή της έκανα κάποτε νύξη, τώρα με φοβάται στο δωμάτιο και για αυτό δεν περνάω πια μαζί της....:hi:
Καλά αυτό στην Αδανων μου φαίνεται είναι το νούμερο 1 ακαποτόσπιτο.
Είμαι κ εγώ πελατης στην μπαρμπορα πηγαίνω χρόνια δεν μου είπε ποτέ τίποτα για χωρίς προφυλακτικό.
Είναι έξυπνος ανθρώπος δεν νομίζω να έκανε ποτέ κατι τέτοιο αν κ στο παρελθόν έχει ακουστεί για ακαποτα.
Αλλα όμως να κάθεται να παρακαλαει τότε για ακαποτο γιατί να το κάνει....τίθεται ένα θέμα...

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Α, ένεκα δουλειάς και εσύ ε;..
Κοίτα να δεις σύμπτωση. Και εγώ είχα κάτι δουλειές το πρωί αλλά κάτι ξέχασα και ξαναπήγα το βράδυ. :2funny:
Γάμα λιοντάρι, γάμαα!! :2funny::2funny:
Eίσαι αβυσσαλέα κουφάλα...:2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.246
Πόντοι
7.885
Να συμφωνήσω ως προς τους "σταθερούς"πελάτες...όχι μόνο για τη Μπαρμπορα...αλλά οι περισσότερες στους χρόνια σταθερούς τους δίνουν στο δωμάτιο παααρα πολλά περισσότερα....
Τυπε νομιζω οτι εφοσον γνωριζονται χρονια επιβαλλονται τα παρανομα εξτραδακια. Βεβαια να μην ξεχνατε και την φαντα μετα για μεγαλυτερη ασφαλεια.

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
864
Πόντοι
80
Τώρα που ακούω για τις αμφιβολίες για τα ακάποτα, θα δώσω 2 ανωδυνα παραδείγματα από το μακρυνο παρελθόν, όπου όταν τα είχα ψιλοαναφερει τότε διάφοροι αγαπουληδες εσκιζαν τα ηματια τοτς.
-1-Αλεξάνδρα 'Σερβα' από Κόσοβο, η ιστορία εδώ είχε ως εξής επειδή όταν ξεκίνησε τη δουλειά ήταν πολύ στενή, με στοργή γλύψιμο και προδερμ την έμαθα να το παίρνει μέσα γυμνά και τρυφερά, οπότε είχαμε μεγάλη γνωριμία.
-2-το Σοφακι η 'Θεσσαλονικιά' από την Αλμπανια, πολύ καβλιαρα και ρομαντική, και επειδή της ταίριαζε το μικρομεσαίο μέγεθος μου γάντι, επίσης ήθελε γυμνά, μου έλεγε ότι μαγειρεύει καλά παστίτσιο και ήθελε να αδειάσω μέσα της, κάτι που εγώ τότε δεν το έκανα με καμία, δεν ήθελα.
Να είναι καλά τα κορίτσια όπου κι αν βρίσκονται.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.572
Πόντοι
4.926
Καλά αυτό στην Αδανων μου φαίνεται είναι το νούμερο 1 ακαποτόσπιτο.
Είμαι κ εγώ πελατης στην μπαρμπορα πηγαίνω χρόνια δεν μου είπε ποτέ τίποτα για χωρίς προφυλακτικό.
Είναι έξυπνος ανθρώπος δεν νομίζω να έκανε ποτέ κατι τέτοιο αν κ στο παρελθόν έχει ακουστεί για ακαποτα.
Αλλα όμως να κάθεται να παρακαλαει τότε για ακαποτο γιατί να το κάνει....τίθεται ένα θέμα...
Καλημέρα, συναγωνιστή.
Την ίδια άποψη έχω και εγώ, για την Μπάρμπορα. Την είχα γαμήσει πρώτη φορά στο Ισμήνης 2, στην Δάφνη, σε πρόγραμμα μίας ώρας. Λίγοι γνωρίζουν ότι ξεκίνησε την καριέρα της σε στούντιο. Έπειτα την πέτυχα στο μπουρδέλο επί της Αδάνων ή Κνίδου, δεν θυμάμαι ακριβώς. Ουδέποτε μου πρότεινε ακάποτο σεξ. Επίσης, ούτε στις τότε ενημερώσεις, του site, είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Ας αφήσουμε τη Μπάρμπορα τώρα, στο παρελθον της μπορεί να έκανε διάφορα. Εδώ και μια δεκαετία είναι πιστή στο προγραμμα της. Δεν έχει κολλήσει κανέναν μυστη τίποτα (το σημαντικοτερο) και προσεχει την υγεία της.
Δουλευει το μυαλό της πλεον!
Και μην ξεχνάτε, όσους σταθερούς πελατες και φανατικό κοινό έχει η Μπαρμπορα μόνο 2 αντε 3 το εχουν. Πέρα από την Εβελίνα δεν ξέρω κάποια άλλη με τόσο μεγάλη ζήτηση και πελατεια. Εδώ και πολλα χρονια.

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Μην σκαλίζετε παλιές ιστορίες για το αν η Μπάρμπορα έκανε ακάποτα ή όχι, εγώ θα σας πω απλά ότι υπό προϋποθέσεις οι περισσότερες ιερόδουλες το κάνουν χωρίς προφύλαξη ακόμη και αυτές που δεν πάει το μυαλό σας με τίποτα, όποιοι είναι παλιοί στην πιάτσα και την ψάχνουν για τέτοιες ταρζανιές ξέρουν!
ΥΓ Οι περισσότεροι βέβαια που έχετε πάρει ακάποτο από ιερόδουλη κάνετε μόκο νομίζοντας ότι εσείς είσαστε οι "εκλεκτοί" , αθώα μου αγόρια και να ξέρατε, μόνο αυτό σας λέω!

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.427
Πόντοι
46.232
Καλημέρα, συναγωνιστή.
Την ίδια άποψη έχω και εγώ, για την Μπάρμπορα. Την είχα γαμήσει πρώτη φορά στο Ισμήνης 2, στην Δάφνη, σε πρόγραμμα μίας ώρας. Λίγοι γνωρίζουν ότι ξεκίνησε την καριέρα της σε στούντιο. Έπειτα την πέτυχα στο μπουρδέλο επί της Αδάνων ή Κνίδου, δεν θυμάμαι ακριβώς. Ουδέποτε μου πρότεινε ακάποτο σεξ. Επίσης, ούτε στις τότε ενημερώσεις, του site, είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο.
Για ψαξτο καλύτερα....επίσης δεν είναι ανάγκη να στο προτείνει...μπορεί κάλλιστα πχ να πάει να σε καβαλήσει... ή εκεί που τον έχεις μπροστά στο μουνι της και περιμένεις να σου φορέσει το προφυλακτικό, τσουπ ξαφνικά να τον χώσει στο μουνι της... αλλά τι ξέρω και γω... ίσως να εχω και πολύ φαντασία... ίσως πάλι να έχω πολύ εμπειρία...

Τελευταία τροποποίηση:

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
989
Πόντοι
361
Ξέρει καποιος μύστης μπουρδελο για παρτουζα. 2 αντρες μια γυναίκα..θέλω να κεράσω ένα φιλαράκι..

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
989
Πόντοι
361
Τώρα που ακούω για τις αμφιβολίες για τα ακάποτα, θα δώσω 2 ανωδυνα παραδείγματα από το μακρυνο παρελθόν, όπου όταν τα είχα ψιλοαναφερει τότε διάφοροι αγαπουληδες εσκιζαν τα ηματια τοτς.
-1-Αλεξάνδρα 'Σερβα' από Κόσοβο, η ιστορία εδώ είχε ως εξής επειδή όταν ξεκίνησε τη δουλειά ήταν πολύ στενή, με στοργή γλύψιμο και προδερμ την έμαθα να το παίρνει μέσα γυμνά και τρυφερά, οπότε είχαμε μεγάλη γνωριμία.
-2-το Σοφακι η 'Θεσσαλονικιά' από την Αλμπανια, πολύ καβλιαρα και ρομαντική, και επειδή της ταίριαζε το μικρομεσαίο μέγεθος μου γάντι, επίσης ήθελε γυμνά, μου έλεγε ότι μαγειρεύει καλά παστίτσιο και ήθελε να αδειάσω μέσα της, κάτι που εγώ τότε δεν το έκανα με καμία, δεν ήθελα.
Να είναι καλά τα κορίτσια όπου κι αν βρίσκονται.
Μικροτσουτσουνος δηλαδή..χαχαχα..αφού δεν μπορείς να καμαρώσεις για το πουλί σου καμαρώνεις για τα ακαποτα γαμισια στις πουτανες

Yiet

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Συναδελφοι, μπουρδελο για να δωσω καλό διπλο τσιμπουκι; Ευχαριστώ

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
864
Πόντοι
80
Μικροτσουτσουνος δηλαδή..χαχαχα..αφού δεν μπορείς να καμαρώσεις για το πουλί σου καμαρώνεις για τα ακαποτα γαμισια στις πουτανες
Πορνε μου, δεν είναι όλα τα κορίτσια πηγαδια :-)
Απλά διαλεγω μοντελε κουκλακια με ζαχαρενια μικρά μουνακια. Όταν το κλειδί ταιριάζει ή είναι λίγο μεγαλύτερο από την κλειδαροτρυπα γεννιέται η ευτυχία,
και πολλαπλασιαζονται οι πιθανότητες το κορίτσι να υποκυψει σε παράνομα εξτρακια γιατί ξερει οτι θα χυσει
και δεν θα πονάει.
Είναι γνωστά πολλά παραδείγματα στους παλιούς με κορίτσια που έπαθαν μέχρι ρήξη μήτρας αγνοώντας τον
παραπάνω κανόνα.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.788
Πόντοι
7.195
οι αυξομειώσεις στο βάρος της Μπαρμπορας οφείλονται σε φάρμακα που παίρνει, για περισσότερα ας μας ενημερώσει ο ειδικός Μπαρμπαρολογος @nert
όπα, έτσι που το λες αφήνεις υποψίες...

nert

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
870
Πόντοι
81
Καλημέρα με Υγεία σε όλους.Σχετικα με την αυξομείωση κιλών της Μπαρμπορας το μόνο που ξέρω είναι ότι έχει θεμα με το θυρεοειδή της και κάνει κάποιες θεραπείας μερικές φορές με χάπια.Για ακαποτα κλπ δεν μου έχει πει η προτείνει κάτι τουλάχιστον σε εμένα.Καλη συνέχεια να έχουμε.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλημέρα με Υγεία σε όλους.Σχετικα με την αυξομείωση κιλών της Μπαρμπορας το μόνο που ξέρω είναι ότι έχει θεμα με το θυρεοειδή της και κάνει κάποιες θεραπείας μερικές φορές με χάπια.Για ακαποτα κλπ δεν μου έχει πει η προτείνει κάτι τουλάχιστον σε εμένα.Καλη συνέχεια να έχουμε.

Καλημέρα να σαι καλά γιατρέ μου για το ανακοινωθέν αν προκύψει κάτι άλλο σχετικά με την αρτηριακή πίεση το ζαχαρώδη διαβήτη ή κάτι ανησυχητικό με άλλους δείκτες ενημέρωσε μας.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom