Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 108 άτομα (5 μέλη και 103 επισκέπτες)

King lion

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
8
Πόντοι
0
Ξέρουμε η Τζένη από Φώκαιας 17β ποια μέρα και ποια βάρδια είναι στο πόστο της;

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Αν δεν βγάζεις δικά σου λεφτά δεν έχεις χώρο σε αυτό τον πλανήτη... Να ζητιανέψεις για φαγητό παλεύεται, αλλά για σεξ??? Είσαι για τον πούτσο ρε καπετάνιε, ζητιανά για σεξ??? Πάρε δρόμο απο δω μέσα μη φας κουζινομάχαιρο...
To ότι κάθε σου ποστ είναι ένα μίνι λάλημα τρώγεται. Όπως και το ότι είσαι τέζα χάφτας, αφού πίστεψες ότι μιλάω σοβαρά. Εξάλλου ο συνδυασμός των 2 είναι και ο λόγος που βγάζεις τόσο άφθονο γέλιο.

Αλλά τώρα να λες για κουζινομάχαιρα σε ανθρώπους που γενικώς καταφεύγουν στην επαιτεία (ή αντιμετωπίζουν σοβαρά οικον. προβλήματα), τη στιγμή που ως εκ θαύματος γλιτώνεις το τρελάδικο, εε πάει πολύ ρε μλκ. Εσύ δηλαδή -αν σ ’ άφηναν- θα καθάριζες τη μισή Ομόνοια και το υπόλοιπο μισό Σύνταγμα.:2funny:

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
Μπράβο...
εσύ γυρνάς κ ξέρεις... Πολλές φορές γράφω κάτι χωρίς να αναφέρω λεπτομέρειες για να δω ποιοι γνωρίζουν και γυρίζουν και ποιοι είναι μόνο από το σπίτι κ πληκτρολόγιο....εδώ πιο παλιά κάποιοι είχαν βγάλει όλες τις κοπελες της μοντελοαλυσιδας φολες και με αποστειρωμένο πρόγραμμα... εκεί κατάλαβα πολλούς οι οποίοι δεν είχαν περάσει καν με κάποια κοπέλα, όσοι περνούσαμε ξέραμε ότι πλυν δύο περιπτώσεων όλες οι κοπέλες εκαναν έξτρα
η Μαρίνα/Αλίνα είναι η γνωστή από ΑΓ.Π9, Λ23 και Σ40-42?

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
η Μαρίνα/Αλίνα είναι η γνωστή από ΑΓ.Π19, Λ23 και Σ40-42?
Αγίων Πάντων 9 η ίδια, στα άλλα δεν γνωρίζω να σου απαντήσω αν και είχα διαβάσει ότι είχε περάσει και από μασατζίδικα.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
Μην γλωσσφιλατε ειδικά της βρομιάρες που παίρνουν τα χυσια 50 ανδρών την μέρα στο στόμα τους και ξεπλένουν απλά με νεράκι και τα σπέρματα μένουν ανάμεσα στα δόντια και οι μύκητες πανουν πάρτυ στον λαρρυγγα τους ‘λογικό να πάθεις κάτι τέτοιο μακρυά

δηλαδή προτείνεις Εβελίνα δαγκωτό λαρυγγωτό και χύσιμο βαθιά μέσα για να μην πάνε στα δοντάκια της...
συμφωνείς ναυάγιο Χυσίνα πρώην Φορμέτ? εξ' άλλου παλιά την αγαπούσες... όχι?

4 χρόνια πήγαινα με την Εβελίνα φίλε μου με είχε διαβεβαίωση ότι κάνει καλή ζωή και γλωσσόφιλα κάνει με πολύ πολύ λίγους .. για ακαποτα σεξ μόνο παλιά που ήταν παντρεμένη όποτε ειμουν ήρεμος ότι δεν υπαρχη κανένα θέμα !! Τώρα μου λένε πιο πάνω σε ερώτηση μου για το που είναι η Εβελίνα απαντάνε με νεκρώσιμο ακολουθία !! Απαντά ρε μητσαρα με τρολαρης η έμαθες ότι όντος πέθανε ;

Επισης θέλω να πω και αυτό που με τρώει πραγματικά τύποι μου και οποίος ξέρει ας μου πει .. έχω κάνει πολλές φορές ακαποτα με την Εβελίνα αχαρνων 85 .. μειλαμε είχε αρκετές φορές βγει λίγο αίμα από την πολύ συχνή επαφή ... λοιπόν με έχει στρεσάρει ότι έχει εξαφανίστηκε και κάπου άκουσα ότι κάτι αρρώστησε η κάτι τέτοιο!!! Αυτό με βασάνιζε και όχι το ένα στα γρήγορα κάρφωμα που έκανα στην Ελένη αλκιβιαδου !! Οποίος ξέρει ας πει τύποι μου!!

αααχ ένας έρωτας που πέθανε νωρίς....
λες να φταίει η τσατσά η Ναταλία? της έβαλε λόγια, μπήκε ανάμεσά σας...

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
Αγίων Πάντων 9 η ίδια, στα άλλα δεν γνωρίζω να σου απαντήσω αν και είχα διαβάσει ότι είχε περάσει και από μασατζίδικα.
δεν ήξερα πως δούλευε και σε μπουρδέλα! την προηγούμενη εβδομάδα την είδα στο Σ40-42

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.421
Πόντοι
46.232
δεν ήξερα πως δούλευε και σε μπουρδέλα! την προηγούμενη εβδομάδα την είδα στο Σ40-42
Εδώ και πολύ καιρό Αλκιβιάδου 16α και μια δυο μέρες ή μόνο απογεύματα σε μασάζ

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Είναι γυρολόγος γενικά, αλλά ακόμα και στο 20άρικο το τιμάει στο έπακρο.
Δούλευε στο Αλκιβιάδου 16Α για καιρό κάτι πρωινα, τώρα πήγε στο Φωκ27 υπόγειο με όνομα Μαρίνα.
Τώρα γιατί το άλλαξε δεν ξέρω, πάντως στο Φωκ27 είναι άλλη Αλίνα, ίσως γιαυτό; Ποιος ξέρει...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
πολύ ρομαντική κοπέλα όπου και να εργαστεί από ότι μαθαίνω
για αυτό την αναζητείς εσύ.....

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
120 η ώρα. Με παζάρι μπορεί στο κατοστάρικο. Θα σου ρουφήξει το μεδουλι η θεία. Χαχαχα
Εσύ ρε μεγάλε γιατί μας μοστράρεις το πουλί σου στο αβατάρ σου, νομίζεις ότι εμείς δεν έχουμε ή το βάζεις για να το δουν οι γκόμενες που δεν μπαίνουνε και να σε προτιμήσουν; Έλεος με τον κάθε διαταραγμένο

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Εσύ ρε μεγάλε γιατί μας μοστράρεις το πουλί σου στο αβατάρ σου, νομίζεις ότι εμείς δεν έχουμε ή το βάζεις για να το δουν οι γκόμενες που δεν μπαίνουνε και να σε προτιμήσουν; Έλεος με τον κάθε διαταραγμένο
Δεν είναι δικιά του η φώτο. :confused::confused:

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
δηλαδή προτείνεις Εβελίνα δαγκωτό λαρυγγωτό και χύσιμο βαθιά μέσα για να μην πάνε στα δοντάκια της...
συμφωνείς ναυάγιο Χυσίνα πρώην Φορμέτ? εξ' άλλου παλιά την αγαπούσες... όχι?

αααχ ένας έρωτας που πέθανε νωρίς....
λες να φταίει η τσατσά η Ναταλία? της έβαλε λόγια, μπήκε ανάμεσά σας...
Κανονικά θα έπρεπε να πάει μόνος του και να ζητήσει τον εγκλεισμό του αλλά δυστυχώς τον τρώμε και αυτόν και τα παραληρήματα του στην μάπα!

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
πολύ ρομαντική κοπέλα όπου και να εργαστεί από ότι μαθαίνω
για αυτό την αναζητείς εσύ.....
είσαι μεγάλο τρολλ, επίσης δεν έχω ιδέα αν είναι ρομαντική, και επίσης δεν την αναζητώ! την πήρα μιά φορά στο μασάζ Σ40-42 και μου φτάνει...

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
989
Πόντοι
361
Οι περισσότεροι το πουλί τους βάζουν..εσύ πού δεν είσαι διαταραγμένος μην το βάζεις..μπορεί να στο ματιάσουνε οι γκομενες που δεν μπαίνουν στο σαιτ..

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.560
Πόντοι
4.926
Μεσημεριάτικος καφές στην Αιόλου, παρέα με τον κολλητό μου. Το τι ξεκώλια είδα, μάγκες μου, δεν λέγεται. Μικρές, μεγάλες, όμορφες, άσχημες, χοντρές, αδύνατες, όλες με τα κωλομέρια έξω. Δίπλα από το τραπέζι μας ήταν μια οικογένεια Ελλήνων. Ανάμεσα στην οικογένεια ήταν μία νεαρή, το πολύ 17 ετών, πολύ μέτριας εμφάνισης, με γυαλιά, που παρέπεμπαν σε nerd. Φορούσε ένα καλοκαιρινό ολόσωμο φόρεμα, το οποίο μάζευε σιγά σιγά προς τα πάνω, με αποτέλεσμα να φαίνεται το μαύρο κιλοτάκι της. Δεν ξέρω, εάν το έκανε εσκεμμένα, για να την παίρνω μάτι, πάντως ήταν το έναυσμα για να πάω να γαμήσω. Το έκοψα με τα πόδια και αφού έκανα μία στάση, για να αγοράσω αρωματικά sticks, στην Σόλωνος και κάποια κόμικς, στην Πολιτεία, κατευθύνθηκα προς το Εμετουργείο. Αφού μπήκα σε αρκετά σπίτια και χάλασα το οπτικό μου πεδίο, από τα τέρατα που παρέλασαν μπροστά μου, συνέχισα την βόλτα στα περιφερειακά ρδέλα της περιοχής. Ο δρόμος με έφερε στην Φυλής, όπου πήγα καρφί στο Φυλής 56, για να δω την Βίκυ, για την οποία διάβασα ότι επέστρεψε. Δυστυχώς, η μοντέλο-αλυσίδα ήταν κλειστή. Πέρασα μόνο στο Φυλής 66, όπου μίλησα λίγο με την τσατσά, για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Εκεί δούλευε η Εύα, μία συμπαθητική Ρωσίδα, που δεν με έπεισε. Βγήκα από το τσαρδί και πήγα ντουγρού για το Φωκαίας 25, για την Τζέσικα. Εκείνη την ώρα δούλευε η Τζανίνα και η Σάρα, ένα μελαχρινό τσιγγανάκι, από την Ρουμανία. Νεαρή, με ωραίο σώμα, μικρό βυζί, το οποίο ντρέπεται να εμφανίσει και με έκφυλο πρόσωπο. Πρόγραμμα νορμάλ, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στήθος. Δεν φιλάει, δεν γλύφει αρχίδια και σε κρατάει σε μία ελεγχόμενη απόσταση. Την έπεισα να βγάλει το σουτιέν, όπου τις έγλυψα τα βυζιά και αφού με καθάρισε με μαντηλάκι, μου πήρε ένα μέτριο τσιμπούκι. Στην συνέχεια την έστησα στα τέσσερα, όπου την σφυροκόπησα άγρια, χύνωντας δυνατά. Χαιρετηθήκαμε, βγήκα από τον οίκο και πήρα το δρόμο της επιστροφής, κατάκοπος και καταϊδρωμένος από την ζέστη.

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.761
Πόντοι
201
Έκανα μια βόλτα σήμερα στην Φυλής καί πέριξ.
Θα κάνω πολύ καιρό να ξανακάνω.
Η κατάσταση με τα κορίτσια είναι τελείως παρακμιακή.
Όλες ένα μάτσο χάλια.
Θα έπρεπε αυτές να νας πληρώνουν να τις γαμάμε.
Αν κάποιες είναι ελαφρώς γαμευσιμες εχουν αποδειχθεί φολες στον αγωνιστικό χώρο.
Πήγα στην Μπαρμπορα και είχε 3 δωμάτια αναμονή.
Περίμενα λίγο για να ξαποστάσω και να δροσιστω και όταν βγήκε απο το ενα δωμάτιο για να πάει στο άλλο πρόσεξα οτι και αυτή έχει μπουρουχεψει πολύ.
Καλύτερα να πάω να τον παίξω σκέφτηκα να γλυτώσω το 20ρικο και τους πιθανούς αφροδισιακους κινδύνους.
Ραντεβού τον Σεπτέμβρη.

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
989
Πόντοι
361
Μεσημεριάτικος καφές στην Αιόλου, παρέα με τον κολλητό μου. Το τι ξεκώλια είδα, μάγκες μου, δεν λέγεται. Μικρές, μεγάλες, όμορφες, άσχημες, χοντρές, αδύνατες, όλες με τα κωλομέρια έξω. Δίπλα από το τραπέζι μας ήταν μια οικογένεια Ελλήνων. Ανάμεσα στην οικογένεια ήταν μία νεαρή, το πολύ 17 ετών, πολύ μέτριας εμφάνισης, με γυαλιά, που παρέπεμπαν σε nerd. Φορούσε ένα καλοκαιρινό ολόσωμο φόρεμα, το οποίο μάζευε σιγά σιγά προς τα πάνω, με αποτέλεσμα να φαίνεται το μαύρο κιλοτάκι της. Δεν ξέρω, εάν το έκανε εσκεμμένα, για να την παίρνω μάτι, πάντως ήταν το έναυσμα για να πάω να γαμήσω. Το έκοψα με τα πόδια και αφού έκανα μία στάση, για να αγοράσω αρωματικά sticks, στην Σόλωνος και κάποια κόμικς, στην Πολιτεία, κατευθύνθηκα προς το Εμετουργείο. Αφού μπήκα σε αρκετά σπίτια και χάλασα το οπτικό μου πεδίο, από τα τέρατα που παρέλασαν μπροστά μου, συνέχισα την βόλτα στα περιφερειακά ρδέλα της περιοχής. Ο δρόμος με έφερε στην Φυλής, όπου πήγα καρφί στο Φυλής 56, για να δω την Βίκυ, για την οποία διάβασα ότι επέστρεψε. Δυστυχώς, η μοντέλο-αλυσίδα ήταν κλειστή. Πέρασα μόνο στο Φυλής 66, όπου μίλησα λίγο με την τσατσά, για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Εκεί δούλευε η Εύα, μία συμπαθητική Ρωσίδα, που δεν με έπεισε. Βγήκα από το τσαρδί και πήγα ντουγρού για το Φωκαίας 25, για την Τζέσικα. Εκείνη την ώρα δούλευε η Τζανίνα και η Σάρα, ένα μελαχρινό τσιγγανάκι, από την Ρουμανία. Νεαρή, με ωραίο σώμα, μικρό βυζί, το οποίο ντρέπεται να εμφανίσει και με έκφυλο πρόσωπο. Πρόγραμμα νορμάλ, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στήθος. Δεν φιλάει, δεν γλύφει αρχίδια και σε κρατάει σε μία ελεγχόμενη απόσταση. Την έπεισα να βγάλει το σουτιέν, όπου τις έγλυψα τα βυζιά και αφού με καθάρισε με μαντηλάκι, μου πήρε ένα μέτριο τσιμπούκι. Στην συνέχεια την έστησα στα τέσσερα, όπου την σφυροκόπησα άγρια, χύνωντας δυνατά. Χαιρετηθήκαμε, βγήκα από τον οίκο και πήρα το δρόμο της επιστροφής, κατάκοπος και καταϊδρωμένος από την ζέστη.
Αδερφέ με τόσο περπάτημα στην ζέστη είσαι έτοιμος για τον γύρο της Αθήνας.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Έκανα μια βόλτα σήμερα στην Φυλής καί πέριξ.
Θα κάνω πολύ καιρό να ξανακάνω.
Η κατάσταση με τα κορίτσια είναι τελείως παρακμιακή.
Όλες ένα μάτσο χάλια.
Θα έπρεπε αυτές να νας πληρώνουν να τις γαμάμε.
Αν κάποιες είναι ελαφρώς γαμευσιμες εχουν αποδειχθεί φολες στον αγωνιστικό χώρο.
Πήγα στην Μπαρμπορα και είχε 3 δωμάτια αναμονή.
Περίμενα λίγο για να ξαποστάσω και να δροσιστω και όταν βγήκε απο το ενα δωμάτιο για να πάει στο άλλο πρόσεξα οτι και αυτή έχει μπουρουχεψει πολύ.
Καλύτερα να πάω να τον παίξω σκέφτηκα να γλυτώσω το 20ρικο και τους πιθανούς αφροδισιακους κινδύνους.
Ραντεβού τον Σεπτέμβρη.
Δυστυχώς η Μπάρμπορα δεν μπορεί να ελέγξει τα κιλά της. Πιθανόν λόγω ηλικίας, πιθανον λόγω ότι οι πελατες της είναι σε αφθονία και στ'αρχίδια της.
Όπως και να έχει οι γυναίκες δεν είναι σαν το κρασί, όταν παλιωνουν γίνονται γάμησέτα!
Κι εγώ περασα πριν κανα δίμηνο και την είδα που άλλαζε δωμάτιο. Ήτανε χάλια.
Η μαλακω αμα χάσει καμια 10αρια κιλά θα γίνει παλι πολυ καμπυλατη μιλφοκουγκαραρα!
Όσο για το υγειονομική βόμβα θα διαφωνήσω. Ναι μεν κάνει τα παντα όλα αλλά είναι τακτική στις εξετάσεις της και προσεκτικη εκεί που πρεπει. Και στο λέω εγώ που όσες φορές έχω παει, και είναι αμέτρητες, κάνω τα παντα μαζί της με λάστιχο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom