Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 201 άτομα (15 μέλη και 186 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.125
Πόντοι
46.232
Δυστυχώς η Μπάρμπορα δεν μπορεί να ελέγξει τα κιλά της. Πιθανόν λόγω ηλικίας, πιθανον λόγω ότι οι πελατες της είναι σε αφθονία και στ'αρχίδια της.
οι αυξομειώσεις στο βάρος της Μπαρμπορας οφείλονται σε φάρμακα που παίρνει, για περισσότερα ας μας ενημερώσει ο ειδικός Μπαρμπαρολογος @nert

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Οι περισσότεροι το πουλί τους βάζουν..εσύ πού δεν είσαι διαταραγμένος μην το βάζεις..μπορεί να στο ματιάσουνε οι γκομενες που δεν μπαίνουν στο σαιτ..
Εσύ και ελάχιστοι άλλοι με IQ αμοιβάδας βάζουν τέτοια αβατάρ για να "θαυμάσουμε" τα κάλλη τους, μόνο αν ψάχνεις να ψωνίσεις κάνα δροσερό αγόρι έχει νόημα αλλιώς ισχύει το διαταραγμένος που έγραψα και υπάρχει συγκεκριμένη διαταραχή για αυτό που κάνεις!

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
2.063
Πόντοι
441
Δυστυχώς η Μπάρμπορα δεν μπορεί να ελέγξει τα κιλά της. Πιθανόν λόγω ηλικίας, πιθανον λόγω ότι οι πελατες της είναι σε αφθονία και στ'αρχίδια της.
Όπως και να έχει οι γυναίκες δεν είναι σαν το κρασί, όταν παλιωνουν γίνονται γάμησέτα!
Κι εγώ περασα πριν κανα δίμηνο και την είδα που άλλαζε δωμάτιο. Ήτανε χάλια.
Η μαλακω αμα χάσει καμια 10αρια κιλά θα γίνει παλι πολυ καμπυλατη μιλφοκουγκαραρα!
Όσο για το υγειονομική βόμβα θα διαφωνήσω. Ναι μεν κάνει τα παντα όλα αλλά είναι τακτική στις εξετάσεις της και προσεκτικη εκεί που πρεπει. Και στο λέω εγώ που όσες φορές έχω παει, και είναι αμέτρητες, κάνω τα παντα μαζί της με λάστιχο.
Όταν έγραψα για τους υγειονομικούς κινδύνους μιλούσα γενικά.
Δεν αναφερομουν στο συγκεκριμένο κορίτσι.
Ισα ισα την θεωρώ πολύ πιο καθαρή απο τον μέσο όρο.

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
997
Πόντοι
361
Εσύ και ελάχιστοι άλλοι με IQ αμοιβάδας βάζουν τέτοια αβατάρ για να "θαυμάσουμε" τα κάλλη τους, μόνο αν ψάχνεις να ψωνίσεις κάνα δροσερό αγόρι έχει νόημα αλλιώς ισχύει το διαταραγμένος που έγραψα και υπάρχει συγκεκριμένη διαταραχή για αυτό που κάνεις!
IQ αμοιβαίδας εχεις εσύ..Επίσης είσαι σιγουρα μικροτσουτσουνος..

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
To ότι κάθε σου ποστ είναι ένα μίνι λάλημα τρώγεται. Όπως και το ότι είσαι τέζα χάφτας, αφού πίστεψες ότι μιλάω σοβαρά. Εξάλλου ο συνδυασμός των 2 είναι και ο λόγος που βγάζεις τόσο άφθονο γέλιο.

Αλλά τώρα να λες για κουζινομάχαιρα σε ανθρώπους που γενικώς καταφεύγουν στην επαιτεία (ή αντιμετωπίζουν σοβαρά οικον. προβλήματα), τη στιγμή που ως εκ θαύματος γλιτώνεις το τρελάδικο, εε πάει πολύ ρε μλκ. Εσύ δηλαδή -αν σ ’ άφηναν- θα καθάριζες τη μισή Ομόνοια και το υπόλοιπο μισό Σύνταγμα.:2funny:
Πλέον έχω αφιερωθεί στον Θεό. Δεν πειράζω ούτε μύγα

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
997
Πόντοι
361
Όπως και να έχει οι γυναίκες δεν είναι σαν το κρασί, όταν παλιωνουν γίνονται γάμησέτα!
Κι εγώ περασα πριν κανα δίμηνο και την είδα που άλλαζε δωμάτιο. Ήτανε χάλια.
Η μαλακω αμα χάσει καμια 10αρια κιλά θα γίνει παλι πολυ καμπυλατη μιλφοκουγκαραρα!
Όσο για το υγειονομική βόμβα θα διαφωνήσω. Ναι μεν κάνει τα παντα όλα αλλά είναι τακτική στις εξετάσεις της και προσεκτικη εκεί που πρεπει. Και στο λέω εγώ που όσες φορές έχω παει, και είναι αμέτρητες, κάνω τα παντα μαζί της με λάστιχο.
Εσύ τα κάνεις με λάστιχο. Οι άλλοι ξέρεις τι κάνουν? Έχεις ακούσει για τους λεγομενους σταθερους πελάτες?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.065
Πόντοι
9.846
Εσύ τα κάνεις με λάστιχο. Οι άλλοι ξέρεις τι κάνουν? Έχεις ακούσει για τους λεγομενους σταθερους πελάτες?
Η Μπαρμπορα ότι κάνει το κάνει με λαστιχο, εκτός του ελευθερου στοματικου. Αν έχεις κάποια άλλη εμπειρία πεσ'την.

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
930
Πόντοι
80
Οι σταθεροί πελάτες είναι πεντακάθαροι πόρνε μου και δεν προσμετρώνται στους επικίνδυνους,
γι΄αυτό άλλωστε λέγονται και σταθεροί πελάτες. :wink:
υ.γ. δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο 'κορίτσι' (που απέχει έτη φωτός από τις μοντελοεπιλογές μου)
αλλά γενικά.

Και για να 'ανάψω' λίγο τα αίματα ως παμπάλαιος και πρώην θεσμικός πόρνος,
ακόμα και τα πιο μοντελέ και δύστροπα πιπίνια (π.χ. από νοτιοανατολική ασία μεριά),
με το κατάλληλο αντίτιμο, εφόσον είναι money-grabbers, μπορεί να υποκύψουν σε
παράνομα εξτραδάκια. :sunglasses:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.065
Πόντοι
9.846
Οι σταθεροί πελάτες είναι πεντακάθαροι πόρνε μου και δεν προσμετρώνται στους επικίνδυνους,
γι΄αυτό άλλωστε λέγονται και σταθεροί πελάτες. :wink:
υ.γ. δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο 'κορίτσι' (που απέχει έτη φωτός από τις μοντελοεπιλογές μου)
αλλά γενικά.

Και για να 'ανάψω' λίγο τα αίματα ως παμπάλαιος και πρώην θεσμικός πόρνος,
ακόμα και τα πιο μοντελέ και δύστροπα πιπίνια (π.χ. από νοτιοανατολική ασία μεριά),
με το κατάλληλο αντίτιμο, εφόσον είναι money-grabbers, μπορεί να υποκύψουν σε
παράνομα εξτραδάκια. :sunglasses:
Αυτό το κάνουν πολλες (παρα πολλες) και άπειρες, μέχρι να την πατησουν. Η Μπαρμπορα όχι. Κατηγορηματικά. Μπορεί πριν 10 χρόνια, οχι τώρα όμως.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Πέρασα μόνο στο Φυλής 66, όπου μίλησα λίγο με την τσατσά, για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Εκεί δούλευε η Εύα, μία συμπαθητική Ρωσίδα, που δεν με έπεισε. Βγήκα από το τσαρδί και πήγα ντουγρού για το Φωκαίας 25, για την Τζέσικα. Εκείνη την ώρα δούλευε η Τζανίνα και η Σάρα, ένα μελαχρινό τσιγγανάκι, από την Ρουμανία. Νεαρή, με ωραίο σώμα, μικρό βυζί, το οποίο ντρέπεται να εμφανίσει και με έκφυλο πρόσωπο. Πρόγραμμα νορμάλ, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στήθος. Δεν φιλάει, δεν γλύφει αρχίδια και σε κρατάει σε μία ελεγχόμενη απόσταση. Την έπεισα να βγάλει το σουτιέν, όπου τις έγλυψα τα βυζιά και αφού με καθάρισε με μαντηλάκι, μου πήρε ένα μέτριο τσιμπούκι. Στην συνέχεια την έστησα στα τέσσερα, όπου την σφυροκόπησα άγρια, χύνωντας δυνατά. Χαιρετηθήκαμε, βγήκα από τον οίκο και πήρα το δρόμο της επιστροφής, κατάκοπος και καταϊδρωμένος από την ζέστη.
Πάντως είναι καλή εμφανισιακά, άνω του μέσου όρου θεωρώ. Και να σημειώσω ότι βγαίνοντας από το δωμάτιο πήγε καρφί για ντουζ, πράγμα που δεν συναντάς συχνά πλέον.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
9.450
Να συμφωνήσω ως προς τους "σταθερούς"πελάτες...όχι μόνο για τη Μπαρμπορα...αλλά οι περισσότερες στους χρόνια σταθερούς τους δίνουν στο δωμάτιο παααρα πολλά περισσότερα....

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80
Η Μπαρμπορα ότι κάνει το κάνει με λαστιχο, εκτός του ελευθερου στοματικου. Αν έχεις κάποια άλλη εμπειρία πεσ'την.
Η Μπάρμπορα που είναι (ή ήταν τουλάχιστον) νυμφομανής, στο φωκαίας 27 αν την κάβλωνες, σου έβγαζε την καπότα για να σου πάρει τσιμπούκι και μετά σε πίεζε να την γαμήσεις χωρίς!!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.065
Πόντοι
9.846
Η Μπάρμπορα που είναι (ή ήταν τουλάχιστον) νυμφομανής, στο φωκαίας 27 αν την κάβλωνες, σου έβγαζε την καπότα για να σου πάρει τσιμπούκι και μετά σε πίεζε να την γαμήσεις χωρίς!!
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, όπως είπα και στο παραπανω σχόλιο μου. Πριν 10 χρόνια ίσως, τώρα όχι κατηγορηματικά! Όλοι οι παλιοι μυστες ξέρουμε τι έκανε πριν 10+ χρόνια. Τώρα (οχι τώρα, εδω και πολλα χρονια βασικά) επηξε το μυαλό της και δεν κάνει παπαριες!
Αντιθέτως πολλα κοριτσουλια σε οίκους ενδίδουν μόλις δουν το 50ακι να ανεμίζει....

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.065
Πόντοι
9.846
Μεσημέρι Πέμπτης με ντάλα ήλιο και αφόρητη ζέστη....και αντί να πάω καμιά παραλία για μπαναρα.... επέλεξα το
Μετάξι Island :knockinb: ....που γ@μ@ς σίγουρα και φτηνά!
Στην παραλία δεν γ@μ@ς άσε που βλέπεις τα μπραζιλοστρινγκ μαγιό και σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!
Ενώ στο Μεταξουργείο γ@μ@ς με ένα 10ρικακι την έχεις βγάλει άρχοντας!
Ξελαμπικαρεις!

:headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Τι ψυχή έχει ένα 10ικο εξάλλου...; Και να μη γαμησεις, και να σου παιξει μια ωραία μαλακία τα έβγαλες τα λεφτά σου!

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, όπως είπα και στο παραπανω σχόλιο μου. Πριν 10 χρόνια ίσως, τώρα όχι κατηγορηματικά! Όλοι οι παλιοι μυστες ξέρουμε τι έκανε πριν 10+ χρόνια. Τώρα (οχι τώρα, εδω και πολλα χρονια βασικά) επηξε το μυαλό της και δεν κάνει παπαριες!
Αντιθέτως πολλα κοριτσουλια σε οίκους ενδίδουν μόλις δουν το 50ακι να ανεμίζει....
κοίτα, μπορεί να τσίμπησε κάνα δυνατό αφροδίσιο και να φοβήθηκε.
έτσι κι αλλιώς έχω να την πάρω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ χρόνια.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.065
Πόντοι
9.846
κοίτα, μπορεί να τσίμπησε κάνα δυνατό αφροδίσιο και να φοβήθηκε.
έτσι κι αλλιώς έχω να την πάρω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ χρόνια.
Το πιο πιθανο σενάριο είναι αυτό. Απλά μιλάμε για μια ιερόδουλη 15+ χρονων, ότι μαλακιες εκανε, έκανε! Τώρα και αυτά που κανει τα κάνει γιατί με την εμφάνισή της δεν ελκύει πολλους πελατες. Αμα αρχίσει την λαστιχωτη πιπα ή κόψει το γκροβερ βλέπω να ψάχνει στα σκουπίδια (που λέει ο λόγος δηλαδή γιατί σίγουρα έχει κανει την καβατζα της, είναι απο τις ξυπνιες ιερόδουλες).

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.319
Πόντοι
13.626
Πάντως είναι καλή εμφανισιακά, άνω του μέσου όρου θεωρώ. Και να σημειώσω ότι βγαίνοντας από το δωμάτιο πήγε καρφί για ντουζ, πράγμα που δεν συναντάς συχνά πλέον.
Που ήσουν καριόλη μου, πάλι τριγυρνούσες στα βρωμερά μπουρδέλα;
Την είδα και εγώ σήμερα την Εύα. Περίμενα κάτι καλύτερο είναι η αλήθεια.
Αλλά εδώ να πω, ότι μπήκα στο σαλόνι και η κοπέλα βγήκε μετά από 12-13 λεπτά από το δωμάτιο που ήταν ήδη μέσα όταν είχα μπει στον οίκο.
Περιμέναμε 7-8 άτομα μέσα και η τσατσα δεν ενόχλησε. Ένα αυτό και άλλο ένα αυτό που είπες μάγε, πως μπήκε κατευθείαν για μπάνιο.

Μία απορία, "Ισπανικό" που ανέφερε η υπηρεσία με τι κάνει ακριβώς; 0,5-1 μέγεθος βυζάκια διέκρινα κάτω από το σουτιέν.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.527
Πόντοι
4.646
Μύστη Διανοούμενε, ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ έκανε ΑΚΑΠΟΤΑ πριν χρόνια στην Αδάνων! :rockon: Όμως τα έκοψε από τότε που άρπαξε αφροδίσια....:angry: Γνωρίζω επισταμένα το παρελθόν της από παλιό ΑΚΑΠΟΤΟ μέλος του σαη που έχει πια σταματήσει να γράφει (ούτε καν με κλώνους όπως κάνει ακομα π.χ. το ακατανομαστο κάθαρμα). Και είμαι σίγουρος για αυτό που έγραψα. :rockon: Με εμένα δυστυχώς δεν έχει κάνει ΑΚΑΠΟΤΑ και μάλιστα, επειδή της έκανα κάποτε νύξη, τώρα με φοβάται στο δωμάτιο και για αυτό δεν περνάω πια μαζί της....:hi:

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Μύστη Διανοούμενε, ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ έκανε ΑΚΑΠΟΤΑ πριν χρόνια στην Αδάνων! :rockon: Όμως τα έκοψε από τότε που άρπαξε αφροδίσια....:angry: Γνωρίζω επισταμένα το παρελθόν της από παλιό ΑΚΑΠΟΤΟ μέλος του σαη που έχει πια σταματήσει να γράφει (ούτε καν με κλώνους όπως κάνει ακομα π.χ. το ακατανομαστο κάθαρμα). Και είμαι σίγουρος για αυτό που έγραψα. :rockon: Με εμένα δυστυχώς δεν έχει κάνει ΑΚΑΠΟΤΑ και μάλιστα, επειδή της έκανα κάποτε νύξη, τώρα με φοβάται στο δωμάτιο και για αυτό δεν περνάω πια μαζί της....:hi:

Όσοι πελάτες και όσες πουτάνες κάνουν ακάποτα γαμήσια σε μερικούς μήνες γεμίζουν αφροδίσια νοσήματα και μετά όποιον πάρει ο χάρος!

• Like
Αντιδράσεις: Junax
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom