Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 287 άτομα (19 μέλη και 268 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Επιβεβαιώνει ο Μπαρμπορολογος @nert , ο Αρχιμυστης το Bou @n.smirni76 , εγώ, ο @info αλλά και ο @Junax (γιατί παρολο που είναι σίγουρος ότι γαμιωνταν ακαποτα απο πληροφοριες άλλου σε αυτόν έχει αρνηθεί κατηγορηματικά!!).
Ή η κοπέλα λοιπον έχει φάει τρελή λάσπη από λίγους ή ότι έκανε το έκανε στο ξεκίνημα της, πριν πολλαααα χρόνια.
Συλλογή πληροφοριων, ενδείξεις, συμπέρασμα. Τα πραγματα ειναι απλα. Το "ακουσα" και το "είμαι σίγουρος γιατί το είπε κάποιος αξιόπιστος" σε αυτό το site δεν έχουν θέση.
Συναγωνιστή @Junax πιθανόν αυτός που στα εκμυστηρεύτηκε όντως να έλεγε την αλήθεια, αλλά μπορεί και να έλεγε παπαριες γιατί μην ξεχνάς ότι όπου κι αν ήταν η Μπαρμπορα μάζευε όλο το χρήμα. Σταθεροί πελατες αλλά και περιστασιακοι πολλοι, αλλά έτσι υπάρχουν και πολλοι εχθροί που θέλουν να ρίξουν λάσπη για να χαλάσουν την εικόνα της.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ, ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΡΙΟ.

• Like
Αντιδράσεις: Junax

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
989
Πόντοι
361
Μαγκες καλημερα.Αν καποιος ξερει καμια τσατσα που γαμιεται ας στειλει ενα pm.To εχω απεριοριστη αναγκη

Μαγκες καλημερα.Αν καποιος ξερει καμια τσατσα που γαμιεται ας στειλει ενα pm.To εχω απεριοριστη αναγκη
Μια πίπα στο δεκαρικο παιδες. .που να πάω τώρα το πρωί

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686

Δεν θα προλάβεις τη Μαργαρίτα στο Ιάσονος 2 όροφο, αλλά και η Άντζελα στο Κολωνού 48 το παλιό είναι πολύ καλή. Νωρίτερα την τίμησα, κάνει και τρίο με την Πάολα, την παλιά γνωστή μελαχρινή νταρντάνα από το Κολωνού 53 απέναντι.

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
989
Πόντοι
361
Δεν θα προλάβεις τη Μαργαρίτα στο Ιάσονος 2 όροφο, αλλά και η Άντζελα στο Κολωνού 48 το παλιό είναι πολύ καλή. Νωρίτερα την τίμησα, κάνει και τρίο με την Πάολα, την παλιά γνωστή μελαχρινή νταρντάνα από το Κολωνού 53 απέναντι.
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.902
Πόντοι
736
Χτες πέρασμα από Διδύμου για την Μιλένα αλλά ήταν μόνο η Βικτώρια που ετιμηθη.Τελεια πίπα που θα τελείωνα άνετα αλλά ήθελα να τις σηκώσω τις ποδαρες της ψηλά .Επόμενος στόχος μια παρτουζα εκεί στον οίκο .

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Μύστη μου επέστρεψε η Πάολα?

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Καλημέρα συναγωνιστές. Έχετε να προτείνετε την τέλεια πιπαρα τώρα το πρωί Φυλής και Φωκαίας;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Καλημέρα συναγωνιστές. Έχετε να προτείνετε την τέλεια πιπαρα τώρα το πρωί Φυλής και Φωκαίας;
Τράβα Καρολίνα. Τίμια και πεντακαθαρη. Βεντουζαριστη πιπα όπως όταν ανοίγεις σαμπάνια. Όταν βγάζει το πουλι απο το στόμα αχνιζει κιολας....

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Που δουλεύει η Καρολίνα; Έχουμε κι άλλη επιλογή;
Τσέκαρε Φώκιας με Αχαρνών γωνία, ή Φιλιππιδου όροφος.
Δεν έχω άλλη προταση.
Καλη είναι και η Σονια για ιδιαίτερη πιπα στην Φιλιππιδου ισόγειο και η Εβελίνα Περγάμου 1. Αλλά εγώ 'φχαριστιέμαι πιο πολυ απο τις τρεις την Καρολίνα.
Υποκείμενα μιλώντας, τώρα εσυ μπορεί να έχεις άλλη άποψη.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.495
Πόντοι
17.885
μάγκες Μπάρμπορα δουλεύει ΚΑΙ απογεύματα ή μόνο πρωί! Ξέρει κάποιος σίγουρα? Παλιά ήταν πρωί και απόγευμα αλλά μετά το περιόρισε

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
μάγκες Μπάρμπορα δουλεύει ΚΑΙ απογεύματα ή μόνο πρωί! Ξέρει κάποιος σίγουρα? Παλιά ήταν πρωί και απόγευμα αλλά μετά το περιόρισε
Τσέκαρε στο διπλανό site. Γράφει παντα ποτε δουλευει κι εχει και το τηλέφωνο της φάτσα κάρτα. Έχει δικό της νημα.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Ξέρει καποιος μύστης μπουρδελο για παρτουζα. 2 αντρες μια γυναίκα..θέλω να κεράσω ένα φιλαράκι..
Αν και για γέλια η φάση που μαγειρεύεις, τσέκαρε Σάρα γυφτορουμανάκι που βλέπεται και ψήνεται κιόλας (να βγάλει παραπάνω λεφτά δηλαδή στον ίδιο χρόνο). Προφανώς θα υπάρχουν κι άλλες, αλλά αυτή μας το είχε προτείνει μια φορά στο σαλόνι, οπότε το λέω με σχετική σιγουριά...

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Επιβεβαιώνει ο Μπαρμπορολογος @nert , ο Αρχιμυστης το Bou @n.smirni76 , εγώ, ο @info αλλά και ο @Junax (γιατί παρολο που είναι σίγουρος ότι γαμιωνταν ακαποτα απο πληροφοριες άλλου σε αυτόν έχει αρνηθεί κατηγορηματικά!!).
Ή η κοπέλα λοιπον έχει φάει τρελή λάσπη από λίγους ή ότι έκανε το έκανε στο ξεκίνημα της, πριν πολλαααα χρόνια.
Συλλογή πληροφοριων, ενδείξεις, συμπέρασμα. Τα πραγματα ειναι απλα. Το "ακουσα" και το "είμαι σίγουρος γιατί το είπε κάποιος αξιόπιστος" σε αυτό το site δεν έχουν θέση.
Συναγωνιστή @Junax πιθανόν αυτός που στα εκμυστηρεύτηκε όντως να έλεγε την αλήθεια, αλλά μπορεί και να έλεγε παπαριες γιατί μην ξεχνάς ότι όπου κι αν ήταν η Μπαρμπορα μάζευε όλο το χρήμα. Σταθεροί πελατες αλλά και περιστασιακοι πολλοι, αλλά έτσι υπάρχουν και πολλοι εχθροί που θέλουν να ρίξουν λάσπη για να χαλάσουν την εικόνα της.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ, ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΡΙΟ.
Για να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους, θα αναφέρω τα εξής

1) Με την Μπάρμπορα δεν έχω πάει ποτέ διότι δεν με τραβούσε σαν γυναίκα, έχω πάει όμως με τις περισσότερες ``μοντέλες`` τα τελευταία 20 χρόνια.

2) Οι πουτάνες, όπως όλες οι γυναίκες, χωρίζουν τους άντρες σε 3 κατηγορίες

Α) Αυτούς που γουστάρουν πολύ και θα έκαναν έρωτα μαζί τους εντελώς δωρεάν.
Β) Αυτούς που τους είναι γενικά αδιάφοροι ως άντρες.
Γ) Αυτούς που για κάποιο προσωπικό τους λόγο αντιπαθούν ή και μισούν.

3) Οι περισσότερες πουτάνες τις ημέρες που είναι ιδιαίτερα καυλωμένες είναι πρόθυμες να γαμηθούν ακάποτα με κάποιους πελάτες που οι ίδιες θα ήθελαν να τους έχουν και γκόμενους (Α κατηγορία).

4) Το σε ποια από τις παραπάνω κατηγορίες σε κατατάσσει η κάθε πουτάνα είναι δύσκολο να ξέρεις διότι για διάφορους λόγους το κρύβουν συστηματικά!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom