Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 332 άτομα (34 μέλη και 298 επισκέπτες)

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Μου λείπει η Νίκη καβλουσκα μιλφουσκα, τσιμπουκλουσκα, ουκρανουσκα από
Κολωνού 32Γ (υπόγειο).
Έχω να την δω από το
φθινόπωρο του 19'.

Τι τρελές πορνοσταρικες γαμησαρες που έκανε....????
Τις θυμάμαι και καυλώνω!

Έδινε και κωλαρακι με
πέντε ευρώ έξτρα.
Θυμάμαι μια φορά τον εξής διάλογο που είχαμε:

-Μωρό μου θα μου δώσεις κωλαρακι?

-Καμπλουσκα εγκου ντουσει κουλαρακι.... αλλά εγκου τέλει πεντα ευρου.

-Μωρο μου δεν έχω πέντε ευρώ....
Δύο ευρώ έχω μόνο!

-Νιετ καμπλουσκα....
Τι ντύου εμπρου....εγκου τελει πεντα εμπρου....εγκου ντουσει κουλαρακι ησενα!

-Ελαααα καβλουσκα μου δώσμου το κωλαρακι σου!
Το θέλω!
Θέλω να μπω από πίσω σου!

-Νιεεεεττττττττττττ
Καμπλουσκααααααααα......
συγκνουμη.....
αλλα εγκου ντεν ντινω γκια ντυο εμπρο ιση γκαμησει κουλαρακι ντικου μου!

-Ενταξει καβλουσκα μου δεν πειράζει μία άλλη φορά!

.................................................

#Αναμνήσεις...........

:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:
Για πες κανένα ακαποτον έκανε αυτή παιχταρά μου;;;

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.420
Πόντοι
2.836
Έχεις γλυκο σπ

Δεν είπα ότι η γαριδογκομενα, τρίτη Σονια που ανέφερα, είχε σάπια δόντια. Μπέρδεψες λίγο τα μπουτια σου άρχοντα. Ήμουν συγκεκριμένος.
Γράψε λάθος φιλαράκι .....όλες σονια τις βάφτισαν τι να κάνω μπερδεύτηκα και εγω σαν άνθρωπος.....

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Γράψε λάθος φιλαράκι .....όλες σονια τις βάφτισαν τι να κάνω μπερδεύτηκα και εγω σαν άνθρωπος.....
Έχουν μαζευτει όλες σε έναν οίκο, η αλήθεια είναι αυτή.
Όπως είχανε κάνει πριν δυο τρία χρόνια στην Βασίλισσα του Μεταξουργείου Αννίτα (Λεωνιδίου 28 Οροφος, μετά λίγο Φυλής που δεν επιασε κι επειτα μασατζου κατ'οικον).Όταν είχε φυγει η αντικαταστάτρια της βαφτίστηκε παλι Αννίτα για να ξεγελάει πελατες και να μπαίνουν δωμάτιο χωρίς να την δουν!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.761
Πόντοι
201
Έκλεισε τα 36 μέσα Ιουνίου και για καιρό δούλευε ως Αλινα Αλκιβιάδου 16α αλλά και σε διάφορα μασατζηδικα, επίσης το cim που ανακοινώνει η τσατσά θα πρέπει να το διερεύνησουμε γιατί όσες φορές την έχω πάρει δε δεχόταν στόμα αλλά μόνο σώμα
Αυτή 36 ;
Σίγουρα μιλάμε για την ίδια ;
Δεν την εκανα πανω απο 25.
Όπως και να χει ειναι φοβερό μωρό.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Μουρμούραει και κατά την διάρκεια του σεξ....????

:confused::confused::confused:
Δεν υπάρχει πιο καυλωτικο πραγμα να σε παίρνει πιπα μια γυναίκα, να σταματάει, να λέει τα παραπονα της κι έπειτα να συνεχίζει.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.515
Πόντοι
46.232
Αυτή 36 ;
Σίγουρα μιλάμε για την ίδια ;
Δεν την εκανα πανω απο 25.
Όπως και να χει ειναι φοβερό μωρό.
Εχει τατουάζ φτερά στις ωμοπλατες της και πλακουτσωτη μύτη? εαν ναι για την ίδια μιλάμε, τη πέτυχα προχθές και το έγραψα στην ενημέρωση, αν δεις και στη κριτική μου γι αυτή στο Αλκιβιαδου 16α γράφω ότι δεν την έκανα πάνω από 28... κι όμως

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.761
Πόντοι
201
Εχει τατουάζ φτερά στις ωμοπλατες της και πλακουτσωτη μύτη? εαν ναι για την ίδια μιλάμε, τη πέτυχα προχθές και το έγραψα στην ενημέρωση, αν δεις και στη κριτική μου γι αυτή στο Αλκιβιαδου 16α γράφω ότι δεν την έκανα πάνω από 28... κι όμως
Ναι έχει φτερά.
Για την ίδια μιλάμε

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
:2funny::2funny::2funny:

Μου έχει τύχει στο παρελθόν παρόμοιο σκηνικό με την Αλιονα από Διδύμου 18.

Με τσιμπουκωνε
κάργα ακα....:pipa1:
και σε κάποια φάση σταματάει στο άκυρο για να με ρωτήσει τι είναι καλύτερα: να φέρει ψυκτικό μάστορα να φτιάξει το παλιό ερκοντισιον ή να αγοράσει καινούριο ερκοντισιον....????:2funny::2funny::2funny:

Και της πρότεινα να αγοράσει καινούριο Toyotomi από τον Κωτσόβολο!:2funny::2funny::2funny:
Έπρεπε μετά να την πεις "ρουφα τώρα καλά για να δεις σε λίγο το φρεον!!! "

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Φιλιππιδου 11Α Σονια μιλφοκουγκαρ η οποία είχε θητεία στη Διδυμου. Ψηλή γυναικαρα με 7-8 έξτρα κιλά, πρωινη βαρδια.

Επίσης έπαιζε και μια άλλη Σονια παλια κοκαλακι παλι πρωι ελευθερο στοματικό τελειωτικό με λίγα σάπια δοντια. Σώμα 14χρονου κορριτσιου. Έχει να εμφανιστεί κανα δυο χρόνια, την είχα δει στη Φωκαιας ένα πρωι πρωινη βαρδια, δεν την ξαναειδα.

Επίσης βραδυνη βαρδια είναι και η άλλη Σονια ολίγον τι γαρίδα στο προσωπο (συγνώμη για την περιγραφη) η οποία είναι φημισμένη για τη λαρυγγωτη πιπα. Και αυτή μια παει, μια έρχεται. Κι αυτή αδυνατη αλλά όχι κόκκαλο όπως η δευτερη Σονια που ανέφερα.
Η μεσαία σονια που λες η αδυνατουλα με το σώματακι μικρού κοριτσιού είχε μείνει έγκυος κ αποσύρθηκε από την δουλειά.
Είναι φίλες με την Κατερίνα μέ τα γιαλακια,
που έξω με τα πολιτικά της δεν τα φοράει τα γιαλακια...
τελος πάντων...
που είναι στο φωκαιας στα πρώτα νούμερα με τον κωλο στο πρόγραμμα.
Της είχα δει μαζι στο σύνταγμα.
Τελευταία της εμφάνιση της σονια ήταν στην Σωκράτους ως ανεξάρτητη κάπου στην καραντίνα...
Λενε ότι εκανε πορνοσταρικο τελειοτικο τύπου τσόντας στο πρόσωπο παρακαλώ.
Μόνο για εκλεκτους πελάτες..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.515
Πόντοι
46.232
Η μεσαία σονια που λες η αδυνατουλα με το σώματακι μικρού κοριτσιού είχε μείνει έγκυος κ αποσύρθηκε από την δουλειά.
τελος πάντων...
Τελευταία της εμφάνιση της σονια ήταν στην Σωκράτους ως ανεξάρτητη κάπου στην καραντίνα...
Και γλύψιμο αρχιδιων και κωλοτρυπίδας, σε έπιανε από το χέρι στο σαλόνι κ στα έλεγε για να περάσεις κ βέβαια τα έκανε μέσα, όχι σαν το άλλο το βλήμα την Κάτια/Κατερίνα τη γυρολογο που σου έταζε πράγματα να περάσεις και μέσα έκανε την ανηξερη...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
τελος πάντων...
Γνωρίζω ότι είχε γκαστρωθει. Παρολαυτα την είχα δει πριν λίγους μήνες στον οίκο που είναι η Κατερινα. Πιθανόν την αντικαταστουσε. Είχε γίνει ακόμα πιο μινιον, στα όρια του καχεκτικου. Ήμουν έτοιμος να εκδώσω αλλά έσκασε παλι χαμογελο και φοβήθηκα...
Παρόλαυτα την είχα επισκεφθεί στον πρωην οίκο της Φιλιππιδου 11Α κανα δυο φορες και την είχα κάνει την κλασσική κίνηση του Διανοούμενου: Να κάτσει στα γονατα, να ανοίξει το στομα, να τον παιξω από πανω της και να της το κατουρησω με σπέρμα όταν έρθει η ώρα....
Ήταν παντοτε πολυ καθαρή και ο συγκεκριμένος οίκος απλετο φως.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Ναι έχει φτερά.
Για την ίδια μιλάμε
Στην ίδια αναφέρεστε αλάνια, την προδίδουν τα τατουάζ φτερά...
Εμένα 35 ετων μου είχε πει ότι είναι.
Η γκαλινα η Αλινα η γυρολόγος ειναι, την είχα δοκιμάσει στο Αλκιβιάδου στο 16α στην ημιυπογα αριστερά με το δώμα με την χαλασμένη πόρτα που δεν κλείνει...
Πριν μπουκάρει μέσα την έπαιρνα μάτι από την μισάνοιχτη πόρτα στο κουζίνακι με το ροζ μπουρνούζι κ την χαρακτήριστικη ρογα που ειναι σαν μπουλόνι αυτοκινήτου.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646
Επιβεβαιώνει ο Μπαρμπορολογος @nert , ο Αρχιμυστης το Bou @n.smirni76 , εγώ, ο @info αλλά και ο @Junax (γιατί παρολο που είναι σίγουρος ότι γαμιωνταν ακαποτα απο πληροφοριες άλλου σε αυτόν έχει αρνηθεί κατηγορηματικά!!).
Ή η κοπέλα λοιπον έχει φάει τρελή λάσπη από λίγους ή ότι έκανε το έκανε στο ξεκίνημα της, πριν πολλαααα χρόνια.
Συλλογή πληροφοριων, ενδείξεις, συμπέρασμα. Τα πραγματα ειναι απλα. Το "ακουσα" και το "είμαι σίγουρος γιατί το είπε κάποιος αξιόπιστος" σε αυτό το site δεν έχουν θέση.
Συναγωνιστή @Junax πιθανόν αυτός που στα εκμυστηρεύτηκε όντως να έλεγε την αλήθεια, αλλά μπορεί και να έλεγε παπαριες γιατί μην ξεχνάς ότι όπου κι αν ήταν η Μπαρμπορα μάζευε όλο το χρήμα. Σταθεροί πελατες αλλά και περιστασιακοι πολλοι, αλλά έτσι υπάρχουν και πολλοι εχθροί που θέλουν να ρίξουν λάσπη για να χαλάσουν την εικόνα της.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ, ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΡΙΟ.
Μύστη της Διανόησης, θα ποσταρω το μόνο διαπιστευτήριο που έχω για την πηγή μου: MV5BOWZhOWVmMzctY2RjMi00YzkxLTkwOGQtODA2MDk1MDg1ZWVlXkEyXkFqcGdeQXVyMDEwMjgxNg@@._V1_.jpg
Αυτό... :rockon::hi:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Μύστη της Διανόησης, θα ποσταρω το μόνο διαπιστευτήριο που έχω για την πηγή μου: MV5BOWZhOWVmMzctY2RjMi00YzkxLTkwOGQtODA2MDk1MDg1ZWVlXkEyXkFqcGdeQXVyMDEwMjgxNg@@._V1_.jpg
Αυτό... :rockon::hi:
Αν έχω ρίξει μαλακιες πιτσιρικας για παρτη της... Ακόμα και τώρα είναι τριαξωνικη υπέρ γκόμενα με εμπλοκε διαφορικό!

Συνημμένα

• 5b0ffd582200004400eea22d.jpeg
    5b0ffd582200004400eea22d.jpeg
    55,6 KB · Εμφανίσεις: 127

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.713
Πόντοι
201
Με Ανναμπελ τι εχει παιχτει ????? Αφαντη....την απελασανε ???

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
989
Πόντοι
361

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
ευχη δινω σε ολους, να μην κατσει και δειτε τις κορασιδες αμακιγιαριστες... ΠΟΤΕ!!!
συνεχυστε...
Μου έχει συμβεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια στην παραλία με κάποιο από τα κορυφαία ονόματα της Φυλής. Χωρίς μακιγιάζ είναι πραγματικά αγνώριστη!

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Μόνο πρωινή βάρδια θα δουλεύει πορνε μου η Βίκυ,
μέχρι τις 17:00, και μάλιστα στο Φυλής 54β, όπως
αναφέρουν στο διπλανό site, απλά το μωρό εμένα
με παρακαλεσε να γράψω οτι επέστρεψε χωρίς να
μου διευκρινήσει το μαγαζί κι έτσι ανέφερα λανθασμένα
(κατά 1 πόρτα
:cheesy:) το 56 που δούλευε πριν.
Το πρόγραμμα της Βίκυ εξακολουθεί να είναι όπως πριν από λίγους μήνες ή έχουμε επιστροφή στο μακρινό παρελθόν;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom