Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 233 άτομα (32 μέλη και 201 επισκέπτες)

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.321
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες! Επίσκεψη σήμερα στη Σεμπντά, Βέργας 3, πρώτη βάρδια. Συναγωνιστές έχουν αναφέρει ότι παλαιότερα εργαζόταν στη Μαραθώνος. Για όσους δεν την ξέρουν, είναι στρουμπουλή κοπέλα, με μεγάλο στήθος, γεμάτη τατού, μελαχρινή με μακριά μαλλιά, κοντούλα, γλυκό πρόσωπο, γύρω στα 27-30, από το Αζερμπαϊτζάν είπε. Στο δωμάτιο μου έδωσε και μαντιλάκι να καθαρίσω τα χέρια μου. Γενικά, γλυκιά παρουσία, καλούτσικη πίπα, δύο στάσεις, αλλά δεν δίνει γλωσσόφιλα, δεν κάνει ακά πίπα και, για τους φίλους ποδολάγνους, άμα της πιάσεις τις πατούσες τινάζεται, προφανώς γιατί γαργαλιέται. Δεν με χάλασε κάτι, ωραία ήτανε, αλλά δεν βλέπω επανάληψη :think:

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.923
Πόντοι
201
Ρε παιδιά αυτή η Τζέσικα στην Φωκαίας οτι καλύτερο για τους βυζολαγνους ( λεπτή με 4ρια) αλλά έχει θέματα καθαριότητας.
Την πρώτη φορά που φιλούσα τα βυζιά της ήταν αλμυρά και την δεύτερη φορά μετά το γαμήσι που τον έβγαλα μύριζε η καποτα απαίσια.

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.561
Πόντοι
736
Καλησπέρα μάγκες! Επίσκεψη σήμερα στη Σεμπντά, Βέργας 3, πρώτη βάρδια. Συναγωνιστές έχουν αναφέρει ότι παλαιότερα εργαζόταν στη Μαραθώνος. Για όσους δεν την ξέρουν, είναι στρουμπουλή κοπέλα, με μεγάλο στήθος, γεμάτη τατού, μελαχρινή με μακριά μαλλιά, κοντούλα, γλυκό πρόσωπο, γύρω στα 27-30, από το Αζερμπαϊτζάν είπε. Στο δωμάτιο μου έδωσε και μαντιλάκι να καθαρίσω τα χέρια μου. Γενικά, γλυκιά παρουσία, καλούτσικη πίπα, δύο στάσεις, αλλά δεν δίνει γλωσσόφιλα, δεν κάνει ακά πίπα και, για τους φίλους ποδολάγνους, άμα της πιάσεις τις πατούσες τινάζεται, προφανώς γιατί γαργαλιέται. Δεν με χάλασε κάτι, ωραία ήτανε, αλλά δεν βλέπω επανάληψη :think:
δεν κάνει ακα πίπα;;; :cheesy::think:

King lion

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
8
Πόντοι
0
Γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής αν η Τζένη από Φώκαιας 17 είναι τώρα στο πόστο της η θα είναι 3η βάρδια εκεί;

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Ρε παιδιά αυτή η Τζέσικα στην Φωκαίας οτι καλύτερο για τους βυζολαγνους ( λεπτή με 4ρια) αλλά έχει θέματα καθαριότητας.
Την πρώτη φορά που φιλούσα τα βυζιά της ήταν αλμυρά και την δεύτερη φορά μετά το γαμήσι που τον έβγαλα μύριζε η καποτα απαίσια.

Ωραιος τυπε,ετρωγα την ωρα που το διαβαζα και μου ηρθε να ξερασω.Πως μυριζε δλδ η καποτα,σαν ψοφιο κουναβι?

Lee M@rvin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
0
επίσκεψη στο Ιωαννίνων 3 για να δω αυτή τη καινούργια την Ινα που δουλεύει μόνο Τρίτη κ Σάββατο 2η βάρδια, τουλάχιστο διπλάσια απ ότι στις φωτογραφίες της.... μελαχρινή ψηλή νταρντανοχοντρη με 2.5αρι βυζι, το μόνο που τη σώζει ότι έχει σφιχτό κορμί, πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος, στον όροφο ήταν η Φωτεινή και στο 5 η Ίρις,συνεχισα στο Κωνσταντινουπολεως 166 υπόγειο όπου δούλευε η Αννα η μελαχρινή με κωλο στο πρόγραμμα και κλεισμένη για μισάωρο... δίπλα στο ισόγειο η Λανα μελαχρινή μιλφ παχουλη με 2αρι βυζι και η Μαρίνα ξανθιά κατσαρομαλλα μιλφογκιλφ με 2.5αρι συν βυζι ελαφρώς πεσμένη, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό ενώ κάνουν κ παρτουζα, τιμήθηκε η Μαρίνα με πολύ καλές εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.
Καλό απόγευμα
Η Άννα στο Κ166 είναι η Άννα Πολωνέζα με τα μεγάλα βυζιά και το κοντό ξανθό μαλλί που δούλευε στο ισόγειο πριν λίγα χρόνια σε φουλ και είχε κάνει και πέρασμα από Αλκιβιάδου;

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Mikey νομίζω πως ήρθε η ώρα να περάσεις στο μπλε παράβολο...
Για ν ’ ανοίγει σιγα σιγά ΔΙΑΠΛΑΤΑ η πορτοφόλα σου!!!:2funny::2funny:
Καλά στο μπλε παράβολο έχω περάσει και στο μετάξι ήδη, δε χρειάζεται να πάω φυλής..Γιατί το μπλε στο μετάξι μού δίνει 20λεπτο...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.619
Πόντοι
5.827
Η Μαρίνα που δουλεύει στο Φωκαίας 17 πάνω δεν είναι καινούργια, αλλά δούλευε πριν δυο μήνες και στο Φωκαίας 19. Στις υπηρεσίες είναι σαν ρομπότ όπως όλες οι Ρωσίδες με εξαίρεση κάτι γλωσσόφιλα που αφήνει. Τουλάχιστον εγώ τις 2 φορές που είχα μπει μαζί της καλά είχα περάσει.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.619
Πόντοι
5.827
Επίσης στο Φυλής 109 κάτω στη β' βάρδια δουλεύει μια Ροντίκα που δεν έχει καμιά σχέση με τη γνωστή Σάντρα-Ροντίκα. Αυτή είναι μελαχρινή και πιο μεγάλη, αξιόλογη εμφανισιακά για το επίπεδο της Φυλής.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.862
Πόντοι
4.646
Μάγκες, πέρασα απόψε από σιχαμενο Μετάξι για το πρώτο άδειασμα στο κωλοτρυπιδι της Λένας από Ιάσωνος 27 με σκοπό κατόπιν να πάω να σουβλισω άγρια το κωλι της Ανναμπελ :zfuck:, όπως υποσχέθηκα εδώ στο νήμα. Τελικά, παραλίγο να χωσω μπουνιά :hammer: στη μάπα της σιχαμενης κοντόχοντρης Βουλγάρας τσα2 στο Φυλής 74 δεξί. Λεπτομέρειες αύριο γιατί είμαι σε βραδυνή έξοδο.:rockon:
Υ.Γ. Πέρασα κι από Φώκαιας 19 να ρωτήσω για Ιζαμπέλα, η οποία θα δουλέψει απόψε στην 3η βάρδια, κατά τα λεγόμενα της ευγενεστατης Μολδαβης τσα2.:hi:

jimozz1

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2022
Like
38
Πόντοι
0
Η μπιουτη σημερα δουλευει; και αν ναι που;

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.321
Πόντοι
6.495
Επίσης στο Φυλής 109 κάτω στη β' βάρδια δουλεύει μια Ροντίκα που δεν έχει καμιά σχέση με τη γνωστή Σάντρα-Ροντίκα. Αυτή είναι μελαχρινή και πιο μεγάλη, αξιόλογη εμφανισιακά για το επίπεδο της Φυλής.
Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται, αλλά για πες συνάδελφε, πώς είναι; Μήπως είναι η Ροντίκα που δούλευε διαδοχικά σε χόστελ, Ιάσωνος 31 υπόγειο και Ιάσωνος 37 κάτω;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.619
Πόντοι
5.827

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.738
Πόντοι
201
Επισκεψη πριν απο λιγο στο Κων/πολεως 166 στην Βαλερια. Απο εμφανιση μετρια πραγματα η κοπελα.............απο αποδοση δυναμιτης, σωστη πουτανα, φχαριστιθηκα γαμησι.....και η πιπα τις αψωγη, deep, φτυσηματα, τον εξαφανιζε κανονικα.
Θα υπαρξει επαναληψη σιγουρα.

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Επισκεψη πριν απο λιγο στο Κων/πολεως 166 στην Βαλερια. Απο εμφανιση μετρια πραγματα η κοπελα.............απο αποδοση δυναμιτης, σωστη πουτανα, φχαριστιθηκα γαμησι.....και η πιπα τις αψωγη, deep, φτυσηματα, τον εξαφανιζε κανονικα.
Θα υπαρξει επαναληψη σιγουρα.

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    2,3 MB · Εμφανίσεις: 48

tasos.p

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
5
Like
2.323
Πόντοι
736
Πες εμπειρια μετα φιλε μου... αν και στην φιλης εχω να παω πολλα χρονια και μεταξυ πανω απο 10 χρονια!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom