Καλησπέρα μάγκες! Επίσκεψη σήμερα στη Σεμπντά, Βέργας 3, πρώτη βάρδια. Συναγωνιστές έχουν αναφέρει ότι παλαιότερα εργαζόταν στη Μαραθώνος. Για όσους δεν την ξέρουν, είναι στρουμπουλή κοπέλα, με μεγάλο στήθος, γεμάτη τατού, μελαχρινή με μακριά μαλλιά, κοντούλα, γλυκό πρόσωπο, γύρω στα 27-30, από το Αζερμπαϊτζάν είπε. Στο δωμάτιο μου έδωσε και μαντιλάκι να καθαρίσω τα χέρια μου. Γενικά, γλυκιά παρουσία, καλούτσικη πίπα, δύο στάσεις, αλλά δεν δίνει γλωσσόφιλα, δεν κάνει ακά πίπα και, για τους φίλους ποδολάγνους, άμα της πιάσεις τις πατούσες τινάζεται, προφανώς γιατί γαργαλιέται. Δεν με χάλασε κάτι, ωραία ήτανε, αλλά δεν βλέπω επανάληψη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
okotzak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.923
- Πόντοι
- 201
Ρε παιδιά αυτή η Τζέσικα στην Φωκαίας οτι καλύτερο για τους βυζολαγνους ( λεπτή με 4ρια) αλλά έχει θέματα καθαριότητας.
Την πρώτη φορά που φιλούσα τα βυζιά της ήταν αλμυρά και την δεύτερη φορά μετά το γαμήσι που τον έβγαλα μύριζε η καποτα απαίσια.
Την πρώτη φορά που φιλούσα τα βυζιά της ήταν αλμυρά και την δεύτερη φορά μετά το γαμήσι που τον έβγαλα μύριζε η καποτα απαίσια.
Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 736
δεν κάνει ακα πίπα;;;Καλησπέρα μάγκες! Επίσκεψη σήμερα στη Σεμπντά, Βέργας 3, πρώτη βάρδια. Συναγωνιστές έχουν αναφέρει ότι παλαιότερα εργαζόταν στη Μαραθώνος. Για όσους δεν την ξέρουν, είναι στρουμπουλή κοπέλα, με μεγάλο στήθος, γεμάτη τατού, μελαχρινή με μακριά μαλλιά, κοντούλα, γλυκό πρόσωπο, γύρω στα 27-30, από το Αζερμπαϊτζάν είπε. Στο δωμάτιο μου έδωσε και μαντιλάκι να καθαρίσω τα χέρια μου. Γενικά, γλυκιά παρουσία, καλούτσικη πίπα, δύο στάσεις, αλλά δεν δίνει γλωσσόφιλα, δεν κάνει ακά πίπα και, για τους φίλους ποδολάγνους, άμα της πιάσεις τις πατούσες τινάζεται, προφανώς γιατί γαργαλιέται. Δεν με χάλασε κάτι, ωραία ήτανε, αλλά δεν βλέπω επανάληψη
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Ο καφές έγινε τσάι....
Εμένα, πάντως, δεν μου έκανεδεν κάνει ακα πίπα;;;
Ρε παιδιά αυτή η Τζέσικα στην Φωκαίας οτι καλύτερο για τους βυζολαγνους ( λεπτή με 4ρια) αλλά έχει θέματα καθαριότητας.
Ωραιος τυπε,ετρωγα την ωρα που το διαβαζα και μου ηρθε να ξερασω.Πως μυριζε δλδ η καποτα,σαν ψοφιο κουναβι?
Lee M@rvin
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 112
- Πόντοι
- 0
Η Άννα στο Κ166 είναι η Άννα Πολωνέζα με τα μεγάλα βυζιά και το κοντό ξανθό μαλλί που δούλευε στο ισόγειο πριν λίγα χρόνια σε φουλ και είχε κάνει και πέρασμα από Αλκιβιάδου;επίσκεψη στο Ιωαννίνων 3 για να δω αυτή τη καινούργια την Ινα που δουλεύει μόνο Τρίτη κ Σάββατο 2η βάρδια, τουλάχιστο διπλάσια απ ότι στις φωτογραφίες της.... μελαχρινή ψηλή νταρντανοχοντρη με 2.5αρι βυζι, το μόνο που τη σώζει ότι έχει σφιχτό κορμί, πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος, στον όροφο ήταν η Φωτεινή και στο 5 η Ίρις,συνεχισα στο Κωνσταντινουπολεως 166 υπόγειο όπου δούλευε η Αννα η μελαχρινή με κωλο στο πρόγραμμα και κλεισμένη για μισάωρο... δίπλα στο ισόγειο η Λανα μελαχρινή μιλφ παχουλη με 2αρι βυζι και η Μαρίνα ξανθιά κατσαρομαλλα μιλφογκιλφ με 2.5αρι συν βυζι ελαφρώς πεσμένη, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό ενώ κάνουν κ παρτουζα, τιμήθηκε η Μαρίνα με πολύ καλές εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.
Καλό απόγευμα
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Καλά στο μπλε παράβολο έχω περάσει και στο μετάξι ήδη, δε χρειάζεται να πάω φυλής..Γιατί το μπλε στο μετάξι μού δίνει 20λεπτο...Mikey νομίζω πως ήρθε η ώρα να περάσεις στο μπλε παράβολο...
Για ν ’ ανοίγει σιγα σιγά ΔΙΑΠΛΑΤΑ η πορτοφόλα σου!!!
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.619
- Πόντοι
- 5.827
Η Μαρίνα που δουλεύει στο Φωκαίας 17 πάνω δεν είναι καινούργια, αλλά δούλευε πριν δυο μήνες και στο Φωκαίας 19. Στις υπηρεσίες είναι σαν ρομπότ όπως όλες οι Ρωσίδες με εξαίρεση κάτι γλωσσόφιλα που αφήνει. Τουλάχιστον εγώ τις 2 φορές που είχα μπει μαζί της καλά είχα περάσει.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.862
- Πόντοι
- 4.646
Μάγκες, πέρασα απόψε από σιχαμενο Μετάξι για το πρώτο άδειασμα στο κωλοτρυπιδι της Λένας από Ιάσωνος 27 με σκοπό κατόπιν να πάω να σουβλισω άγρια το κωλι της Ανναμπελ , όπως υποσχέθηκα εδώ στο νήμα. Τελικά, παραλίγο να χωσω μπουνιά στη μάπα της σιχαμενης κοντόχοντρης Βουλγάρας τσα2 στο Φυλής 74 δεξί. Λεπτομέρειες αύριο γιατί είμαι σε βραδυνή έξοδο.
Υ.Γ. Πέρασα κι από Φώκαιας 19 να ρωτήσω για Ιζαμπέλα, η οποία θα δουλέψει απόψε στην 3η βάρδια, κατά τα λεγόμενα της ευγενεστατης Μολδαβης τσα2.
Υ.Γ. Πέρασα κι από Φώκαιας 19 να ρωτήσω για Ιζαμπέλα, η οποία θα δουλέψει απόψε στην 3η βάρδια, κατά τα λεγόμενα της ευγενεστατης Μολδαβης τσα2.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.862
- Πόντοι
- 4.646
Εκεί που κλανει η αλεπού ...Η μπιουτη σημερα δουλευει; και αν ναι που;
Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται, αλλά για πες συνάδελφε, πώς είναι; Μήπως είναι η Ροντίκα που δούλευε διαδοχικά σε χόστελ, Ιάσωνος 31 υπόγειο και Ιάσωνος 37 κάτω;Επίσης στο Φυλής 109 κάτω στη β' βάρδια δουλεύει μια Ροντίκα που δεν έχει καμιά σχέση με τη γνωστή Σάντρα-Ροντίκα. Αυτή είναι μελαχρινή και πιο μεγάλη, αξιόλογη εμφανισιακά για το επίπεδο της Φυλής.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.619
- Πόντοι
- 5.827
Δεν ξέρω, δεν πηγαίνω Μεταξουργείο.Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται, αλλά για πες συνάδελφε, πώς είναι; Μήπως είναι η Ροντίκα που δούλευε διαδοχικά σε χόστελ, Ιάσωνος 31 υπόγειο και Ιάσωνος 37 κάτω;
Bambaataa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2021
- Like
- 1.738
- Πόντοι
- 201
Επισκεψη πριν απο λιγο στο Κων/πολεως 166 στην Βαλερια. Απο εμφανιση μετρια πραγματα η κοπελα.............απο αποδοση δυναμιτης, σωστη πουτανα, φχαριστιθηκα γαμησι.....και η πιπα τις αψωγη, deep, φτυσηματα, τον εξαφανιζε κανονικα.
Θα υπαρξει επαναληψη σιγουρα.
I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Επισκεψη πριν απο λιγο στο Κων/πολεως 166 στην Βαλερια. Απο εμφανιση μετρια πραγματα η κοπελα.............απο αποδοση δυναμιτης, σωστη πουτανα, φχαριστιθηκα γαμησι.....και η πιπα τις αψωγη, deep, φτυσηματα, τον εξαφανιζε κανονικα.
Συνημμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις