Πολλοί εξ ημών που πάμε σε studio, δεν έχουμε την ψευδαίσθηση ότι πληρώνουμε παρά πάνω για την εμφάνιση-υπηρεσίες της εκάστοτε κοπέλας, σε studio πάμε καθαρά για λόγους άλλους, για μία άνεση χρόνου, για ποιο ανθρώπινο χώρο, για ένα ντουζ κοκ. Εκτός αυτού ξέρουμε ότι το 50ρικο που δίνουμε φυσικά δεν πάει στην κοπέλα.
Μετά από αρκετή σκέψη, νομίζω έχω καταλήξει για ποιο λόγο μας έχει πάρει η κατρακύλα. Τι άλλαξε πριν από δύο δεκαετίες μέχρι σήμερα; Σήμερα σε σχέση με τότε τα πράγματα θα έπρεπε να ήταν καλύτερα αν το εξετάσουμε από οικονομική σκοπιά, γιατί δεν είναι όμως; Τι είναι αυτό που μας κάνει τι ζημιά; Φίλοι μου η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι: τα sosial media.
Για ποιο λόγο κάποια να πάει σε μπουρδέλο αφού με λίγο μπούτι και κώλο σε κάποιο βίντεο η φωτογραφία πληρώνετε αδρά; Αυτό δεν υπήρχε τότε, αν υποθέσουμε ότι δεν υπάρχουν τα sosial media όλα αυτά τα κορίτσια πως θα έβγαζαν πολλά χρήματα; Όλη αυτή η πουτανιά που θα εκδηλωνόταν; Φυσικά στην πορνεία, αν όχι όλες οι μισές να ήταν πάλι θα ήμασταν καλύτερα.
Οπότε εμπάργκο άμεσα στα sosial media