Philanderer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.237
- Πόντοι
- 481
Και οι δύο οικοι 54 Α & Β λειτουργούν μονοβάρδια και τα κορίτσια έχουν την ευχέρεια να προσαρμόζουν τις ωρες λειτουργίαςΑγόρασε τον οίκο;;;;
Και οι δύο οικοι 54 Α & Β λειτουργούν μονοβάρδια και τα κορίτσια έχουν την ευχέρεια να προσαρμόζουν τις ωρες λειτουργίαςΑγόρασε τον οίκο;;;;
Οχι, δεν αντέχω να βγάλω φώτο. Και δυο δευτερόλεπτα που την είδα μέχρι να την πεταξω στα σκουπίδια πολυ της ηταν! Αν με έπιανε η μπόχα θα ξερναγα στον νιπτήρα....!Μύστη, πρέπει να ποσταρεις την ολίγον μερεντιασμενη καποτα!
Επίσης, πότε θα κάνετε μαζί με τον ΓαμητρηΧΧΧ το κωλοτρυπιδι της Ανναμπελ σαν σωλήνα Φ200? Όλα από εμένα τα περιμένετε?
Σιγά ρε πως κάνεις έτσι..ΣΚΑΤΑ είναι!Οχι, δεν αντέχω να βγάλω φώτο. Και δυο δευτερόλεπτα που την είδα μέχρι να την πεταξω στα σκουπίδια πολυ της ηταν! Αν με έπιανε η μπόχα θα ξερναγα στον νιπτήρα....!
Πω ρε φιλαράκι .κρίμα δυστυχώς έχει αυτό το ΡίσκοΠέρασμα από Ηλέκτρα, με παρασημοφορηση μερέντας για ηθική ικανοποίηση. Λίγη αλλά υπαρκτή για την ικανοποίησή. Βαθιά μπασιματα όσο πηγαιναν! Λεπτομέρειες στην κριτική.
Εσύ τα σκατά τά’ χεις για σανδαλόξυλο και άγρια ορχιδέα δηλαδής;Σιγά ρε πως κάνεις έτσι..ΣΚΑΤΑ είναι!
Μεγάλε μάγε Σεβασμιώτατε, κανονικά όποιος σέβεται τον εαυτό του, τους κόπους του και τον ιδρώτα που έριξε, δεν βγάζει μόνο φώτο την νουτελιασμένη καπότα αλλά παίρνει και μία μυρωδιά επίτηδες πριν την αποχαιρετήσει μια για πάντα... Πάνω σε αυτό μπορεί να σου αναπτύξει και ο μεγάλος Tουταγχαμών χύστης @Junax για την μικρή ιεροτελεστεία που ακολουθεί κάθε φορά.Εσύ τα σκατά τά’ χεις για σανδαλόξυλο και άγρια ορχιδέα δηλαδής;
Για εμάς τους πρωκτικομανεις η μερεντα είναι υπαρκτό σενάριο. Για να σου φύγει αυτή η αποστροφή φαντάσου ότι βγάζεις βόλτα το σκύλο και χέζει στο δρόμο. Ε, δεν θα τα μαζέψεις προσεκτικά με το πλαστικό γάντι (υπάρχει και ειδικό κουραδοφαρασι βέβαια)?Οχι, δεν αντέχω να βγάλω φώτο. Και δυο δευτερόλεπτα που την είδα μέχρι να την πεταξω στα σκουπίδια πολυ της ηταν! Αν με έπιανε η μπόχα θα ξερναγα στον νιπτήρα....!
Tόσο μερακλής δεν είμαι να πω την αλήθεια. Και δεν έχω σουβλίσει και λίγα κώλια στη καριέρα μου...Μεγάλε μάγε Σεβασμιώτατε, κανονικά όποιος σέβεται τον εαυτό του, τους κόπους του και τον ιδρώτα που έριξε, δεν βγάζει μόνο φώτο την νουτελιασμένη καπότα αλλά παίρνει και μία μυρωδιά επίτηδες πριν την αποχαιρετήσει μια για πάντα... Πάνω σε αυτό μπορεί να σου αναπτύξει και ο μεγάλος Tουταγχαμών χύστης @Junax για την μικρή ιεροτελεστεία που ακολουθεί κάθε φορά.
Τα κουραδοφαράσια είναι για τις ευαίσθητες Αννούλες, αν μου επιτρέπεις φίλε μου, με το χέρι ρε, αντρικά!!!Για εμάς τους πρωκτικομανεις η μερεντα είναι υπαρκτό σενάριο. Για να σου φύγει αυτή η αποστροφή φαντάσου ότι βγάζεις βόλτα το σκύλο και χέζει στο δρόμο. Ε, δεν θα τα μαζέψεις προσεκτικά με το πλαστικό γάντι (υπάρχει και ειδικό κουραδοφαρασι βέβαια)?
Χαχαχα αυτός είσαι! Κάτσε κάτω από την κουραδομπαρα (Πορδοπυρρος Κουραδήμας)!Τα κουραδοφαράσια είναι για τις ευαίσθητες Αννούλες, αν μου επιτρέπεις φίλε μου, με το χέρι ρε, αντρικά!!!
Το τρόπαιο το σηκώνουμε και με τα δύο χέρια!
πολύΠριν λίγο…
Φωκαίας 17 Μικαελα και Τζενη. Η μεν πρώτη εμφανώς «σπασμένη» στο πρόσωπο στα όρια της αλλοίωσης σε σχέση με 2 χρόνια πριν (εκτός αν φταίει το κακο μακιγιάζ και ο φωτισμός).
Η δε Τζενη εμφανώς πιο γεμάτη σε σχέση με όσα ξέραμε πριν 2 χρόνια και με άλλο υφος πλέον…
Φυλής 84β η Αννουλα απο Ταϊλανδή με ανανεωμένο look. Μαλιά ίσιο και γυαλάκια για γουστα.
Φυλής 84α η Ράνια την οποία μάλιστα έτυχε να δω πριν μπει στο σπιτι και άφησε παγερά αδιάφορο
Φυλής 71β μια Ρωσίδα με πουκαμίσα και βλέμμα «δεν πιστεύω να κανεις κανα αστείο να περάσεις να φας τη φόλα μου». Η τσα μάλιστα ψέλλισε κατι για απλό προγραμμα.
Φωκαίας υπόγειο Καρολίνα
Πήγαινα στοχευμένα για Τζώρτζια αλλα δεν τη βρήκα.
Αφού βρίσκουν πελάτες με τόσα, τόσα ζητάνε. Ας μην πάταγε ψτχή για ενα μήνα και θάβλεπες για πότε τα στουντιο θα γύρναγαν στο 40/30 ευρώ.Βρίσκουν και τα κάνουν
Ακουσε ανθρωπε μου για να μη λες ανοησιες.Πηγαινεις και γαμας πανεμορφες κοπελες , μοντελακια τουμπανα οπως θες πεστο , τις χαιδευεις μουνι κωλαρακι βυζια , ξαπλωνεις μαζι τους με ανεση περνας ομορφα , εκσπερματωνεις και ολα αυτα με ενα ξεφτιλισμενο 50ρικο.Δε μιλαω για φολες η μπαζα.Οποτε κρατας τον ανδρισμο σου ψηλα διοτι το παπαρι λειτουργει οπως και ο προστατης ,κανεις το κεφι σου η το φετιχ σου και ολα καλα.Εχεις ευκολα γαμησια χωρις να κουραστεις να ψαξεις βρεις μουνι να γαμησεις και σου ακουγεται πολυ το 50 ευρο?Τετοια μουνια πιπινια που μπορεις να γαμησεις δε θα ταβλεπες ουτε με το κυαλι στο καυλι σου.Και ομως τωρα με 50-100-150 αυτα τα μουνια στον γλυφουν και σε κανουν βασιλια για 15-30-1ωρα.Για μενα και λιγα ζητανε πολυ λιγα θα ελεγα αν το καλοσκεφτεις.Το αν καποιος δεν εχει τα φραγκα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.Γιαυτο υπαρχει το μεταξουργειο και μετα η φυλης αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις.Νομος της αγορας ειναι δε τοβγαλα απο το κεφαλι μου και ισχυει για τα παντα.Αφού βρίσκουν πελάτες με τόσα, τόσα ζητάνε. Ας μην πάταγε ψτχή για ενα μήνα και θάβλεπες για πότε τα στουντιο θα γύρναγαν στο 40/30 ευρώ.Βρίσκουν και τα κάνουν.
Θα διαφωνησω φιλαρακο.Στα στουντιο παμε για να γαμαμε τρελα μουνια και οχι τον κατημα που υπαρχουν στα μπουρδελα.Σαφως ομως εχεις και ολα αυτα που ειπες.Καπου καπου ομως και μεσα στον κατημα βρισκεις και κανα καλο που και που.Δεν ειναι ομως ο κανονας.Πολλοί εξ ημών που πάμε σε studio, δεν έχουμε την ψευδαίσθηση ότι πληρώνουμε παρά πάνω για την εμφάνιση-υπηρεσίες της εκάστοτε κοπέλας, σε studio πάμε καθαρά για λόγους άλλους, για μία άνεση χρόνου, για ποιο ανθρώπινο χώρο, για ένα ντουζ κοκ. Εκτός αυτού ξέρουμε ότι το 50ρικο που δίνουμε φυσικά δεν πάει στην κοπέλα.
Μετά από αρκετή σκέψη, νομίζω έχω καταλήξει για ποιο λόγο μας έχει πάρει η κατρακύλα. Τι άλλαξε πριν από δύο δεκαετίες μέχρι σήμερα; Σήμερα σε σχέση με τότε τα πράγματα θα έπρεπε να ήταν καλύτερα αν το εξετάσουμε από οικονομική σκοπιά, γιατί δεν είναι όμως; Τι είναι αυτό που μας κάνει τι ζημιά; Φίλοι μου η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι: τα sosial media.
Για ποιο λόγο κάποια να πάει σε μπουρδέλο αφού με λίγο μπούτι και κώλο σε κάποιο βίντεο η φωτογραφία πληρώνετε αδρά; Αυτό δεν υπήρχε τότε, αν υποθέσουμε ότι δεν υπάρχουν τα sosial media όλα αυτά τα κορίτσια πως θα έβγαζαν πολλά χρήματα; Όλη αυτή η πουτανιά που θα εκδηλωνόταν; Φυσικά στην πορνεία, αν όχι όλες οι μισές να ήταν πάλι θα ήμασταν καλύτερα.
Οπότε εμπάργκο άμεσα στα sosial media
Καλά αυτό ισχύει τώρα, προ Covid όμως έβρισκες και στα μπουρδελα αντίστοιχα η μη σου πω και καλύτερα εμφανισιακά μουνιά.Θα διαφωνησω φιλαρακο.Στα στουντιο παμε για να γαμαμε τρελα μουνια και οχι τον κατημα που υπαρχουν στα μπουρδελα.Σαφως ομως εχεις και ολα αυτα που ειπες.Καπου καπου ομως και μεσα στον κατημα βρισκεις και κανα καλο που και που.Δεν ειναι ομως ο κανονας.
Οσο ποιο παλια τοσο το καλυτερο αυτο ναι συμφωνω.Και παλαιοτερα ομως στα στουντιο εβρισκες ακομα ποιο καλες κοπελες.Παντα τα στουντιο υπερτερουσαν των φυλης οπως και τα εσκορτ υπερτερουν τα του στουντιο.Οσο για τα τελευταια 2-3 χρονια φυλης φυσικα και φευγεις αγαμητος με τοση σαβουρα που υπαρχει εκτος 2 εξαιρεσεων.Γιαυτο το γυρνας σε στουντιο διαφορετικα καθεσαι φυλης και λες οτι γαμας με οτι συνεπαγεται αυτο.Βασικα οπως τη βρισκει ο καθης.Καλά αυτό ισχύει τώρα, προ Covid όμως έβρισκες και στα μπουρδελα αντίστοιχα η μη σου πω και καλύτερα εμφανισιακά μουνιά.
Τελευταία βόλτα στα μπουρδελα πριν κάνα μήνα έφυγα αγαμητος, πραγματικά δε βρήκα καμία που να μπορούσα να περάσω, μιλάω για φυλής Φωκαίας κτλ.
Αυτά είναι γούστα φίλε μου για εσένα μπορεί να υπερτερούν για άλλον όχι, αλλά ακόμα και τώρα που μιλάμε το καλύτερο μουνι εμφανισιακά στούντιο και μπουρδελα είναι η Μπιάνκα, η οποία είναι σε μπουρδελο και όχι σε στούντιο, οπότε ….Οσο ποιο παλια τοσο το καλυτερο αυτο ναι συμφωνω.Και παλαιοτερα ομως στα στουντιο εβρισκες ακομα ποιο καλες κοπελες.Παντα τα στουντιο υπερτερουσαν των φυλης οπως και τα εσκορτ υπερτερουν τα του στουντιο.Οσο για τα τελευταια 2-3 χρονια φυλης φυσικα και φευγεις αγαμητος με τοση σαβουρα που υπαρχει εκτος 2 εξαιρεσεων.Γιαυτο το γυρνας σε στουντιο διαφορετικα καθεσαι φυλης και λες οτι γαμας με οτι συνεπαγεται αυτο.Βασικα οπως τη βρισκει ο καθης.
Μαλλον αναφερεσε απο το 2008 και πριν (προ κρισης). Τοτε σκαγανε συνεχεια γυναικες φιλε, μεχρι και στο τελευταιο παρακμιακο καφενιο σερβιρανε 2-3 πολονεζες η βουλγαρες η οτιδιποτε αλλο, κονομαγανε τα κοριτσια, πλεον πανε σε αλλες χωρες.Πολλοί εξ ημών που πάμε σε studio, δεν έχουμε την ψευδαίσθηση ότι πληρώνουμε παρά πάνω για την εμφάνιση-υπηρεσίες της εκάστοτε κοπέλας, σε studio πάμε καθαρά για λόγους άλλους, για μία άνεση χρόνου, για ποιο ανθρώπινο χώρο, για ένα ντουζ κοκ. Εκτός αυτού ξέρουμε ότι το 50ρικο που δίνουμε φυσικά δεν πάει στην κοπέλα.
Μετά από αρκετή σκέψη, νομίζω έχω καταλήξει για ποιο λόγο μας έχει πάρει η κατρακύλα. Τι άλλαξε πριν από δύο δεκαετίες μέχρι σήμερα; Σήμερα σε σχέση με τότε τα πράγματα θα έπρεπε να ήταν καλύτερα αν το εξετάσουμε από οικονομική σκοπιά, γιατί δεν είναι όμως; Τι είναι αυτό που μας κάνει τι ζημιά; Φίλοι μου η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι: τα sosial media.
Για ποιο λόγο κάποια να πάει σε μπουρδέλο αφού με λίγο μπούτι και κώλο σε κάποιο βίντεο η φωτογραφία πληρώνετε αδρά; Αυτό δεν υπήρχε τότε, αν υποθέσουμε ότι δεν υπάρχουν τα sosial media όλα αυτά τα κορίτσια πως θα έβγαζαν πολλά χρήματα; Όλη αυτή η πουτανιά που θα εκδηλωνόταν; Φυσικά στην πορνεία, αν όχι όλες οι μισές να ήταν πάλι θα ήμασταν καλύτερα.
Οπότε εμπάργκο άμεσα στα sosial media
Για τη ντιανα λεει που σου ειχα πει μια καινουργεια μετα απο 5-6 χρονια πορνοκαριεραςΟ Κουλης τα φταίει. Μας έκοψε και το γαμήσι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τόσο ωραίο μουνί είναι η Μπιανκα;