Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 269 άτομα (16 μέλη και 253 επισκέπτες)

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Ρε παιδιά η Αναμπελα που δουλε

τυπε μαλλον θα στα χαλασω τα σχέδια σου ... θα παω αναμπελα σε λιγο να της κανω σπεσιαλ βιδωτο κωλογαμησι σε κενο αερος θα χρειαστει τουλαχιστον 6-7 μερες πρωκταναπαυση... :rockon:
Μετα θα παω να κανω ερωτα με τη Σαμπινα τη ναζιαρα γατουλα :rose::rose:
Χύστη, χαλάλι σου η καταστροφή των σχεδίων μου! :rockon:
Να της δώσεις το κωλάντερο στο χέρι ώστε να χρειαστούν τουλάχιστον του κώλου τα εννεάμερα
για πρωκτανάπαυση! :zfuck:
Μόνο, σε παρακαλώ, να ανεβάσεις φωτό από την καπότα σε περίπτωση που βγάλει
το κωλί της Μερέντα από τη βαθιά κωλονοσκόπιση! :shit: :2funny:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Μένω. Στην Ρουμανία ήμουν 12 χρόνια τις ξέρω απ έξω κι ανακατωτά, πως είπαμε λέγεται η κορασίδα?
Φίλε δεν πρόκειται να σου απαντήσω πως λέγεται η κορασίδα. Αφενός γιατί η απάντηση που ψάχνεις υπάρχει σε 2-3 σελίδες πίσω αλλά και γιατί αμφισβητείς τα λεγόμενα μου με τις ειρωνίες σου. Κανείς δεν σου εγγυάται πως επειδή είχα μια καλή αντιμετώπιση εγώ θα έχεις και εσύ.
Θεωρώ πως είμαι ευγενικός με όλους εδώ και για να συνεχίσω να είμαι το λήγω εδώ.

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
οι ρουμανες ειναι ελαχιστα πιο ομορφες απο τις ρωσιδες,αν πετυχεις ομως ρωσιδα που να γουσταρει σαν τρελη το δικο σου καυλι(γιαννα για παραδειγμα)γινεται πυρηνικο ολοκαυτωμα!!!

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Μύστη, δυνατή η ενημέρωση όπως πάντα! :rockon: Άσχετο αλλά η Ιζαμπέλα από Φώκαιας παίζει μπάλα 2η βάρδια? Την είδες καθόλου αυτές τις μέρες?
Εκεί είναι στάνταρ στο κάτω με τη νευρική τστσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε παιδια ας πει κανένας γυρισε η Μαρία ή η Στέλλα στο Κολωνού 48? Αυτές οι 2 κάνουν την καλυτερη πιπα..

Στα λατινοσπιτα παιζει να είδε κανείς την παολα;

Μια Άννα στο Φώκαιας 17 δουλευει ; και αν ναι ξέρετε βάρδιες?
Μαρία ξέχνα το Στέλλα επισης

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Εκεί είναι στάνταρ στο κάτω με τη νευρική τστσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μαρία ξέχνα το Στέλλα επισης
Η Νατάσσα στο 48 το παλιό γύρισε ή λείπει και αυτή ακόμη;

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Για τις μολδαβεζες δεν έχετε μιλήσει. Τις θεωρώ δύο σκάλες πάνω από Ρουμάνες. Και μια σκάλα πάνω από Ρωσίδα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Αυτά που γράφεις ,ειλικρινά, που τα είδες; Στη μία ώρα δύο τελειώματα παίρνεις στη βιζιτα. Εκτός αν εννοείς ότι τις για ολο το βράδυ με κανένα τριχίλιαρο. Και πάλι απεριόριστα δεν βγαίνουν

Έχω γαμήσει δεκάδες βίζιτες. Ποτέ δεν έχυσα πάνω από 2 φορές σε ωριαίο ραντεβού, αλλά καμία απ' αυτές δεν έθετε περιορισμούς σ' αυτό το θέμα. Μπες και στα σάιτ των γραφείων όπου αναφέρονται προγράμματα. Ελάχιστες κάνουν λόγο για 2 τελειώματα/ώρα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Αυτα σε ονειρο τα δες; Στο στουντιο το μισαωρο ειναι 100 και η βιζιτα 140-150 την ωρα και ανεβαινει.

Έχω πάνω από δεκαετία να πάω σε στούντιο. Όταν πήγαινα εγώ, έδινες 50 ευρώ για το απλό πρόγραμμα και σίγουρα μπορούσες να γαμάς κάνα 25λεπτο. Αυτό που λες περί 100 ευρώ/ μισάωρο για ΑΠΛΟ πρόγραμμα δεν βγάζει κανένα νόημα. Ίσως στην Ελβετία και το Μονακό, όχι εδώ.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Πρός αποκατάσταση της αλήθειας, η Λάνα είναι καθαρόαιμη ρωσίδα( ή ρωσόφωνη αν προτιμάτε), και η ηλικία της είναι 35+
Μη δίνετε καμία απολύτως σημασία στα προφίλ των κοριτσιών στίς αναρτήσεις των προγραμμάτων των εκάστοτε μαγαζιών.
Στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ανακριβή, ψευδή, και παραπλανητικά. Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας με λίγα λόγια.
Ακου η Λάνα ρουμάνα.......ακόμα κι ένας αδαής καταλαβαίνει ότι είναι ρωσίδα.
Ακου η Λάνα 28 χρονών.....δηλαδή αυτή δε μεγαλώνει καθόλου??? Το 2015 ήταν γύρω στα 28, ακόμα τόσο είναι? :2funny:

Επιστημονικά το συναντάμε ως σύνδρομο Κάτια Ταραμπάνκο πάντως.
:hi:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Σήμερα το απόγευμα θα παω ή στην Αναμπελα ή στη Ηλέκτρα για γκροβερ. ΑΝ είναι άδεια τα δωμάτια, αν είναι γεμάτα θα φυγω δεν μπορω την αναμονή.... Θα παρω κι ένα κραγιόν μαζί την ώρα που τις γαμαω να γράψω ένα "Δ" στα λακάκια πανω απο τον κωλο για να καταλάβετε ότι εισηρθα γι αυτό μπαίνετε "αέρας"!
Μετά ιεραποστολικό παλι κωλο για ξεχυλωμα και χυσιμο όπου φτάσει. Η Αναμπελα είναι κοντή, θα φτάσει στο μάτι σίγουρα!
Μήτσο (@DmtrsxXx ) θα της το κάνουμε Φ200!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Ηλέκτρα ετιμήθει χθες 2η βάρδια. Μετά από πίπα και μπάλες που ρουφάει κατόπιν προτροπής μου , ετιμήθει κωλος και μόνο. Το άστειο είναι ότι μου είπε σιγά σιγά γιατί έχω 2 μέρες να κάνω πρωκτικό...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
Μύστη, δυνατή η ενημέρωση όπως πάντα! :rockon: Άσχετο αλλά η Ιζαμπέλα από Φώκαιας παίζει μπάλα 2η βάρδια? Την είδες καθόλου αυτές τις μέρες?
Τελευταία φορά που την είδα ήταν πρωινή στο 19

cooper981

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2015
Like
20
Πόντοι
0
Παίδες καλημέρα, ζούμε στην εποχή νομίζω που δεν βρίσκεις στοματικό όπως ήταν τα παλιά χρόνια. Διορθώστε με αν κάνω λαθος και πείτε μου προτάσεις για ωραία τσιμπούκια μερακληδικα. Ευχαριστώ, καλή δύναμη σε όλους.

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Καλημέρα,επίσκεψη χτες το απόγευμα στην Ίρις στο Ιωαννίνων 5.
Μιλφ μελαχρινό με καλό σώμα για την ηλικία της.
Μέσα καλή και υπομονετική,ωραία πίπα αισθησιακη με εναλλαγές και σάλιο.Εκατσε και τον έφαγε όλο με άνεση,θετική αύρα μέσα στο δωμάτιο.
Στην κατηγορία των μιλφ είναι μια καλή λύση.
Δλδ συναγωνιστή, αξιογάμητο μιλφοειδές..Θα τη δούμε την Ίριδα..

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
317
Πόντοι
21
Καλημερα σε ολους.. ξερει καποιος αν η Μπιάνκα φ 65 θα ειναι και την δευτερη βάρδια; Επισης να ρωτησω εν ξερει κανεις τι βάρδια θα ειναι η μαρια απο δίδυμου 18 ;

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Παίδες καλημέρα, ζούμε στην εποχή νομίζω που δεν βρίσκεις στοματικό όπως ήταν τα παλιά χρόνια. Διορθώστε με αν κάνω λαθος και πείτε μου προτάσεις για ωραία τσιμπούκια μερακληδικα. Ευχαριστώ, καλή δύναμη σε όλους.
Μερακλήδικα τσιμπούκια...
Εβελίνα Περγάμου 1
Μαρίνα Κωνσταντινουπόλεως 166
Αναστασία Ιωαννίνων 3
Κωνσταντίνα βέργας 7
Μιχαέλα Φωκαίας 17
Τάνια Διδυμου 27
Ελένη βέργας 6
Οι γριές στη Περγάμου και Αλκαμένους.
Μαρία διδύμου 18
Ακόμα επίσης διδύμου 18
Αντριάνα cyborg άγκυρας 12
Ο μπάρμπος άγκυρας 1
Μαριάννα Κωνσταντινουπόλεως 166
Εύα Κολωνού 48
Ζάνα παιανιεων 47
Στέλλα Ιάσωνος 43
Ναταλία Ιωαννίνων 3

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Καλησπέρα μάγκες :hi:

Νομίζω ότι τελικά είναι μύθος ότι στα μπουρδελα ο κόσμος δεν πάει διότι δεν έχει λεφτά. Πιστεύω ότι στα μπουρδελα ο κόσμος δεν πάει διότι δεν υπάρχουν κοπέλες που να αξίζουν τα λεφτά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom