Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 146 άτομα (13 μέλη και 133 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2018
Κριτικές
24
Like
3.053
Πόντοι
1.431
Εχω το στανταρακι μου καρδιακε μου αδερφε, αλλά είναι μασατζου. Τα κάνει όλα με αρκετά καλή εμφανιση! Από ιερόδουλες έχω άλλη για αδιαμαρτύρητο γκροβερ, άλλη για ακαπελα πιπετο, άλλη για σφιχτό μουνι. Καμιά όμως δεν έχει όλο το πακετο.
Ωραίος φίλε, μας λες ποια είναι για ποια τρύπα για σένα;

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.710
Πόντοι
46.232

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.162
Πόντοι
9.846
@n.smirni76 , @Helluvatime τους έχω στείλει σε προσωπικο μυνημα τα στανταρακια μου, αλλά η καλή (Σμυρνη ξέρεις.... και να'σαι καλά!!) μόνο σε αδερφους μεταλλαδες στη μέταλλο ομάδα μας εδώ μέσα ή παλιους του σάϊ που είναι ευγενικοι και δεν ειρωνεύονται!
Εδώ είμαστε για να βοηθάμε.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
Τσάρκα σήμερα στο κατακατουρημενο μετάξι , ίσως η μεγαλύτερη που έχω κάνει εκεί , αφού πέρασα από όλα τα σπιτάκια της Κολωνού και μεγάλου Αλεξάνδρου. Με εξαίρεση 3 που είδα και με την μια τελικά πέρασα στις υπόλοιπες έφευγα ευγενικά τρέχοντας.

Πέρασμα με Νικόλ λοιπόν στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 21, πάρα πολύ καλό κορμί. Ρουμάνα 23 ετών , απλό πρόγραμμα με ένα μεγάλο τατού στο μπούτι και ένα στο χέρι. Λευκό απαλό δέρμα , 1,5 προς 2 βυζί και πολύ ωραίος κωλος.

Ποιος είπε ότι οι Ρουμάνες είναι φόλες ; :sunglasses: στο σαλόνι το πίστεψα ότι θα την φάω την φόλα μου αλλά με διέψευσε τελικά.

Θα γράψω κριτική.

Αν έχει παίξει και κάπου αλλού γιατί για το 21 δεν βρήκα κάτι γιαυτην ας ενημερώσει κάποιος.
Οι ρουμανες είναι σχεδόν ΠΆΝΤΑ φόλες και δεν μιλάω για μπουρδελα μόνο. Είναι ότι πιο αποτυχία και βάσανο μπορείς να πετύχεις σε όλους τους τομείς. Από καθαρίστρια μέχρι πουτανα.

ΑΝ είναι καλή όπως λες ετυχες στο 5%...αμφιβάλω πολύ όμως.

Θα αναμένουμε κι άλλο συναγωνιστή....

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Οι ρουμανες είναι σχεδόν ΠΆΝΤΑ φόλες και δεν μιλάω για μπουρδελα μόνο. Είναι ότι πιο αποτυχία και βάσανο μπορείς να πετύχεις σε όλους τους τομείς. Από καθαρίστρια μέχρι πουτανα.

ΑΝ είναι καλή όπως λες ετυχες στο 5%...αμφιβάλω πολύ όμως.

Θα αναμένουμε κι άλλο συναγωνιστή....
Αμφιβολίες μπορείς να έχεις όσες θες. Όσο για τις Ρουμάνες δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Άσε που έχουν γραφτεί και άλλες κριτικές για την συγκεκριμένη κοπέλα στα Ιάσονος, το ότι ήταν ευγενική και όχι ξεπέτα σίγουρα πάντως δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου οπότε μπορείς να μείνεις με τις αμφιβολίες σου.

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Πριν από λίγα λεπτά εξήλθα από το Φυλής 74α όπου και τίμησα το κωλοτρυπίδι της Αναμπέλας, μου έκανε μια βαριεστημένη πίπα και μετά την έστησα στα τέσσερα πρώτα για μουνί και μετά για κώλο, το μόνο που αξίζει από αυτήν πλέον είναι το γκρόβερ της το οποίο όταν της το γαμάς ακούς τα βογγητά της από το ζόρι αλλά και από την καύλα αν τρίβει ταυτόχρονα το μουνί της

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
Αμφιβολίες μπορείς να έχεις όσες θες. Όσο για τις Ρουμάνες δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Άσε που έχουν γραφτεί και άλλες κριτικές για την συγκεκριμένη κοπέλα στα Ιάσονος, το ότι ήταν ευγενική και όχι ξεπέτα σίγουρα πάντως δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου οπότε μπορείς να μείνεις με τις αμφιβολίες σου.
Μένω. Στην Ρουμανία ήμουν 12 χρόνια τις ξέρω απ έξω κι ανακατωτά, πως είπαμε λέγεται η κορασίδα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πριν από λίγα λεπτά εξήλθα από το Φυλής 74α όπου και τίμησα το κωλοτρυπίδι της Αναμπέλας, μου έκανε μια βαριεστημένη πίπα και μετά την έστησα στα τέσσερα πρώτα για μουνί και μετά για κώλο, το μόνο που αξίζει από αυτήν πλέον είναι το γκρόβερ της το οποίο όταν της το γαμάς ακούς τα βογγητά της από το ζόρι αλλά και από την καύλα αν τρίβει ταυτόχρονα το μουνί της
Αξιος μαν

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.710
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 54α Τζωρτζια καστανή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54β Ορορα καστανοξανθο κοντοπουτανο με ψιλοκανονικο σώμα 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 56, 66αρια & 72αρια κλειστά.

Φυλής 74 δεξιά Αναμπελ ξανθιά λεπτή 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και για πρώτη φορά απ όσες φορές την έχω δει η υπηρεσία της ανακοίνωσε και κωλο για όσους ξέρουν κ δεν τον έχουν και πολύ μεγάλο.

Φυλής 74 αριστερά Γιάννα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι απλό πρόγραμμα και Τζασμιν ξανθιά σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, διάφορα τατουάζ με πιο χαρακτηριστικό κάτω από τα βυζια ένα τριαντάφυλλο, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 59 όροφος κλειστό.

Φυλής 59 κατω Άννα ξανθοκαστανη παχουλη με 2.-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 61 κλειστό.

Φυλής 65α Άννα Μαρία μελαχρινή με λεπτό ωραίο κορμί, 1.5αρι βυζι,τατουάζ δεξιά στα πλευρά και χαμηλά στο δεξί πόδι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο

Φυλής 65β Ιζαμπελα μελαχρινή κοπέλα με πολύ μακρύ μαλλί νταρντανα με μπουταρες κωλαρα, 2.5αρι συν βυζι,τατουάζ στο δεξί μπούτι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 84α Μπιανκα , ξανθιά κοντή με κανονικό ωραίο σώμα 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα

Φυλής 84β Λάουρα, ξανθιά με ψιλοκανονικό σώμα 2άρι βυζί ωραίο κωλο με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Άννα, μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους, λεπτό κορμί, 1.5αρι συν βυζι,τατουάζ κάθετα στη σπονδυλική στήλη απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86α Μαρία μελαχρινή κοπέλα, λεπτή με 3.5αρες βυζάρες, τατουάζ ανάμεσα στα βυζια και στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86β κλειστό.

Φυλής 67 Ελένη ξανθιά μιλφ με κανονικό ωραίο σώμα, σιλικονατες τορπίλες 3αρες, τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη και χειλάκια δεξιά χαμηλά στο στομάχι, απλό πρόγραμμα και επέστρεψε η Ηλέκτρα μελαχρινή , με ψιλοκανονικο σώμα, 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φυλής 69αρια & 71αρια κλειστά.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μένω. Στην Ρουμανία ήμουν 12 χρόνια τις ξέρω απ έξω κι ανακατωτά, πως είπαμε λέγεται η κορασίδα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αξιος μαν
Οι Ρομουνες ειναι φωτια και λαυρα.Οτι ποιο κοντα σε Ελληνα.Μοιαζουν πολυ στους Ελληνες εμφανησιακα εννοω.Ειναι Ζεστες γυναικες παντα εχω καλες εντυπωσεις εκτος εξαιρεσεων και μιλαω γενικα.Βουκουρεστι υψηλου επιπεδου τρελα μουνια με ολη τη σημασια της λεξεως.Κορμακια μοντελα πασαρελας εσωρουχων.Δε λεω οτι δεν υπαρχουν και μπαζα.Στην Κωνσταντζα δε ποιο βλαχες σαν να λεμε εδω κατι μεταξυ λαμιας τρικαλα καρδιτσα και λιγο σαλονικα. Πρωτες ερχονται οι Σερβες η μανα καλυτερη απο τη κορη τι να λεμε τωρα.Οσο για Ρωσιδες απο μενα Μ Α Κ Ρ Ι Α.Δεν μιλαω μονο για πουτανες αλλα γενικα.Εχω ρουμανες στο σοι μου και πολλες φιλες κτλ.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ρωσιδες πανεμορφες μεν αλλα ξεφτιλες δε.ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥς ΚΑΙ ΠΩς ΘΑ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΝ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
Οι Ρομουνες ειναι φωτια και λαυρα.Οτι ποιο κοντα σε Ελληνα.Μοιαζουν πολυ στους Ελληνες εμφανησιακα εννοω.Ειναι Ζεστες γυναικες παντα εχω καλες εντυπωσεις εκτος εξαιρεσεων και μιλαω γενικα.Βουκουρεστι υψηλου επιπεδου τρελα μουνια με ολη τη σημασια της λεξεως.Κορμακια μοντελα πασαρελας εσωρουχων.Δε λεω οτι δεν υπαρχουν και μπαζα.Στην Κωνσταντζα δε ποιο βλαχες σαν να λεμε εδω κατι μεταξυ λαμιας τρικαλα καρδιτσα και λιγο σαλονικα. Πρωτες ερχονται οι Σερβες η μανα καλυτερη απο τη κορη τι να λεμε τωρα.Οσο για Ρωσιδες απο μενα Μ Α Κ Ρ Ι Α.Δεν μιλαω μονο για πουτανες αλλα γενικα.Εχω ρουμανες στο σοι μου και πολλες φιλες κτλ.
Ρουμάνες είναι η προσωποιηση της συμφοράς σε γυναίκα. Ειδικά αυτές που έρχονται Ελλάδα
Δεν το συζηταμε
Όχι ότι Ρωσίδες κ ουκρανες δεν είναι πολλά μουνόπανα κι από αυτες

Οι μόνες συμβατές κατά την γνώμη μου με Έλληνα είναι ίσως κάποιες ΜΗ γυφτισεε βουλγαρες και οι Σκοπιανες, οι σλαυες, οχι οι αλβανιδες
Στο σόι αν έχεις πολλές. Ρουμανες σου εύχομαι ολόψυχα καλή τύχη.
Υγ σωματικά όντως υπερτερούν από σλαυες είναι οι δεύτερες η τρίτες μετά Ουγγαρέζες και σλοβακος σε σώματα. Σε φάτσες λίγα πράγματα όμως
.

Τελευταία τροποποίηση:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.860
Πόντοι
4.646
Τέτοια λέγε μύστη! Αν δεν καταφέρω να κανονίσω αύριο-μεθαυριο συνάντηση με μια Τσέχα για 2ωρη πρωκτική συνεδρία θα περάσω από Ανναμπελ πάση θυσία! :rockon:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.860
Πόντοι
4.646
τώρα live

Φυλής 54α Τζωρτζια καστανή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54β Ορορα καστανοξανθο κοντοπουτανο με ψιλοκανονικο σώμα 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 56, 66αρια & 72αρια κλειστά.

Φυλής 74 δεξιά Αναμπελ ξανθιά λεπτή 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και για πρώτη φορά απ όσες φορές την έχω δει η υπηρεσία της ανακοίνωσε και κωλο για όσους ξέρουν κ δεν τον έχουν και πολύ μεγάλο.

Φυλής 74 αριστερά Γιάννα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι απλό πρόγραμμα και Τζασμιν ξανθιά σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, διάφορα τατουάζ με πιο χαρακτηριστικό κάτω από τα βυζια ένα τριαντάφυλλο, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 59 όροφος κλειστό.

Φυλής 59 κατω Άννα ξανθοκαστανη παχουλη με 2.-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 61 κλειστό.

Φυλής 65α Άννα Μαρία μελαχρινή με λεπτό ωραίο κορμί, 1.5αρι βυζι,τατουάζ δεξιά στα πλευρά και χαμηλά στο δεξί πόδι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο

Φυλής 65β Ιζαμπελα μελαχρινή κοπέλα με πολύ μακρύ μαλλί νταρντανα με μπουταρες κωλαρα, 2.5αρι συν βυζι,τατουάζ στο δεξί μπούτι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 84α Μπιανκα , ξανθιά κοντή με κανονικό ωραίο σώμα 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα

Φυλής 84β Λάουρα, ξανθιά με ψιλοκανονικό σώμα 2άρι βυζί ωραίο κωλο με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Άννα, μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους, λεπτό κορμί, 1.5αρι συν βυζι,τατουάζ κάθετα στη σπονδυλική στήλη απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86α Μαρία μελαχρινή κοπέλα, λεπτή με 3.5αρες βυζάρες, τατουάζ ανάμεσα στα βυζια και στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86β κλειστό.

Φυλής 67 Ελένη ξανθιά μιλφ με κανονικό ωραίο σώμα, σιλικονατες τορπίλες 3αρες, τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη και χειλάκια δεξιά χαμηλά στο στομάχι, απλό πρόγραμμα και επέστρεψε η Ηλέκτρα μελαχρινή , με ψιλοκανονικο σώμα, 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φυλής 69αρια & 71αρια κλειστά.
Μύστη, δυνατή η ενημέρωση όπως πάντα! :rockon: Άσχετο αλλά η Ιζαμπέλα από Φώκαιας παίζει μπάλα 2η βάρδια? Την είδες καθόλου αυτές τις μέρες?

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.122
Πόντοι
1.071
Ρε παιδια ας πει κανένας γυρισε η Μαρία ή η Στέλλα στο Κολωνού 48? Αυτές οι 2 κάνουν την καλυτερη πιπα..

Στα λατινοσπιτα παιζει να είδε κανείς την παολα;

Μια Άννα στο Φώκαιας 17 δουλευει ; και αν ναι ξέρετε βάρδιες?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
520
Like
72.772
Πόντοι
41.129
Τέτοια λέγε μύστη! Αν δεν καταφέρω να κανονίσω αύριο-μεθαυριο συνάντηση με μια Τσέχα για 2ωρη πρωκτική συνεδρία θα περάσω από Ανναμπελ πάση θυσία! :rockon:
τυπε μαλλον θα στα χαλασω τα σχέδια σου ... θα παω αναμπελα σε λιγο να της κανω σπεσιαλ βιδωτο κωλογαμησι σε κενο αερος θα χρειαστει τουλαχιστον 6-7 μερες πρωκταναπαυση... :rockon:
Μετα θα παω να κανω ερωτα με τη Σαμπινα τη ναζιαρα γατουλα :rose::rose:

Τελευταία τροποποίηση:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Μύστη, δυνατή η ενημέρωση όπως πάντα! :rockon: Άσχετο αλλά η Ιζαμπέλα από Φώκαιας παίζει μπάλα 2η βάρδια? Την είδες καθόλου αυτές τις μέρες?
Τρέχα , θα την τρυπήσει ο @DmtrsxXx και θα ανακοινώνει απλό πρόγραμμα το ΣΚ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom