Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
ΓΑΜΑΤΕ ΡΕ!!! Γ Α Μ Α Τ Ε !!!!!
Τελευταία τροποποίηση:
Ρε παιδιά αυτή η Τζέσικα στην Φωκαίας οτι καλύτερο για τους βυζολαγνους ( λεπτή με 4ρια) αλλά έχει θέματα καθαριότητας.
Την πρώτη φορά που φιλούσα τα βυζιά της ήταν αλμυρά και την δεύτερη φορά μετά το γαμήσι που τον έβγαλα μύριζε η καποτα απαίσια.
έχει γραφτεί τόσες φορές στο νήμα, ειδικά τη περίοδο της καραντίναςΑυτή η τσατσά στο βέργας 7 που είναι τα πρωινά με κάτι βυζαρες που ξεχυλιζουν και μπαμπατσικο σώμα , μπας και γαμιεται ;
Για να σου λύσω την απορία τύπε.. η αλμύρα που σου ήρθε στο στόμα κατά την διάρκεια που φιλούσες τα βυζιά της, ήταν τα φλόκια αυτών που είχαν προηγηθεί σε συνδυασμό με τον ιδρώτα και την υγρασία σου δημιούργησε την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε κάποιο νησί και γαμάς στην παραλία.... κι όλα αυτά μονάχα με ένα 20€
Κάνε ένα briefing Σμύρνηέχει γραφτεί τόσες φορές στο νήμα, ειδικά τη περίοδο της καραντίνας
Η άσχημη μυρωδιά
μπορεί να είναι Μύκητες.
Η μπορεί να είναι από βρώμα, απλυσια του αιδοίου της.
Μυκητοκατουρημοαπλυσια!Για την μυρωδιά στην καποτα έχεις καμία εξήγηση?
Η συμπαθεστατη αντιφα και αντικομφορμιστρια τσατσα στο Δ22 οροφος,ειχε αναφέρει οτι ξανα το Μαριαννακι θα ειναι μαζί μας τον Αυγουστο.Έχει πετύχει κανείς τελευταία την Μαριάννα στο Διδύμου 22 τα πρωινά;
Στα πορνορεπορταζ δεν βλέπω να την έχουν αναφέρει τα παιδιά.
Χαχαχαχα, πόσο ισχύει αυτό που λές. Και όχι μόνο. Και συνομοσιολόγος θα έλεγα.Η συμπαθεστατη αντιφα και αντικομφορμιστρια τσατσα στο Δ22 οροφος,ειχε αναφέρει οτι ξανα το Μαριαννακι θα ειναι μαζί μας τον Αυγουστο.
Τρώει κάτι λουκουμάδες σε τουριστικό νησί, τους οποίους κανονικά θα έπρεπε να πουλά σε λουόμενους . Κι αυτό θα το κάνει για κάνα τρίμηνο απ’ ότι είπαν οι ακόλουθοι της...Η μπιουτη σημερα δουλευει; και αν ναι που;
Ναι.Αυτή η τσατσά στο βέργας 7 που είναι τα πρωινά με κάτι βυζαρες που ξεχυλιζουν και μπαμπατσικο σώμα , μπας και γαμιεται ;
την εχεις δοκιμασει αν αξιζει?
Επειδή εγώ έγραψα ότι θα λείπει για σεζόν δεν με κανει ακόλουθο της,ότι μου είπε μετά το γαμησι αυτό μετέφερα σαν πληροφορία,δόξα το θεό αγαπούλας δεν έγινα,πάω από εδώ και από εκεί.Τρώει κάτι λουκουμάδες σε τουριστικό νησί, τους οποίους κανονικά θα έπρεπε να πουλά σε λουόμενους . Κι αυτό θα το κάνει για κάνα τρίμηνο απ’ ότι είπαν οι ακόλουθοι της...
Κάνε λίγη υπομονή και από φθινόπωρο υποθέτω θα την έχετε ξανά κοντά σας, πιο τσουβάλι από οποτεδήποτε άλλοτε...
27 Φωκαίας κάτω ήταν σήμερα το πρωί και κατέθεσα σε αυτήν. Που και που μου λέει δουλεύει και το απόγευμα, αλλά πιο σπάνια. Εγώ την είχα πετύχει μία φορά απόγευμα στο 27 πάνω.Συναγωνιστές, η νεαρά Καρολίνα από Φωκαιας27 κάτω, συνεχίζει και είναι εκεί πρωινή βάρδια; Έχετε εικόνα ν παίζει αλλου πρωινή;