Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 293 άτομα (19 μέλη και 274 επισκέπτες)

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.688
Πόντοι
736
Βερόνικα νομίζω, μπορεί να κάνω λάθος το όνομα,αυτή την πιτσιρίκα που ήταν στο Βέργας 7,βράδυ,και γινόταν λαϊκό προσκύνημα.
Ααα εσυ λες την Σαμπινα που ήταν και μοντέλο αλυσίδα παλιοτερα! Προχθές βράδυ πάντως δεν δούλευε ήταν κλειστό και το εξηκιου και το βεργας 7!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ααα εσυ λες την Σαμπινα που ήταν και μοντέλο αλυσίδα παλιοτερα! Προχθές βράδυ πάντως δεν δούλευε ήταν κλειστό και το εξηκιου και το βεργας 7!
Δευτέρα - Τρίτη έχει ρεπό

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.688
Πόντοι
736
Δευτέρα - Τρίτη έχει ρεπό
Ωραίος φίλε αλλά δεν ξέρω έχω διαβάσει τόσα και δεν έχω ψηθεί να περάσω! Την σβεντα αν την βρείτε ενημερώστε καημό την έχω (αν και στο τέλος θα την δω και δεν θα μου κανει ).

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ωραίος φίλε αλλά δεν ξέρω έχω διαβάσει τόσα και δεν έχω ψηθεί να περάσω! Την σβεντα αν την βρείτε ενημερώστε καημό την έχω (αν και στο τέλος θα την δω και δεν θα μου κανει ).
Δεν ξέρω τι έχεις διαβάσει. Απλό πρόγραμμα κάνει, αλλά το τιμάει μια χαρά. Καλό σώμα, επικοινωνιακή και δεν τρέχει να εξαφανιστεί με το που χύσεις. Τώρα όσοι την έχουνε πάρει πάρα πολλές φορές, ε, ίσως την βαρεθείς κάποια στιγμή...

Τι έγινε αυτή 4 μέρες θα δουλεύει; γιατί πράγματι Κυριακή απόγευμα που πέρασα, ήταν κλειστό.
Παίρνει ρεπό όποτε γουστάρει, στα γενέθλια της έλειπε 4-5 μέρες. Το Πάσχα καμιά βδομάδα. Εμένα πάντως μου έχει πει στάνταρ Δευτέρα-Τρίτη ρεπό, τώρα άμα της κάτσει κάτι άλλο δεν το σκέφτεται και πολύ και την κάνει από ότι έχω καταλάβει.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Παίρνει ρεπό όποτε γουστάρει, στα γενέθλια της έλειπε 4-5 μέρες. Το Πάσχα καμιά βδομάδα. Εμένα πάντως μου έχει πει στάνταρ Δευτέρα-Τρίτη ρεπό, τώρα άμα της κάτσει κάτι άλλο δεν το σκέφτεται και πολύ και την κάνει από ότι έχω καταλάβει.
Σκέψου τι μαρούλι έχει μαζέψει...

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Εμφανίστηκε σήμερα στο πρόγραμμα Λιοσίων 73Α μία Γεωργιάνα απογευματινή βάρδια. Ίσως περάσω να την τσεκάρω στο σχόλασμα.

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Μια μικρή ενημέρωση. Λιοσίων 73α νέα κοπέλα από Ρωσία όπως ανακοίνωσε η τσα, βέβαια τα ελληνικά άψογα. Πότε πρόλαβε και τα έμαθε; Μάλλον από επιστροφή ή μεταγραφή θα είναι. Ξανθιά, αδύνατη ,περίπου 35 πρόγραμμα χωρίς ακα , 69 . Μαζί της η Ιζαμπέλα καιμια άλλη. Δοκιμάστηκε η Ιζαμπέλα με μέτριες εντυπώσεις.
Για τον φίλο που ρωτούσε η Σεβντα είναι στο Βέργας 3 τώρα.
Επίσης το εξηκιου 18γ κλειστό για όσους ψάχνουν την Σαμπίνα.

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Μια μικρή ενημέρωση. Λιοσίων 73α νέα κοπέλα από Ρωσία όπως ανακοίνωσε η τσα, βέβαια τα ελληνικά άψογα. Πότε πρόλαβε και τα έμαθε; Μάλλον από επιστροφή ή μεταγραφή θα είναι. Ξανθιά, αδύνατη ,περίπου 35 πρόγραμμα χωρίς ακα , 69 . Μαζί της η Ιζαμπέλα καιμια άλλη. Δοκιμάστηκε η Ιζαμπέλα με μέτριες εντυπώσεις.
Όταν λένε "καινουρια" εννοουν στον οίκο , οχι στο επάγγελμα. Άλλο τι θέλουμε άλλο τι θελουνε

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Από εμφάνιση λέει τίποτα η καινούργια κύριε spor;

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Η πιο συντομη μπουρδελοτσαρκα της ζωης μου ολοκληρωθηκε προ ολίγου, με 3/3 απροσάρμοστες τσατσαδες (που τελικως καταφεραν να μου προξενησουν τετοιο βαθμο εκνευρισμου ωστε να τραπω σε φυγη, πριν παρεκτραπω).
Μπηκα για αρχή στο Φ66 για να δω τι παιζει στη μετα-Μπιουτι εποχη. Σημειωτεον οτι εχω να παω μηνες εκει, απο τότε που ειχα φαει μια ξεγυρισμενη φόλα απ' τη μαυρουλα (το ειχα αναφερει και στο παρον thread). Η γνωστη κωλογρια με κοιταζει καλα-καλα και μου λεει "εσυ δεν περνάς". Δεν καταλαβα. "Ηρθες και χτες, την ειδες την κοπελα και δεν περασες". Συνεχισα να την κοιταζω σαν εξωγηινος. Μετα απο λιγο σηκωθηκα κι εφυγα εξηγωντας της οτι "αν εχετε δουλειά συμπεριφερομενοι ετσι, τι να πω... μπραβο!" κι εκεινη να διαβεβαιωνει οτι εχει "μια χαρα δουλειά". Λοιπον, το συγκεκριμενο τσαρδί πρεπει οχι μόνο να κλεισει οριστικα αλλά και να κατεδαφιστει με διαδικασιες "Ηλία ρίχτο". Μια ζωη φολες, απρεπεις συμπεριφορες, προβληματα. Καταραμενο ειναι;;
Δευτερη επισκεψη back to back στο Φωκαιας 19, οπου μια Ειρηνη γαμιόταν στο δωματιο σκουζοντας σαν καρακάξα (σσ η ενταση της μουσικης ηταν τετοια που ακουγόταν και το τελευταιο τριξιμο, και το τελευταιο κιχ, μαλλον η πόρτα εχει παχος ριζόχαρτου) κι οταν σηκωθηκαμε να φυγουμε η τσατσα μας εκανε σκριν κι επρεπε να την σπρωξουμε για να κερδίσουμε την ελευθερία μας.
Και τρίτη επισκεψη (σσ back to back ολα αυτα, ξαναλεω) στο υπογειο Φωκαιας 27Α, οπου επισης ειχα πολυ καιρο να βρεθω κι απορουσα αν εχει καμια καινουρια κοπελα. Σαφρακιασμενη τσατσα σαν τον Μαμρα τον Παντοτινό, με σαπια δοντια, ηρθε και κολλησε το προσωπό της στα 5 εκατοστα απο το δικό μου και μου μιλουσε επι 3 λεπτα για το πόσο καλη ειναι η κοπελα. Πισωπατουσα ενστικτωδως για να την αποφυγω, αλλά εκεινη πλησιαζε αντιστοιχα, διατηρουμενη παντα στην κρισιμη αποσταση των 5 εκατοστων. Ενταξει, αυτο δεν μου 'χει ξανατυχει ποτέ! "Δεν ειναι η μερα μου" σκεφτηκα και σηκωθηκα να φυγω.
ΥΓ. Ηταν και πανασχημη η κοπέλα, αγριεύτηκα οταν την ειδα. Αυτα.

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Η Σαμπινα ειναι αδιαθετη σε λιγες μερες θα επιστρεψει και παλι κοντα μας....

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Κάποιες τσατσάδες έχουν πολύ αλητικη συμπεριφορά πεζοδρομίου!
Δεν σέβονται τίποτα!

Φύγανε πριν χρόνια από τις Σιχαμερες Βρωμερές πανφτωχες χώρες των Βαλκανίων και τις πρώην σοβιετικής ένωσης.....στην κυριολεξία με μισθούς πείνας εκεί....100 ευρώ το μήνα περνανε και πολλά λέω.....
Ξενιτεύτηκαν..... ήρθαν στην Ελλάδα.... γίνανε τσατσάδες με 1000 & 1500 ευρώ το μήνα... όλα μαύρα και αφορολογητα εννοείται.....!!!!!!!!!!
Και δεν σέβονται τίποτα...!!!!
Δεν σέβονται που άλλος θα δώσει το χαρτζιλίκι του......η το μεροκάματο του που με κόπο και ιδρώτα έβγαλε...!!!!
Οι περισσότερες τσατσές στα νιάτα τους ήταν πουτάνες που απέτυχαν να "ευδοκιμήσουν" λόγω κακής εμφάνισης και τώρα ψάχνουν να βρουν ευκαιρία να βγάλουν τα παλιά απωθημένα τους στους νέους πελάτες!

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.523
Πόντοι
201
ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΛΑΓΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΩ ΜΟΝΟ ΜΠΑΛΑ: Πρόσφατα έψαχνα να βρω κανένα ελαφάκι στο εμετουργειο (απόγευμα) μια και ήταν ολες από 100 κιλά και πάνω αποφάσισα να μπω στην Βικτώρια αν και είχα διαβάσει από φίλο ότι βαριέται που ζεί.. πραγματικά έτσι ήταν προκαταρκτικά μηδέν και πίπα άθλια, οπότε αποφασίζω να δώσω λίγο ενταση μήπως ξυπνήσει. Ρούφα καλύτερα την λαγάνα μου λέω βρε μπαζο, οπότε αυτή με ρωτάει: Είσαι ομοφυλόφιλος? Κοίτα λέω θα μας πουν και στρακι, όχι της κάνω γιατί? Ε τότε γιατί κουνιέσαι έτσι μου κάνει? Αααα λέω αυτό είναι χαζό.. άσε της λέω δεν θα κάνουμε δουλειά βγες και πες στον κύριο άκυρο. Ντύθηκα βγήκα πήρα το κόκκινο πίσω μη μας πιάσουν και μαλακές και κατέθεσα Jason στις αρχές χαμηλά στην Άντζελα με ελ.στομ. και με περιποίηση μπάλες. (Δεν κακό) Το ξανθό σπυριαρικο Ρουμανακι Λεωνιδίου έχει επιστρέψει πρωινά (τίμιο όσες φορές έχω περάσει) και ΦΩΚ από την γειτονιά του μπλέ ημιόροφος η ΕΥΑ-ΥΕVA πως στον πουτσο την λένε από Ουκρανία επίσης τίμια όσες φορές πήγα. Κάποια στιγμή όντως παρατήρησα ότι κουνιέμαι στα καλά καθούμενα :glasses:, αλλά μετά κατάλαβα ότι είναι επειδή δεν μας γλύφουν τα αρχιδια όλες οι καριολες :ak:

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Καλημέρα!!! Η Άννα στη Φωκαίας 17 πλέον το παίρνει ελεύθερο?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom