Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 317 άτομα (32 μέλη και 285 επισκέπτες)

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646
Κωλι δεν δίνει αλλά για εμένα κάνει καλή πιπα.... Από όσο θυμάμαι βέβαια γιατί έχω να πάω 3 βδομάδες εκεί
Εμένα μου αρέσει το βεντούζωμα της πίπας της κατά το ρουφηγμα. Και φυσικά το τελείωμα εντός του στόματος. Κατά τα άλλα γλύφει μπάλες μόνο με πίεση και δυστυχώς δεν τα καταπίνει. Για γλυφοκωλι ούτε λόγος. Τουλάχιστον στο 10ρικο λόγω εμφάνισης και τελειωτικου είναι VFM για τα δεδομένα του σιχαμερου Μεταξουργείου...

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Ξαναρωταω...Εχεις καποιο/ος/α υποψη κανα λαρυγγακι για να ξεσπασω και να αδειασω 4 μερες το ζουμι βαθεια στον φαρυγγα; Μοναδικη προυποθεση να κραταω το κεφαλι σωστα οποτε λιγα μαλλακια για λαβη απαραιτητα
Διδυμου 27 Τανια.Δινει και κωλο.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Απογοητευτικη απογευματινη τσαρκα στην πουτανομανα Φυλης.
Αρχικα πηγαινα για Αρινα η οποια βεβαια δεν ηταν στο Φωκαιας 7 υπογα,ειχε μια Εμυ μεσα.Τα διπλανα 7αρια ειχαν την Κατερινα με τα γυαλακια και μια θειτσα ονομα δεν θυμαμαι.Φωκαιας 13 Νικολ με νορμαλ.Φυλης 86 οροφος ειχε την Μαρια,ωραιο μουνετο με βυζαρες αλλα παντελως βαριεστημενο και αδιαφορο σαλοναρισμα.Τα 109 Φυλης ειχαν κατω τη Νελλυ την κρυοκωλη και μια Κατερινα με πολυ ρεκλαμα απο την τσατσα.Κανει βαθυ λαρυγγι ελεγε και ξαναελεγε.Αγκυρας γηροκομεια κυριολεκτικα.Την Μαρια με το αγορε μαλλι,την Ελενη την γλαγκαλω,οχι με την κοιλουμπα,την αλλη την ψηλη με το καρε μαλλι και την Αντριαννα με την περουκα.Απορησσα που ζει ακομα η γρια.Στο παρελθον πεφτανε φαπες και μαλλιοτραβηγμα με την Αλιονα στο Διδυμου 20 γιατι της εκλεβε τις καποτες....
Διδυμου 22 οροφος η Ολγα η οποια δουλευε φουλ δωματια διπλοβαρδια.Αυτα τα ολιγα.Βαρεθηκα και εφυγα αχυστος.Καταστροφη του Δραμαλη η κατασταση.....

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Ενημέρωση από Μεταξουργείο:

Τον νου σας όσοι είστε με μηχανάκι.
Πριν από λίγο τέσσερις οπαδοί της Ρόμα επιχειρούσαν να κλέψουν σταθμευμένο μηχανάκι έξω από το Ιάσονος 31Α.
Ένας πέμπτος φύλαγε τσίλιες πιο πέρα.
Έτσι, μες τον κόσμο.

Τελευταία τροποποίηση:

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Πολυ άδικη η ζωή για τις πουτσες. Τα βρωμομουνα και μπάζα να είναι πηδιουνται ενώ εγώ χρυσοπληρωνω τις πουτανες και έχουν ρίξει και την ποιότητα.Πανε οι χρυσές φοιτητικές εποχές. Ο άντρας να πάει στο στρατό άρα πάλι να πληρώσει. ο άντρας να πάρει πτυχίο γιατί δεν βρίσκει δουλειά ενώ τα βρωμομουνα ολο και κάπου βολεύονται.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.818
Πόντοι
216
Πολυ άδικη η ζωή για τις πουτσες. Τα βρωμομουνα και μπάζα να είναι πηδιουνται ενώ εγώ χρυσοπληρωνω τις πουτανες και έχουν ρίξει και την ποιότητα.Πανε οι χρυσές φοιτητικές εποχές. Ο άντρας να πάει στο στρατό άρα πάλι να πληρώσει. ο άντρας να πάρει πτυχίο γιατί δεν βρίσκει δουλειά ενώ τα βρωμομουνα ολο και κάπου βολεύονται.
Ημερήσια ενημέρωση από ψυχάκηδες έχει καταντήσει το θέμα αυτό :grin::grin:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Απογοητευτικη απογευματινη τσαρκα στην πουτανομανα Φυλης.
Αρχικα πηγαινα για Αρινα η οποια βεβαια δεν ηταν στο Φωκαιας 7 υπογα,ειχε μια Εμυ μεσα.Τα διπλανα 7αρια ειχαν την Κατερινα με τα γυαλακια και μια θειτσα ονομα δεν θυμαμαι.Φωκαιας 13 Νικολ με νορμαλ.Φυλης 86 οροφος ειχε την Μαρια,ωραιο μουνετο με βυζαρες αλλα παντελως βαριεστημενο και αδιαφορο σαλοναρισμα.Τα 109 Φυλης ειχαν κατω τη Νελλυ την κρυοκωλη και μια Κατερινα με πολυ ρεκλαμα απο την τσατσα.Κανει βαθυ λαρυγγι ελεγε και ξαναελεγε.Αγκυρας γηροκομεια κυριολεκτικα.Την Μαρια με το αγορε μαλλι,την Ελενη την γλαγκαλω,οχι με την κοιλουμπα,την αλλη την ψηλη με το καρε μαλλι και την Αντριαννα με την περουκα.Απορησσα που ζει ακομα η γρια.Στο παρελθον πεφτανε φαπες και μαλλιοτραβηγμα με την Αλιονα στο Διδυμου 20 γιατι της εκλεβε τις καποτες....
Διδυμου 22 οροφος η Ολγα η οποια δουλευε φουλ δωματια διπλοβαρδια.Αυτα τα ολιγα.Βαρεθηκα και εφυγα αχυστος.Καταστροφη του Δραμαλη η κατασταση.....
Αυτή η κατάσταση στα κεντρικά της φυλής με τις Αννομαριοαντζελοχριστινοτζασμινοράνιες...έχει καταντήσει αηδια...
Έλεος ρε αφεντικά ανανεώσετε λίγο το θέμα...άστε που είναι και φόλες......ΕΛΕΟΣ λέμεεεεεεε

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736

Πριν από λίγο τέσσερις οπαδοί της Ρόμα επιχειρούσαν να κλέψουν σταθμευμένο μηχανάκι έξω από το Ιάσονος 31Α.
Έτσι, μες τον κόσμο.
καριόληδες... μόνο Γιούβε!

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.516
Πόντοι
456

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Έκανα μια τρέλα απόψε και πέρασα με Θεία Τάνια από Διδυμου 27.
Οι άρρωστες πορνοορέξεις μου (που είσαι @Masazonomaxos !! :rockon:)με οδήγησαν να δώσω το παράβολο και να την αφήσω να με περιποιηθεί.

Βογγούσα με το τσιμπούκι της, ΣΩΣΤΟ τσιμπούκι, υγρό, ακούραστο, με εναλλαγές ταχύτητας με μούλιασε κανονικά μέχρι χαμηλά στα αρχίδια. Έφτυνε, ρούφαγε, τον έπαιρνε όλο μέσα αβίαστα. Καθόλου δόντι.Μεγάλη ρουφήχτρα η κυρία Τάνια.
Ισπανικό με τα 4άρια μαστάρια της και ΜΟΝΟ κώλο στα τέσσερα, κατάθεση στο στόμα της όπου τα πήρε με ευχαρίστηση και μουγγρητά.

Πολύ δοτική, καθαρή αλλά κάτω του μετρίου εμφάνιση... Μου ψιλοέπεσε και λίγο όταν την είχα στα τέσσερα γιατί η θέα δεν σε εξιτάρει, εκτός αν είναι κάποιος μιλφογκιλφάκιας. Έπρεπε να την βάλω ανάποδα να βλέπω τουλάχιστον τα 4άρια να πάλλονται.
Ήπιων τόνων γυναίκα, περιποιητική, θα γράψω και κριτική. Πήγα για την εμπειρία και δεν έχασα.

Όταν βγήκα 2 συναγωνιστές περιμένανε σαλόνι και το φως απ'έξω το είχανε μόλις σβήσει. Ώρα 22:30 περίπου.

Λίγο πριν την κατάθεση, πέρασα από τα πιο πάνω Διδύμου και ήτανε η Αλιόνα, όπου όσο καλό τσιμπούκι και να κάνει δεν μου έκανε καθόλου μα καθόλου κλικ η εμφάνιση της, ευγενική η τσατσά καληνύχτισε.
Στο δίπλα μάλλον ήταν η Μαρία με πρωκτικό, φόραγε και μάσκα. Γεμάτο πολύ σώμα. Ψεύδιζε κιόλας, αν είναι αυτή που λέω ας το επιβεβαιώσει κάποιος, αυτοπαρουσιάστηκε και την καληνυχτίσαμε με έναν συναγωνιστή που μπήκαμε ταυτόχρονα μέσα.
Στο Διδύμου 22, όταν πέρασα πεζός, μόλις είχανε κλείσει το φως, κατά τις 10 το βράδυ. Μάλλον η Όλγα θα έπαιζε σε διπλοβάρδια.

ΌΛΑ τα άλλα Διδύμου στα μικρά νούμερα πάνω από την Αχαρνών ήταν κλειστά. Δεν πέτυχα ούτε ένα.

Μάλλον είναι η εβδομάδα των Μιλφ με 3άρια++ αυτή που διανύω, από την επόμενη επιστρέφουμε πάλι στο μοντελοπιπινοκυνηγητό. :rockon::rockon:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206

Αυτο μονο ρε φιλε?Περασα το απογευμα απο στανταρακι μου στουντιοκοριτσο και ακου να σου φυγει η μαγκια,ηθελε να μου βαλει δαχτυλο.Την προηγουμενη φορα με το που αλλαζουμε σταση απο doggy σε ιεραποστολικο,μου πεταει:now i want to finish.Γιατι αλλιως θα ζητησεις τα λεφτα σου πισω της κανω?Ευτυχως δεν μιλαει καλα Ελληνικα.Σημερα ηθελε να με δαχτυλωσει,την επομενη φορα την βλεπω να σκαει με κανενα στραπον μεσα και να θελει να μου ανοιξει την ροδελα.Ακου εκει θρασος οι πουτανες,εμ τις πληρωνουμε,εμ θελουν να βγαλουν και γουστα,κωλομεταναστριες γαμω το σπιτι σας.

Η συγκεκριμενη δουλευε σε μασατζιδικα στην Συγγρου και σε κατι στουντιο στην Λ.Αθηνων απ οτι μου ειπε πριν 3 χρονια.Τωρα στουντιο επαρχια.

ΝΙΡΕΥΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
411
Πόντοι
20
Φιλε,οταν μπαινεις στο συγκεκριμενο θεμα,θα ερχεσαι με γαλοτσες γιατι οι οργασμοι πανε και ερχονται και τα χυσια ποταμια απο τις εργαζομενες..Το να χυσει εργαζομενη δεν ειναι απιθανο,στο απλο ομως ειναι ακατορθωτο.Να πω να παρεις φουλ προγραμμα,να την γλειφεις κανενα τεταρτο και να την γαμας κανενα 20λεπτο,αν γνωριζεστε και εχετε καλη σχεση,ισως και να γινει.Να χυνει η πουτανα στα 2-3 λεπτα που γαμανε οι περισσοτεροι,ουτε για ανεκδοτο.
Απο μαρτυριες πολυ στενων μου φιλων κοριτσιων εκδιδομενων σχετικα με το θεμα μου ειχαν πει οτι δυσκολα μπορει να συμβει αυτό και αν συμβει μπορει να γινει τυχαια απο τα πολλα γαμησια και μαλιστα με εντελως τυχαιο ατομο που δεν του το λενε φυσικά. Συνολικα παιζουν θεατρο και η κατα βάθος αληθεια ειναι οτι σχεδον σιχαινονται τον εαυτόν τους. Τωρα αν πολλοι φίλοι θελουν να παραμυθιάζονται ειναι αλλο θέμα. Δεν θα επρεπε ομως εμας να μας απασχολει κατι τετοιο. Ξερεις που πας και γιατι πας απλα κατα την γνωμη μου πρεπει να πηγαινουμε καθαροι κατα κυριο λογο και να ειμαστε ευγενικοι στο συντομο χρονο παραμονης μας στο ευαγές ιδρυμα. Ουτε για γαμπροι πάμε ουτε για αγαπούλες με τις κοπέλες. Πάμε για την πάρτυ μας.

sakis2345

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2022
Like
30
Πόντοι
0
Αλάνια για πρωκτικό αύριο πρωί με μιλφογκιλφ που πάμε;

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Αυτο μονο ρε φιλε?Περασα το απογευμα απο στανταρακι μου στουντιοκοριτσο και ακου να σου φυγει η μαγκια,ηθελε να μου βαλει δαχτυλο.Την προηγουμενη φορα με το που αλλαζουμε σταση απο doggy σε ιεραποστολικο,μου πεταει:now i want to finish.Γιατι αλλιως θα ζητησεις τα λεφτα σου πισω της κανω?Ευτυχως δεν μιλαει καλα Ελληνικα.Σημερα ηθελε να με δαχτυλωσει,την επομενη φορα την βλεπω να σκαει με κανενα στραπον μεσα και να θελει να μου ανοιξει την ροδελα.Ακου εκει θρασος οι πουτανες,εμ τις πληρωνουμε,εμ θελουν να βγαλουν και γουστα,κωλομεταναστριες γαμω το σπιτι σας.

Η συγκεκριμενη δουλευε σε μασατζιδικα στην Συγγρου και σε κατι στουντιο στην Λ.Αθηνων απ οτι μου ειπε πριν 3 χρονια.Τωρα στουντιο επαρχια.
Πες τα ρε τρόλλαρχε εμ δεν δίνουν οι ίδιες κώλο, εμ τον απαιτούν από τους φουκαράδες τους ψωλαίους...:2funny:
Μετά απορούμε πως εγέμισεν ο τόπος υποτακτικούς κρυφομπούστηδες...:confused:

(τελικά δεν μας είπες, κατάφερες να τη μεταπείσεις και να σώσεις τη ροδέλα σου ή την «κατάπιε» η μανία της;):2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Ερωτηση η Φωτεινη απο Δ 27 ξερει κανεις τις ωρες η μερες που κατεβαινει , γιατι εχει μαλλον δικο της ωραριο , ξερω οτι ειναι παντα πρωι , αλλα ποιες ωρες ?
Εγώ δεν ξέρω παντως.

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Η τρελόγρια του 66Δ πρήζει αρχίδια και είναι τελείως σαρδανάπαλη. Με το που έσκασα μύτη προχθές άρχιζε να σχολιάζει διάφορα σε μένα, μέχρι κι έναν καφέ που κρατούσα στο χέρι. Άρχιζε να με κουρδίζει και σε κάποια φάση της λέω «τι θα γίνει, όλα θα τα σχολιάσεις;»
Έπειτα, περιμένοντας να δω τη Κωνσταντίνα, άρχιζε να λέει σε κάτι άλλους παρευρισκόμενους συμπαίκτες (αναφερόμενη σε μένα) «αυτός δεν μιλάει καθόλου, πολύ περίεργος φαίνεται» οπότε μετά από λίγο της κάνω «ντάξει θα βγούμε κάποια στιγμή για καφέ να τα πούμε:2funny:». (ένας παρευρισκόμενος τύπος έσκασε στα γέλια)
-«δεν έχω λεφτά για να παίρνω καφέδες απ’ έξω» μου λέει
-«θα κεράσω γώ, σώπαινε τώρα»
-«αα είσαι gentleman, σε παρεξήγησα»:2funny::jerking:
Τέλος όταν είδα τη Κωνσταντίνα και πήγα να γίνω λούης :2funny: φωνάζει «που πάει αυτός;;» και στα καπάκια «το καφέ σου μην ξεχάσεις»:jerking:
Είναι αγενείς και τσατσά και η Κωνσταντίνα. Μόλις καταλάβουν ότι ο πελάτης πάει να φύγει αρχίζουν τις ειρωνείες τσατσά και πουτάνα. Μακριά

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Έτσι, μες τον κόσμο.

Κατέκτησαν το Conference League και είπαν να το γιορτάσουν ΔΕΝ εξηγείται διαφορετικά....
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom