Έκανα μια τρέλα απόψε και πέρασα με Θεία Τάνια από
Διδυμου 27.
Οι άρρωστες
πορνοορέξεις μου (που είσαι
@Masazonomaxos !!
)με οδήγησαν να δώσω το παράβολο και να την αφήσω να με περιποιηθεί.
Βογγούσα με το τσιμπούκι της, ΣΩΣΤΟ τσιμπούκι, υγρό, ακούραστο, με εναλλαγές ταχύτητας με μούλιασε κανονικά μέχρι χαμηλά στα αρχίδια. Έφτυνε, ρούφαγε, τον έπαιρνε όλο μέσα αβίαστα. Καθόλου δόντι.Μεγάλη ρουφήχτρα η κυρία Τάνια.
Ισπανικό με τα 4άρια μαστάρια της και ΜΟΝΟ κώλο στα τέσσερα, κατάθεση στο στόμα της όπου τα πήρε με ευχαρίστηση και μουγγρητά.
Πολύ δοτική, καθαρή αλλά κάτω του μετρίου εμφάνιση... Μου ψιλοέπεσε και λίγο όταν την είχα στα τέσσερα γιατί η θέα δεν σε εξιτάρει, εκτός αν είναι κάποιος μιλφογκιλφάκιας. Έπρεπε να την βάλω ανάποδα να βλέπω τουλάχιστον τα 4άρια να πάλλονται.
Ήπιων τόνων γυναίκα, περιποιητική, θα γράψω και κριτική. Πήγα για την εμπειρία και δεν έχασα.
Όταν βγήκα 2 συναγωνιστές περιμένανε σαλόνι και το φως απ'έξω το είχανε μόλις σβήσει. Ώρα 22:30 περίπου.
Λίγο πριν την κατάθεση, πέρασα από τα πιο πάνω Διδύμου και ήτανε η Αλιόνα, όπου όσο καλό τσιμπούκι και να κάνει δεν μου έκανε καθόλου μα καθόλου κλικ η εμφάνιση της, ευγενική η τσατσά καληνύχτισε.
Στο δίπλα μάλλον ήταν η Μαρία με πρωκτικό, φόραγε και μάσκα. Γεμάτο πολύ σώμα. Ψεύδιζε κιόλας, αν είναι αυτή που λέω ας το επιβεβαιώσει κάποιος, αυτοπαρουσιάστηκε και την καληνυχτίσαμε με έναν συναγωνιστή που μπήκαμε ταυτόχρονα μέσα.
Στο Διδύμου 22, όταν πέρασα πεζός, μόλις είχανε κλείσει το φως, κατά τις 10 το βράδυ. Μάλλον η Όλγα θα έπαιζε σε διπλοβάρδια.
ΌΛΑ τα άλλα Διδύμου στα μικρά νούμερα πάνω από την Αχαρνών ήταν κλειστά. Δεν πέτυχα ούτε ένα.
Μάλλον είναι η εβδομάδα των Μιλφ με 3άρια++ αυτή που διανύω, από την επόμενη επιστρέφουμε πάλι στο μοντελοπιπινοκυνηγητό.