Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 205 άτομα (15 μέλη και 190 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261
Αδερφέ δε ντρέπεσαι να σχολιάζεις? Μια βοήθεια ζητησα
γιατι να ντραπω ρε μαν ?
μια απλη ερωτηση ενδιαφεροντος εκανα, οπως και ολοι οι υπολοιποι.
δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.882
Πόντοι
746
Η πιο συντομη μπουρδελοτσαρκα της ζωης μου ολοκληρωθηκε προ ολίγου, με 3/3 απροσάρμοστες τσατσαδες (που τελικως καταφεραν να μου προξενησουν τετοιο βαθμο εκνευρισμου ωστε να τραπω σε φυγη, πριν παρεκτραπω).
Μπηκα για αρχή στο Φ66 για να δω τι παιζει στη μετα-Μπιουτι εποχη. Σημειωτεον οτι εχω να παω μηνες εκει, απο τότε που ειχα φαει μια ξεγυρισμενη φόλα απ' τη μαυρουλα (το ειχα αναφερει και στο παρον thread). Η γνωστη κωλογρια με κοιταζει καλα-καλα και μου λεει "εσυ δεν περνάς". Δεν καταλαβα. "Ηρθες και χτες, την ειδες την κοπελα και δεν περασες". Συνεχισα να την κοιταζω σαν εξωγηινος. Μετα απο λιγο σηκωθηκα κι εφυγα εξηγωντας της οτι "αν εχετε δουλειά συμπεριφερομενοι ετσι, τι να πω... μπραβο!" κι εκεινη να διαβεβαιωνει οτι εχει "μια χαρα δουλειά". Λοιπον, το συγκεκριμενο τσαρδί πρεπει οχι μόνο να κλεισει οριστικα αλλά και να κατεδαφιστει με διαδικασιες "Ηλία ρίχτο". Μια ζωη φολες, απρεπεις συμπεριφορες, προβληματα. Καταραμενο ειναι;;
Δευτερη επισκεψη back to back στο Φωκαιας 19, οπου μια Ειρηνη γαμιόταν στο δωματιο σκουζοντας σαν καρακάξα (σσ η ενταση της μουσικης ηταν τετοια που ακουγόταν και το τελευταιο τριξιμο, και το τελευταιο κιχ, μαλλον η πόρτα εχει παχος ριζόχαρτου) κι οταν σηκωθηκαμε να φυγουμε η τσατσα μας εκανε σκριν κι επρεπε να την σπρωξουμε για να κερδίσουμε την ελευθερία μας.
Και τρίτη επισκεψη (σσ back to back ολα αυτα, ξαναλεω) στο υπογειο Φωκαιας 27Α, οπου επισης ειχα πολυ καιρο να βρεθω κι απορουσα αν εχει καμια καινουρια κοπελα. Σαφρακιασμενη τσατσα σαν τον Μαμρα τον Παντοτινό, με σαπια δοντια, ηρθε και κολλησε το προσωπό της στα 5 εκατοστα απο το δικό μου και μου μιλουσε επι 3 λεπτα για το πόσο καλη ειναι η κοπελα. Πισωπατουσα ενστικτωδως για να την αποφυγω, αλλά εκεινη πλησιαζε αντιστοιχα, διατηρουμενη παντα στην κρισιμη αποσταση των 5 εκατοστων. Ενταξει, αυτο δεν μου 'χει ξανατυχει ποτέ! "Δεν ειναι η μερα μου" σκεφτηκα και σηκωθηκα να φυγω.
ΥΓ. Ηταν και πανασχημη η κοπέλα, αγριεύτηκα οταν την ειδα. Αυτα.
{κι οταν σηκωθηκαμε να φυγουμε η τσατσα μας εκανε σκριν κι επρεπε να την σπρωξουμε για να κερδίσουμε την ελευθερία μας.}
αααχααχαχαχαχααχαχαχααχαχχα χααχαχαχχααχχαχ

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Χθες μεταμεσονυχτια βόλτα σε Φυλής και κάθετα Λιοσίων.. μιλάμε για... απογοήτευση... μόνο στο 1ο βέργας, στα μονα νούμερα, ένα ξανθό με καλό σώμα αλλά.. είχε κόσμο και έφυγα και δεν συγκράτησα όνομα... αν έχει κανείς πληροφορίες ας μου στείλει plz

Μιλάω για το δελο που παλιά ήταν 3 σε 1 και τώρα είδα έχουν πάγκο σαν... ρεσεψιόν χαχα αν δεν κάνω λάθος το Β 3 είναι

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.882
Πόντοι
746
Ξέρουμε τι παίζει στη Διδύμου ?

vinnie

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Κριτικές
2
Like
301
Πόντοι
20
Πολύ σάπια η κατάσταση στην πιάτσα και όπως έχει υποβαθμιστεί σε υπερβολικό βαθμό το μετάξι και η φυλής δεν αξίζει καν να κατέβεις για βόλτα.πλεον ούτε ψυχοθεραπεία βουτε διασκέδαση είναι η τσάρκα στα σπιτάκια πάρα μόνο σκέτη ταλαιπωρία...αναπωλω τις παλιές εποχές που μετά την δουλειά η κάποιο βραδάκι με ένα καφεδάκι στο χέρι κατέβαινα φυλής Γιά να ξεκουραστώ και να ρίξω και δυο τρεις πούτσους...πλέον σαπιλα και δεν βλέπω να αλλάζει η φάση.

scorpio16673

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
24
Like
99
Πόντοι
10
Καλημέρα στη παρέα
Ξέρει κανείς που βρίσκεται η Μαίρη απο το σπίτι Περγάμου 1;
Ακουσα οτι αποσύρθηκε, αλλά ρωτώ τη παρέα μήπως υπάρχει διαφορετική πληροφόρηση
Ευχαριστώ

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Η πιο συντομη μπουρδελοτσαρκα της ζωης μου ολοκληρωθηκε προ ολίγου, με 3/3 απροσάρμοστες τσατσαδες (που τελικως καταφεραν να μου προξενησουν τετοιο βαθμο εκνευρισμου ωστε να τραπω σε φυγη, πριν παρεκτραπω).
Μπηκα για αρχή στο Φ66 για να δω τι παιζει στη μετα-Μπιουτι εποχη. Σημειωτεον οτι εχω να παω μηνες εκει, απο τότε που ειχα φαει μια ξεγυρισμενη φόλα απ' τη μαυρουλα (το ειχα αναφερει και στο παρον thread). Η γνωστη κωλογρια με κοιταζει καλα-καλα και μου λεει "εσυ δεν περνάς". Δεν καταλαβα. "Ηρθες και χτες, την ειδες την κοπελα και δεν περασες". Συνεχισα να την κοιταζω σαν εξωγηινος. Μετα απο λιγο σηκωθηκα κι εφυγα εξηγωντας της οτι "αν εχετε δουλειά συμπεριφερομενοι ετσι, τι να πω... μπραβο!" κι εκεινη να διαβεβαιωνει οτι εχει "μια χαρα δουλειά". Λοιπον, το συγκεκριμενο τσαρδί πρεπει οχι μόνο να κλεισει οριστικα αλλά και να κατεδαφιστει με διαδικασιες "Ηλία ρίχτο". Μια ζωη φολες, απρεπεις συμπεριφορες, προβληματα. Καταραμενο ειναι;;
Δευτερη επισκεψη back to back στο Φωκαιας 19, οπου μια Ειρηνη γαμιόταν στο δωματιο σκουζοντας σαν καρακάξα (σσ η ενταση της μουσικης ηταν τετοια που ακουγόταν και το τελευταιο τριξιμο, και το τελευταιο κιχ, μαλλον η πόρτα εχει παχος ριζόχαρτου) κι οταν σηκωθηκαμε να φυγουμε η τσατσα μας εκανε σκριν κι επρεπε να την σπρωξουμε για να κερδίσουμε την ελευθερία μας.
Και τρίτη επισκεψη (σσ back to back ολα αυτα, ξαναλεω) στο υπογειο Φωκαιας 27Α, οπου επισης ειχα πολυ καιρο να βρεθω κι απορουσα αν εχει καμια καινουρια κοπελα. Σαφρακιασμενη τσατσα σαν τον Μαμρα τον Παντοτινό, με σαπια δοντια, ηρθε και κολλησε το προσωπό της στα 5 εκατοστα απο το δικό μου και μου μιλουσε επι 3 λεπτα για το πόσο καλη ειναι η κοπελα. Πισωπατουσα ενστικτωδως για να την αποφυγω, αλλά εκεινη πλησιαζε αντιστοιχα, διατηρουμενη παντα στην κρισιμη αποσταση των 5 εκατοστων. Ενταξει, αυτο δεν μου 'χει ξανατυχει ποτέ! "Δεν ειναι η μερα μου" σκεφτηκα και σηκωθηκα να φυγω.
Η τρελόγρια του 66Δ πρήζει αρχίδια και είναι τελείως σαρδανάπαλη. Με το που έσκασα μύτη προχθές άρχιζε να σχολιάζει διάφορα σε μένα, μέχρι κι έναν καφέ που κρατούσα στο χέρι. Άρχιζε να με κουρδίζει και σε κάποια φάση της λέω «τι θα γίνει, όλα θα τα σχολιάσεις;»
Έπειτα, περιμένοντας να δω τη Κωνσταντίνα, άρχιζε να λέει σε κάτι άλλους παρευρισκόμενους συμπαίκτες (αναφερόμενη σε μένα) «αυτός δεν μιλάει καθόλου, πολύ περίεργος φαίνεται» οπότε μετά από λίγο της κάνω «ντάξει θα βγούμε κάποια στιγμή για καφέ να τα πούμε:2funny:». (ένας παρευρισκόμενος τύπος έσκασε στα γέλια)
-«δεν έχω λεφτά για να παίρνω καφέδες απ’ έξω» μου λέει
-«θα κεράσω γώ, σώπαινε τώρα»
-«αα είσαι gentleman, σε παρεξήγησα»:2funny::jerking:
Τέλος όταν είδα τη Κωνσταντίνα και πήγα να γίνω λούης :2funny: φωνάζει «που πάει αυτός;;» και στα καπάκια «το καφέ σου μην ξεχάσεις»:jerking:

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.303
Πόντοι
201
Σχεδόν έφτασε το τέλος του μήνα. Τα λεφτά τελείωσαν οι καύλες όχι. Γνωρίζει κανείς συναγωνιστης τίποτα ενδιαφέρον στο 10ευρω σήμερα?

Tsapou 35

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2022
Like
94
Πόντοι
0
Ρε τύπε, πάλι χαζομάρες λες?! Δίνει το κωλι της η Ανναμπελ?! :headbang:Το χεις κάψει από τη ζέστη....:jerking:
Κωλι δεν δίνει αλλά για εμένα κάνει καλή πιπα.... Από όσο θυμάμαι βέβαια γιατί έχω να πάω 3 βδομάδες εκεί

Εγγρ.
18 Ιουν 2018
Like
192
Πόντοι
0
Ξαναρωταω...Εχεις καποιο/ος/α υποψη κανα λαρυγγακι για να ξεσπασω και να αδειασω 4 μερες το ζουμι βαθεια στον φαρυγγα; Μοναδικη προυποθεση να κραταω το κεφαλι σωστα οποτε λιγα μαλλακια για λαβη απαραιτητα

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
{κι οταν σηκωθηκαμε να φυγουμε η τσατσα μας εκανε σκριν κι επρεπε να την σπρωξουμε για να κερδίσουμε την ελευθερία μας.}
αααχααχαχαχαχααχαχαχααχαχχα χααχαχαχχααχχαχ

Δηλαδηε ετσι οπως το βλεπεις το μπουρδελο ποσο κοστιζει να πουμε? Τα ειπςε ολα αρχηγε μου και στο αφιερωνω

Εγγρ.
18 Ιουν 2018
Like
192
Πόντοι
0
Και για οσα εχουν ενσταση για το λαρυγγακι και τον φαρυγγα παραθετω..https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%AC%CF%81%CF%85%CE%B3%CE%B3%CE%B1%CF%82

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom