Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 176 άτομα (17 μέλη και 159 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Κολωνού 15 είχα μια συνεύρεση με ναταλί από μολδαβία. Ηλικία την κόβω γύρω στα 33, έχει καλό σώμα γυναικείο-θηλυκό με πιασίματα και ξέρει να παίρνει καλή πίπα. Το μουνί της γλυκό στο μπάσιμο, κάνει νορμάλ. Θα ξαναπάω, δεν έχω και επιλογές πλέον

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361
Καμια πολυ χοντρη κατοστακιλη πού θα βρουμε,ξερει κανεις; Πού υπαρχουν μπουρδελα που να εχουν μεσα δυο τρεις χοντρες ωστε να επιλεξεις;
Μετάξι...ειδικά πρωινή βάρδια οποία πόρτα ανοίξεις μπορείς να κάνεις τον θηρευτή

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Στο δίδυμου η Αλιονα από κιλά έχει ξεφύγει …..
Η τρελα όμως καλά κρατεί
Ο μοναδικός στο μπουρδελο και ηρθε μετα από 20 λεπτά …
Η πίπα όμως δεν ξεχνιέται
Η κωλαρα έχει γίνει BBW και δεν θέλει με τίποτα χαστούκια
Όπως την βρεις τελικά αυτό το κορίτσι ….

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Καλησπέρα!!!σκέφτομαι να περάσω από Εβελίνα Περγάμου 1?έχει περάσει κανείς μαζί τής?γνωρίζεται αν είναι απογευματινές ώρες?είναι καλή μέσα στο δωμάτιο η πεταμένο 20ρικο??? ευχαριστώ πολυ καλά γαμισια παιδιά!
Η πιο σωστή ερώτηση για την Εβε είναι ποιος από εδώ μέσα ΔΕΝ έχει περάσει μαζί της!
Τσέκαρε αδερφέ τις κριτικές για Περγάμου 1 και πιο παλιες Αχαρνών 85.
Επίσης για μια απάντηση που είχα δώσει στον συναγωνιστή @astra85 για την Καρολίνα ότι δουλευε Φιλιππιδου όροφο, σήμερα ήταν Αχαρνών με Φωκαιας γωνία. Πάντα πρωινη βαρδια!
Το ημιυπόγειο και το υπερυψωμένο ισόγειο, καθώς και το Φιλιππιδου όροφος έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη και παιζει μπάλα και στα τρία ανάλογα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του εργοδότη της.

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
οι εποχες απο το 2005 μεχρι και το 2011 ηταν ισως οι καλυτερες ever,σχεδον καθε μερα νεα κοριτσια και οσον αφορα τα στανταρακια?να τα ξεζουμιζεις μεχρι να παρει το ευρωπαικο ο αχαρναικος,2 φορες την εβδομαδα θα αδειαζα τα αρχιδια μου στα μπουρδελοσπιτα με μουνια που αξιζαν,κριμα πολυ κριμα...

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
οι εποχες απο το 2005 μεχρι και το 2011 ηταν ισως οι καλυτερες ever,σχεδον καθε μερα νεα κοριτσια και οσον αφορα τα στανταρακια?να τα ξεζουμιζεις μεχρι να παρει το ευρωπαικο ο αχαρναικος,2 φορες την εβδομαδα θα αδειαζα τα αρχιδια μου στα μπουρδελοσπιτα με μουνια που αξιζαν,κριμα πολυ κριμα...
εγώ ήμουν 6 ετών πότε θα ταζήσω

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.788
Πόντοι
7.195
είπα να περάσω από Κωνσταντινουπόλεως 132 για τη Μαντόνα που είδα στο πρόγραμμα ότι δουλεύει,βγαίνει η τσα και μου λέει κάτσε να βγουν τα κορίτσια να σου πω προγράμματα και τιμές (δούλευε και ένα άλλο μιλφακι καλουτσίκο).Με το που βγαίνει η μιλφαρα και πάει πίσω στο κουζινακι μου λέει η τσα ότι τα προγράμματα ξεκινούν απλό 50 ευρώ,ελεύθερο στοματικό 80!!!!!!!!
Στο σάιτ λέγανε 60 ελεύθερο,τόσα σας λείπουν ρε μπαγλαμαδες και μας δουλεύετε???
Εφυγα ασφαλώς.
είναι περίεργη φάση αυτό το στουντέλο, οι γυναίκες του κανονίζουν διαφορετικές τιμές και δουλεύουν πολύ ραντεβού Νάντια και Μαντόνα, γενικά είναι όπου σε πιάσουν

giorgiodelafuentes2

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
869
Πόντοι
81

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.606
Πόντοι
1.056
Επειδη η ζωη ειναι σουρεαλιστικη:woldman:

Επισκεψη σημερα κατα τις 1800 στο Φωκ19
Πηρα την Ειρηνη το σκυλι του Σεξουαλικου Πολεμου:kneel::kneel::kneel:
Η κοπελα δεν περιγραφεται,γουσταρει οσο καμια αλλη αυτο που κανει κ τιμα το 20αρικο:worship::worship::worship:
Με τελειωσε με πιπα:headbang2:κανοντας τα ποδια μου να τρεμουν.

Τα Φωκ Μπιλιαρδαδικο κ τα 3 ανοιχτα,οπως κ το Φωκ17Κατω αλλα κ το φολοσπιτο με την Βενους.
Φυλ66 κλειστο,Φυλ59Κατω ανοιχτο οπως κ το74Αριστερα

Τριποδες γαματε οσο περισσοτερο μπορειτε:fuck1: στα ιδρυματα του αγοραιου ερωτα επειδη οι μερες ειναι γκαστρωμενες κ δεν γνωριζουμε τι παιδι θα βγαλουν:afro:

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.828
Πόντοι
7.185
Ναι το θεμα δεν ειναι οτι ψαχνω για μασεζ αλλα για χοντρες πανω απο 100 κιλα σε μπουρδελα.Πατησιων νομιζω εκλεισε,δεν ειμαι και σιγουρος βεβαια.
sorry αν έχω μείνει τόσο πίσω και έκλεισε.
Να γίνω λίγο πιό σαφής, θα βρείς "κρυφομπουρδελάκια" εκεί, με φάσεις του 50άρικου σε κάποιες φάσεις ακόμα και 30άρι. Το μασάζ ήταν είναι και θα είναι σε πάρα πολλές περιπτώσεις η πρόφασή/κάλυψη. Αυτές που ασχολούνται πραγματικά με μασάζ -έστω και λίγο- κοστίζουν και περισσότερο.
Αν θέλεις να το βγάλεις τελείως, ακόμα και από τις προφάσεις, θα βρεις μερικά τέτοια μαγαζιά και στο νήμα Ανεξάρτητες με δικό τους χώρο, κυρίως από τους συναγωνιστές που τα έχουν σταμπάρει για να τα αποφεύγουν τέτοιου είδους μαγαζιά

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646
Η Αννα μαρια εχει ωραιο προσωπο και νεανικο σωμα ειναι μελαχρινη κανει πολυ καλο ελευθερο στοματικο οχι τελειωτικο στο στομα ολες της στασεις και 69 αφινει και καποια πεταχτα φιλακια στο στομα οχι σε ολους επιλεχτηκα. Ο κολος της ειναι απιστευτα ωραιος.τα μειον της ειναι το στυθος της που ειναι καπος πεσμενο αλλα συντομα θα παει σε εναν επωνυμο γιατρο και θα το φτιαξει στυτο ωραιο και μεγαλο.
Ένα απλό κοντοπουτανο είναι που βλέπεται. Το 69 το αφήνει με το στανιο. Τα φιλιά και τα προκαταρκτικά ούτε για αστείο σε μένα. Τον κωλο της τον σφίγγει επίτηδες, όπως άριστα ανέφερε ο Διανοούμενος. Για αυτό και την τιμώρησα με άγριο πρωκτικό όπου την άκουσε και μάλιστα εσκαψα αρκετά βαθιά μέχρι που ανακάλυψα ελάχιστη Μερέντα. Πριν λίγες σελίδες ποσταρα και σχετικη φωτογραφία με τη λερωμενη καποτα....:rockon:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Μόνο να κοροϊδεύετε ξέρετε!!!
Παίχτη, γράφ’ τους στ’ αρχίδια σου και συνέχισε να συνδιαλέγεσαι δημοσίως με τον εαυτό σου. Εξάλλου μια ζωή στη μάπα θα τον τρως...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ένα απλό κοντοπουτανο είναι που βλέπεται. Το 69 το αφήνει με το στανιο. Τα φιλιά και τα προκαταρκτικά ούτε για αστείο σε μένα. Τον κωλο της τον σφίγγει επίτηδες, όπως άριστα ανέφερε ο Διανοούμενος. Για αυτό και την τιμώρησα με άγριο πρωκτικό όπου την άκουσε και μάλιστα εσκαψα αρκετά βαθιά μέχρι που ανακάλυψα ελάχιστη Μερέντα. Πριν λίγες σελίδες ποσταρα και σχετικη φωτογραφία με τη λερωμενη καποτα....:rockon:
Της έβαζες 7άρι ή μπα;

SirJason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.845
Πόντοι
480
Μιας και όλα τα στανταράκια απουσίαζαν σήμερα και για να μην πάει στράφι η επίσκεψη στη πιάτσα, είπα να θυμηθώ τα «παλιά» με αυτό το πορνοτρόλλ που ακούει στο όνομα Tαιλανδάννα. Είχα ψιλοβαρεθεί εντωμεταξύ από το «γύρω γύρω όλοι» κι έτυχε να τη πετύχω χαλαρή τη στιγμή που μπήκα. Η ευαρέσκια της φάνηκε ήδη από τη στιγμή που με αντίκρυσε.:2funny: Πριν καλά καλά προλάβει να «πετάξει κεφαλάκι» από το κουρτινάκι έκανε μεταβολή προς τα μέσα (σε κλάσματα),:2funny: όντας βέβαιη ότι δεν θα μπω και έχοντας κατσουφιασμένη μουτσούνα:2funny:. Δίνω μπαγιόκο στη γριά και σε μερικά λεπτά έρχεται στο δωμάτιο και η Αννούλα (έκπληκτη).
Απολαύστε υπεύθυνα την επιθεώρηση που ακολούθησε (διάλογοι σε ελεύθερη)
-πως κι από δω; σου έλειψα;
-θ’ αστειεύεσαι μάλλον (γελώντας). Δεν βρήκα καμμία άλλη.
Πριν προλάβω να γδυθώ τελείως της βγάζω στριγκάκι και ξεκινάω σπατουλάρισμα για 2-3' (αφού με ξαναγύρισε να σκουπίσω καλά τα χέρια μου γιατί ήταν ακόμη βρεγμένα. Ενοχλήθηκε η κοντέσσα).
-έχουν να με γλείψουν 2 βδομάδες περίπου.
-γιατί έτσι; είναι βρώμικο;
-ποιος ξέρει;;
-πάντως θυμάσαι πως ακριβώς μου αρέσει να μου το ρουφάνε, καλό αυτό. Απλά βάλε κι άλλο σάλιο (να ξέρετε κάνει και παραγγελιές στο γλειφομούνι:2funny:)
Κάποια στιγμή με κόβει και με ρωτά:
-πίπα θες;
-ερώτηση είν’ αυτή; φυσικά! και μην ξεχάσεις να σκουπίσεις τη καπότα (γελώντας)
-είναι γεμάτη λιπαντικό εξυπνάκια
-μαλακίες...
Μετά από μισό λεπτό σταματά τη πίπα (σκέτη αστειότητα από άποψη τεχνικής, τα ξέρετε) και μου λέει έλα να με γαμήσεις
-αυτό ήταν (χαμογελώντας);;
-ναι. Περνά η ώρα
Ξεκινώ ιεραποστολικό μέτριας έντασης για 2-3' μέχρι που τη ρωτάω αν θέλει να έρθει εκείνη από πάνω.
-όχι, καλλίτερα doggy (μου απαντά)
-τεμπέλα όπως πάντα. Τεσπά, γύρνα
Συνεχίζω λοιπόν με doggy κατά το οποίο έριχνε κοφτές ματιές στο καθρέφτη και γω της έπιανα το κεφάλι και της το γύριζα από την άλλη
-σταμάτα να κοιτιέσαι στο καθρέφτη ψώνιο και βάλε το κεφάλι σου κάτω στο κρεβάτι
-κοιτάγα το γκώλο σου μαλάκα, είναι ωραίος
Έδωσα πόνο σε υψηλές ταχύτητες για κανένα πεντάλεπτο και έφυγαν και 2-3 (ψιλοάτσαλα ομολογουμένως) κωλοσκάμπιλα. Καλό στήσιμο χωρίς κλεψιές (ποτέ δεν είχα βέβαια πρόβλημα σ’ αυτό μαζί της), ενώ κατά διαστήματα ανταπέδιδε ορισμένες πισωκουμπουριές στο τέμπο μου. Λίγο πριν τελειώσω ψέλλισε κι ένα από τα αγαπημένα της συνθήματα: «c’ mon baby, finish». Στράγγισμα και σούμπιτος στο νιπτήρα για πλύσιμο. Η γριά τη φώναξε μια φορά και λίγο αργότερα δυνάμωσε και τη μουσική (ενώ πριν μπω της είπα να μην την κάνει τη μαλακία)
-χάρηκα που σε είδα (είπα γελώντας)
-είμαι σίγουρη (επίσης γελώντας με μια δόση ειρωνίας)
-φιλί πριν φύγεις;:2funny:
-τα λέμε...
:2funny::2funny:
Να!!! Γι'αυτά είμαι στο σάιτ!
Σκέφτομαι να τον αργοπαιξω κιόλας...
Καλός, καλός.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.686
Πόντοι
736
Ρε μάγκες με αυτή την σβεντα μπορεί να με βοηθήσει κανεις; Έχω φάει τον τόπο να την βρω και πουθενά! Πήγαινα μαραθωνος δεύτερη βάρδια τρεις φορές δεν την πετυχα! Πήγαινα βεργας τα ίδια! Τώρα είδα κριτική από βεργας! Τι διάολο ξέρει κάποιος αν θα είναι σήμερα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Τι προγραμα κανει η σβεντλα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Την εσκαψες παρα πολυ καλα η τρυπα της ειχε ανοιξει τελειος απο την τελευταια φορα που την θυμαμε.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.686
Πόντοι
736
Τη Βερόνικα την πήρε το μάτι σου εκεί που πήγαινες στα Βέργας;
Ωπααα ποια Βερόνικα; Αυτή που τελευταία έκανε επάνοδο με το ονομα Ανδριάνα στο Φωκαίας 13; Γιατί αποσο ξέρω αυτή δεν γύρισε! Τώρα με σκάλωσες ποια Βερόνικα λες;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom