Μιας και όλα τα στανταράκια απουσίαζαν σήμερα και για να μην πάει στράφι η επίσκεψη στη πιάτσα, είπα να θυμηθώ τα «παλιά» με αυτό το πορνοτρόλλ που ακούει στο όνομα Tαιλανδάννα. Είχα ψιλοβαρεθεί εντωμεταξύ από το «γύρω γύρω όλοι» κι έτυχε να τη πετύχω χαλαρή τη στιγμή που μπήκα. Η ευαρέσκια της φάνηκε ήδη από τη στιγμή που με αντίκρυσε.
Πριν καλά καλά προλάβει να «πετάξει κεφαλάκι» από το κουρτινάκι έκανε μεταβολή προς τα μέσα (σε κλάσματα),
όντας βέβαιη ότι δεν θα μπω και έχοντας κατσουφιασμένη μουτσούνα
. Δίνω μπαγιόκο στη γριά και σε μερικά λεπτά έρχεται στο δωμάτιο και η Αννούλα (έκπληκτη).
Απολαύστε υπεύθυνα την επιθεώρηση που ακολούθησε (διάλογοι σε ελεύθερη)
-πως κι από δω; σου έλειψα;
-θ’ αστειεύεσαι μάλλον (γελώντας). Δεν βρήκα καμμία άλλη.
Πριν προλάβω να γδυθώ τελείως της βγάζω στριγκάκι και ξεκινάω σπατουλάρισμα για 2-3' (αφού με ξαναγύρισε να σκουπίσω καλά τα χέρια μου γιατί ήταν ακόμη βρεγμένα. Ενοχλήθηκε η κοντέσσα).
-έχουν να με γλείψουν 2 βδομάδες περίπου.
-γιατί έτσι; είναι βρώμικο;
-ποιος ξέρει;;
-πάντως θυμάσαι πως ακριβώς μου αρέσει να μου το ρουφάνε, καλό αυτό. Απλά βάλε κι άλλο σάλιο (να ξέρετε κάνει και παραγγελιές στο γλειφομούνι
)
Κάποια στιγμή με κόβει και με ρωτά:
-πίπα θες;
-ερώτηση είν’ αυτή; φυσικά! και μην ξεχάσεις να σκουπίσεις τη καπότα (γελώντας)
-είναι γεμάτη λιπαντικό εξυπνάκια
-μαλακίες...
Μετά από μισό λεπτό σταματά τη πίπα (σκέτη αστειότητα από άποψη τεχνικής, τα ξέρετε) και μου λέει έλα να με γαμήσεις
-αυτό ήταν (χαμογελώντας);;
-ναι. Περνά η ώρα
Ξεκινώ ιεραποστολικό μέτριας έντασης για 2-3' μέχρι που τη ρωτάω αν θέλει να έρθει εκείνη από πάνω.
-όχι, καλλίτερα doggy (μου απαντά)
-τεμπέλα όπως πάντα. Τεσπά, γύρνα
Συνεχίζω λοιπόν με doggy κατά το οποίο έριχνε κοφτές ματιές στο καθρέφτη και γω της έπιανα το κεφάλι και της το γύριζα από την άλλη
-σταμάτα να κοιτιέσαι στο καθρέφτη ψώνιο και βάλε το κεφάλι σου κάτω στο κρεβάτι
-κοιτάγα το γκώλο σου μαλάκα, είναι ωραίος
Έδωσα πόνο σε υψηλές ταχύτητες για κανένα πεντάλεπτο και έφυγαν και 2-3 (ψιλοάτσαλα ομολογουμένως) κωλοσκάμπιλα. Καλό στήσιμο χωρίς κλεψιές (ποτέ δεν είχα βέβαια πρόβλημα σ’ αυτό μαζί της), ενώ κατά διαστήματα ανταπέδιδε ορισμένες πισωκουμπουριές στο τέμπο μου. Λίγο πριν τελειώσω ψέλλισε κι ένα από τα αγαπημένα της συνθήματα: «c’ mon baby, finish». Στράγγισμα και σούμπιτος στο νιπτήρα για πλύσιμο. Η γριά τη φώναξε μια φορά και λίγο αργότερα δυνάμωσε και τη μουσική (ενώ πριν μπω της είπα να μην την κάνει τη μαλακία)
-χάρηκα που σε είδα (είπα γελώντας)
-είμαι σίγουρη (επίσης γελώντας με μια δόση ειρωνίας)
-φιλί πριν φύγεις;
-τα λέμε...