Καλησπέρα σε όλους. Πέρασμα από Περγάμου για Εβελινα έλειπε ξανά δεν ξέρω τι έχει πάθει. Η κάτω τσατσά με τραμπουκησε γιατί με πέρασε για κάποιον άλλο. Μετά πέρασα με Μπέλα από Φωκαιας θέλει μόνο πρωκτικο και τίποτα άλλο είναι ψιλό όλα θέλει προσοχή.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kanarini(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2020
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Φίλε εγώ τις πέτυχα κατά τις 14:30 με 15:30 περίπου. Κάπου εκείσε τι βαρδιες οι πρωτες δυο φιλε?
grover inspector
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2021
- Like
- 498
- Πόντοι
- 21
καλησπέρα.
Σμυρναρα μιας που είσαι εμπιστοσυνης μπορεις να πεις 2 λογια για την κατερινα μπας και φαμε κουλούρι απόψε? ¨)
αν είναι βεβαια και σημερα εως βραδυ.
το δίνει ανετα? συμετοχη οκ? αυτα βασικα.εμφανιση διαβασα τι εγραψες.
Σμυρναρα μιας που είσαι εμπιστοσυνης μπορεις να πεις 2 λογια για την κατερινα μπας και φαμε κουλούρι απόψε? ¨)
Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.553
- Πόντοι
- 736
προσυπογράφει όλο του bouΤο καλό τσιμπούκι είναι επιστήμη... είναι τέχνη..... είναι ταλέντο...!!!!!
Ένα καλό τσιμπούκι έχει πολλές παραμέτρους.
Καταρχάς η άλλη πρέπει να αγαπάει....να'χει αδυναμία στην μπουτσα.....να την βλέπει και να λαχταράει.....σαν να είναι παγωτό γρανιτα η έστω γλυφιτζουρι.!
Μετά είναι η ανατομία του στόματος τής.Τα μεγάλα χείλια παίζουν μεγάλο ρόλο σε αυτό...τα χείλη πρέπει να εφάπτονται σωστά πάνω στην μπουτσα(οι περισσότερες που κάνουν γιαλουρονικα στα χείλια και είναι σαν ροφοί...το κάνουν γι'αυτό το λόγο....για καλύτερα εφαπτόμενα τσιμπούκια)...!!!!
Επίσης,
Το υγρό στοιχείο που είναι το σάλιο παίζει και αυτό το ρόλο του.....το καλό τσιμπούκι θέλει πολύ σάλιο...!!!!
Τέλος είναι η γλώσσα.
Όσο πιο μακριά γλώσσα έχει η άλλη.... τόσο το καλύτερο...!!!
Και φυσικά να ξέρει να χειρίζεται την γλώσσα της...σε συνάρτηση με την μπουτσα.... βέβαια αυτό θέλει πολύ προπόνηση....!!!!!!!!
#Και φυσικά να μην βάζει καθόλου δόντι.....!!!!!!!!!!
ΥΓ: Τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι η συνταγή για ένα καλό σωστό τσιμπούκι...!!!!
Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Πιπαρα κάνει αδερφε. Εννοείται ελεύθερο!!!Κάνει καλή απαλή πίπα ; Μακάρι για να δούμε θα δοκιμάσω κ θα σου πω ευχαριστώ
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Καλησπέρα σας.
Συνεύρεση με Τζούλια στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28, στο υπόγειο.
Φόλα και μάλιστα από τις μεγαλύτερες.
Η κριτική έχει υποβληθεί και αναμένεται έγκριση.
Καλό βράδυ
Συνεύρεση με Τζούλια στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28, στο υπόγειο.
Φόλα και μάλιστα από τις μεγαλύτερες.
Η κριτική έχει υποβληθεί και αναμένεται έγκριση.
Καλό βράδυ
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
ΑπογευματινήΚαλησπερα συναδελφοι
Μπορει καποιος να μου πει ποιες κοπελες αξιζουν εμφανισιακα στην Φυλης?
οτι βαρδιες και να ειναι
(Και το οτι ειναι γουστα αυτα )δεν παιζει ρολο
ολοι μας ξερουμε να κρινουμε ποιες ειναι μουναρες και ποιες οχι?
αλλα για να βοηθησω προτιμαω μοντελε αδυνατα κοριτσια
και δινω κυριως εμφαση στο προσωπο και οχι στο σωμα
Επισης θα ηθελα να ξερω γενικα απο αποψη εμφανισης ποια εινα η καλυτερη βαρδια να πετυχω.!
Ευχαριστω εκ των προτερων και ευχομαι να τον εχετε παντα ορθιο.!!!
Σοφία => Χωματ 11Α => 8
Ταιλανδάννα => Φ84Β/86Α => 7.5
Βίκυ => Φ56 => 7.5 (ενδέχεται να παίζει μπάλα και πρωί ή διπλοβάρδια)
Τζένη => ΦΩΚ17 => 7.5
Άννα Μαρία => Φ65 => 7
Σαμπίνα => Εξηκίου 18 => 7 (έχει βέβαια ακμή στο πρόσωπο, οπότε μπορεί να σε χαλάσει και λόγω αυτού να έβαζες κάτω από 7, αλλά θεωρώ κατώφλι το 6 όπως και νά’ χει)
Μαρία (Ουγγαρέζα απ’ to Eλ Μπασάν) => Φ86 => 7 (+bonus αβυσσαλαίες βυζάρες/φόλα ολκής)
Ράνια => Φ84Α => 6.5
Γιάννα => Φ74ΑΡΙΣΤ => 6.5
Σάρα => ΦΩΚ25Β => 6.5 (ενδέχεται να παίζει μπάλα και πρωί)
Κορίνα => Φ84Α/65Β => 6
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.171
- Πόντοι
- 46.232
Ναι φίλε μου είναι πολύ τίμια, εγώ την έπαιρνα όταν δούλευε Διδύμου 18, τώρα που εμφανίστηκε πάλι στα Φωκαιας την τιμήσα πάλι, χάνει σωματικά αλλά μέσα είναι καλήκαλησπέρα.
Rockavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2009
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
Γατάκι εμένα με πήγε στο σπίτι της μετά τη βάρδια και μου μαγείρεψε. Ομελέτα με λουκάνικα και τηγανες πατατητές. Ήταν κουρασμένη και κοιμήθηκε αγκαλίτσα μου. Καθώς έκοβε τα λουκάνικα τα σύγκρινε με τις ολονυχτιες πουτσες και μου ορκίστηκε ότι θα φωλιάζει όλους τους ψωλαράδες. Θα δέχεται μόνο μικροτσουτσουνους για να διατηρεί σε φόρμα το γλυκουλι της αιδοίο. Μακρυά από τη Σαμπίνα λέμε, την είδα πρώτος.Κατι μας ειπες τωρα.Και εγω την εχω παρει καπου στις 8 με 10 φορες.Στις πρωτες 3 φορες ηταν ολα καλα και μετα αρχισε να παραπονιεται οτι εχω μεγαλο πουτσο και κατι αρες μαρες κουκουναρες.Ναι εχει μοντελο κορμακι που μονο με δαυτες μπορω να λειτουργησω.Κανει ομως υπερ αποστειρωμενο προγραμα δε δινει το κατι παραπανω εστω να σε κρατησει.Ακυρο απο εμενα και φαντασου την εχω γαμησει απο τις 10 φορες τις 2 σπιτι μου.Απο τη στιγμη που αρχισε τα ηληθεια παραπονα για μενα ελαβε τελος.Κορμακι ειπαμε ναι εχει πολυ καλο.
fluffy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.915
- Πόντοι
- 431
Τζούλια συναγωνιστή...Κολωνού 47 -όροφος..Καμια εναλλακτικη επιλογη για bbw εκτος απο Κωνσταντινα στη βεργας υπαρχει παιδια;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.171
- Πόντοι
- 46.232
Δουλεύει στο ισόγειο πιαΤζούλια συναγωνιστή...Κολωνού 47 -όροφος..
Γειά χαρά , 1] Τηγανες πατατητές Ρώσικη συνταγή απο την Σιβηρία ? , 2] τα λουκάνικα είμαι πεπεισμένος οτι ήταν τύπου μυκόνου .Γατάκι εμένα με πήγε στο σπίτι της μετά τη βάρδια και μου μαγείρεψε. Ομελέτα με λουκάνικα και τηγανες πατατητές. Ήταν κουρασμένη και κοιμήθηκε αγκαλίτσα μου. Καθώς έκοβε τα λουκάνικα τα σύγκρινε με τις ολονυχτιες πουτσες και μου ορκίστηκε ότι θα φωλιάζει όλους τους ψωλαράδες. Θα δέχεται μόνο μικροτσουτσουνους για να διατηρεί σε φόρμα το γλυκουλι της αιδοίο. Μακρυά από τη Σαμπίνα λέμε, την είδα πρώτος.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Σεβασμιώτατε παίχτη μου, με όλο τον σεβασμό κιόλας. Πέρασα με Σοφία από Χωματιανού προχθες. Έπαιζε με Βαλέρια στρουμπουλή στη μεταμεσονύχτια.Απογευματινή
Σοφία => Χωματ 11Α => 8
Ταιλανδάννα => Φ84Β/86Α => 7.5
Βίκυ => Φ56 => 7.5 (ενδέχεται να παίζει μπάλα και πρωί ή διπλοβάρδια)
Τζένη => ΦΩΚ17 => 7.5
Άννα Μαρία => Φ65 => 7
Σαμπίνα => Εξηκίου 18 => 7 (έχει βέβαια ακμή στο πρόσωπο, οπότε μπορεί να σε χαλάσει και λόγω αυτού να έβαζες κάτω από 7, αλλά θεωρώ κατώφλι το 6 όπως και νά’ χει)
Μαρία (Ουγγαρέζα απ’ to Eλ Μπασάν) => Φ86 => 7 (+bonus αβυσσαλαίες βυζάρες/φόλα ολκής)
Ράνια => Φ84Α => 6.5
Γιάννα => Φ74ΑΡΙΣΤ => 6.5
Σάρα => ΦΩΚ25Β => 6.5 (ενδέχεται να παίζει μπάλα και πρωί)
Κορίνα => Φ84Α/65Β => 6
Πήγα καρφωτός για την Σοφία. Μπαίνει μέσα με σηκωμένο φρύδι και ύφος....λέω δεν θα πάει καλά αυτό, αλλά ήμουν ευγενικός και χαμογελαστός μέχρι που την έδιωξα. Καταρχήν μπήκε μέσα και μου λέει με ύφος να πετάξω την τσίχλα που μασούσα ενώ ακόμα σκουπιζόμουν από τα νερά.
Ξεκινάει μια μονότονη πίπα αφού μονολογούσε στα Ρώσσικα μέχρι που της σκούντηξα απαλά το χέρι να τον βάλει στο στόμα της και να σκάσει.
Πιάνω βυζί, με κοιτάει σηκώνοντας πάλι το φρύδι.
Της λέω έλα να σε γλείψω, δεν θα την έγλειφα...αλλά ήμουν σίγουρος ότι θα μου πει όχι... Δεν ξέρω αν είναι το στυλ της έτσι και τι στυλ είναι ακριβώς αυτό, δεν ξέρω αν την πέτυχα σε φάση, αλλά δεν με κάβλωσε καθόλου και όπως ήταν σηκώθηκε και έφυγε.
Όντως μιλάει ελάχιστα Ελληνικά (λέξεις μετρημένες) και πολύ πάρλα στα Ρώσσικα, άμα την ρωτήσεις τι σκατά λέει σου λέει "Τίποτα". Ε, πες μας να μάθουμε βρε κούκλα μου, το έχουμε απορία...
Τα λέω εδώ γιατί δεν έγραψα κριτική γιαυτήν, σοκαρίστηκα είναι η αλήθεια γιατί δεν περίμενα κάτι τέτοιο... Και να πω ότι κάτι έφταιγε πάνω μου ή βρωμάω ή είμαι κακότροπος ή ασχημόφατσας, έχω λάβει πολλές φορές σχόλια ανακούφισης από τις κορασίδες για την υγιεινή μου γιατί αντιμετωπίζουν ΤΗΝ ΜΠΙΧΛΑ καθημερινά...την μυρίζουμε και εμείς άλλωστε όταν μπάινουμε στα δωμάτια πολλές φορές. ANYWAY.
Και αφού λοιπόν ψάχνετε με το κριτήριο της εμφάνισης, πολύ όμορφη και με ωραίο σώμα είναι και η Inga από Λιοσίων. 25άρα Ρωσσίδα, την κάνεις και μικρότερη, κουκλάκι, από υπηρεσίες ΜΈΤΡΙΑ πράγματα και το τονίζω, αλλά 2η φορά απόψε μου ήρθε πάλι πολύ χαμογελαστή. Άκρα στην πένα, χαδάκια στην ελεύθερη πίπα με μουγκρητά, ιεραποστολικό έκατσε και τον έφαγε, "νταβάι νταβάι" στα τέσσερα, στο τέλος μου έκανε κάτι "άουυ baby" γιατί την πήγα κομπρεσέρ και έβαλε και κάτι φωνές που μας άκουσαν μέχρι την Εξηκίου, αλλά μπήκε και έφυγε με το χαμόγελο...ΑΥΤΑ!
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Πού και πότε εργάζεται αυτή η Inga;
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Η Φωτεινή από Διδυμου 27 επέστρεψε από τις διακοπές του Πάσχα;
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Αύριο δουλεύει στο 73Β Λιοσίων 2η βάρδια, ίσως συνεχίσει και μεταμεσονύχτια όπως σήμερα τώρα που έφυγε η Μισέλ για Βενεζουέλα.Πού και πότε εργάζεται αυτή η Inga;
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Όλα καλά ρε νεςκαφέ, αλλά τα υπόλοιπα φίδια τι τα θες με τα μαστίγια και τις μασκούλες; Εγώ θα πάω αύριο και αν δεν έχει μαστίγια χειροπέδες μάσκες και εκπλήξεις θα σε πάρω τηλέφωνο να στα χώσω.Σεξυ γατουλα Σαμπινα αυριο απογευμα στην Εξηκιου 18 γ και βραδυ στο στην οδος Βεργας.με αξεσουαρ μαστιγιο χειροπεδες και σεξυ μασκουλα.αισθησιακα Εσωρουχα και πολλες εκπληξεις.
Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.553
- Πόντοι
- 736
στο cosmopolitan Ιουνίου τύπε;;; με πολυσέλιδο αφιέρωμα σε καταπολέμηση ακμής και 10 τρόποι να τον κάνετε να τελειώσει στο άψε σβήσεΣεξυ ναζιαρα γατουλα Σαμπινα συντομα θα κανει φωτογραφησει για περιοδικο.
Rockavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2009
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
Και που να την απολαύσεις στο τζακουζι, να κάνει μακροβουτι και μπουρμπουλήθρες και να φτύνει νερά σαν νεροπίστολο. Είναι ένα μικρό παπάκι σε μια λιμνούλα. Δεν υπάρχει η Инка. Αν δε πήγαινα για γάμο με την Σαμπίνα, θα παντρευομουν την Инка. Απλά τώρα αναγκάζομαι να τη κερατώνω που και που. Έχουμε ελεύθερη σχέση.Σεβασμιώτατε παίχτη μου, με όλο τον σεβασμό κιόλας. Πέρασα με Σοφία από Χωματιανού προχθες. Έπαιζε με Βαλέρια στρουμπουλή στη μεταμεσονύχτια.
Πήγα καρφωτός για την Σοφία. Μπαίνει μέσα με σηκωμένο φρύδι και ύφος....λέω δεν θα πάει καλά αυτό, αλλά ήμουν ευγενικός και χαμογελαστός μέχρι που την έδιωξα. Καταρχήν μπήκε μέσα και μου λέει με ύφος να πετάξω την τσίχλα που μασούσα ενώ ακόμα σκουπιζόμουν από τα νερά.
Ξεκινάει μια μονότονη πίπα αφού μονολογούσε στα Ρώσσικα μέχρι που της σκούντηξα απαλά το χέρι να τον βάλει στο στόμα της και να σκάσει.
Πιάνω βυζί, με κοιτάει σηκώνοντας πάλι το φρύδι.
Της λέω έλα να σε γλείψω, δεν θα την έγλειφα...αλλά ήμουν σίγουρος ότι θα μου πει όχι... Δεν ξέρω αν είναι το στυλ της έτσι και τι στυλ είναι ακριβώς αυτό, δεν ξέρω αν την πέτυχα σε φάση, αλλά δεν με κάβλωσε καθόλου και όπως ήταν σηκώθηκε και έφυγε.
Όντως μιλάει ελάχιστα Ελληνικά (λέξεις μετρημένες) και πολύ πάρλα στα Ρώσσικα, άμα την ρωτήσεις τι σκατά λέει σου λέει "Τίποτα". Ε, πες μας να μάθουμε βρε κούκλα μου, το έχουμε απορία...
Τα λέω εδώ γιατί δεν έγραψα κριτική γιαυτήν, σοκαρίστηκα είναι η αλήθεια γιατί δεν περίμενα κάτι τέτοιο... Και να πω ότι κάτι έφταιγε πάνω μου ή βρωμάω ή είμαι κακότροπος ή ασχημόφατσας, έχω λάβει πολλές φορές σχόλια ανακούφισης από τις κορασίδες για την υγιεινή μου γιατί αντιμετωπίζουν ΤΗΝ ΜΠΙΧΛΑ καθημερινά...την μυρίζουμε και εμείς άλλωστε όταν μπάινουμε στα δωμάτια πολλές φορές. ANYWAY.
Και αφού λοιπόν ψάχνετε με το κριτήριο της εμφάνισης, πολύ όμορφη και με ωραίο σώμα είναι και η Inga από Λιοσίων. 25άρα Ρωσσίδα, την κάνεις και μικρότερη, κουκλάκι, από υπηρεσίες ΜΈΤΡΙΑ πράγματα και το τονίζω, αλλά 2η φορά απόψε μου ήρθε πάλι πολύ χαμογελαστή. Άκρα στην πένα, χαδάκια στην ελεύθερη πίπα με μουγκρητά, ιεραποστολικό έκατσε και τον έφαγε, "νταβάι νταβάι" στα τέσσερα, στο τέλος μου έκανε κάτι "άουυ baby" γιατί την πήγα κομπρεσέρ και έβαλε και κάτι φωνές που μας άκουσαν μέχρι την Εξηκίου, αλλά μπήκε και έφυγε με το χαμόγελο...ΑΥΤΑ!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις