Χθές πάλι Σαββατο βράδυ οι πιτσιρικάδες συνεχιζαν τις πλάκες κ τις φωνές στο σαλόνι. Η τσατσα απο Φιλιπιδου 11 πάνω τους έκανε παρατηρηση οτι ο συναγωνιστης μέσα πηδάει... ηθελα να ξερα κάποιοι που ειστε τοσο καυλιαρηδες και μαγκιά σας γιατι δεν κρατάτε αυτη την ενεργεια για μέσα στο δωμάτιο ;
εγω συνηθως ειμαι ανέκφραστος στο σαλόνι... μολις μπω μέσα θα ξεκινησει το πανηγύρι. Σεβαστειτε λίγο και τους άλλους συναγωνιστές. Ο άλλος ρωτουσε εναγωνίως... σιγά μεγάλε μη σου φυγουν στο σαλόνι... κάνε λιγο υπομονη κανα 10λεπτο.
Υπερ - ενημερωση τριημέρου - κωλομπαρα (Σκορπιος - μπουρδελα χθες βράδυ - οχι τοσο εκτενης οσο του νέα Σμυρνη αλλα οκ πέρασα μια Φωκαιας και μασάζ θα ακολουθησει κριτική)
Έχουμε κ λέμε λοιπον απο την χθεσινή μεταμεσονύχτια βάρδια :
Φωκαίας 17 Μαρία ξανθιά ωραιος κώλος ωραιο σώμα... έχει παρθει απο φιλο συναγωνιστη πριν κάτι μέρες - καλά λογια μου είπε. Ωραια παρουσία γενικοτερα. Με καύλωσε.
Φωκαίας 19 κάτω Ελίνα ξανθιά ωραίο σωματάκι άβυζη βεβαια λίγο , η τσατσα τη φώναξε στο 10λεπτο. (Απορροια που ειχαν μαζευτει στο σαλόνι και λέγανε τα δικά τους).
Φυλης 59 Η Άννα
Φιλιπιδου 11 κάτω η τσουπωτη Σίλβια , με μπαμπατσικο κώλο ελαφρως χαλαρωμένο και ωραιες βυζάρες την εχω τιμήσει με κριτική στο πάνω οπου ειχα πολυ καλές εντυπώσεις καθως τιμάει το 20αρικο η τύπισα.
Φιλιπίδου 11 πάνω Η Τζουλια βγηκε να κάνει σαλονάρισμα, επαιξε και με το στίλο που έχουν στη μέση του σαλονακίου, ωραια γκομενα ψηλή ξανθιά , η τσατσα πειραχτήρι, ψηλη ξανθιά επισης. Τη καυλαντιζε ενας πιτσιρικας αλλα ειπε δε κάνει δωμάτιο.
Πέρασα με την Ναταλία απο Μαρνη 28 μασάζ καθως ήθελα γαμησι διαρκείας για κανα 25 λεπτο... κουράστηκε λιγο η Ναταλίτσα που δεν μου έπεφτε και δεν έχυνα αλλα κ τι να κάνουμε. Τα 60 ειναι 60.
θα ακολουθησει κριτική , την οποια οσοι πάτε σε μασάζ πρέπει να διαβάσετε! Καλα γαμήσια.