Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 313 άτομα (39 μέλη και 274 επισκέπτες)

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80
Μια περιγραφή θα μπορούσαμε να έχουμε, εμείς που δεν την έχουμε τιμήσει; Ευχαριστώ!
καλησπέρα φίλε.
σόρρυ για την αργοπορία αλλά δεν είχα μπει από χθες.

κοίτα είναι πολύ νορμάλ για να περιγράψω, καστανόξανθη ούτε άσχημή ούτε ιδιαίτερα όμορφη με νορμάλ σωματάκι με μικρό βυζί.
κοντά στα 28-30. γενικά δεν είμαι καλός στις περιγραφές, ξέρω μόνο αν μου αρέσει εμένα η κοπέλα. για εμένα είναι 5-6/10.
αλλά πραγματικό 5-6/10 όχι οι μλκιες που γράφονται εδώ και πας καβλωμένος να δεις ΤΟ μουνί και βλέπεις μια που δεν γαμούσες ούτε τσάμπα.
τελευταία την πάτησα με την Μαριάννα από Διδύμου 22 πριν 1-2 βδομάδες που έφυγα σκαστός από τη δουλειά να προλάβω πρωινή βάρδια και περίμενα να δω πιπίνι μινιόν με ωραίο κορμάκι και είδα... αυτό που είδα
Αν θέλει κάποιος που ξέρει να περιγράφει ας πει για την Ειρήνη να βοηθήσει.

όσο για την Ειρήνη το θέμα είναι ότι μέσα είναι τούρμπο, ειδικά αν σου αρέσουν τα τσιμπούκια, αλλά και γενικά δίνει πόνο. και έχει και τα ωραία της μεσα :wink:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.072
Πόντοι
1.686
Μάγκες , στο Χωματιανού 11 κάτω,
έχει κάποια καλά τεμάχια !

:rockon: :rockon: :rockon:

Σοφία , Ειρήνη, Βαλέρια
ελήφθησαν στις αργίες !

Επίσης στο Λιο΄σιων 73 Α και Β
έχει ωραία τεμάχια ,
προτιμώ Ιωάννα, Ναταλί, Ίνγκα.

Εξηκίου 18Γ και Βέργας 7 η Σαμπίνα,
ωραία.

Επίσης για μιλφ ωραία. Αγκύρας 12.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.072
Πόντοι
1.686
Επίσης, κατά την δική μου άποψη
η Τζένη στο Φωκαίας 17 είναι
κωλ γκερλ των 140 ευρώ, σε ρδελάκι !

Πήγα με ένα φίλο μου να τη δει και
απόρησε πως είναι δυνατό να εργάζεται
σε ρδέλο τέτοια εμφανίσιμη γκόμενα.
Όμως αυτή εργάζεται 5-6 ώρες σε σταθερό μέρος
και βγάζει τα ίδια περίπου λεφτά με ένα κωλ γκερλ,
διότι έχει πελατεία η Τζένη,
χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνει σε διάφορα
σπίτια με ταξί , με ένα, μικρό, ποσοστό επικινδυνότητας

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80

για εμένα από υπηρεσίες πολύ μέτρια όμως.
από εμφάνιση (αν και τσιγγανόφατσα) σκίζει.

γενικά ακόμα και σήμερα που η φυλής είναι για κλάματα έχει μουνιά που στεκόντουσαν σαν cgια.
πιο παλιά έκλαιγα με την κοροϊδία που έτρωγαν οι στουντιάκιδες και οι cgάκιδες!!

θυμάμαι κάποτε δούλευε μια μιρέλα στο μετάξυ (κολοκυνθούς) με φουλ στο 20άρικο (τόσο παλιά!!) μετά πήγε φυλής πάλι με ακάποτο τελειωτικό και κώλο.
και μετά πήγε κασσάνδρας στο 50άρικο. επειδή πέρναγα καλά μαζί της μετά από κάνα 4-5μηνο πάω στο στούντιο και μου λένε:
50 απλό
70 ακάποτο (χωρίς τελειωτικό)
100 κώλος!!!

μπαίνω στο 50άρικο τα κάνουμε όλα (ακά τελειωτικό και κώλο) και λέω πόσοι μαλάκες σκάνε 100άρικο για να πάρουν αυτά που παίρναμε με 20€!! και καλά είναι πιο καθαρά χαχαχαα
το μυστικό είναι ένα, κάποιοι μαλάκες δεν θέλουν να λένε στους εαυτούς τους ότι πάνε σε μπουρδέλα έτσι για τον τίτλο του στούντιο πληρώνουν 1,5 φορά τα λεφτά για τα ίδια πράγματα.

όσο για την καθαριότητα ρε μλκες το μουνί που γαμάμε όλοι με 20 ή 50 ή 150, το έχει γαμήσει ο κάθε βρωμιάρης γυφτορουμάνος επειδή σε αυτη τη φάση της "καριέρας" της, το παίζει καθαρή δεν σημαίνει κάτι.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

Κώστα , από παλαιά όσο αναφορά την φυλής Φωκαίας κτλ … Πάντα το λέγαμε τόσα μοντέλα τι κάνουν στα μπουρδελα ; Η απάντηση είναι το γρήγορο χρήμα τα 20 Ρικά βροχή ….και όχι σε ξενοδοχεία με τον πελάτη για μια ώρα με ότι αυτό συνεπάγεται !! Μια δυνατή τανα ξέρει να σε καβλωσει σε 2 λεπτά και σε 5 να σπαρταράς από το χυσιμο !!! Δύσκολο αλλά γίνετε !!θα ξαναπώ για ακόμη μια φορά (100;) χριστινακι καζαξταν !! Με έκανε και εμένα και πολλούς άλλους στο 5 λεπτό να τα εζω δόση όλα με σωστό τρόπο να το έχω ευχαριστηθεί εννοώ και να μου κάνει και 7 λεπτά κουβεντούλα !!!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Χτες πήγα πρωί για Βίκη φυλ 56 αλλά δυστηχος τόσο καντεμης που σχόλασε την είδα να μπαίνει στην διπλανή πολυκατοικία φόραγε κάτι καβλωτικα παντόφλακια με γουνάκι και είχε μια προςωπαρα κάτι χειλαρες σαν να έβλεπες την ατζελινα Τζολί σε πιο κοντό !! Έμεινα αχυστος !!! Διότι στην πρωινή δεν παίζει τίποτα το καλό δυστηχος !!! Τίποτα όμως μαγγες

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Γιατί με κάνεις παράθεση και μου επισημαίνεις ότι κάνει αποστηρωμενο πρόγραμμα; εγώ τα ξέρω αυτά στον άλλο πεστα που λέει ότι την έβαλε κάτω και την σπατουλαρισε και της έκανε και της ερανε και από δω και από κει και έχυσε και καταρράκτες και νιαγαρες και ποτάμια και φωνές και κακό..

Και ειναι όλες όσες εκθειάζει αυτός και 2 ακόμη ξέρουμε όλοι ποιοι..

Κατά κάποιο τροπο συμφωνείς μαζί μου και "ρίχνεις" τα καρφιά σου χωρίς λόγο..

Εγώ αυτό ακριβώς ήθελα να "δείξω" μιας και είμαι άτομο που κυνηγαω το value for money και όχι απλά να μπω σε μια τρύπα για να πω ότι μπήκα.. Κοντεύω τα 40 θέλω ποιότητα.. Κι με την ποιότητα δεν εννοώ το πιπίνι το ωραίο... Ναι εντάξει καλό είναι για τα μάτια αλλα μέχρι εκεί.. Το να το πασπατευω και να αισθάνομαι ότι δε γουστάρει τι να το κάνω..

Εγω επισήμανα αυτό με τις γλυωδεις διατυπώσεις αυτών των 2-3 στις ενημερωσεις/κριτικές.. Την πάτησα μια την πάτησα δύο (μια του κλέφτη δύο του κλέφτη..) τελικά μπήκα στο τρυπακι ότι κοπέλα που αναφέρει ο τονυ και ο άλλος.. ( που όπου να ναι θα μπει σφήνα και δεν υπάρχει περίπτωση να απαντήσω ) καλό είναι να αποφεύγονται..

Από κει κ πέρα δε θα κάνω κουμάντο εγώ στα λεφτά και τις επιλογές του καθένα.. Ο κάθε ένας ελίσσεται κατά το δοκούν..

Αυτά..
Παίχτη σύνελθε η Σαμπίνα είναι διαμάντι αφενός εμφανισιακά και αφετέρου από άποψη θηλυκότητας και επαγγελματισμού. Επίσης το ότι κάνει καλτσωμένη πίπα δεν θεωρώ ότι εντάσσει το πρόγραμμα της αυτομάτως σε αποστειρωμένο. Αν είσαι καθαρός (πράγμα πανεύκολο όταν τη πετύχεις στην Εξηκίου, διότι έχουν ντουζιέρες και τα 2 δωμάτια) και θα γλείψει και θα δώσει φιλιά και θα είναι θερμή/εύθυμη απέναντι σου.Κι όλα αυτά θα τα κάνει πάντα, σκέτο τσιμέντο η διάθεση της. Ο ορισμός της τιμιότητας!
Από την άλλη βέβαια δεν με χαλάει που θα χάσει και καναδυό πελάτες. Αυτό το πράγμα με την αναμονή στο σαλόνι όταν έχει βάρδια δεν περιγράφεται...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.616
Πόντοι
27.261
τελευταία την πάτησα με την Μαριάννα από Διδύμου 22 πριν 1-2 βδομάδες που έφυγα σκαστός από τη δουλειά να προλάβω πρωινή βάρδια και περίμενα να δω πιπίνι μινιόν με ωραίο κορμάκι και είδα... αυτό που είδα
:tooth:

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Χτες πήγα πρωί για Βίκη φυλ 56 αλλά δυστηχος τόσο καντεμης που σχόλασε την είδα να μπαίνει στην διπλανή πολυκατοικία φόραγε κάτι καβλωτικα παντόφλακια με γουνάκι και είχε μια προςωπαρα κάτι χειλαρες σαν να έβλεπες την ατζελινα Τζολί σε πιο κοντό !! Έμεινα αχυστος !!! Διότι στην πρωινή δεν παίζει τίποτα το καλό δυστηχος !!! Τίποτα όμως μαγγες
Πηγαινε Τζέσικα αδερφε πρωι. Φωκαίας 25

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Καινουργεια νεαρη Ρωσιδα στην οδος Φυλης 71 β πρωινη Βαρδυα με το ονομα Τζασμιν ξανθια με ωραια πιασηματα ειδα αρκετο κοσμο μεσα στα δωματιο προγραμα κανονικο.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Παιδιά το αποστειρωμενο πρόγραμμα είναι ΦΟΛΑ!
Νόμος του μπουρδελινγκ!

Αλλά είπαμε....
περί ορεξεως...γαρδουμπα...!!!

Βέβαια να πούμε και το άλλο...

Με 20 η με 10 ευρώ στα μπουρδέλα δεν μπορεί να τα έχουμε ΟΛΑ πλέον όπως παλιά......και να είναι νέα η άλλη....και μουναρα....και φουλ προγράμματαρα....!!!!!!

Εδώ δεν βλέπετε τι γίνεται....

#Οι εσκορτακηδες σκάνε 200ρουμπα€ για μία μέτρια κορασίδα!

#Οι Μασαζακιδες κατοίκων σκάνε
100ρουμπα€ απλά η άλλη να τους την μπαιξει με λάδι...:jerking::2funny:
Εννοείς ότι μια καλή πίπα σπανίζει στο σήμερα ακόμα και με 200 που σπάνε κάποιοι ;; Αυτό είναι παράλογο στατιστικά δεν γίνεται να μην υπαρχη μια καλή κοπέλα σε ντελο να κάνει απαλή ήρεμη πίπα !! Απλά κάποιοι μάλλον δεν λένε ποιες είναι !!!! Η λογικη μου αυτό λέει χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν έδω συναγωνηστη

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
172
Πόντοι
1
Καλησπερα συναδελφοι
Μπορει καποιος να μου πει ποιες κοπελες αξιζουν εμφανισιακα στην Φυλης?
οτι βαρδιες και να ειναι
(Και το οτι ειναι γουστα αυτα )δεν παιζει ρολο
ολοι μας ξερουμε να κρινουμε ποιες ειναι μουναρες και ποιες οχι?
αλλα για να βοηθησω προτιμαω μοντελε αδυνατα κοριτσια
και δινω κυριως εμφαση στο προσωπο και οχι στο σωμα
Επισης θα ηθελα να ξερω γενικα απο αποψη εμφανισης ποια εινα η καλυτερη βαρδια να πετυχω.!
Ευχαριστω εκ των προτερων και ευχομαι να τον εχετε παντα ορθιο.!!!

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
Καλησπερα συναδελφοι
οτι βαρδιες και να ειναι
Επισης θα ηθελα να ξερω γενικα απο αποψη εμφανισης ποια εινα η καλυτερη βαρδια να πετυχω.!
θες και μοντελέ κορμάκι θες και να χει ωραίο πρόσωπο... ε τότε
άστο φίλε ούτε από παράλληλη της φυλής
μην περάσεις!

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Καλησπερα συναδελφοι
οτι βαρδιες και να ειναι
Εμένα συνοδοιπορε μου άρεσαν πολύ η Βικη από Φ56 και η Άννα Μαρία από Φ65 νομίζω.Η πρώτη πολύ καλο πρόσωπο με χείλαρες τύπου Τζολι και κορμί πολύ καλο.Η δεύτερη κοντούλα μινιόν μελαχρινο.Επισης αν γουστάρεις πιο milf πήγαινε Ρίτα Φωκαιας 19.Ψηλη ξανθιά όμορφη που βγάζει γούστα. Μου θυμίζει κάτι καβλιαρες 40αρες που σκάνε μύτη για καφέ με τζιν κολλητά και το βυζι έξω.Δεν ξέρω εμένα μ αρέσει πολύ...

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Εμένα συνοδοιπορε μου άρεσαν πολύ η Βικη από Φ56 και η Άννα Μαρία από Φ65 νομίζω.Η πρώτη πολύ καλο πρόσωπο με χείλαρες τύπου Τζολι και κορμί πολύ καλο.Η δεύτερη κοντούλα μινιόν μελαχρινο.Επισης αν γουστάρεις πιο milf πήγαινε Ρίτα Φωκαιας 19.Ψηλη ξανθιά όμορφη που βγάζει γούστα. Μου θυμίζει κάτι καβλιαρες 40αρες που σκάνε μύτη για καφέ με τζιν κολλητά και το βυζι έξω.Δεν ξέρω εμένα μ αρέσει πολύ...
Αν θεωρεις την ριτα μουναρα φανταζομαι πως θα ναι οι μετριες για εσενα

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Αν θεωρεις την ριτα μουναρα φανταζομαι πως θα ναι οι μετριες για εσενα
Αν δεις πουθενα στο κείμενο τη λέξη μουναρα είσαι μαλακας. Αν δεν τη δεις αυτη τη λεξη τότε είσαι παλιομαλακας.Οποτε διαλεξε

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
172
Πόντοι
1
θες και μοντελέ κορμάκι θες και να χει ωραίο πρόσωπο... ε τότε
άστο φίλε ούτε από παράλληλη της φυλής
μην περάσεις!
εχω πετυχει ομως φιλε δεν το πα τυχαια απλα δεν κραταω ακριβη τοποθεσια και ονοματα

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
172
Πόντοι
1
σε τι βαρδιες οι πρωτες δυο φιλε?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom