Είναι ίσως η πιο ωραία της αλυσίδας αυτή τη στιγμή. Θέλω και εγώ νεροπίστολο στο τζακούζι!
Άσε που ίσως πατάει την Σαμπίνα στα τηγανητά αυγά με λουκάνικα, θα της πω να μου φτιάξει μια μέρα και θα σου πω. Θα της πάω εγώ τα λουκάνικα.
Η Αλίνα παίζει Δευτέρα με Σάββατο 10/11-5/6 το απόγευμα και μετά πάει στο στούντιο από τις πληροφορίες του Σμύρνη. Κρίμα είναι να πληρώσεις 50 για τον ίδιο χρόνο αφού με το 20άρικο θα κάτσεις 20λεπτο.
Πρέπει να κατέχεις τεχνικές αποφυγής νίντζα με αυτόν τον τσάτσο. Μία φορά που πήγα πήγε να κάνει κίνηση και σε μένα να δει αν έχω καυλώσει λέγοντας μου "δεν παω να βάλω όλο μου το χέρι, δεν μπορείς να μου κάνεις μήνυση". Έβαλα το τσαντάκι μπροστά και έφαγε μπλοκ. Μετά μπήκε στο δωμάτιο πριν έρθει η κοπέλα και καλά για καπότες και χαρτιά. Το δωμάτιο είχε 5 κωλόχαρτα και 25 καπότες πεταμένες στο κομοδίνο. Ευτυχώς είχα βγάλει μόνο μπλούζα, αν πάω και άλλη φορά θα περιμένω την κοπέλα να γδυθώ γιατί ποτέ δεν ξέρεις...
Κατάλαβα το point σου σεβαστέ μου, το mood παίζει ρόλο, πήγα και 3 η ώρα τα μεσάνυχτα. Για το αν της άρεσα δεν θα κάτσω να περιαυτολογήσω εδώ για την εμφάνισή μου, εκτός αν η κοπέλα βγάζει άλλα γούστα ή της αρέσουν οι πολύ μεγαλύτεροί της. Παίζει και αυτό!