Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 134 άτομα (11 μέλη και 123 επισκέπτες)

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.523
Πόντοι
201
Γατάκι εμένα με πήγε στο σπίτι της μετά τη βάρδια και μου μαγείρεψε. Ομελέτα με λουκάνικα και τηγανες πατατητές. Ήταν κουρασμένη και κοιμήθηκε αγκαλίτσα μου. Καθώς έκοβε τα λουκάνικα τα σύγκρινε με τις ολονυχτιες πουτσες και μου ορκίστηκε ότι θα φωλιάζει όλους τους ψωλαράδες. Θα δέχεται μόνο μικροτσουτσουνους για να διατηρεί σε φόρμα το γλυκουλι της αιδοίο. Μακρυά από τη Σαμπίνα λέμε, την είδα πρώτος.
Στις τηγανιτές πατάτες σου έβαλε ηλιέλαιο από Ουκρανία ή μου'ν'ουνέλαιο από Ελλαδισταν?? (Για να μάθουμε αν γίναν αφρατες ρε μάγκα) :coffee:

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.523
Πόντοι
201
Για τον συναγωνιστή που ψάχνει BBW εκτός από Κωνσταντίνα παίζει ένα ξανθό νυχτερινό μιλφογκιλφ jason ψηλά και δεξια στο Εμετουργειο. Εχει ριγμένους τους ώμους μπροστά οπότε μετά το sex θα ακολουθεί και αγώνας πάλης, εγώ όταν κάνω κανένα πέρασμα από εκεί φεύγω με αργά και προσεκτικά βήματα προς τα πίσω μη φάω κανένα μπουκέτο και βρεθώ στην γωνία στο φαρμακείο να πουλάω βραδιάτικα κολωνιες του Devid Beckham.

Τελευταία τροποποίηση:

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Ρε παιδια κανενα νεο για αλκιβιαδου 16α και για το αλινακι?μια ηταν που αξιζε σε ολη τη περιοχη τη χασαμε κ αυτη μιλαμε για τη καντεμια του αιώνα
Την έχει καθημερινά στο προγραμμά του το μασατζίδικο-studio,Αγίων Πάντων 9 απο τις 12:00 εως τις 02:00,οπότε δεν νομίζω ότι παίζει πλέον στο Αλκιβιάδου 16α,εκτός αν πηγαίνει σε κανένα ρεπό της εκεί,βέβαια οι τιμές ξεκινάνε από τα 50 ευρώ εκεί,καλά ήταν στα 20 value for money καθώς είναι πολύ καλή μέσα,όπως και στα 10 ευρώ όταν ήταν στην Ιάσονος.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Όλα καλά ρε νεςκαφέ, αλλά τα υπόλοιπα φίδια τι τα θες με τα μαστίγια και τις μασκούλες; Εγώ θα πάω αύριο και αν δεν έχει μαστίγια χειροπέδες μάσκες και εκπλήξεις θα σε πάρω τηλέφωνο να στα χώσω.
εγώ πάντως δεν άντεξα, έκανα αναφορά στα σχόλια του

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Σεβασμιώτατε παίχτη μου, με όλο τον σεβασμό κιόλας. Πέρασα με Σοφία από Χωματιανού προχθες. Έπαιζε με Βαλέρια στρουμπουλή στη μεταμεσονύχτια.
Πήγα καρφωτός για την Σοφία. Μπαίνει μέσα με σηκωμένο φρύδι και ύφος....λέω δεν θα πάει καλά αυτό, αλλά ήμουν ευγενικός και χαμογελαστός μέχρι που την έδιωξα. Καταρχήν μπήκε μέσα και μου λέει με ύφος να πετάξω την τσίχλα που μασούσα ενώ ακόμα σκουπιζόμουν από τα νερά.
Ξεκινάει μια μονότονη πίπα αφού μονολογούσε στα Ρώσσικα μέχρι που της σκούντηξα απαλά το χέρι να τον βάλει στο στόμα της και να σκάσει.
Πιάνω βυζί, με κοιτάει σηκώνοντας πάλι το φρύδι.
Της λέω έλα να σε γλείψω, δεν θα την έγλειφα...αλλά ήμουν σίγουρος ότι θα μου πει όχι... Δεν ξέρω αν είναι το στυλ της έτσι και τι στυλ είναι ακριβώς αυτό, δεν ξέρω αν την πέτυχα σε φάση, αλλά δεν με κάβλωσε καθόλου και όπως ήταν σηκώθηκε και έφυγε.
Μάγκα καλά τα λες, δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω. Λόγω έλλειψης επαγγελματισμού (εξαιρείται η Σαμπίνα) και της οπτικής που έχουν τα κορίτσα για τη δουλειά (αγγαρεία συνήθως), οι περισσότερες είναι στη καλλίτερη hit or miss και στη χειρότερη φόλες. Top 10 εμφανισιμότητας συνέταξα, διότι αυτό ζήτησε ο άνθρωπος και πάντα με βάση τα γούστα μου, χωρίς να λάβω υπόψιν πως είναι στο δωμάτιο.
Για τη Σοφία που ανέφερες, κατάλαβα ότι πέραν της διάθεσης και της κούρασης που θα έχει τη στιγμή που θα τη συναντήσεις (πράγμα που αποτελεί για όλες αστάθμητο παράγοντα, δεν μπορείς να ξέρεις από πριν σε τι φάση είναι η καθεμία) έχει πιστεύω και ένα σχετικό κώλυμα με την εμφάνιση μας. Από τη μικρή μου εμπειρία μαζί της (μόνον 3 φορές, αλλά σίγουρα θα αυξηθούν) και από αυτά που διάβασα, κατέληξα στο ότι κάνει διακρίσεις ανάλογα με το αν της αρέσει ο πελάτης. Συνεπώς αυτός που της αρέσει περισσότερο θα περάσει ελαφρώς καλλίτερα. Χοντρή μαλακία, αν με ρωτάς, αυτό το feature των διακρίσεων αλλά τι να κάνουμε it is what it is. Επίσης έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση στη Φυλής δεν αποκλείεται να τύχει να φάει φόλα ΚΑΙ κάποιος που τους αρέσει κι ας είναι και τακτικός πελάτης τους (χωρίς ιδιαίτερο λόγο, κοινώς «τρέχα γύρευε»). Αυτό να ξέρεις είναι μακράν χειρότερο (τη μια δηλαδή σπαθί και μες τη καύλα, την άλλη να θες να της σπάσεις το σαγόνι) και προσωπικά το έπαθα με Γιάννα.

Τελευταία τροποποίηση:

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.731
Πόντοι
201
Σεξυ γατουλα Σαμπινα αυριο απογευμα στην Εξηκιου 18 γ και βραδυ στο στην οδος Βεργας.με αξεσουαρ μαστιγιο χειροπεδες και σεξυ μασκουλα.αισθησιακα Εσωρουχα και πολλες εκπληξεις.
Και πολλές εκπλήξεις; Δηλαδή; Θα έχει και κλόουν;
Ναι φίλε μου είναι πολύ τίμια, εγώ την έπαιρνα όταν δούλευε Διδύμου 18, τώρα που εμφανίστηκε πάλι στα Φωκαιας την τιμήσα πάλι, χάνει σωματικά αλλά μέσα είναι καλή
Ισχύει, είναι καλή.

@grover inspector
Τις 2 πρώτες φορές πέρασα μαζί της πολύ καλά. Την πήρα ακόμα 2, κάτι με χαλάει. Το σώμα της ίσως που δεν μπορώ να το παραβλέψω και δεν το ευχαριστήθηκα τόσο. Δεν έφταιγε η κατερίνα και έκατσε μέσα αρκετή ωρα μέχρι να τελειώσω.

Να είσαι προετοιμασμένος αν πάς γιατί με τέτοια ζέστη έξω, το a/c μέσα το είχε στους 30 στην ζέστη και κόρωσα. Ίσως για αυτό δεν μπορούσα να λειτουργήσω. Μάλλον είναι κρυουλιάρα! :cheesy:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Τις προάλλες πέρασα με Ίρις από Ιωαννίνων 5, μιας και θυμόμουν πόσο πρόθυμη ήταν τις 2 φορές που είχα περάσει μαζί της στο παρελθόν. Μέσα όμως με περίμενε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, καθώς έφαγα άκυρο για γλειφομούνι και ελεύθερο στοματικό και πλέον κάνει αποστειρωμένο πρόγραμμα, κάτι που δε μου είχε ανακοινώσει η τσατσά. Σε ερώτησή μου για το λόγο μου απάντησε ότι έχει αφαιρέσει τις ωοθήκες της, γιατί είχαν μολυνθεί από κάποιο μικρόβιο από το γλειφομούνι και από τότε προσέχει. Δεν ξέρω αν με δούλευε, αλλά πάντως αν έλεγε αλήθεια είναι απίστευτο τι ζημιές μπορεί να πάθουν στα γυναικολογικά τους οι κορασίδες που εμείς με περισσή ευκολία κράζουμε για τα απλά προγράμματα.
Εμένα ο τσάτσος στο Αλκιβιάδου 16 χτες ήθελε να μου πιάσει τη μαλαπέρδα που νόμιζε ότι φούσκωνε κάτω από το τζιν
Ως εκ τούτου δεν κάθισα να δω την κοπέλα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.631
Πόντοι
27.261
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Καλησπερα συναδελφοι
Μπορει καποιος να μου πει ποιες κοπελες αξιζουν εμφανισιακα στην Φυλης?
οτι βαρδιες και να ειναι
(Και το οτι ειναι γουστα αυτα )δεν παιζει ρολο
ολοι μας ξερουμε να κρινουμε ποιες ειναι μουναρες και ποιες οχι?
αλλα για να βοηθησω προτιμαω μοντελε αδυνατα κοριτσια
και δινω κυριως εμφαση στο προσωπο και οχι στο σωμα
Επισης θα ηθελα να ξερω γενικα απο αποψη εμφανισης ποια εινα η καλυτερη βαρδια να πετυχω.!
Ευχαριστω εκ των προτερων και ευχομαι να τον εχετε παντα ορθιο.!!!
καποιες ναι αλλα οσο πιο ωραια,τοσο πιο φολα

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Και που να την απολαύσεις στο τζακουζι, να κάνει μακροβουτι και μπουρμπουλήθρες και να φτύνει νερά σαν νεροπίστολο. Είναι ένα μικρό παπάκι σε μια λιμνούλα. Δεν υπάρχει η Инка. Αν δε πήγαινα για γάμο με την Σαμπίνα, θα παντρευομουν την Инка. Απλά τώρα αναγκάζομαι να τη κερατώνω που και που. Έχουμε ελεύθερη σχέση.
Είναι ίσως η πιο ωραία της αλυσίδας αυτή τη στιγμή. Θέλω και εγώ νεροπίστολο στο τζακούζι! :uzi: Άσε που ίσως πατάει την Σαμπίνα στα τηγανητά αυγά με λουκάνικα, θα της πω να μου φτιάξει μια μέρα και θα σου πω. Θα της πάω εγώ τα λουκάνικα.

Την έχει καθημερινά στο προγραμμά του το μασατζίδικο-studio,Αγίων Πάντων 9 απο τις 12:00 εως τις 02:00,οπότε δεν νομίζω ότι παίζει πλέον στο Αλκιβιάδου 16α,εκτός αν πηγαίνει σε κανένα ρεπό της εκεί,βέβαια οι τιμές ξεκινάνε από τα 50 ευρώ εκεί,καλά ήταν στα 20 value for money καθώς είναι πολύ καλή μέσα,όπως και στα 10 ευρώ όταν ήταν στην Ιάσονος.
Η Αλίνα παίζει Δευτέρα με Σάββατο 10/11-5/6 το απόγευμα και μετά πάει στο στούντιο από τις πληροφορίες του Σμύρνη. Κρίμα είναι να πληρώσεις 50 για τον ίδιο χρόνο αφού με το 20άρικο θα κάτσεις 20λεπτο.

Εμένα ο τσάτσος στο Αλκιβιάδου 16 χτες ήθελε να μου πιάσει τη μαλαπέρδα που νόμιζε ότι φούσκωνε κάτω από το τζιν
Ως εκ τούτου δεν κάθισα να δω την κοπέλα
Πρέπει να κατέχεις τεχνικές αποφυγής νίντζα με αυτόν τον τσάτσο. Μία φορά που πήγα πήγε να κάνει κίνηση και σε μένα να δει αν έχω καυλώσει λέγοντας μου "δεν παω να βάλω όλο μου το χέρι, δεν μπορείς να μου κάνεις μήνυση". Έβαλα το τσαντάκι μπροστά και έφαγε μπλοκ. Μετά μπήκε στο δωμάτιο πριν έρθει η κοπέλα και καλά για καπότες και χαρτιά. Το δωμάτιο είχε 5 κωλόχαρτα και 25 καπότες πεταμένες στο κομοδίνο. Ευτυχώς είχα βγάλει μόνο μπλούζα, αν πάω και άλλη φορά θα περιμένω την κοπέλα να γδυθώ γιατί ποτέ δεν ξέρεις... :priest:

Για τη Σοφία που ανέφερες, κατάλαβα ότι πέραν της διάθεσης και της κούρασης που θα έχει τη στιγμή που θα τη συναντήσεις (πράγμα που αποτελεί για όλες αστάθμητο παράγοντα, δεν μπορείς να ξέρεις από πριν σε τι φάση είναι η καθεμία) έχει πιστεύω και ένα σχετικό κώλυμα με την εμφάνιση μας. Από τη μικρή μου εμπειρία μαζί της (μόνον 3 φορές, αλλά σίγουρα θα αυξηθούν) και από αυτά που διάβασα, κατέληξα στο ότι κάνει διακρίσεις ανάλογα με το αν της αρέσει ο πελάτης. Συνεπώς αυτός που της αρέσει περισσότερο θα περάσει ελαφρώς καλλίτερα. Χοντρή μαλακία, αν με ρωτάς, αυτό το feature των διακρίσεων αλλά τι να κάνουμε it is what it is.

Κατάλαβα το point σου σεβαστέ μου, το mood παίζει ρόλο, πήγα και 3 η ώρα τα μεσάνυχτα. Για το αν της άρεσα δεν θα κάτσω να περιαυτολογήσω εδώ για την εμφάνισή μου, εκτός αν η κοπέλα βγάζει άλλα γούστα ή της αρέσουν οι πολύ μεγαλύτεροί της. Παίζει και αυτό! :woldman:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Είναι ίσως η πιο ωραία της αλυσίδας αυτή τη στιγμή. Θέλω και εγώ νεροπίστολο στο τζακούζι! :uzi: Άσε που ίσως πατάει την Σαμπίνα στα τηγανητά αυγά με λουκάνικα, θα της πω να μου φτιάξει μια μέρα και θα σου πω. Θα της πάω εγώ τα λουκάνικα.

Η Αλίνα παίζει Δευτέρα με Σάββατο 10/11-5/6 το απόγευμα και μετά πάει στο στούντιο από τις πληροφορίες του Σμύρνη. Κρίμα είναι να πληρώσεις 50 για τον ίδιο χρόνο αφού με το 20άρικο θα κάτσεις 20λεπτο.

Πρέπει να κατέχεις τεχνικές αποφυγής νίντζα με αυτόν τον τσάτσο. Μία φορά που πήγα πήγε να κάνει κίνηση και σε μένα να δει αν έχω καυλώσει λέγοντας μου "δεν παω να βάλω όλο μου το χέρι, δεν μπορείς να μου κάνεις μήνυση". Έβαλα το τσαντάκι μπροστά και έφαγε μπλοκ. Μετά μπήκε στο δωμάτιο πριν έρθει η κοπέλα και καλά για καπότες και χαρτιά. Το δωμάτιο είχε 5 κωλόχαρτα και 25 καπότες πεταμένες στο κομοδίνο. Ευτυχώς είχα βγάλει μόνο μπλούζα, αν πάω και άλλη φορά θα περιμένω την κοπέλα να γδυθώ γιατί ποτέ δεν ξέρεις... :priest:

Κατάλαβα το point σου σεβαστέ μου, το mood παίζει ρόλο, πήγα και 3 η ώρα τα μεσάνυχτα. Για το αν της άρεσα δεν θα κάτσω να περιαυτολογήσω εδώ για την εμφάνισή μου, εκτός αν η κοπέλα βγάζει άλλα γούστα ή της αρέσουν οι πολύ μεγαλύτεροί της. Παίζει και αυτό! :woldman:
Μου θύμισες τον Τσάτσο-Δημήτρη -Γαλάνη , εποχή 2000 έως 2003 στο φυλής 65πανω !! Έκανε ντου στα δωμάτια δήθεν για να βάλει χαρτί και ερχόταν και στο κρεβάτι ..Μια φορά λοιπόν έρχεται στο δωμάτιο για να ρίξει άρωμα και μου λέει μην ντρεπεσαι συνέχυσα να παιζεις την ψωλαρα σου πλησιάζει στο κρεβάτι και χωρίς να το καταλάβω τον άρπαξε στο στόμα του …. Πιο καλός δεν είμαι από την Θεσσαλονίκια ;;( εργαζόταν τότε μια ελληνίδα δεν θυμάμαι όνομα ) ο πουτσος μου έγινε λες και έπεσα σε Κρύο β νερό … του λέω από ότι βλέπεις όχι ….!! Ξενέρωσε πετάχτηκε από το κρεβάτι και μου είπε κρίμα αν σου άρεσε θα την έπαιρνες μετά την κοπέλα τσάμπα από εμένα δώρο !!! Μήπως θες μου λέει να πάω να βάλω μια περούκα και ένα φουστανάκι ;;;; Του είπα άστο δεν καβλωνο με την πάρτυ σου και γενικά με αγόρια μόνο με γυναίκες … μάγκες ξενέρωσε τρέλα εγώ στα αρχιδια μου …. Όποτε με εξέλεξε στο σαλόνι εκ τότε πάντα μου έκανε πέσιμο μου έλεγε όμορφα λόγια αλλά και για την ζωή του ….Μια φορά μάλιστα στο 66… γαμησα τσάμπα μια ελληνίδα μιλφ δώρο από εκείνον !! Μου είπε δώρο από εμένα και ας μην με αγαπάς !!! Του είπα καταλαβαιτο δεν καβλωνω , αλλά σαν παρέα είσαι υπέροχος άνθρωπος !! Οποίος γνωριζει από τους παλιούς μπορεί να παράθεση εδώ την εμπειρία του περιληπτικά !!! Από όσο γνωρίζω δούλεψε μετά Μεταξουργείο και αποσύρθηκε λόγο ηλικίας !! Πρέπει να είναι τώρα αν ζει 78 ετών αυτά !!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.631
Πόντοι
27.261
Μου θύμισες τον Τσάτσο-Δημήτρη -Γαλάνη , εποχή 2000 έως 2003 στο φυλής 65πανω !! Έκανε ντου στα δωμάτια δήθεν για να βάλει χαρτί και ερχόταν και στο κρεβάτι ..Μια φορά λοιπόν έρχεται στο δωμάτιο για να ρίξει άρωμα και μου λέει μην ντρεπεσαι συνέχυσα να παιζεις την ψωλαρα σου πλησιάζει στο κρεβάτι και χωρίς να το καταλάβω τον άρπαξε στο στόμα του …. Πιο καλός δεν είμαι από την Θεσσαλονίκια ;;( εργαζόταν τότε μια ελληνίδα δεν θυμάμαι όνομα ) ο πουτσος μου έγινε λες και έπεσα σε Κρύο β νερό … του λέω από ότι βλέπεις όχι ….!! Ξενέρωσε πετάχτηκε από το κρεβάτι και μου είπε κρίμα αν σου άρεσε θα την έπαιρνες μετά την κοπέλα τσάμπα από εμένα δώρο !!! Μήπως θες μου λέει να πάω να βάλω μια περούκα και ένα φουστανάκι ;;;; Του είπα άστο δεν καβλωνο με την πάρτυ σου και γενικά με αγόρια μόνο με γυναίκες … μάγκες ξενέρωσε τρέλα εγώ στα αρχιδια μου …. Όποτε με εξέλεξε στο σαλόνι εκ τότε πάντα μου έκανε πέσιμο μου έλεγε όμορφα λόγια αλλά και για την ζωή του ….Μια φορά μάλιστα στο 66… γαμησα τσάμπα μια ελληνίδα μιλφ δώρο από εκείνον !! Μου είπε δώρο από εμένα και ας μην με αγαπάς !!! Του είπα καταλαβαιτο δεν καβλωνω , αλλά σαν παρέα είσαι υπέροχος άνθρωπος !! Οποίος γνωριζει από τους παλιούς μπορεί να παράθεση εδώ την εμπειρία του περιληπτικά !!! Από όσο γνωρίζω δούλεψε μετά Μεταξουργείο και αποσύρθηκε λόγο ηλικίας !! Πρέπει να είναι τώρα αν ζει 78 ετών αυτά !!
ααα κανεις και τετχια ρε μαστορα ? ...οκ
να σ'εχουμε στα υπ'οψιν και να πηγαινουμε τοιχο-τοιχο, για να φυλαγομαστε δηλαδη ναουμε.
τακης φωνης σου λεει κατι μηπως ?

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Καλά ρε μλκ κάνεις κωλομπαριλίκια με τους πισωγλέντηδες τσάτσους;; άκου εκεί «χωρίς να το καταλάβω»:2funny::2funny:
ΤΟ ότι ΔΕΝ τον κωλογαμίδιασες όταν μπήκε μέσα δεν το σχολιάζω καν...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.631
Πόντοι
27.261
Καλά ρε μλκ κάνεις κωλομπαριλίκια με τους πισωγλέντηδες τσάτσους;; άκου εκεί «χωρίς να το καταλάβω»:2funny::2funny:
ΤΟ ότι ΔΕΝ τον κωλογαμίδιασες όταν μπήκε μέσα δεν το σχολιάζω καν...
θυμιζει αυτους που γαμιουνται και... εντελως τυχαια, κατα λαθος, αλλα και χωρις να το παρουν χαμπαρι... πιανουν παιδι :confused:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
θυμιζει αυτους που γαμιουνται και... εντελως τυχαια, κατα λαθος, αλλα και χωρις να το παρουν χαμπαρι... πιανουν παιδι :confused:

+ τοις άλλοις δεν συγκράτησε το όνομα της θεσσαλονικιάς, αλλά του τσάτσου νωπό στη μνήμη του:2funny::2funny::2funny:
Ρε πού’ χουμε μπλέξει με δαύτους :effemine:...;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.631
Πόντοι
27.261
+ τοις άλλοις δεν συγκράτησε το όνομα της θεσσαλονικιάς, αλλά του τσάτσου νωπό στη μνήμη του:2funny::2funny::2funny:
Ρε πού’ χουμε μπλέξει με δαύτους :effemine:...;
για σκεψου ομως να του αρεσε κιολας... :confused:
θα εγραφε και κριτικη σταδαρ :tooth:

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.198
Πόντοι
2.836
Μάγκες , στο Χωματιανού 11 κάτω,
έχει κάποια καλά τεμάχια !

:rockon: :rockon: :rockon:

Σοφία , Ειρήνη, Βαλέρια
ελήφθησαν στις αργίες !

Επίσης στο Λιο΄σιων 73 Α και Β
έχει ωραία τεμάχια ,
προτιμώ Ιωάννα, Ναταλί, Ίνγκα.

Εξηκίου 18Γ και Βέργας 7 η Σαμπίνα,
ωραία.

Επίσης για μιλφ ωραία. Αγκύρας 12.
Φιλε μου η Ινγκα πως είναι ? Έχει δουλέψει Αχαρνών?

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746

Σουρεάλ σκηνικά, πες του ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΚΙ ΑΣΧΗΜΕΕΕ, ΝΟ ΗΟΜΟ εδώ!!!:grin:

Είναι τέρμα ψώνιο πάντως η Σοφία και σε γενικές γραμμές ξεπετατζού, καταλαβαίνω που το πας. Αυτή όμως είναι η κατάρα των μοντελάκηδων, να πρέπει να τα βάλουν και με το «εγώ» της κάθε μαλακισμένης. Ο σαβουρογάμης δεν έχει πρόβλημα να πληρώσει και να βολευτεί με ό,τι τρύπα βρει κι ας είναι και:uglykiss:
ΕΕ εγώ δεν μπορώ ρε φίλε, τι να κάνω...;
Εντωμεταξύ ξέχασα να σου πω, αν έχεις κάτι καλλίτερο σε εμφάνιση (πλην Ίνγκας) απ’ αυτές που έγραψα, είμαι όλος αυτιά...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom