Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 359 άτομα (46 μέλη και 313 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.446
Πόντοι
27.261
Εσύ παλυ από τα γραφόμενα σου θυμίζεισ τραγικό ξεπεσμένο βρομοπουστα !! Έτσι εντελοσ τυχαία πιάνονται τα παιδιά πάνω στην Καβλα βρε βρομοπουστα ...
ωπα ρε φιλαρακι... ωπα λιγο.
εγω σου φταιω που πας και τονε δινεις σε δροσερους τσατσους, επειδη σου καναν τα γλυκα ματια και μας το γραφεις κιολας? :confused:
αμα πανω στην καβλα σου, οπως λες, γινεσαι και κωλομπαρας, τσιφτης και καραμπουζουκλης... ε σορρυ ρε παιχτη, αλλα δεν το καταλαβα.
να με συγχωρας :undecided:
παντως για καλο και για κακο, εγω θα σε προσεχω απο'δω και μπρος :cool2:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.284
Πόντοι
10.336
εγω σου φταιω που πας και τονε δινεις σε δροσερους τσατσους, επειδη σου καναν τα γλυκα ματια και μας το γραφεις κιολας? :confused:
αμα πανω στην καβλα σου, οπως λες, γινεσαι και κωλομπαρας, τσιφτης και καραμπουζουκλης... ε σορρυ ρε παιχτη, αλλα δεν το καταλαβα.
γιατι ρε παπαφιλιπς αδικο εχει; εσενα δε σου εχει τυχει ποτε να περπατας στο δρομο και καταλαθος να πεσει ενας πουστης με το στομα του ανοιχτο πανω στο πουτσο σου; Μην υπερβαλλουμε, σε ολους μας εχει τυχει

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.446
Πόντοι
27.261
γιατι ρε παπαφιλιπς αδικο εχει; εσενα δε σου εχει τυχει ποτε να περπατας στο δρομο και καταλαθος να πεσει ενας πουστης με το στομα του ανοιχτο πανω στο πουτσο σου; Μην υπερβαλλουμε, σε ολους μας εχει τυχει
ααα σου εχει τυχει και σενα δηλαδη? :think:
ρε μυστηρια πραγματα ναουμε.
ευτυχως δεν παω απο αυτους τους δρομους φιλε :tooth:

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
45
Like
6.499
Πόντοι
2.836
Αυτό κοιτούσα μόλις, γιατί δεν βάζουν και αυτές φωτογραφίες...;
Είναι αυτονόητο κάποιες να έχουν οικογένεια και μπορούν αδερφοί θείοι, πατεράδες και λοιποί να δουν πρόσωπο. Ακόμα να είναι και μέλη εδω.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.608
Πόντοι
746
Είναι αυτονόητο κάποιες να έχουν οικογένεια και μπορούν αδερφοί θείοι, πατεράδες και λοιποί να δουν πρόσωπο. Ακόμα να είναι και μέλη εδω.
Ας το θολώσουν όπως οι άλλες. Στο παλιό σάιτ φαινονταν οι φάτσες στην αρχή. Από το σώμα εντάξει καταλαβαίνουμε τι πάμε να γαμησουμε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.308
Πόντοι
9.297
Συναγωνιστες,
To ιδρυμα επί της Λιοσίων 91 έχει κλείσει;Το βρήκα κλειστό όταν άνοιξαν μετά το lock down αλλά σκεφτόμουν ότι θα άνοιγε λίγο αργότερα έστω.Δεν θυμάμαι να είδα κάτι από άλλον συναγωνιστή και άρχισα να ανησυχώ...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.552
Πόντοι
46.232
Υπάρχει κάποιο σοβαρό στέλεχος του bou να μου περιγράψει τα δέοντα για την Ινγκα και ωράριο συνήθως?
Η Ινγκα είναι μια καστανή λεπτή κοπελίτσα με 1.5-2αρι βυζι ,πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Να προσεχείς τον πάτο σου μην Μεινει τίποτα μέσα από αυτά που χώνεις ..εγώ να δεις πως θα σε προσέχω από εδώ και πέρα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.552
Πόντοι
46.232
Συναγωνιστες,
To ιδρυμα επί της Λιοσίων 91 έχει κλείσει;Το βρήκα κλειστό όταν άνοιξαν μετά το lock down αλλά σκεφτόμουν ότι θα άνοιγε λίγο αργότερα έστω.Δεν θυμάμαι να είδα κάτι από άλλον συναγωνιστή και άρχισα να ανησυχώ...
Λειτούργησε λίγο με το άνοιγμα μετά τη καραντίνα και έκλεισε κ αυτό εδώ και πάρα πολύ καιρό όπως το αδερφό Φυλής 105 δεξιά

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Ετσι ειναι αυτα τυπε ισινα, αλλοι πηγαινουν σχολειο στα 14 και μαθαινουν να γραφουν και να διαβαζουν, και αλλοι πιπωνουν τσατσους :2funny:
παπαρι τρίφτη έτσι είναι αυτά …πες τον πόνο σου ..έκανες πολλές πίπες όταν εισουν μικρός ;;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.308
Πόντοι
9.297
Λειτούργησε λίγο με το άνοιγμα μετά τη καραντίνα και έκλεισε κ αυτό εδώ και πάρα πολύ καιρό όπως το αδερφό Φυλής 105 δεξιά
Ευχαριστώ συναγωνιστή n.smirni76!
Στενοχωρήθηκα γιατί εκεί έκανα το ρεκόρ της μεγαλύτερης σε ηλικία που έχω δοκιμάσει.
Η εκεί κριτική μου,μια από τις τελευταίες που υπάρχουν εκεί,ας το συνοδεύουν στην αιωνιότητα....

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
45
Like
6.499
Πόντοι
2.836
Ας το θολώσουν όπως οι άλλες. Στο παλιό σάιτ φαινονταν οι φάτσες στην αρχή. Από το σώμα εντάξει καταλαβαίνουμε τι πάμε να γαμησουμε.

Η Ινγκα είναι μια καστανή λεπτή κοπελίτσα με 1.5-2αρι βυζι ,πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα
Respect.

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Στο πρόγραμμα στων Αγίων Πάντων εμφανιζόταν και όταν δούλευε στο Αλκιβιάδου.Δεν έχω και εγώ κάτι νεότερο γιατί μία φορά έχω πάει.
Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι την είχε και τότε το Αγιων Παντων 9 στο προγραμμα του,αλλα για τσέκαρε τι ώρες την είχε?
θα δεις ότι ήταν από τις 20:00 έως τις 06:00 το πρωί,πηγαινε δηλαδη μετα το τελος της βαρδιας της απο την Αλκιβιάδου,οποτε και σωστα την ειχε στο προγραμμα του,ενώ τώρα την έχει από τις 12:00 το πρωι μεχρι τις 02:00 το βράδυ,οποτε χλωμο το κόβω να προλαβαίνει για Αλκιβιαδου.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι την είχε και τότε το Αγιων Παντων 9 στο προγραμμα του,αλλα για τσέκαρε τι ώρες την είχε?
θα δεις ότι ήταν από τις 20:00 έως τις 06:00 το πρωί,πηγαινε δηλαδη μετα το τελος της βαρδιας της απο την Αλκιβιάδου,οποτε και σωστα την ειχε στο προγραμμα του,ενώ τώρα την έχει από τις 12:00 το πρωι μεχρι τις 02:00 το βράδυ,οποτε χλωμο το κόβω να προλαβαίνει για Αλκιβιαδου.
Μαζί σου. Όπως και να έχει την Αλίνα την θεωρώ τουλάχιστον από την δική μου εμπειρία πολύ τίμια για το 20άρικο μιας και έχεις άνεση χρόνου μέσα αρκετή. Προσωπικά δεν θα έδινα 50 όμως για τον ίδιο χρόνο.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
γιατι αυθαδιαζεις αδικως τωρα και με στεναχωρεις? :undecided-old:
εγω δεν ειπα κατι... απεναντιας μονος σου τα εγραψες :confused:
κοιτα... δεν ειναι κακο να εισαι μπουστης η' μερακλης κωλομπαρας, αλλα κακο ειναι να εισαι και να μην μην το παραδεχεσαι, συμφωνα με τις αποδειξεις :undecided:
Σε στεναχώρησα καλή μου ?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Ελα μάγκες ηρεμηστε. Ότι έγινε έγινε με τον συναγωνιστή @ISINAS .
(... τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή).
Φυσικά και τίποτα δεν είναι τυχαίο….Εγώ αδερφέ είμαι τέρμα αρχιδατος και άλλοι γίνονται αρχιδια με αυτά που γράφουν ..τέλος εδώ ..!!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.790
Πόντοι
6.495
Μαζί σου. Όπως και να έχει την Αλίνα την θεωρώ τουλάχιστον από την δική μου εμπειρία πολύ τίμια για το 20άρικο μιας και έχεις άνεση χρόνου μέσα αρκετή. Προσωπικά δεν θα έδινα 50 όμως για τον ίδιο χρόνο.
Ευτυχώς την πρόλαβα 2-3 φορές...Ήθελε να μου κάνει και μασάζ με κρέμα αλλά δεν....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom