Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 379 άτομα (43 μέλη και 336 επισκέπτες)

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
14
Like
842
Πόντοι
311
Καλησπέρα
Τελικά η Εβελίνα δουλεύει τα απογεύματα η θα πάω και θα φάω πόρτα;;;;

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Παίδες αν έρθει πάλι ψηλή η Νάταλι με το κοντό μαλλί στο Ιασώνος 44 με τα σκαλιά ...σφυρατε ... Μου έλειψε θέλω να την ανοίξω σαν κοτοπουλο πάλι.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.804
Πόντοι
736
Βόλτα σήμερα όλη μέρα μπας και βρω κάτι καλό,πηγαινα το πρωί για Τζέσικα στο Φώκαιας 25 που έχω ακούσει καλά λόγια,δυστυχώς έλειπε,μια Βένους που καλή είναι αλλά δεν έχω ακούσει τα καλύτερα.Ηθελα να ξελαφρωσω στη Σόνια hoover αλλά έλλειπε,αύριο είπε η τσα,στη θέση της η Εύα.
Το απόγευμα πήγα να δω τη Ράνια που τόσα καλά ακούγονται στο φυλής 84,ξανθιά αλυπη ωραία αλλά δεν μου έβγαλε κάτι,τελικά κατέληξα στη Λιοσίων 73 Α στη Ισαβέλλα.Ειχα διαβάσει κριτικές και ήμουν προετοιμασμένος στο περίπου,μπαμπατσικη μελαχρινή καβλα,βυζάρες,κωλάρες,φτιαγμένα χείλια,δυναμίτης μέσα, προτείνεται.
8,5/10

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.566
Πόντοι
9.846

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.680
Πόντοι
4.546
@nescafe22 μας τρέλανες πάλι με τέτοια επικά γαμήσια ρεεέεεεε άτιμε ! :rockon:
* Υποθέτω πως πήραν αναρρωτική οι τύπισσες για καμιά βδομάδα...

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206

Υποβασταζομενες τις εβγαλε η τσατσα απο το δωματιο,δεν μπορουσαν να περπατησουν μονες τους.Τους εδωσε τα μουνια στο χερι λεμε.

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.778
Πόντοι
201
Φήμες λένε ότι μετά έκαναν τσιγάρο όλοι όσοι βρίσκονταν από χευδεν έως διδυμου!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
976
Πόντοι
86
Την Κυριακή έρχομαι Αθήνα να ξεφύγω από το στρατό στον Έβρο με έστειλαν .ποια προτείνετε; Αντριάνα από χωματιανου .μπαρμπορα θα δοκιμαστούν άλλες;

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.681
Πόντοι
1.056
1830 επισκεψη στο Σαμπινοσπιτο:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:
Την ειχα στα 4:fuck1: κ το μωλο μου τελειωσε με σπασμους:kneel:επρεπε να περιμενουμε να ηρεμησει λιγο το μουνακι της για να συνεχισουμε.
Ειναι πολυ ευαισθητο μετα τον υγρο οργασμο:D::D::D:

Προσοχη οταν δινετε 50€ στην 2τσα που ηταν σημερα,μπορει να ξεχαστει:angry:
Δεν λεω οτι το εκαμε επιτηδες,ειχε αλλωστε πολυ κοσμο,αλλα καλο ειναι να προσεχουμε:birdman:

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

chrisnmm96

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
731
Πόντοι
80
1830 επισκεψη στο Σαμπινοσπιτο:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:
Την ειχα στα 4:fuck1: κ το μωλο μου τελειωσε με σπασμους:kneel:επρεπε να περιμενουμε να ηρεμησει λιγο το μουνακι της για να συνεχισουμε.
Ειναι πολυ ευαισθητο μετα τον υγρο οργασμο:D::D::D:

Προσοχη οταν δινετε 50€ στην 2τσα που ηταν σημερα,μπορει να ξεχαστει:angry:
Δεν λεω οτι το εκαμε επιτηδες,ειχε αλλωστε πολυ κοσμο,αλλα καλο ειναι να προσεχουμε:birdman:

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:
Καλησπερα, επειδη ποτε δεν ξερεις τι ρεστα μπορει να σου δωσουν και μπορει να παιξει και πλαστο χαρτονοσμισμα, εγω προσωπικα εχω παντοτε το ακριβες αντιτιμο.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.466
Πόντοι
3.436
Καλησπερα, επειδη ποτε δεν ξερεις τι ρεστα μπορει να σου δωσουν και μπορει να παιξει και πλαστο χαρτονοσμισμα, εγω προσωπικα εχω παντοτε το ακριβες αντιτιμο.
Ναι έτσι είναι το καλύτερο αυτό που λες,αλλά το κακό είναι μην σου πουν ότι μπλε που έδωσες είναι πλαστό.
Εκει περιπλέκεται το θέμα...

• Like
Αντιδράσεις: msakis

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
201
Like
4.840
Πόντοι
16.055
Καταθεση στην Μιχαελα απο Φωκαιας 17, με το που ειπε η τσατσα το ονομα της και την ειδα περασα κατευθειαν. Πυραυλος το μωρο τα εδωσε ολα, στο τελος ειχα σχεδον ιδρωσει.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Καταθεση στην Μιχαελα απο Φωκαιας 17, με το που ειπε η τσατσα το ονομα της και την ειδα περασα κατευθειαν. Πυραυλος το μωρο τα εδωσε ολα, στο τελος ειχα σχεδον ιδρωσει.
Πως είναι αυτή ρε φιλε εμφανισιακά? Ηληκιας ύψος μαλλιά βθζια κωλος

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
201
Like
4.840
Πόντοι
16.055
Μελαχροινη ψηλη με βυζαρες ενισχυμενες.

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.878
Πόντοι
486
Υπάρχουν σπίτια που να μη δέχονται πακιστανούς κλπ;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.583
Πόντοι
19.485
Οκ μάγκες γνώμες Please! να χαρείτε απαντήσεις μαγκιά κλανία τσαμπουκαλίκι μην γράψετε, καραγκιόζηδες μπορούμε όλοι να μαστε!
Είχα δουλειά κέντρο, μετά βαρέθηκα είπα να κάνω μια τσάρκα...Καλώς ή κακώς το μάτι μου έπεσε στο "σπίτι" της πάλαι ποτέ λεγάμενης. Ας μην αναλωνόμαστε που-ποια-τι.
Κάτι με ώθησε να μπω! Δεν το χα κάνει εδώ και πολύ καιρό! Την τελευταία φορά που το χα κάνει η τσατσά μου χε πει απλά ευγενικά και λίγο αυστηρά: παιδί μου η κοπέλα δεν περνάει μαζί σου.
Με φίλη που το χα πει, μου χε πει πως πουτάνα ξεπουτάνα ότι είχατε την έκανε να μην σε βάζει πια στα μπούτια της μέσα και καλώς ή κακώς προς τιμήν της. Και γενικά συμφωνώ.
Τι έγινε σήμερα...
Πάω, ΔΕΝ με ξεχνάς αν με δεις/μπερδέψεις καλώς ή κακώς έχω κάποιον όγκο/στυλ που δεν το προσπερνάς πόσο μάλλον όταν σε ξέρουν.
1) Η τσατσά ΔΕΝ μου μίλησε (ήταν άλλοι 3 μέσα στο σαλόνι)
2) Η μανάρα βγήκε με είδε είπε το ποιηματάκι και μπήκε μέσα στο κουζινάκι χωρίς να πει σε άπταιστα Ρώσικα: μην αφήσεις το μαλάκα να περάσει μέσα
3) Αφού μπαίνει μέσα στο κουζινάκι η μπουμπού, η ΤΣΑΤΣΑ με κοιτούσε σα να περίμενε να ΠΕΡΑΣΩ ΜΕΣΑ! Σε βαθμό που λέω δεν γίνεται πλάκα μου κάνουν!

Και αναρωτιέμαι...Η τσατσά δεν με γνώρισε? Είναι δυνατόν? Είναι πρακτικά απίθανο, τι διάολο μεθυσμένη ήταν?
Η άλλη ΔΕΝ είπε τίποτα στην τσατσά, οκ ίσως μπροστά σε άλλους να μην ήθελε, αλλά επειδή έμεινα τελευταίος πάλι θα μπορούσε εύκολα να μου ρίξει κανα άκυρο
Σε βαθμό που σκεφτόμουν ότι τώρα θα σκάσει κανας από την περιοχή να μου "τρίξει τα δόντια", που πέραν του ότι ξέρω τα 2/3 από αυτούς πάλι δεν θα χε γίνει κάτι.

Τέλος να ξέρετε ότι μαλάκας ή όχι, τσόγλανος ή μη στο κορίτσι αυτό ΔΕΝ έκανα ΠΟΤΕ τίποτα, ήμουν κύριος, σαν κύριος αποχώρησα, και πάλι πιο πολύ νοσταλγικά πήγα ΠΑΡΑ να της κάνω κακό/μαλακίες/μαγκιές
Βασικά πάει κάπως έτσι...

Καμιά γνώμη του στυλ: Τι θα μπορούσε να εννοεί ο ποιητής με αυτή τη νέα της συμπεριφορά?

Τώρα τι να πω, ΑΝ για κάποιο λόγο το διαβάζουν αυτό αυτές, γιατί μανάρα μου δεν πάμε ένα καφέ να ξεχάσουμε τα παλιά? Τουλάχιστον αν δεν έχεις κανά γκόμενο. Εγώ όλο με τη φίλη σου και καμιά φορά με τα σκυλάκια σας σας βλέπω! Μίλα μου μωρή! Είτε για δουλειά είτε για βόλτα με βλέπεις 3-4 φορές το μήνα...

Τελευταία τροποποίηση:

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Οκ μάγκες γνώμες Please! να χαρείτε απαντήσεις μαγκιά κλανία τσαμπουκαλίκι μην γράψετε, καραγκιόζηδες μπορούμε όλοι να μαστε!
Είχα δουλειά κέντρο, μετά βαρέθηκα είπα να κάνω μια τσάρκα...Καλώς ή κακώς το μάτι μου έπεσε στο "σπίτι" της πάλαι ποτέ λεγάμενης. Ας μην αναλωνόμαστε που-ποια-τι.
Κάτι με ώθησε να μπω! Δεν το χα κάνει εδώ και πολύ καιρό! Την τελευταία φορά που το χα κάνει η τσατσά μου χε πει απλά ευγενικά και λίγο αυστηρά: παιδί μου η κοπέλα δεν περνάει μαζί σου.
Με φίλη που το χα πει, μου χε πει πως πουτάνα ξεπουτάνα ότι είχατε την έκανε να μην σε βάζει πια στα μπούτια της μέσα και καλώς ή κακώς προς τιμήν της. Και γενικά συμφωνώ.
Τι έγινε σήμερα...
Πάω, ΔΕΝ με ξεχνάς αν με δεις/μπερδέψεις καλώς ή κακώς έχω κάποιον όγκο/στυλ που δεν το προσπερνάς πόσο μάλλον όταν σε ξέρουν.
1) Η τσατσά ΔΕΝ μου μίλησε (ήταν άλλοι 3 μέσα στο σαλόνι)
2) Η μανάρα βγήκε με είδε είπε το ποιηματάκι και μπήκε μέσα στο κουζινάκι χωρίς να πει σε άπταιστα Ρώσικα: μην αφήσεις το μαλάκα να περάσει μέσα
3) Αφού μπαίνει μέσα στο κουζινάκι η μπουμπού, η ΤΣΑΤΣΑ με κοιτούσε σα να περίμενε να ΠΕΡΑΣΩ ΜΕΣΑ! Σε βαθμό που λέω δεν γίνεται πλάκα μου κάνουν!

Και αναρωτιέμαι...Η τσατσά δεν με γνώρισε? Είναι δυνατόν? Είναι πρακτικά απίθανο, τι διάολο μεθυσμένη ήταν?
Η άλλη ΔΕΝ είπε τίποτα στην τσατσά, οκ ίσως μπροστά σε άλλους να μην ήθελε, αλλά επειδή έμεινα τελευταίος πάλι θα μπορούσε εύκολα να μου ρίξει κανα άκυρο
Σε βαθμό που σκεφτόμουν ότι τώρα θα σκάσει κανας από την περιοχή να μου "τρίξει τα δόντια", που πέραν του ότι ξέρω τα 2/3 από αυτούς πάλι δεν θα χε γίνει κάτι.

Τέλος να ξέρετε ότι μαλάκας ή όχι, τσόγλανος ή μη στο κορίτσι αυτό ΔΕΝ έκανα ΠΟΤΕ τίποτα, ήμουν κύριος, σαν κύριος αποχώρησα, και πάλι πιο πολύ νοσταλγικά πήγα ΠΑΡΑ να της κάνω κακό/μαλακίες/μαγκιές
Βασικά πάει κάπως έτσι...

Καμιά γνώμη του στυλ: Τι θα μπορούσε να εννοεί ο ποιητής με αυτή τη νέα της συμπεριφορά?

Τώρα τι να πω, ΑΝ για κάποιο λόγο το διαβάζουν αυτό αυτές, γιατί μανάρα μου δεν πάμε ένα καφέ να ξεχάσουμε τα παλιά? Τουλάχιστον αν δεν έχεις κανά γκόμενο. Εγώ όλο με τη φίλη σου και καμιά φορά με τα σκυλάκια σας σας βλέπω! Μίλα μου μωρή! Είτε για δουλειά είτε για βόλτα με βλέπεις 3-4 φορές το μήνα...
Το να αλλάζει μια γυναίκα συμπεριφορά και γνώμη είναι μέρος της ύπαρξης της, δεν πρέπει να σου κάνει εντύπωση ειδικά αν ξέρεις λίγο από γυναίκες, η είσοδος σου στο δωμάτιο της ηδονής χαχαχα ίσως σου έλυνε την απορία, μπορεί και όχι, να περιέπλεκε τα πράγματα, σε κάθε περίπτωση άβυσσος η ψυχή των γυναικών και κανείς δεν μπορεί με ασφάλεια να κάνει διάγνωση

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom