Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 260 άτομα (35 μέλη και 225 επισκέπτες)

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.467
Πόντοι
2.836
Ήδη είπες ότι και τη πρώτη φορά περίμενες να φύγουν οι άλλοι, οπότε θεωρητικά έπαιξε το 1vs1.
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:
Πιάνεις γκομενα το κοράσιο, βγαίνετε, πηδιέστε εκτός δέλου ως ζευγάρι για μικρό χρονικό διάστημα και σε κάποια φάση σου λέει «ANTE ΓΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ!», ενώ εσύ έχεις φερθεί παντελονάτα, χωρίς να της έχεις κάνει κάποια πουστιά.

Αφού έληξε υποτίθεται το ειδύλλιο:2funny:, ξαναπάς κι εκείνη δεν θέλει να τη πάρεις ούτε με λεφτά, ενώ λεει στη γριά «μην αφήσεις το μαλάκα να περάσει», σε άπταιστα κιόλας ρωσικά.

(η φίλη σου, στο μεταξύ, αφού της περιγράφεις τη φάση, δίνει τα εύσημα στη πουτάνα... βάζω στοίχημα ελλεηνίδα η φίλη σου:2funny:, αν πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο)

Χάνεστε λόγω καραντίνας (λες και δεν υπάρχουν κινητά) και τελικά καταλήγεις στο ότι πλήρωσες τα σπασμένα των κλαπαρχιδιών του προηγούμενου της.

Και τέλος, παρά την όλη φαρσοκωμωδία, ξαναπάς επειδή σου έλειψε κι επειδή νοστάλγησες τι πράμα ακριβώς;;

Μάγκα, δεν σ’ έχω ξανατσακώσει να λες παραμύθια, αλλά το στόρυ ζέχνει απ’ όλες τις μπάντες. Κάνε το ποστ ένα copy-paste στο νήμα «φαντασιώσεις με πουτάνες», για να μην σπαμάρουμε κιόλας...
Η είναι κανένας νεαρός που νόμιζε ότι την είχε!!!!

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Ξερει κανεις τι παιζει με αυτον τον πατερ που Τεταρτη και σήμερα εμπαινε σχεδόν σε ολα τα μπουρδελα και εριχνε αγιασμο απο το τσίγκινο κουβαδακι του στην Ιασωνος ?? ?
1651846510121.jpg
ΚΟυφάλα με τσάκωσες!!! Η αγιαστουρα είναι για ξεκάρφωμα ρε:wink::wink::wink::grin:

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.608
Πόντοι
746
Οκ μάγκες γνώμες Please! να χαρείτε απαντήσεις μαγκιά κλανία τσαμπουκαλίκι μην γράψετε, καραγκιόζηδες μπορούμε όλοι να μαστε!
Είχα δουλειά κέντρο, μετά βαρέθηκα είπα να κάνω μια τσάρκα...Καλώς ή κακώς το μάτι μου έπεσε στο "σπίτι" της πάλαι ποτέ λεγάμενης. Ας μην αναλωνόμαστε που-ποια-τι.
Κάτι με ώθησε να μπω! Δεν το χα κάνει εδώ και πολύ καιρό! Την τελευταία φορά που το χα κάνει η τσατσά μου χε πει απλά ευγενικά και λίγο αυστηρά: παιδί μου η κοπέλα δεν περνάει μαζί σου.
Με φίλη που το χα πει, μου χε πει πως πουτάνα ξεπουτάνα ότι είχατε την έκανε να μην σε βάζει πια στα μπούτια της μέσα και καλώς ή κακώς προς τιμήν της. Και γενικά συμφωνώ.
Τι έγινε σήμερα...
Πάω, ΔΕΝ με ξεχνάς αν με δεις/μπερδέψεις καλώς ή κακώς έχω κάποιον όγκο/στυλ που δεν το προσπερνάς πόσο μάλλον όταν σε ξέρουν.
1) Η τσατσά ΔΕΝ μου μίλησε (ήταν άλλοι 3 μέσα στο σαλόνι)
2) Η μανάρα βγήκε με είδε είπε το ποιηματάκι και μπήκε μέσα στο κουζινάκι χωρίς να πει σε άπταιστα Ρώσικα: μην αφήσεις το μαλάκα να περάσει μέσα
3) Αφού μπαίνει μέσα στο κουζινάκι η μπουμπού, η ΤΣΑΤΣΑ με κοιτούσε σα να περίμενε να ΠΕΡΑΣΩ ΜΕΣΑ! Σε βαθμό που λέω δεν γίνεται πλάκα μου κάνουν!

Και αναρωτιέμαι...Η τσατσά δεν με γνώρισε? Είναι δυνατόν? Είναι πρακτικά απίθανο, τι διάολο μεθυσμένη ήταν?
Η άλλη ΔΕΝ είπε τίποτα στην τσατσά, οκ ίσως μπροστά σε άλλους να μην ήθελε, αλλά επειδή έμεινα τελευταίος πάλι θα μπορούσε εύκολα να μου ρίξει κανα άκυρο
Σε βαθμό που σκεφτόμουν ότι τώρα θα σκάσει κανας από την περιοχή να μου "τρίξει τα δόντια", που πέραν του ότι ξέρω τα 2/3 από αυτούς πάλι δεν θα χε γίνει κάτι.

Τέλος να ξέρετε ότι μαλάκας ή όχι, τσόγλανος ή μη στο κορίτσι αυτό ΔΕΝ έκανα ΠΟΤΕ τίποτα, ήμουν κύριος, σαν κύριος αποχώρησα, και πάλι πιο πολύ νοσταλγικά πήγα ΠΑΡΑ να της κάνω κακό/μαλακίες/μαγκιές
Βασικά πάει κάπως έτσι...

Καμιά γνώμη του στυλ: Τι θα μπορούσε να εννοεί ο ποιητής με αυτή τη νέα της συμπεριφορά?

Τώρα τι να πω, ΑΝ για κάποιο λόγο το διαβάζουν αυτό αυτές, γιατί μανάρα μου δεν πάμε ένα καφέ να ξεχάσουμε τα παλιά? Τουλάχιστον αν δεν έχεις κανά γκόμενο. Εγώ όλο με τη φίλη σου και καμιά φορά με τα σκυλάκια σας σας βλέπω! Μίλα μου μωρή! Είτε για δουλειά είτε για βόλτα με βλέπεις 3-4 φορές το μήνα...
Αναδουλειες, το ήθελε το 20αρι.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.467
Πόντοι
2.836
Ξερει κανεις τι παιζει με αυτον τον πατερ που Τεταρτη και σήμερα εμπαινε σχεδόν σε ολα τα μπουρδελα και εριχνε αγιασμο απο το τσίγκινο κουβαδακι του στην Ιασωνος ?? ?
1651846510121.jpg
Έχει αρχίσει και η εκκλησία να απενοχοποιεί την πορνεία ,και νόμιζα ο Μαλάκας ότι θα πήγαινα στην κόλαση.....

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.804
Πόντοι
736
Εντωμεταξύ επέστρεψε η Σονια στη Φιλιππιδου ισόγειο. Για την νταρντανα Σονια της Διδυμου εννοώ. Αδυνάτισε κι εχει γινει τρελό κουγκαρ! Ωραία γυναίκα και δίνει και γκροβερ! Ομορφη φάτσα, ωραία χείλη και μάτια.
Προσυπογράφω,πήγα σήμερα,ανανεωμένη,της έκανε καλό η επαρχία,σαν να πύκνωσαν και τα μαλλιά της.

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
636
Πόντοι
81
Υπάρχει περιπτωση να καθεται η Σόνια φιλιπιδου εως βραδυ?

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.561
Πόντοι
736
1651846510121.jpg
ΣΚΥΨΤΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕΣ :priest::rockon:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.790
Πόντοι
6.495
Προσυπογράφω,πήγα σήμερα,ανανεωμένη,της έκανε καλό η επαρχία,σαν να πύκνωσαν και τα μαλλιά της.
Ποια επαρχία?
Σε στούντιο δεν δούλευε? και ξαναγύρισε στο μαγαζί.
Όπως και Ανφισα δούλευει στούντιο.

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.760
Πόντοι
201
Έχει κάποιος να κάνει αξιόλογη πρόταση για μετάξι πρωί ή απόγευμα;
Και με απλό πρόγραμμα είμαι οκ. Κάτι σε στυλ Νταριας από την κολωνου 30κατι.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.005
Πόντοι
1.056
Και κυκλοθυμική και με σκυλάκι... αν σε ρώταγε και πότε θα παντρευτείτε και όταν θα ξαναπάς,μέτα την αρχική ξυνίλα, τα ξαναβρείτε και αρχίσει να ρωτάει τα ίδια, ταυτίζομαι.
Καλησπερα Φιλε Paliotsarka...μου το εχει πει και εμενα εργαζομενη....μετα το γλυφομουνι που τι εκανα και εχυσε στο στομα μου τα υγρα της μου λεει μολις ξελαχανιασε¨"Εσενα θα σε Παντρευτω"!!!τι μαλακια ειναι αυτη παλι που ξεφουρνιζουνε???αφου ειμαι στανταρακι της ηδη....

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
2.009
Πόντοι
3.177
Οκ μάγκες γνώμες Please! να χαρείτε απαντήσεις μαγκιά κλανία τσαμπουκαλίκι μην γράψετε, καραγκιόζηδες μπορούμε όλοι να μαστε!
Είχα δουλειά κέντρο, μετά βαρέθηκα είπα να κάνω μια τσάρκα...Καλώς ή κακώς το μάτι μου έπεσε στο "σπίτι" της πάλαι ποτέ λεγάμενης. Ας μην αναλωνόμαστε που-ποια-τι.
Κάτι με ώθησε να μπω! Δεν το χα κάνει εδώ και πολύ καιρό! Την τελευταία φορά που το χα κάνει η τσατσά μου χε πει απλά ευγενικά και λίγο αυστηρά: παιδί μου η κοπέλα δεν περνάει μαζί σου.
Με φίλη που το χα πει, μου χε πει πως πουτάνα ξεπουτάνα ότι είχατε την έκανε να μην σε βάζει πια στα μπούτια της μέσα και καλώς ή κακώς προς τιμήν της. Και γενικά συμφωνώ.
Τι έγινε σήμερα...
Πάω, ΔΕΝ με ξεχνάς αν με δεις/μπερδέψεις καλώς ή κακώς έχω κάποιον όγκο/στυλ που δεν το προσπερνάς πόσο μάλλον όταν σε ξέρουν.
1) Η τσατσά ΔΕΝ μου μίλησε (ήταν άλλοι 3 μέσα στο σαλόνι)
2) Η μανάρα βγήκε με είδε είπε το ποιηματάκι και μπήκε μέσα στο κουζινάκι χωρίς να πει σε άπταιστα Ρώσικα: μην αφήσεις το μαλάκα να περάσει μέσα
3) Αφού μπαίνει μέσα στο κουζινάκι η μπουμπού, η ΤΣΑΤΣΑ με κοιτούσε σα να περίμενε να ΠΕΡΑΣΩ ΜΕΣΑ! Σε βαθμό που λέω δεν γίνεται πλάκα μου κάνουν!

Και αναρωτιέμαι...Η τσατσά δεν με γνώρισε? Είναι δυνατόν? Είναι πρακτικά απίθανο, τι διάολο μεθυσμένη ήταν?
Η άλλη ΔΕΝ είπε τίποτα στην τσατσά, οκ ίσως μπροστά σε άλλους να μην ήθελε, αλλά επειδή έμεινα τελευταίος πάλι θα μπορούσε εύκολα να μου ρίξει κανα άκυρο
Σε βαθμό που σκεφτόμουν ότι τώρα θα σκάσει κανας από την περιοχή να μου "τρίξει τα δόντια", που πέραν του ότι ξέρω τα 2/3 από αυτούς πάλι δεν θα χε γίνει κάτι.

Τέλος να ξέρετε ότι μαλάκας ή όχι, τσόγλανος ή μη στο κορίτσι αυτό ΔΕΝ έκανα ΠΟΤΕ τίποτα, ήμουν κύριος, σαν κύριος αποχώρησα, και πάλι πιο πολύ νοσταλγικά πήγα ΠΑΡΑ να της κάνω κακό/μαλακίες/μαγκιές
Βασικά πάει κάπως έτσι...

Καμιά γνώμη του στυλ: Τι θα μπορούσε να εννοεί ο ποιητής με αυτή τη νέα της συμπεριφορά?

Τώρα τι να πω, ΑΝ για κάποιο λόγο το διαβάζουν αυτό αυτές, γιατί μανάρα μου δεν πάμε ένα καφέ να ξεχάσουμε τα παλιά? Τουλάχιστον αν δεν έχεις κανά γκόμενο. Εγώ όλο με τη φίλη σου και καμιά φορά με τα σκυλάκια σας σας βλέπω! Μίλα μου μωρή! Είτε για δουλειά είτε για βόλτα με βλέπεις 3-4 φορές το μήνα...
Συναγωνιστή τουλάχιστον Εσύ μπορείς να βρεις μια δικαιολογία για το γιατί δε σε έβαλε μέσα(τραβιοσασταν παλιά και μπορεί να μη θέλει να ξανακολλησει μαζί σου).Εγώ πήγα σε μια κορασιδα και μέσα σε διάστημα μιας βδομάδα χάλασα ενα σεβαστό ποσο,οταν πήγα να την ξαναεπισκεφτω,βγήκε η τσατσά και μπροστά σε ενα συναγωνιστή μου λέει:άδικα περιμένεις,η κοπελα δε θα σε πάρει,σε παρακαλώ πέρνα έξω.Ένιωσα πολυ άσχημα,,σέβομαι όλες τις κοπέλες και δε γίνομαι καγκουρας,τη προηγούμενη μέρα που την ειχα επισκεφτεί δε μου είχε δείξει κάτι αρνητικό και μου είχε πει μωρό συγγνώμη αν περίμενες ώρα και την επόμενη μέρα έφαγα άκυρο.Η αλήθεια είναι ότι με στεναχώρησε,όχι που δε θα ξαναπερασω με τη συγκεκριμένη αν και είναι για μενα τοπ,αλλά για τη συμπεριφορά της.

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.805
Πόντοι
216

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Συναγωνιστή τουλάχιστον Εσύ μπορείς να βρεις μια δικαιολογία για το γιατί δε σε έβαλε μέσα(τραβιοσασταν παλιά και μπορεί να μη θέλει να ξανακολλησει μαζί σου).Εγώ πήγα σε μια κορασιδα και μέσα σε διάστημα μιας βδομάδα χάλασα ενα σεβαστό ποσο,οταν πήγα να την ξαναεπισκεφτω,βγήκε η τσατσά και μπροστά σε ενα συναγωνιστή μου λέει:άδικα περιμένεις,η κοπελα δε θα σε πάρει,σε παρακαλώ πέρνα έξω.Ένιωσα πολυ άσχημα,,σέβομαι όλες τις κοπέλες και δε γίνομαι καγκουρας,τη προηγούμενη μέρα που την ειχα επισκεφτεί δε μου είχε δείξει κάτι αρνητικό και μου είχε πει μωρό συγγνώμη αν περίμενες ώρα και την επόμενη μέρα έφαγα άκυρο.Η αλήθεια είναι ότι με στεναχώρησε,όχι που δε θα ξαναπερασω με τη συγκεκριμένη αν και είναι για μενα τοπ,αλλά για τη συμπεριφορά της.
Κατι θα εγινε φιλε,δεν μπορει.Δεν λεω οτι φταις εσυ,κατι ομως ισως να ειδε η κοπελα που δεν της αρεσε.Οτι ειναι περιεργες με εναλλαγες συναισθηματων ειναι αληθεια αλλα στα καλα καθουμενα να εχουν την συμπεριφορα που περιγραφεις δεν μου εχει τυχει.Απο την αλλη,μην κολλατε με εργαζομενες,ειναι κριμα να χαλιεστε.Προχωρα στην επομενη και τελος,φιλικα στο λεω.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.338
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες! Σαπίλας και παρακμή σε κάτι λίγα που πήγα σήμερα το απόγευμα στην Ιάσωνος. Στα μικρά νούμερα, προς Πειραιώς δηλαδή, στα δύο δεξιά ήταν δύο χοντρές. Σε ένα που είναι καινούργιο εκεί, το 16 ίσως :think: ήταν μια κοπέλα πάρα πολύ χοντρή, με φιλήδονο στιλ, που βγήκε ξεβράκωτη.
Της Άναμπελ ήτανε κλειστό, τα Ιάσωνος 19 πάνω και κάτω είχανε κάτι μετριότητες, στο 31Α η Βαλεντίνη αν θυμάμαι καλά, νεαρή αλλά χοντρή, την έχω δει και ευθεία στο υπόγειο, ήτανε κι άλλη μία που είπε ο τσάτσος ότι κάνει φουλ, σκέφτηκα ότι θα είναι κανένας μπόγος κι έφυγα και με καραμούζιαζε ο λακαμάς λέγοντας "όταν πάμε να γαμήσουμε δεν βιαζόμαστε" και κάτι τέτοια :confused:
Η μόνη αξιόλογη σε αυτά που μπήκα ήταν μια κοπέλα στο Ιάσωνος 37 ισόγειο, νεαρή, ξανθούλα, ίσως με 2-3 παραπάνω κιλάκια, και η Ίνα στο 20 επάνω. Η Ίνα είναι μαξ 1,52-1,53 ύψος και το πολύ 45 κιλά. Φαστ φουντ πήδημα, έπιανε την τσαπού λες και πιάνει κάτι που δεν μπορεί να αισθανθεί πόνο, δυο στάσεις, εγώ από πάνω και πισωκολλητό, όπου και στις δύο περιπτώσεις έκανε το σπαστικό που σου πιάνει τον πούτσο με τα δάχτυλα. Το μόνο καλό ήτανε τα πατουσάκια της, μικρά, μαλακά και καλοσχηματισμένα αλλά βρώμικα, αλλά για κάποιους αυτό δεν είναι κακό :boobies:
Τεσπά, δεν χάλασε ο κόσμος για ένα 10άρικο, αν και όπως λένε η φτήνεια τρώει τον παρά :woldman: Καλές βόλτες σε όλους!

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
782
Πόντοι
361
1651846510121.jpg
Εκτός του πάτερ , μεγάλη μορφή και ο πρεζακομένος - αποδυναμωμένος [ απο το πήδημα] ινδοπακιστανομπαγκλαντεσιανός ,:2funny::2funny: [ η μπλούζα του όλα τα λεφτά]

vabiri(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2020
Like
128
Πόντοι
0
ξερει κανεις που βρισκεται η χριστινα, ξανθια βυζαρες απο μεγ αλεξανδρου-περδικα το διπορτο?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Κατι θα εγινε φιλε,δεν μπορει.Δεν λεω οτι φταις εσυ,κατι ομως ισως να ειδε η κοπελα που δεν της αρεσε.Οτι ειναι περιεργες με εναλλαγες συναισθηματων ειναι αληθεια αλλα στα καλα καθουμενα να εχουν την συμπεριφορα που περιγραφεις δεν μου εχει τυχει.Απο την αλλη,μην κολλατε με εργαζομενες,ειναι κριμα να χαλιεστε.Προχωρα στην επομενη και τελος,φιλικα στο λεω.
Θ έχει πολύ μεγάλο πουτσο ο συναγωνιστής και κατάλαβα και για πια λέει …Όπου η συγκεκριμένη το κάνει με πολλούς αυτό ..δηλαδή μολης δει μεγάλο καβλι γαμιεται κανονικά αλλά την επόμενη φορά η τσα σου δίνει άκυρο ..αν επιμένεις και ρωτάς τον λόγο κτλ σπυ λέει πως λόγο μεγέθους συγνώμη κτλ …

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
1651846510121.jpg
Εντομεταξυ η μπλούζα του αλοδαπου μαστουρι γράφει Ελλάς … φοράει και μάσκα τρομάρα του μην κοληση κόρονα. Όσο αναφορά τον παπά είναι πρόσχημα ο αγιασμός όταν δεν βλεπο κόσμο στο σαλόνι μπαίνει να γαμηση κανονικά …

• Χαχα
Αντιδράσεις: nick9x

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.561
Πόντοι
736
Ναι η Μιχαέλα/Μικαέλα από Φωκαιας 17 είναι αθίγγανη...!!!
Το καταλαβαίνεις από το μελαμψό δέρμα της!

Εννοείται ότι είναι μιλφ!
30αρα και βάλε είναι σε ηλικία...!!!

Έχει τα πιασίματακια της....
Έχει παχύνει τελευταία....
Καμία σχέση με το κορμί που είχε το 2015 που πρωτοξεκίνησε!

Το πρόγραμμα της είναι τυπικό...Α ξέχασα κάνει και ελεύθερο στοματικό!
Μελαμψό
σου φαίνεται στο χαμηλό φωτισμό! Την έχεις δει έξω; 28 είναι... έχει πάρει ελάχιστα κιλά και το κορμί της είναι απ τα πιο σφιχτά
που έχω πιάσει! ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στα βυζιά χρόνια τώρα... και όταν έκανε ραντεβού στην καραντίνα τα έπαιρνε και στο στόμα! αλλά τέσπα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom