Οκ μάγκες γνώμες Please! να χαρείτε απαντήσεις μαγκιά κλανία τσαμπουκαλίκι μην γράψετε, καραγκιόζηδες μπορούμε όλοι να μαστε!
Είχα δουλειά κέντρο, μετά βαρέθηκα είπα να κάνω μια τσάρκα...Καλώς ή κακώς το μάτι μου έπεσε στο "σπίτι" της πάλαι ποτέ λεγάμενης. Ας μην αναλωνόμαστε που-ποια-τι.
Κάτι με ώθησε να μπω! Δεν το χα κάνει εδώ και πολύ καιρό! Την τελευταία φορά που το χα κάνει η τσατσά μου χε πει απλά ευγενικά και λίγο αυστηρά: παιδί μου η κοπέλα δεν περνάει μαζί σου.
Με φίλη που το χα πει, μου χε πει πως πουτάνα ξεπουτάνα ότι είχατε την έκανε να μην σε βάζει πια στα μπούτια της μέσα και καλώς ή κακώς προς τιμήν της. Και γενικά συμφωνώ.
Τι έγινε σήμερα...
Πάω, ΔΕΝ με ξεχνάς αν με δεις/μπερδέψεις καλώς ή κακώς έχω κάποιον όγκο/στυλ που δεν το προσπερνάς πόσο μάλλον όταν σε ξέρουν.
1) Η τσατσά ΔΕΝ μου μίλησε (ήταν άλλοι 3 μέσα στο σαλόνι)
2) Η μανάρα βγήκε με είδε είπε το ποιηματάκι και μπήκε μέσα στο κουζινάκι
χωρίς να πει σε άπταιστα Ρώσικα: μην αφήσεις το μαλάκα να περάσει μέσα
3) Αφού μπαίνει μέσα στο κουζινάκι η μπουμπού, η ΤΣΑΤΣΑ με κοιτούσε σα να περίμενε να ΠΕΡΑΣΩ ΜΕΣΑ! Σε βαθμό που λέω δεν γίνεται πλάκα μου κάνουν!
Και αναρωτιέμαι...Η τσατσά δεν με γνώρισε? Είναι δυνατόν? Είναι πρακτικά απίθανο, τι διάολο μεθυσμένη ήταν?
Η άλλη ΔΕΝ είπε τίποτα στην τσατσά, οκ ίσως μπροστά σε άλλους να μην ήθελε, αλλά επειδή έμεινα τελευταίος πάλι θα μπορούσε εύκολα να μου ρίξει κανα άκυρο
Σε βαθμό που σκεφτόμουν ότι τώρα θα σκάσει κανας από την περιοχή να μου "τρίξει τα δόντια", που πέραν του ότι ξέρω τα 2/3 από αυτούς πάλι δεν θα χε γίνει κάτι.
Τέλος να ξέρετε ότι μαλάκας ή όχι, τσόγλανος ή μη στο κορίτσι αυτό ΔΕΝ έκανα ΠΟΤΕ τίποτα, ήμουν κύριος, σαν κύριος αποχώρησα, και πάλι πιο πολύ νοσταλγικά πήγα ΠΑΡΑ να της κάνω κακό/μαλακίες/μαγκιές
Βασικά πάει κάπως έτσι...
Καμιά γνώμη του στυλ: Τι θα μπορούσε να εννοεί ο ποιητής με αυτή τη νέα της συμπεριφορά?
Τώρα τι να πω, ΑΝ για κάποιο λόγο το διαβάζουν αυτό αυτές, γιατί μανάρα μου δεν πάμε ένα καφέ να ξεχάσουμε τα παλιά? Τουλάχιστον αν δεν έχεις κανά γκόμενο. Εγώ όλο με τη φίλη σου και καμιά φορά με τα σκυλάκια σας σας βλέπω! Μίλα μου μωρή! Είτε για δουλειά είτε για βόλτα με βλέπεις 3-4 φορές το μήνα...