Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 265 άτομα (15 μέλη και 250 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.755
Πόντοι
41.129
και όταν έκανε ραντεβού στην καραντίνα τα έπαιρνε και στο στόμα! αλλά τέσπα...
στην καραντίνα εκανα τα καλύτερά γαμήσια... εφερνα γνωστές κορασίδες σπιτι μου και το ακαποτο γαμήσι πήγαινε σύννεφο.
μέσα σε ενα μήνα παραλίγο νά γκαστρωσω 4 κορασίδες απο τους κρεμπιεδες... ωραίες εποχές.

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
στην καραντίνα εκανα τα καλύτερά γαμήσια... εφερνα γνωστές κορασίδες σπιτι μου και το ακαποτο γαμήσι πήγαινε σύννεφο.
μέσα σε ενα μήνα παραλίγο νά γκαστρωσω 4 κορασίδες απο τους κρεμπιεδες... ωραίες εποχές.
το εντάσσω στην κατηγορία πύθωνας...

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
864
Πόντοι
80

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
το εντάσσω στην κατηγορία πύθωνας...
Ο μόνος άνθρωπος που ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ Τ’ AYTIA ΜΟΥ να παίρνει (σχεδόν) στα σοβαρά τα μηνύματα του ήταν ένας ειδικευόμενος ψυχίατρος συφάνταρος που είχα στα χασομέρια της θητείας μου στο ΓΕΣ. Μλκ κάθε σχεδόν βράδυ στο θάλαμο (διπλανό κρεβάτι) μου έλεγε με ένα ισχνό χαμόγελο: θέλω πριν κοιμηθώ να μου απαγγείλεις περιπέτειες μήτσου (έτσι τον έλεγε) στα πηδηχτήρια (τον είχα μυήσει πλήρως στην αργκώ). Και είναι από τις ελάχιστες φορές που μιλάω σοβαρά!

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Εντομεταξυ η μπλούζα του αλοδαπου μαστουρι γράφει Ελλάς … φοράει και μάσκα τρομάρα του μην κοληση κόρονα. Όσο αναφορά τον παπά είναι πρόσχημα ο αγιασμός όταν δεν βλεπο κόσμο στο σαλόνι μπαίνει να γαμηση κανονικά …
Και γιατί να βάλει τα ράσα και να μην κυκλοφορεί με πολιτικά;
Επίσης αυτά είναι Καθολικά ή μου φαίνεται;

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Οκ μάγκες γνώμες Please! να χαρείτε απαντήσεις μαγκιά κλανία τσαμπουκαλίκι μην γράψετε, καραγκιόζηδες μπορούμε όλοι να μαστε!
Είχα δουλειά κέντρο, μετά βαρέθηκα είπα να κάνω μια τσάρκα...Καλώς ή κακώς το μάτι μου έπεσε στο "σπίτι" της πάλαι ποτέ λεγάμενης. Ας μην αναλωνόμαστε που-ποια-τι.
Κάτι με ώθησε να μπω! Δεν το χα κάνει εδώ και πολύ καιρό! Την τελευταία φορά που το χα κάνει η τσατσά μου χε πει απλά ευγενικά και λίγο αυστηρά: παιδί μου η κοπέλα δεν περνάει μαζί σου.
Με φίλη που το χα πει, μου χε πει πως πουτάνα ξεπουτάνα ότι είχατε την έκανε να μην σε βάζει πια στα μπούτια της μέσα και καλώς ή κακώς προς τιμήν της. Και γενικά συμφωνώ.
Τι έγινε σήμερα...
Πάω, ΔΕΝ με ξεχνάς αν με δεις/μπερδέψεις καλώς ή κακώς έχω κάποιον όγκο/στυλ που δεν το προσπερνάς πόσο μάλλον όταν σε ξέρουν.
1) Η τσατσά ΔΕΝ μου μίλησε (ήταν άλλοι 3 μέσα στο σαλόνι)
2) Η μανάρα βγήκε με είδε είπε το ποιηματάκι και μπήκε μέσα στο κουζινάκι χωρίς να πει σε άπταιστα Ρώσικα: μην αφήσεις το μαλάκα να περάσει μέσα
3) Αφού μπαίνει μέσα στο κουζινάκι η μπουμπού, η ΤΣΑΤΣΑ με κοιτούσε σα να περίμενε να ΠΕΡΑΣΩ ΜΕΣΑ! Σε βαθμό που λέω δεν γίνεται πλάκα μου κάνουν!

Και αναρωτιέμαι...Η τσατσά δεν με γνώρισε? Είναι δυνατόν? Είναι πρακτικά απίθανο, τι διάολο μεθυσμένη ήταν?
Η άλλη ΔΕΝ είπε τίποτα στην τσατσά, οκ ίσως μπροστά σε άλλους να μην ήθελε, αλλά επειδή έμεινα τελευταίος πάλι θα μπορούσε εύκολα να μου ρίξει κανα άκυρο
Σε βαθμό που σκεφτόμουν ότι τώρα θα σκάσει κανας από την περιοχή να μου "τρίξει τα δόντια", που πέραν του ότι ξέρω τα 2/3 από αυτούς πάλι δεν θα χε γίνει κάτι.

Τέλος να ξέρετε ότι μαλάκας ή όχι, τσόγλανος ή μη στο κορίτσι αυτό ΔΕΝ έκανα ΠΟΤΕ τίποτα, ήμουν κύριος, σαν κύριος αποχώρησα, και πάλι πιο πολύ νοσταλγικά πήγα ΠΑΡΑ να της κάνω κακό/μαλακίες/μαγκιές
Βασικά πάει κάπως έτσι...

Καμιά γνώμη του στυλ: Τι θα μπορούσε να εννοεί ο ποιητής με αυτή τη νέα της συμπεριφορά?

Τώρα τι να πω, ΑΝ για κάποιο λόγο το διαβάζουν αυτό αυτές, γιατί μανάρα μου δεν πάμε ένα καφέ να ξεχάσουμε τα παλιά? Τουλάχιστον αν δεν έχεις κανά γκόμενο. Εγώ όλο με τη φίλη σου και καμιά φορά με τα σκυλάκια σας σας βλέπω! Μίλα μου μωρή! Είτε για δουλειά είτε για βόλτα με βλέπεις 3-4 φορές το μήνα...
Μήπως ήθελε να δει τί θα κάνεις, αν θα ζητήσεις να μπεις και μετά θα σου έριχνε άκυρο;

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Ο μόνος άνθρωπος που ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ Τ’ AYTIA ΜΟΥ να παίρνει (σχεδόν) στα σοβαρά τα μηνύματα του ήταν ένας ειδικευόμενος ψυχίατρος συφάνταρος που είχα στα χασομέρια της θητείας μου στο ΓΕΣ. Μλκ κάθε σχεδόν βράδυ στο θάλαμο (διπλανό κρεβάτι) μου έλεγε με ένα ισχνό χαμόγελο: θέλω πριν κοιμηθώ να μου απαγγείλεις περιπέτειες μήτσου (έτσι τον έλεγε) στα πηδηχτήρια (τον είχα μυήσει πλήρως στην αργκώ). Και είναι από τις ελάχιστες φορές που μιλάω σοβαρά!
Την Καλημερα μου Φιλε Σεβας.....ηθελες δεν ηθελες τον τρελλανες τον Ψυχιατρο....τοσα χρονια σπουδες και κυριλικη.... μου τον εκανες του Λιμανιου.....ο Θεος θα σε τιμωρησει.....Διαφθορεα Ψυχων....

Συνημμένα

• 52964340d6af31741b4dea4de18387cc.jpg
    52964340d6af31741b4dea4de18387cc.jpg
    43,6 KB · Εμφανίσεις: 26

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Το παρολιγο πως το συμπερανες;
Ξαναμιλησες μαζί τους μετά από κανα 3μηνο; :2funny:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Ξερει κανεις τι παιζει με αυτον τον πατερ που Τεταρτη και σήμερα εμπαινε σχεδόν σε ολα τα μπουρδελα και εριχνε αγιασμο απο το τσίγκινο κουβαδακι του στην Ιασωνος ?? ?
1651846510121.jpg

Γαμω τα σκηνικα, ο μαυρος με μπλουζα Ελλας και <<this is sparta>> και πισω ο παππας..

Να στελνετε τετοια ρε μαγκες, προσφερουν ομορφια στο site.

Αυτοι που ασχολουνται με φωτογραφια θα με καταλαβουν.

Ο μόνος άνθρωπος που ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ Τ’ AYTIA ΜΟΥ να παίρνει (σχεδόν) στα σοβαρά τα μηνύματα του ήταν ένας ειδικευόμενος ψυχίατρος συφάνταρος που είχα στα χασομέρια της θητείας μου στο ΓΕΣ. Μλκ κάθε σχεδόν βράδυ στο θάλαμο (διπλανό κρεβάτι) μου έλεγε με ένα ισχνό χαμόγελο: θέλω πριν κοιμηθώ να μου απαγγείλεις περιπέτειες μήτσου (έτσι τον έλεγε) στα πηδηχτήρια (τον είχα μυήσει πλήρως στην αργκώ). Και είναι από τις ελάχιστες φορές που μιλάω σοβαρά..

Ενταξει και τα παραμυθια εχουν την δικη τους αξια..
Αμα ζουσαμε μονο στην αληθεια θα ηταν τελειως βαρετα..

Εμενα προσωπικα μου αρεσει οπως τα λεει χωρις να με νοιαζει αν ειναι αληθεια η ψεμματα, γελαω πολυ, και μονο αυτο με ενδιαφερει.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Την Καλημερα μου Φιλε Σεβας.....ηθελες δεν ηθελες τον τρελλανες τον Ψυχιατρο....τοσα χρονια σπουδες και κυριλικη.... μου τον εκανες του Λιμανιου.....ο Θεος θα σε τιμωρησει.....Διαφθορεα Ψυχων....
EEEEEλλλαα μαστρο μόντι... όπως τα λες :2funny:.
Και σκέψου ότι ο τυπάκος αυτός ήταν ο ορισμός της φυτούκλας σε λύκειο και ιατρική (Θεσ) και ημιφλωράκος γενικώς. Μέχρι και όταν μίλαγε στους γονείς του τηλεφωνικά, ήταν σε στάση προσοχής. Μέσα σε 5 βδομάδες τον έκανα αγνώριστο. Βέβαια ό μλκς ήθελε γάμους και κουτσούβελα:cry::cry: Κρίμα κι είναι καλό παιδί, θα τον ξεφτιλίσουν οι λάμιες ελλεηνίδες (δεν πέρναγε μέρα που να μην του τα έλεγα)

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Αύριο κατά τις 1 ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό ποια προτείνετε:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
EEEEEλλλαα μαστρο μόντι... όπως τα λες :2funny:.
Και σκέψου ότι ο τυπάκος αυτός ήταν ο ορισμός της φυτούκλας σε λύκειο και ιατρική (Θεσ) και ημιφλωράκος γενικώς. Μέχρι και όταν μίλαγε στους γονείς του τηλεφωνικά, ήταν σε στάση προσοχής. Μέσα σε 5 βδομάδες τον έκανα αγνώριστο. Βέβαια ό μλκς ήθελε γάμους και κουτσούβελα:cry::cry: Κρίμα κι είναι καλό παιδί, θα τον ξεφτιλίσουν οι λάμιες ελλεηνίδες (δεν πέρναγε μέρα που να μην του τα έλεγα)
Kαλο απογευμα Φιλε Σεβας.....ενταξει...το Παλικαρι δεν το ξερω αλλα για να το λες εσυ ......απλως προσπαθω να το κανω εικονα στο μυαλο μου και μου βγαινει κατι τετοιο....το πριν και το μετα.....χαχαχαχαχχααχχα..θα τρως Καταρες απο τους Γονεις του.......χχαχχαχαχααχαχαα

Συνημμένα

• galazio-poukamiso-kafe-papigion-kai-krem-panteloni.jpg
    galazio-poukamiso-kafe-papigion-kai-krem-panteloni.jpg
    25,9 KB · Εμφανίσεις: 42
  • d93a1f25a3e4ce8c9dfd414b7a475824--mohawks-punk.jpg
    d93a1f25a3e4ce8c9dfd414b7a475824--mohawks-punk.jpg
    56,9 KB · Εμφανίσεις: 37

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Kαλο απογευμα Φιλε Σεβας.....ενταξει...το Παλικαρι δεν το ξερω αλλα για να το λες εσυ ......απλως προσπαθω να το κανω εικονα στο μυαλο μου και μου βγαινει κατι τετοιο....το πριν και το μετα.....χαχαχαχαχχααχχα..θα τρως Καταρες απο τους Γονεις του.......χχαχχαχαχααχαχαα
Όχι δεν τον προέτρεψα σε modifications εις το image του. Παρέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της συναναστροφής του μαζί μου όπως στην αριστερή εικόνα:2funny::2funny:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Μια interactive λίστα στο 4 παρακαλώ και γρήγορα. ΤΟ παιδί έχει σκοπιά σε λίγο!!!:2funny::2funny:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: tony1

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Δεν υπάρχει η ''ΚΑΛΥΤΕΡΗ'' και ''ΠΡΩΤΗ''.

Για να είναι η καλύτερη και πρώτη... πρέπει να έχει όλο το ΠΑΚΕΤΟ:

#Να είναι νέα (18 έως 35 το πολύ)......!!!!!!!

#Να έχει μοντέλε σώμα καλλιστείων.

#Να έχει όμορφο πρόσωπο.

#Να είναι καθαρή και να προσέχει την υγιεινή της.

#Τέλος, να κάνει φουλ τα πάντα όλα προγράμματαρα!

#Αλλά πάνω απ'όλα πρέπει να γουστάρει....να αγαπάει αυτό που κάνει....!!!!!!!!!

ΥΓ: Δυστυχώς ο παραπάνω συνδιασμός δεν υπάρχει αυτή την στιγμή σε κορασίδα στην πιάτσα...!!!
Ίσως στο παρελθόν να υπήρχε..... αλλά τώρα όμως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....!!!!!!

:woldman:
Η Βερόνικα φυλής 86 το είχε το πακέτο αυτό θεωρώ

• Χαχα
Αντιδράσεις: ISINAS

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Εμενα προσωπικα μου αρεσει οπως τα λεει χωρις να με νοιαζει αν ειναι αληθεια η ψεμματα, γελαω πολυ, και μονο αυτο με ενδιαφερει.
ΕΕ τώρα να σου λέει ο άλλος το νταλκά του και συ να γελάς, δεν πάει ωραία...:wink::grin:

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Ρανια οδος Φυλης χαμογελαστη πριν απο λιγο με φουξια στινγκ και χωρις σουτιεν ψηλες μαυρες γοβες ξεκινησε την απογευματινη της βαρδυα με παρα πολυ κοσμο τοσο στο σαλονι τοσο και στα δωματια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom